Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.06.14  19:05

« Re: Hlasování zahájeno

WL: těžko říct. Prostě jsem si řekl že dneska (včera) tak uděláš a udělals >:D
    Ps nepsané pravidlo taky je, že jsi na druhém místě (pro nezasvěcené - to je za ten Nexus :-! )
  • « 30 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.06.14  18:42

WL: To víš, my jihočeši máme kartelovou dohodu :D.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 26.06.14  18:30

WL: Ne, to není poprvé, kdy jsi fotku vložil (na poslední chvíli) v 57.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.14  17:54

K+š
    Nevím proč jste na konci čekali zrovna sedmičku, protože jsem to nakonec dal o dvě minuty dřív, než jsem plánoval.
    ;-)
    Mimochodem o půl deváté večer jsem si teprve vzpomněl, že je v deset uzávěrka, takže byl nejvyšší čas, což je u mě a této fotosoutěže pomalu tradice, buď nápad zrealizuji za pět sekund dvanáct, nebo vůbec.

K+p
    Co je to tu za nová forma párové "zrcadlové" kooperace, doufám, že k tomu nepatří i nepsané pravidlo, že si oba navzájem dáte 1. místo? To bych pak musel zvážit antikoalici s Kubassem. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 26.06.14  17:29

KyskyPS: Přesně tak. Taky jsem čekal 21:57. >:D ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.06.14  16:48

Tak já to rozjedu ;-)

Škoda, že se moc lidí nepřihlásilo, na to jak je to zavádějící téma, že místní úchyláci ;-) >:-[] Nakonec jedinou šprcku použil WL >:D

Hlasování (vzhledem k množství přihlášených nebude těžké vybrat lidi na bednu ;-) >:D ) Takže takhle:

1) Poterienko - Perfektní dotažení v kompu. A Doblo dělá pěkný křoví :-! A naštěstí mě to světlo nevyšlo až tak draho... ;-)
    2) WL - Fajn nápad :yes: Já bicykloautoletadlošílenec bych na takový provedení nepřišel :-)
    3) Kubass - pohrál bych si hlavně s kompozicí

PS: ale aspoň v něčem jsem se u WL trefil :-! >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.14  12:02

w-a
    No dobře, tak jsem to jenom na chvíli vytáhl na déšť, teda než jsem tu folii sundal. :-)
    Ale je fakt, že s nimi zásadně jezdím maximálně tak "na půl plynu". :*)
  • « 40 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.06.14  11:58

wl: Prej otestoval....podle stavu tvých aut jsem si jistej, že je máš zabalený neustále. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.14  11:43

Já jsem to dneska otestoval v dešti a je to skvělé, přijedu, sundám špinavou folii a auto je absolutně čisté. :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.14  11:18

Sorry, že som nestihol prispieť do súťaže, momentálne musím riešiť závažnejšie, menej príjemné veci a na zábavu žiaľ nezostáva čas. A i keby som to stíhal, mal som presne identický nápad, ako Label, akurát nie s čírou, ale s bublinkovou fóliou, takže o nič originálne fotosúťaž neprišla.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.06.14  22:55

« Hlasování zahájeno

V červnovém kole Fotosoutěže, téma Moje auto a ochrana, se přihlásili následující soutěžící:

Kysky - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]

Můžete začít hlasovat...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  22:16

« Re: Drobná změna na Meganovi R.S. Cup

Th
    Otázky to pochopitelně byl pouze řečnické, takže žádnou odpověď jsem nečekal.
    Posouvá tě to pokaždé trochu jinam, jestli zároveň "dál", je otázka. Aspoň mě připadá, že zbytečně často "děláš vola (nejen) z komára".
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.06.14  22:04

« Re: Konec přihlašování

WA: no je taková účast, že bych to tipl spíš tak na třičtvrtěhodinku ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.06.14  22:03

« Konec přihlašování

Ukončuji přihlašování. Seznam přihlášených bude za cca půl hodinky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  21:57

« přihlašení white label

Žádná plachta dostatečně nepřiléhá/netěsní, tak jsem se nechal inspirovat na letišti a pořídil stroj na balení zavazadel: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.06.14  21:05

Leg: SQ5 má fakt pěkný sound. Jednu chvíli jsem ji potkával téměř každý den a pokaždý jsem si vychutnával ten zvuk když projížděla :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.06.14  21:05

« Re: Přihlašování končí ve 22.00

Tož taky se hlásím, asi spíš do počtu, ale hlá sím se :-), pro toho kdo by to nepochopil fotka má znázorňovat velkého bratra, ochránce, prostě takovyho supermana >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.06.14  21:01

Pot: škoda že nie ten exhaust sound... nedávno mi u nás pred domom niečo zaburácalo za chrbtom, otočím sa že to bude aspoň Mustang a ono SQ5 ... TDI. Tak som na to neveriacky kukal a po piatich minútach som sa s petrolheadským "nafta aj tak patrí do kachlí" na perách otočil domov odhodlaný podať inzerát na svoj oldschool benzín.

Woody: no ani ja som nestihol. A pritom nápadov som mal aspoň šesť. A prečo? Ako sa hovorí na Ostravsku "Bo neni čas pi*o!"
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.06.14  20:40

« Přihlašování končí ve 22.00

....ano, je to tak. No, uvidíme, jak to dopadne. Za sebe si sypu popel na hlavu, že jsem pro nedostatek času nic nevytvořil. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.06.14  19:59

« Re: Drobná změna na Meganovi R.S. Cup :-)

Th: Musíš to brát s rezervou. Ale u nás, kde nerostou pomalu ani brambory, natož víno, a kde je snad už týden v kuse jen pod mrakem, až se to nelíbí ani mým stinomilným bylinkám, co jsem jim namíchal supervýživnou hlínu, to má v zimě jinačí grády. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.06.14  19:55

Nevím zda já a hlavně nevím co...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  19:27

...tohle jsi doufám nemyslel vážně
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.06.14  19:12

Také jsem nedočkav. Zrovna minulý týden jsme si v číně objednali outdoor kameru, vypadá jak gopro, točí jako gopro, ale stojí 1/3 a týden to vyseli DHLku přede dveřma, až dnes to konečně odešlo do EU, takže to jiné na auto bude i čím natočit.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.06.14  18:45

pot: Dobře tedy... to jsem zvědav a nedočkav, doufám, že též a především ty; inu - člověk se má životě stále na něco těšit, že. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.06.14  18:37

ŠM: Pokud myslíš Audi sound exhast system, tak to bohužel ne. 30 klacků nějak nemohu pod postelí najít :D. Ale něco podobného to bude.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.06.14  18:31

pot: Doufám, že se jedná o ten speciální eSkový vejfuk a ne figurku Kyskyho - námořníka na vnitřní zpětné zrcátko. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.06.14  18:07

WL: Až to přijde (snad brzy), tak to namontuji, natočím a pochlubím. :-!

TH: Udělej, já si jí rád přečtu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  18:04

Jako přemýšlel jsem, že udělám recenzi na MRS Cup, ale sem je to asi zbytečné, tady ta "líheň petrolhedů" to stejně neocení !! >:-[] >:-[] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  18:02

Na ty otázky odpovědi znáš, nemá cenu znovu řešit :-)
    C-MAX - odpočet DPH, v té době jsem potřeboval větší auto a teprve následně jsem "dospěl" do HotHatchů :-)
    GTI a i30, jako jeden z mála znáš důvody, neřeším. Ano, kdybych počkal pár měsíců s koupí GTI a svezl se s MRS Cup, které představili později než jsem objednal, nevím jestli bych koupil tehdy MRS, vše má svůj vývoj. Taky jsem si nejdříve musel zkusit univerzál HH, abych pochopil že mě baví trochu více zábavnější auta, se kterýma se dá navíc na okruh >:-[] A rozhodně nejsem ten typ, co si koupí auto na 10 let, mě déle jak 3 roky nevydrží, rád zkouším a objevuji něco nového ;-) A ikdyž mám nyní MRS a jsem spokojený, stejně vím že se časem posunu zase dále, je to normální vývoj, člověk se musí někam posouvat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  17:59

pot
    Tak se neboj a pochlub se... >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.06.14  17:58

Nezaložíme tu "recenzi" TH proti zbytku světa? >:D On se chtěl chudák pochlubit a vy mu to takle naložíte. Raději nechtějte vědět, co jsme si objednal na svůj chrochták.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  17:49

Vybral jsem si GGTI právě proto, že je už z výroby (svými uživatelskými vlastnostmi) takový, jaký je.
    To, jestli s ním najedu ročně 8 tis., nebo 80 tis. km s tím logicky nemá nic společného.
    Ostatně roční nájezd je relativně nic neříkající hodnota, mnohem podstatnější je fakt, kolik s ním najedu celkově, což bude už velmi brzy víc, než tvých 60 tis. km na G6GTI, které si po třech letech vyměnil za i30. Za dobu co mám G5GTI už máš minimálně čtvrté nové auto (C-Max, GTI, i30, MRS), kolik máš za tu dobu průměrný nájezd na jedno auto? A kolik činí celková ztráta při prodeji tvých třech předešlých aut?
    Kolik si mohl ušetřit, kdybys od začátku věděl co vlastně chceš? Podle toho co dál děláš mám dojem, že to nevíš dodnes. Úsměvným příkladem je C-Max, nové MPV na tuningovém sportovně přitvrzeném odpružení v kombinaci s 16" koly, které mají zachraňovat diskomfort MPV v důsledku vzpomínaného tuningu.
    Zeptám se tě tedy tvou vlastní otázkou, proč sis kupoval C-Max, nebo i 30, když si je zhruba po roce prodal se ztrátou. To sis ty auta mohl klidně půjčovat, nebo je aspoň koupit ojeté a eliminovat větší ztrátu při prvním prodeji. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  17:03

Kdybys k tomu chtěl přistupovat takto, tak proč sis kupoval GTI ?? >:-[] >:-[]
    Vzhledem k tomu, že s ním najedeš za 5 let tolik, co jiní za rok, tak to sis mohl koupit do garáže velký plakát a každé 3 měsíce se na nějaké GTI zajet podívat k Hellerovi a případně se krátce svézt ;-) >:D
    Někdo má rád prostě nová auta a ke všemu MRS s podvozkem Cup a sedačkami Recaro v té době na trhu nebyly a také dneska tato kombinace je jen vyjímečně :-(
    Každopádně já si rád auto zajíždím sám, ale myslím že zrovna tobě ty výhody vykládat nemusím. Zvláště pokud si člověk vyjedná slušnou slevu. Taky se mi ten čumák po "fejsu" líbí o dost více :-!
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.06.14  13:49

« Ženská za volantem

Člověk ještě neopustí ani ČB a už je o zábavu postaráno. Až se ale teď zpětně divím, že jsem ji na moje poměry vytroubil jen tak málo... Asi jsem podvědomě nechtěl zdržovat toho za mnou když bych troubil místo podřazoval
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  13:23

ZIno
    Souhlas, kdybych kupoval hh na následné (okruhové) tunění podvozku apod., beru něco levnějšího, třeba i mírně jetého.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  13:19

To jo, ale než všechny díly vyměníš za německou kvalitu, bude to "chvilku" trvat a něco to bude stát... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.06.14  13:05

No jestli přijde nějaká studená fronta, tak spíš to druhé. Ta břečka se sněhem a ledem by ti klidně mohla tím nahrnutím udělat aquaplaning před pneumatikou a tvrdé odpružení zase zaboření vnějšího kola na nájezdu do ledu. Samosvor zahrabe, uděláš kluznou plochu... a buď si zadriftuješ, nebo pojedeš rovně. Uvidíš, jak to půjde, no, ale ve výše položených oblastech se to bude nejspíš dooost cukat.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  12:51

No co bych dělal. Obuji zimní pneu a s tím snížením bude z MRS pěkný odhrnovací vůz na sníh >:-[] >:-[]
    ...nebo si půjčím v případě kalamity jiné auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.06.14  12:40

Th: Pěkné, ale co budeš dělat, až namrznou silnice a napadá na to sníh? Doufáš, že po loňsku tam u vás zima nebude, nebo poběžiš pro i30...?

Edit: Když tak koukám do blogu, napadá mě jedno zadokolkové démantové vozítko...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  12:33

Ach jooo, to jsou mě zase názory >:-[] >:D Myslíš, že u Eibachu to neladí na daný model? Podle toho jak to funguje, tak určitě ladí. A vycházet z modelu obyčejného Megane je blbost, těch změn je tam samozřejmě spousta, ne jen pružiny ;-) :-)
    A jak si myslíš, že se vyvíjejí závodní auta pro poloamatérské závody? Vezme se rozumný základ a postupně se ladí a nastavuje tak, aby to fungovalo dle představ týmu a pro dané okruhy. A ti co se vyznají, tak vědí, že to co funguje na okreskách už tak nemusí fungovat na okruhu, nebo to co funguje na Ringu, nefunguje na okruhu typu Slovakiaring, SPA, Brno, RedBull apod. Na Ringu třeba potřebuješ měkčí nastavení podvozku, než na zmiňovaných okruzích :-) Prostě někdo ladí auto na okresky, někdo na okruh, jiní se marně snaží hledat kompromis (jako já), aby to fungovalo na okruhu a okreskách a překousne tvrdý podvozek do města >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.06.14  12:21

teda zasahovat do podvozku od renault sportu, rad by som vedel kolko veci si tym znizenim pokazil >:-[] to si si kludne mohol kupit klasicky megane 2,0 turbo ak ten motor este davaju, nachipovat a tuzit dalej :no:
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  12:00

Jo, jo, v kufru by se jí to líbilo ještě více >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.06.14  11:55

Teď by si mněl svést tu tchýni .....to by to teprve ocenila :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  11:37

Tak to jsem rád, že německé pružiny Eibach schvalluješ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  11:28

Th
    Eibach musí být neskutečný univerzál, od MPV až po HH. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  11:26

Th
    Aspoň už snad konečně chápeš, proč dávám přednost německé kvwalitě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  11:23

WL - chování auta a způsob tlumení změníš podobně už změnou pneu, jak jsem psal, větší rozdíl je jestli tam dám semislicky typu Yokohama AD08R, nebo tam nechám původní letní Michelin Pilot Sport 2. S novými pružinami je to nyní něco mezi tím. Na okruhu se semislickama a pružinama Eibach by to mohlo teď fungovat o něco lépe, ale to uvidíme. Byl to takový malý levný pokus, počítal jsem s tím, že se může stát, že to budu dávat zase zpátky >:-[] >:-[] Ale podle prvních desítek kilometrů včera na mých oblíbených okreskách k tomu není důvod a opět se Eibach osvědčil (už jednou jsem s ním byl spokojený na C-Maxu).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  11:15

Pro mě je to nyní stále snesitlené i na rozbitějších cestách, pokud je to takto na letních pneu. Proto sis taky koupil univerzální HotHatch a ne MRS ;-) >:-[]

Mimochodem, včera za námi byli 3 slováci, kteří chtějí kupovat 3 stejné MRS Cup na firmu (s významnou slevou) a ještě váhají jestli to nebude Cupra 280 5D. Tu si už pořádně projeli, ale není prý zdaleka tak zajímavá na řízení a taky se jim tolik nelíbí, protože to vypadá jako obyčejný hatch. Akorát jeden vyšší boreček měl problém s výhledem přes střední zpětné zrcátko, mě tam taky omezuje ve výhledu, tak ještě uvidíme. Ale říkal jsem mu, že jsem si zvykl a kdyby bylo nejhůře, vždy to může oddělat a nechat dát (ikdyž složitěji) jiné. Ono i v novém Trophy-R je jiné bez dešťového senzoru >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  11:10

To víš, po tom co sis posledně u vás sedl do těch Recar, tak ty pružiny na levé straně praskly a bylo třeba je vyměnit >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  10:59

Leg
    Kam se na Thomasina hrabou hoši z Dieppe. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.14  10:55

Iudex
    Žádné kratší pružiny, jenom jsem se mu na chvíli posadil do auta. :-O >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.14  10:38

Tak teraz si dosiahol presne to, čomu som sa ja chcel vyhnúť: ultratvrdé auto len na športovú jazdu, s obmedzenou použiteľnosťou do mesta či na rozbité cesty. Chcelo by to asi zase dokúpiť nejakú komfortnú mrdku na bežné jazdenie. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.14  10:27

Je to v popisu té fotky, jsou to EIBACH PRO-KIT. Nechtěl jsem dávat H-R, ty jsou o hodně tvrdší, tyto jsou jen mírné přitvrzení a hlavně opticky to sedí níže.
    Když je hodně nerovností za sebou, je auto jakoby nervóznější, má to kratší a rychlejší zdvih, kdežto před tím se to tvářilo pohodlněji. Ale je to tužší, nepotápí se předek při intenzivním brždění, v zatáčkách to sedí lépe :-) Vezl jsem hned kámoše co má taky MRS Cup a nyní semislicky, říkal že rozdíly jsou fakt malé (ale má jiné semislicky a ty jeho nemají tak tvrdé bočnice jako moje). Větší rozdíl byl v pondělí, kdy jsem změnil semislicky za letní pneu. Ty semisilicky jak mají tvrdší bočnice (o hodně), tak na letních to bylo o hodně měkčí, takže nyní s tužšími pružinami a letními pneu je to tak někde mezi. Až dám zpátky OZ kola a semislicky, tak to bude na okruh asi větší brutus >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.06.14  09:19

Vybral si tie prepravné dorazy, alebo ako to nazvať. Ale vážne, teraz to vyzerá o kusisko lepšie. Otázka na teba je, či to malo aj nejaký vplyv na jazdné vlastnosti, resp. nebojíš sa takto šťúrať v draho zaplatenom podvozku optimalizovanom v prvom rade na športovú jazdu?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.14  08:11

Dal si kratšie pružiny. Akú značku?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.06.14  07:13

rozdílů?......změnilo se křoví za autem >:-[] :-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.14  23:48

« Drobná změna na Meganovi R.S. Cup :-)

... aneb najdi deset rozdílů ;-) :-)

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.06.14  21:09

« Re: Kde končí neprodaná auta...

Ron: To je možné, a většina klidně může být smyšlená, ale jistě se tomu tak v nějaké míře děje.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.06.14  15:20

« Re: Kterak Yugo zvítězil nad Passatem a Borou

Šmoula: súkromie si treba chrániť, to je na webe zlatá pravda; pravda je ale aj to, že som prečítal stovky Tvojich komentárov a ani tak neviem ani len takú základnú vec, či vôbec máš auto (alebo aspoň vodičák). ;-) A to je vo fotosúťaži založenej na fotení vlastných áut pomerne podstatná otázka. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.06.14  15:05

Tenhle článek je naprostý nesmysl, ztřeštěný nápad nějakého ekoteroristy, který si stáhl z internetu fotky neurčených aut a udává, že jich stovky ne-li statisíce někde stojí. Stačí to vzít z vrchu dolů:
    překladiště u přístavu, viz dále kontejnery, 2) továrna a vedle ní auta, v tomto rozlišení není problém ve fotošopu udělat ještě více jakože odstavených aut, 3) ano, pár Jeepu, sotva zlomek denní produkce, stojí vedle sebe, 4) určitě bude výrobce skládat auta na okruhu a ještě do kruhu s obrovskými mezerami, tohle je nějaký sraz, 5)továrna (na cokoliv) a před ní parkoviště, nebo dokáže někdo, že jsou auta totožná z té výšky?, 6) opět klasické parkoviště před továrnou, proč by jinak auta byla každé jiné, šikmo postavené a s mezerami, 6) opět přístaviště, vpravo voda, 7) chuďátko letiště, nedá se používat... někde mezi těmi fotkami z družice různých parkovišt (asi někdo z dědiny, kdo neviděl parkoviště před blbou šachtou na karvinsku, kde stojí během směny cca 1200 aut i více a to jsou ještě malé závody) je pár opravdu fotek nových aut, které čekají, ale žádná obrovská čísla. Stačí si vzít, že jen Capturů se denně vyrobí 900, produkce M. Boleslavi je kolem 1500/d...

Podobných nesmyslů po internetů koluje spoustu, podobně jako pornofotek Hollywoodských star, teda pokud vám nevadí, že mají jen pravou hlavu a cizí tělo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.06.14  13:56

iudex: Já se ti vůbec nedivím. >:D Snažím se být holt tak nějak ne úplně sdílný, co se soukromí týče, a pak to tak dopadá. Za což se omlouvám. Ale mám to tak teď nastavené, mě se týkající záležitosti příliš neřešte a berte s rezervou...

pot, Kysky: Že vy chcete získat dělenou pozici na bedně? >:-[]

WL: Jo, to je „drobný“ problém... A zajímavá ukázka fungování ekonomiky. Vyrábět musíš, skladovat v malých zastřešených prostorech moc nemůžeš, šrotovat nemůžeš, jít pod cenu taky ne... a takhle to dopadá. Jinými slovy - snižovat nabídku nejde, přestože převyšuje poptávku. A kdoví, jak to bude za pár let. Číňani řeknou Amíkům a nám: „Dík, že jste nám helfli, ale teď už se obejdeme bez vás.“ Oni a Rusko budou veselí, my ostrouháme. Utopíme se v hromadách předraženého zboží, které nikdo nechce. A New Deal ani nic podobného nás nejspíš nezachrání, protože budou alternativy a Západ nebude soběstačný. Co bude následovat, nechci domýšlet...
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.06.14  13:00

WL: Už jsem to viděl přes pár měsící a v komentáři padl názor, že dost míst z těch na fotkách jsou jen překladiště - zkrátka sklad aut, co půjdou teprve na export. Samozřejmě letiště obestavěné auty na to nevypadá. A nakonec jedna fylozofická otázka:
    Nemyslíte si, že kdyby ta auta dala na prodej na polovinu standartní ceny (třeba jako nová ale bez záruky), tak jim lidi urvou ruce?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.06.14  12:17

« Kde končí neprodaná auta...

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.06.14  12:07

« Re: probíhá přihlašování.... A já se hlásím

Už jsem o tom přemýšlel, ale poslední dobou není moc čas. Ale budu o tom uvažovat a zkusím si chvilku najít.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.06.14  11:58

pot: S tím přenosem to byl jen vtip... ;-) Ale projet by ses mohl a pak mi o tom něco napsat...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.06.14  11:54

Potvrzuju....holka Cupra se tam pěkně vyjímá.....pár zájemců na svezení už mají.....doporučuju moc neváhat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.06.14  11:46

Nad projížďkou jsem přemýšlel, ale zase nejsem takovej exibouš, abych z toho dělal review a ještě před prodejcem montoval kameru. Co přesně bys chtěl mít natočené?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.06.14  10:56

pot: Jihočeská kooperace. ;-) :yes:

Btw: Nechtěl by ses místo mě jít projet s Cuprou DSG ? Mají ji v CB Auto a už brzy s ní začnou jezdit. Vezmeš kameru, telefon a zprostředkuješ mi on-line review. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.06.14  10:49

« Re: Peugeot road days

Ron: Jako by se v případě 208GTi nemohli u Peugeotů rozhodnout. Jasný, dáme 200 koní, ale zas aby to bylo pro dámy, lehký řízení, měkká spojka a ať to proboha nedrncá... ;-) Přitom tohle se právě vyčítá Cliu, že chtěli zajumout co nejvíce lidí. A v konečným důsledku je i s EDC Clio o hodně zábavnější. U Fordů se zase rozhodli celkem jednoznačně a sklízí ovace novinářů a nadšenců......a chiropraktiků, kterým dodávají kunčafty. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.06.14  09:38

šmoula: priznám sa, že niekedy celkom nestíham Tvoje myšlienkové pochody, jasné mi ale bolo, že si išiel do Hrvatskej autobusom. Ty, taký petrolhead, čo zaspáva so Speedom pod vankúšom? :-O
    Inak pripomenul si mi, keď som bol naposledy autobusom na dovolenke: pred 13 rokmi na Sardínii a vtedy som sa zaprisahal, že už nikdy viac autobusom, so svojimi 193 cm som sa nevedel nijak poskladať v tom sedadle, skrátka to bolo utrpenie. Na druhej strane drobná výhoda autobusu bola v tom, že cestou naspäť som sa mohol túliť k slečne, čo som tam spoznal; to sa pri ceste autom nestane. >:D >:-[]
    Poter, Kysky: dobrý nápad, dve muchy jednou ranou. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.06.14  09:22

Jedu si takle se svým uber kchár po autobahn, když tu náhle spatřím kvalitní spolehlivý italský vůz, kterému nestíví zadní světlo. Ačkoli jsem spěchal domů za Andreou, která dnes vaří Eintopf, rozhodl jsem se, že mu to vytmavím. Vypojil jsem nabíječku na uberphone, zapojil maják a itala zastavil. Při té příležitosti jsem udělal i jednu momentku.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.06.14  00:02

WL + WA: vystihli jste to chlapci perfektně :yes:

Woody: Ano, sterilně na mě 208 GTi působilo, přitom podle mě by stačilo relativně málo úprav, tužší řízení, když už manuál, tak ať spojka klade stejný odpor jako v RCZ...
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 23.06.14  23:23

Th: Double - to je de facto stejné jako níže zmíněné Biokovo ve střední Dalmácii. Teď jsi nám také objasnil početnost starých golfů na Balkáně a poselství firmy TAS. >:D :yes:

Kysky: Aneb Všechno zlé je k něčemu dobré. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.14  22:54

Jinak tady je naprosto jasný důkaz, že Golf je nejlepší !! >:-[] >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.06.14  22:47

Tak já si odpovím sám...

Dneska si tak jedu na kole do pár km vzdáleného bikeparku, bez lepení (dyť jedu jen na chvilku, to dám!), ujedu dva km, retardér přes silnici. Dobrá, skočím si viď. Proč né. Odraz a najednou vidím za retardérem díru v asfaltu. Hned si říkám: ,,A kur.va! Zadní kolo dopadne stopro na hranu, dyť jsem se odrážel jen na přeskočení retardéru.." Dopad. Tupá rána. 300m a najednou mě v zatáčce předbíhá zadel. Paráda, projdu se zpátky na byt.

Cestou na byt letí hromady fízlů pro někoho kdo spadl do Vltavy (no nekecám). Po O jedu autem a potkávám hromadu fízlů a tak jsem se ze situace bez nápadu na fotku dostal do stavu přemýšlení, že policie není úplně zlej nápad. Mám štěstí, vyjímečně mám s sebou auto, i foťák. Takže už jenom vymyslet jak to zpáchat

Jsem rád že se nakonec mohu zúčastnit tohoto kola a snad jsem díky tonoucímu a pár dalším případům dostal trochu origo nápad :-)

Přihlašuji tuto fotku: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.14  22:26

...a mimochodem, na SSS také stále pěji chválu, zajímavé malé vozítko, ale také má své mušky. Nicméně stále mám rád starší BMW a nejraději mám Porsche ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.06.14  22:23

Já ale nepěji chválu na automobilku, jen jsem podotknul, že Peugeot je na tom bídně, oproti tomu se Renaultu relativně daří. To neznamená, že všechny jejich auta jsou podle mě super ;-) Já zatím jel jen s Megany R.S. a Cliem R.S. předchozí generace (nové jsem stále nezkusil), takže těžko mohu soudit. Ale že se daří Capturu se ani nedivím, navenek i zevnitř celkem povedené auto, rád si ho zkusím. To že Renault a jiní francouzi měli dříve hodně problémy s elektrikou, na tom nic nemění a dříve bych si je nekoupil. Ono všude najdeš pro a proti a často se to odráží na ceně. Golf je ve své třídě stále podle mě TOP, ale stejně tak chápu, že 70% lidí bude stačit i30, Ceed, nebo Megane a nebude ochotno akceptovat znatelné cenové navýšení >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 23.06.14  22:01

« Kterak Yugo zvítězil nad Passatem a Borou

Nebudu chodit dlouho kolem horké kaše a rovnou přiznám, jak už napovídá smyslně-nesmyslný nadpis, že víc jak polovička mé dovolené se konala pod mraky a občas i deštěm.

Nicméně jsem si odpočinul, začetl se do knihy Léta s Top Gear na motivy sloupků JC napříč jeho působením v TG. Tuto knihu si s sebou též vezu na sobotní TopGear Live, co kdyby... Doufám, že pak najdu čas, a napíšu zas konečně něco do blogu. Nesmím také opomenout brilantní časopis Faster v čele s články Kuby Rejlka, jenž jsem koupil cestou (do Chorvatska...).

Vozy, které mě zaujaly, které si vybavuji, že jsem zahlédl prvně:
    Nissan Juke Nismo
    Nissan Maxima (starý)
    Fiat 132
    TAS Golf (tak úspěšný vůz, až si ho tam začali dělat sami...)
    VW Golf I Diesel
    Opel Kadett C Caravan
    ... co to je za hřmění, snad nebude zase pršet?! Oj, hmm, že by Alfa Romeo 164 V6...

Co ještě z automobilového hlediska zajímavého? Rozhodně toto: [odkaz] - i jízda autobusem na mě udělala takový dojem, že jsem z toho do teď hotový. A pohled z odstavného parkoviště (5:02) byl naprosto nepopsatelný. A to není vše. Komu by to bylo málo, u sv. Jure jsou ještě tyto uzounké silničky s vracečkami. [odkaz] Až se někdy vydáte k Makarské, nezapomeňte odbočit na Veliko Brdo. Stojí to za to! Celou cestu od Čech až do Chorvatska jsem také spatřoval samá nová Pola.

Užil jsem si, moc, ale za Brnem jsem musel začít řvát PROČ. Proč máme tak deb*lní silnice...? A i čeští řidiči zdatně konkurovali těm chorvatským, kteří jezdí jak ovádi. ;-\

A vidíte. Chtěl jsem to mít napsané v půl sedmé, je okolo desáté. Jinak - zpozoroval jsem změnu v diskusích. Jsem zvýrazněn (nebo spíš ztmaven), nelze se samolajkovat, což se zdálo být fajn, ale bohužel se musím odhlásit, abych věděl, jestli jsem nenapsal blábol. Berenikáče to s jeho x profily bohužel asi od podvodů neodradí. A tak jsme, zdá se, držkou zase o kousek blíž diskusní zemi. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.14  21:48

w-a
    Jj, vidím, že už ho máš taky přečteného i pozpátku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.06.14  18:39

wl: Hlavně to dost připomíná petrumra. Když měl Fabii, byla nej Škodovka, když koupil C4 Picasso - lídrem auto-průmyslu je Citroen. ;-) A tak nám tu Thomasino od chvály atmosférických motorů firmy Hjondé přechází k oslavě portfolia nejmenované francouzské značky.... >:D Asi jsem mu měl vnutit ten Swift Sport, a nebyl bych tady na chválení Suzuki tak sám. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…