Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.14  23:12

« Re: SK Ring

Takže už chápeš, že je někdo magor a má jednu sadu kol na zimu, jednu na léto a jednu na občasné návštěvy na okruhu?? ;-) Sjedou se ti tam malé plošky na krajích, nabaluje guma která tam vydrží dlouho, pak je to hlučnější a někdy to může i vibrovat. Ale záleží na tom, jak kdo často tam chce jezdit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.09.14  22:45

« Re: HH

Thomasino

Pěkné video :yes: :-) ....to šedě polepené Porsche poznávám...to jsem tu na moje auto viděl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.09.14  22:34

A keď Ti ešte poviem, že som ten Radical práve predbehol >:D (lebo ešte zahrieval).
    Inak 8 kôl a predné gumy sú, no, možno nie na odpis, ale akurát tak na zadnú nápravu. 8-s Brzdy inak vydržali v pohode, nejaký výrazný fading som necítil. Výkonovo som tiež netrpel deficitom a rozhodne som nepatril k najpomalším, motor by zo seba dostal aj viac, limity boli najmä u mňa. Najväčším nedostatkom auta na okruhu sú ale spomínané gumy, už celkom chápem zmysel tvrdých semislickov na okruh.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.14  22:28

Dobřy, ty !! :yes: :-) Ta fotka vedle toho Radicalu je slušný kontrast !! >:D Vysoký Golf versus placatý závoďák :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.09.14  22:01

« SK Ring

Tak dnes som na SK Ringu pokrstil GTI:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.14  21:48

Jinak tady je jedno pěkně udělané video z dubnového víkendu na Nordschleife s fajn partou lidí kolem kluků ze závodního týmu RTR Projects - mimochodem tento víkend jeli 24-hodinovku v Barceloně a dojeli na skvělém 3.místě ve skupině, kde bylo hodně aut. Jeden z pilotů byl zase Honza Červenka ze Speedu, takže reportáž bude brzo k přečtení tam.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.14  21:45

Ten polep je v pohodě, jestli se ti tam líbí ;-) Je to ještě celkem "decentní" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.09.14  15:49

Chlapi jaký je váš názor...co říkáte na tenhle polep, přijde vám to Ok, nebo už moc a nechali by jste to bez polepů ?
    [odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.14  15:01

« Re: OT: autom za vínom

Woody - třeba to stihnou do jara ;-) Aspoň nebude auto trpět přes zimu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.09.14  12:02

« Re: OT: autom za vínom

iudex: No vidíš, Mondeo coby off-road se přímo k aktuálnímu tématu hodí. >:-[] A vlastně i to víno, obzvlášť ve spojení s řízením a silniční kontrolou. ;-)

PS: Zprávy ze začátku září, tedy měsíc od objednávky, nejsou zrovna na juchání. GTI se ještě neobjevilo ani v systému, čili o nějakém konkrétním termínu si můžu zatím nechat zdát. Takže jsem aspoň dnes časně zrána umyl zbývající "sirotky" z garáže. I z toho je vidět moje zoufalství. :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.09.14  10:24

« OT: autom za vínom

Včera som sa zúčastnil (v Legovom kraji) vynikajúcej akcie, ktorá s autami súvisela len čiastočne (Mondeo si vyskúšalo úlohu terénneho auta), resp. šoférovanie bola kontraindikácia: deň vo vinohradoch: [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Nádherný deň, výborná akcia. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 05.09.14  21:03

Cov: Vidíš, všichni si z Marchionneho v jednom kuse utahují, a ve výsledku dělají to samé. >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.09.14  20:52

Thomasino

Tak tomu pánovi na chvíli pujč tvoje MRS...třeba tomu vymete pořádně pavučiny a udělá ti z toho jiné auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.09.14  20:50

Bully_
    Tady to sice nikdo nepsal, ale četl jsem to před časem na nějakém jiném webu...nevím jestli to bylo autoforum nebo někde jinde....samozřejmě ze zaručeného zdroje :-)

Každopádně ty spekulace jen Hondě nahrávají a mluví se o ní....i když to napínaní jak guma od trenek je fakt už dlouhé..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.09.14  20:31

Ha ! Vypadá to, že tady ten pán, tady v tom autě, nás asi sveze za týden na Hungaroringu ! A pak si tam budeme přes dvě hodinky jezdit my >:-[] >:D :yes:

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 05.09.14  20:01

Ne, o ctyrkolce niko nic nerikal :-) Zatim posledni signal o vykonu ("ze zaruceneho zdroje" >:D ) znel 315 k. Honda od zacatku tvrdi, ze by to melo byt mezi 280 a 320 k. Uz kvuli skoku, co mezitim dokazaly konkurencni automobilky, bych taky veril spis naladeni k tem vyssim hodnotam z tohoto rozmezi. Ale i kdyby ne, vysoky absolutni vykon neni nikdy zarukou toho, ze auto pojede dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.09.14  18:44

Thomasino

No čtyřkolka to mněla být pravé kvůli těm až 350 koním, aby to mohla přenést...ale víš jak...řeči se vedou, voda teče tak uvidíme. Spíš zamrzí že není už dávno v prodeji a to samé u Mazdy 3 Mps...zase by byl ten výběr mezi HH veselejší ;-)...v tom bordó Alfím laku vypadá Mazda3 peckovně.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.09.14  15:47

Dost bych se divil, kdyby nové CTR byla čtyřkolka !! Proč by to "zabíjeli" čytřkolkou ?? :-O

Ale hlavně už dva roky "vykřikují", jak to bude nejrychlejší předokolka na Ringu! Takže to nemůže být čtyřkolka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.09.14  11:01

Bully_

Pokud máš pravdu, bude to jen mula a konečná verze bude vypadat jinak, tak jen dobře.... ;-)
    Každopádně se psalo, že by mohla být i 4x4 s až 350 koníky a adaptivní podvozek, tady zase píšou dvoulitr na předek s 280k...tak jsem sám zvědav co z toho vypadne a snad nám to Paříž 9 října objasní :-)

• « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.09.14  21:54

"postprodukci se pricaruje zbytek"
    Jako třeba výkon? >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 04.09.14  19:26

Prdlajs, vy taky skocite na vsechno. Jde o filmarskou mulu, v postprodukci se pricaruje zbytek. Ale ukazuje to celkem jasny signal- ze to kridlo vzadu zustane :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.09.14  11:59

Woody, iudex, Leg

Souhlasím,
    pokud by to vypadlo takto: [odkaz]
    tak by to zadní křídlo a hodně členitou záď člověk skousnul. Bohužel na fotce je i televizní jeřáb, tak že to opravdu vypadá na oficiální video...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.09.14  09:49

Woody, iudex: tiež to vidím na finálnu verziu. Podľa mňa mu najviac ublížilo to, že nenechali rozšírené blatníky ako na koncepte (woodyho porovnanie to pekne naznačuje). Ten agresívny difúzor so štyrmi výfukmi a ešte agresívnejšie krídlo proste potrebujú auto s postojom, ktorý by zabezpečili rozšírené nápravy. Na takmer mpv úzkej kasni je to tragikomické. A ten predok, ako tvrdí iudex k tomu absolútne nepasuje, ale tu je ešte nádej, že filmovali len zadok a predok ešte nemajú dokončený.

Slovakiaring v nedeľu by možno šiel, zatiaľ nemám program, ale nechcem nič sľubovať ...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.09.14  09:37

Leg: nemal by si chuť ísť v nedeľu na SK Ring? Žiadne hardcore dranie gúm, len také to domáce jazdenie na pár kôl. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.09.14  09:36

Cov: no vyzerá to naozaj už sériovo a keď sa nakrúca reklama, logicky by to mala byť finál verzia. Ako píše Leg, zrovna tie drobné zmeny oproti konceptu tomu uškodili, aj tak je to dosť sci-fi, tak to mali nechať do dôsledkov. Mne príde predok ako nekompatibilný so zadkom: zadok čisté sci-fi (osobne ma ten trojitý spoiler ruší), predok takmer sériový, skrátka to neladí spolu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.09.14  09:29

Cov: Ty kráso, to vypadá dost reálně. 8-s [odkaz] Přesně jak píše Leg, to nejhorší, co se mohlo stát. Zůstali někde na půl cesty a to obdivované křídlo s implantovanými světly teď působí jak směšnej tuning. Ačkoliv jsem to načal, s hodnocením ještě raději počkám, ale soudě podle těch fotek, bych se já osobně z CTR asi plížil kanálama. Na tohle tedy "koule" nemám... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.09.14  09:27

« Re: Nové téma

Leg: Aha, škoda no. Tuhle situaci nesnáším v restauraci, když je mezi předkrmem a hlavním chodem veliká přestávka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.09.14  09:19

Cov - nastalo to, čoho som sa obával - sériová verzia Type-R ostane na polceste medzi šialeným konceptom (ktorý mal svoje zvláštne čaro) a hroznou klasikou. Škoda, aspoň, že bude najrýchlejší na Ringu. Vraj.

Mňa dnes ráno zaujala nová MX-5. Trochu rozpačitý predok a viac rozpačitý zadok vyvažujú pekne vytvarované boky (konečne nemá také hladké boky ako predchodcovia, ale dáva trochu dôrazu na zadok - nepôsobí už tak dievčensky) a hlavne pekný puristický interiér, ktorému k dokonalosti chýba schovávací displej.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.09.14  08:57

Myslel jsem, že dalším zajímavým HH by mohl být ten od Hondy, ale jestli bude opravdu vypadat takto tak nevím nevím...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.09.14  03:51

Kysky: ono to aj predjedlo bolo, ale na hlavné sa už bohužiaľ nedostalo...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.09.14  16:38

« Re: WL

1.) Dobrá zpráva, WiFi bych si dovedl představit využít s mobilem a FB >:-[] :yes:
    2.) Však se můžeš domluvit s někým druhým jako já a platíš půlku a máš jedno číslo na dvě auta. Takže klidně můžeš jet jen párkrát po 15-ti minutách. Ale nevím co stojí normální jízdy pro porovnání, to je na tobě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.09.14  16:24

Tom: RX100 má aj wi-fi aj NFC (druhá a tretia generácia, len prvá to nemala).
    Na ten track day nepôjdem, ako som písal jazdiť celý deň, na to GTI nie je stavané a za pár okruhov dať 150 eur je veľa. Skôr tam chcem vybehnúť tento mesiac v rámci bežných voľných jázd (možno už túto nedeľu, príp. o dva týždne).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.09.14  14:59

iudex - díky moc za názor a doporučení !! :yes: Na první pohled nevypadá vůbec marně (ikdyž neumí WiFi, ale obešel jsem se bez toho nyní, asi se obejdu i nadále), určitě prostuduji a zvážím. Ke všemu je o něco menší a pokud umí fotit dokonce o kousek lépe než G16, tak by to bylo fajn. Potřebuji hlavně slušnou automatiku nebo přednastavené režimy, stále jsem se nedobabral k tomu, abych někde něco nastavoval (mimo ostření na jiná místa, nebo zkusit více fotek v různých přednastavených režimech) >:-[] >:-[]

Jinak na ten Slovakiaring 4.10. jsem již registrován, tak se pak domluvíme jestli se dojedeš kouknout, nebo snad i svézt.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.09.14  13:31

Tom: vymeniť Canon G11 za G16 je ako vymeniť i30 1,4 16v 1. generácie za i30 1,4 16v 2. generácie. Keď chceš lepší foťák, ako doterajší Canon G11 a zároveň Ti záleží na malých rozmeroch, jednoznačne odporúčam Sony RX100 (v akejkoľvek generácii). Má podstatne väčší snímač, ako G16: [odkaz] (rovnako veľký, ako Tvoj druhý kandidát Nikon V2, ktorého však poráža v kvalite fotiek), napriek tomu je však celkovo podstatne menší, ako Géčko: [odkaz]
    Ako zrejme vieš, pre kvalitu fotky je rozhodujúca najmä veľkosť senzora a aj keď G16 je pokrok oproti G11, stále je to ten istý malý senzor a zázraky sa nedejú. Senzor v Sony je špičkový a fotky z neho prirovnávajú k entry-level zrkadlovkám. Pozri túto fotku z RX100 III: takú mieru detailov či rozostrenie pozadia z Géčka nikdy nedostaneš: [odkaz] Posledná III. generácia má aj výbornú svetelnosť f1,8-2,8 a má aj vstavaný hľadáčik (ja osobne by som už foťák bez hľadáčika nechcel), ale aj staršie generácie (I. a II.) bez hľadáčika a s o niečo slabšou svetelnosťou (f1,8-4,9) majú stále rovnako kvalitný senzor a fotky. JPEGy priamo z foťáku sú solídne a nemusíš ich už upravovať (samozrejme môžeš ale fotiť do RAWu a potom sa s tým hrať, ak sa Ti chce).
    O Nikone 1 ani neuvažuj, ten nikde nechvália, je podstatne väčší a neskladnejší, ako Sony a jeho jedinou výhodou je možnosť meniť objektívy (ale ochota vymeniť setový málo svetelný zoom za niečo svetelnejšie Ťa asi prejde, keď zistíš ich ceny: napr. svetelný 32mm f1,2 stojí 780 eur alebo širokáč 6,7-13mm stojí 480 eur).
    P.S. Jeden auto-foto vtípek: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.09.14  08:37

Leg: rád tě uvidím v soutěži :-) Minule když jsi dával fotku kola, tak jsem myslel že to je takovej předkrm a ono nakonec ne...
  • « 10 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.09.14  02:51

Super téma, dúfam, že sa mi konečne podarí zasa zúčastniť. A že pri tom nedostanem auto do nejakej skutočne prekérnej situácie.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.09.14  19:30

To samozřejmě ano, když ho někde budou mít. Stejně tak chci vidět ten Nikon 1 v2, ten jsem v reálu taky neviděl.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.09.14  19:27

Nevím, co máš na mysli tím ovládáním. Já s tím nemám žádný problém, jen mi chybí druhý roller pro manuální režim. Spíše na recenze od Neffa bych se zašel podívat do obchodu a osahal si to.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.09.14  19:23

Kritizují u něj ale ovládání a podle popisu v recenzi se mi ten způsob ovládání moc nelíbí :-O Mám rád klasické ovládání co mám nyní na Panasonicu TZ5 a nebo na druhém foťáku Canon G11. Klasika je klasika ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.09.14  18:34

Jo tohle. Mám osobně ještě starého Nex 3 (bez dodatečného písmenka) a co se týče dyn. rozsahu a šumu tak super. Co se týče automatu, tak ten jsem snad nikdy nepoužil, ale Sony je komerční značka, takže to bude určo dobré, ne jak rozpatlané fotky z Canonu za 90 litrů. Btw ten můj Nex 3 má lepší čip než moje 7D.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.09.14  18:11

Myslíš tohle? Taky to nevypadá špatně... Máš s ním nějaké zkušenosti? Jak to fotí na automatiku?

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.09.14  17:55

Th: A co se vyprdnout na tyto pidičipy a koupit třeba Sony Nex? Je to malinkaté, s 16mm palačinkou ještě více a kvalita super.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.09.14  16:16

WL - na takové to domácí focení, nebo spíše focení auta v přírodě či na okruhu, zvolit Canon G16 nebo Nikon 1 v2 ?? Pro Nikon mluví možnost objektivů jako rybí oko, větší širokoúhlost v základu a možnost panorama (což G16 stále prý nemá), pro G16 dlouholetý vývoj, lepší světelnost objektivu a kvalita :-) Já se teda zatím kloním spíše k mé oblíbené řadě "Gé" :-)

[odkaz]

[odkaz]

P.S. Zrcadlovku tahat nehodlám, nebaví mě ani nynější velikost G11 (půjde z domu), nová G16 je o něco menší, umí FullHD video a WiFi..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.09.14  15:56

woody má pravdu. Téma náročnější, ale zajímavé.. :yes:
    Zdravim všechny z měsíční země pouťového medu. Je tu horko jaksviňa a moře má 30 st.
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 02.09.14  11:03

« Nové téma

Bylo dohodnuto nové téma pro Září 2014.

MOJE AUTO V PREKÉRNÍ SITUACI

Nejspíš to bude vyžadovat trochu víc přemýšlení, ale jistě se dá vymyslet ledacos, aby při "natáčení nebylo zraněno žádné auto". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.09.14  14:15

Kysky: Mám dojem, že wl dovolenkuje v cizině. Ale jsme dva, a my jsme v podstatě dohodnuti a dnes to téma vyhlásím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.09.14  11:52

« WL

WL je tu běžně x hodin denně, ale když ho člověk potřebuje, tak to má tady na háku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.14  11:00

« Re: Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd

Dost slušný !! Tak to mám ještě co dělat ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.14  11:00

« Re: Vyhlášení výsledků

Jsou tam pružiny Eibach, vpředu -25mm, vzadu -15mm. Celkově se chování moc nezměnilo, jen vpředu je to na extrémních brzdách stabilnější. Spíše je to optické a jen malé přitvrzení. Pak se na to dělají ještě H-R pružiny co má známý na MRS Cup, ale ty to přitvrdí ještě o něco více (ale za to mu to na okruhu sedí lépe). Stavitelný podvozek možná časem, uvidíme. Zatím jsem s podvozkem spokojen. Když jsou tam běžné letní pneu, je to i na rozbitějších cestách celkem snesitelné (=OK). Když jsou tam semislicky Falkeny s tvrdými bočnicemi, je to už poněkud mosochismus >:-[] >:D Na dovolenou do Dolomit dám zase pak letní pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 30.08.14  10:14

Thomasino:
    z vylozene performance veci tam ma kompresorovy kit, modifikaci saciho a vyfukoveho systemu komplet, stavitelny podvozek, velke brzdy. Co se tyka vykonu, ma mozna jen o nejakych 10k vic nez ty, hmotnostne na tom bude +- stejne.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.08.14  07:18

Th: Ještě ty s tou písničkou provokuj :D.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.08.14  22:07

šn

[odkaz] >:-[]

th

Mně se ten černej g-punkt líbí. Celkově se mi ta kombinace barev líbí, byť černá kola v lásce nemám (a francouzský auta tuplem >:-[] ). Často totiž pak auto vypadá, jako by kola ani nemělo.

BTW, auto má ještě stock podvozek?
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  21:15

off topic

já: Pardon, diskuse se Sanderem. :-) Video je nějakou dobu hotové, jen jsem ho no... publikoval na svoje jméno. Bylo to vytvořeno na vnější stránce a extrahováno přímo do YT. Myslíte, že bude lepší to tam do toho mixovače nasoukat znovu, na původním (soukromém) profilu smazat a na šmoulím pak pubnout, nebo to nějak vykuchat (ukrást) asi jako mp4 a uploadovat? Já si takhle stahoval písničky přes jeden konventor em-pé-trojek z YT, ale zrovna když jsem chtěl exportovat Nevidomou dívku, někdo to zablokoval. ;-\ >:-[]

Pídit se po tom pak samozřejmě může jen woody, ostatní si jistě počkají do diskuse pod recenzí na GTI. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  20:45

Co tam všechno má ??
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.14  20:27

>:D No poladil ho trosku..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  20:05

No na předku toho vzorku už moc není, ale už toho letos odjezdily celkem dost :-) A většinu běžných kilometrů jsem najel na nich - třeba celý výlet do SPA a Německa.
    CTR 2:31 ? To bílé? Hodně upravené :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  20:04

No to asi je :-) Sedačky se nebudou měnit, ty stávající Recaro jsou dostačující. Jen se dají 4-bodové pásy, ale nebude se nikde nic vařit, jde to přiděloat i tak. Ale znám spoustu lidí, kteří ocení i upravené auto, pokud to auto znají, jsou ty úpravy rozumné atd. Kámoš koupil na jaře silně upraveného Focuse RS II, jsou tam 10-ti pístkové brzdy Tarox, lepší chlazení, podvozek H-R, výfuk Miltec, kola měla obuta Toyo R888 a auto bylo často na okruhu. Za ty úpravy dostal majitel samozřejmě tak polovinu toho co do toho nastrkal, ale motor je seriový a pod zárukou, což je taky důležité. Takže z hlediska dalšího prodeje je podle mě nejdůležitější právě úprava výkonu, případně kdo tu úpravu udělal, s jakou garancí apod.
    Ale jak jsi správně napsal, ideální stav na pár let by byl ten, postupně to upravit na okuh a pořídit si něco normálního na ježdění. Jestli se k tomu finačně dopracuji. No a pak by to chtělo do garáže nějakou zábavnou klasiku, něco jako Cayman S či 911 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.14  20:01

Na fotkach z Masarykace vidim furu svych znamych >:D Kamarad zajel v tom bilem CTR 2:31 :yes:
    Ad gumy- ty Falkeny jsi uz za tak kratkou dobu stacil sjet??
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  19:52

Thomasino

Nemyslel jsem to tak, že by auto dostalo kouř, to záhřívání, chlazení a častou výměnu oleje u tebe beru automaticky jako nadšence do okruhu :-)) ....ale spíš když už ho takhle upravuješ..příplatkové sedačky, jiná kola, tlumiče....chceš zvedat výkon a nový výfuk atd.....no a pak to prodáš jako ojetinu za kolik za 300t?....není lepší si to pak už nechat na tu okruhovou zábavu?

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  19:19

Jo, jo, tak nějak >:-[] >:-[] :yes:

Neboj, samozřejmě první kolo bylo postupné zahřívání, uprostřed chvilku taky a skoro celé poslední kolo bylo už taky dochlazovací. Auto sice dostává trochu zabrat, ale jsou to hlavně brzdy a gumy, plus něco podvozek. Na druhou stranu, to auto dostává nadstandardní péči, výměna oleje po 5-8 tisících atd. A když koupíš auto po někom, kdo ho blbě zajel, nezahřívá pořádně motor, nebo nenechá postupně zchladnout turbo a dává tomu hned kouř, tak je to horší než auto, které je občas na okruhu ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  18:33

Th
    Zase si to tak moc neber, pokud ti tvoje "stará" netvrdí, že ti ty kola opticky ladí k rozkroku, je to úplně v pohodě... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  18:22

Thomasino:

bez ironie.....ty toho magana už neprodávej........na Renaultu jako ojetině už stejně dost ztratíš , tak ho až bude olítaný vykuchej, navař rám, když tě ty okruhy tak baví a na normální jezdění si kup nějakou pohodlnou civilku.

Např jako zde:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  17:54

Jo a zdravíme do Čech z Jižní Moravy >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  17:19

Já vím, že ty kola působí opticky menší, ale "na design to nejezdí" ;-) >:-[] >:D
    Ušetřil jsem na 4 kolech 15 kilo váhy (tolik neušetřili ani inženýři z Dieppe u rekordního MRS 275 Trophy-R, tam šly na kolech dolů jen 4 kila), dalších 20-25 kilo dolů bylo dole vyhozením zadních sedaček (teda opěradel, sedáky skoro nic neváží, to je jen asi 2 kila), plus dojezdová rezerva, zvedák, klíč... >:-[] Plus dalších 65 kilo byl chybějící spolujezdec :-)

Ne že by to bylo tolik těmi kily (to možná jen lehounce a pro dobrý pocit), ale možná i díky koučinku posledně (snad jsem si z toho něco vzal) se mi i v relativním provozu povedlo zajet čas konečně pod 2:40 , tedy zlepšení asi o 1,5 vteřiny >:-[] Ale stále jsou u řidiče velké rezervy a to auto má na čas pod 2:35 jak jsem tvrdil od začátku. Na jaře budou zřejmě Toyo R888, protože Michelin Pilot Sport Cup 2 nejsou zatím v rozměru 245/40 R18 k dispozici.
    A za 2 týdny pořádá český Renault výlet na Hungaroring na seriál WSR - World Series by Renault a tam budeme moci po závodech v sobotu večer jezdit min. 4x 20 min, takže vyzkoušíme další známý okruh ;-) Moc se těším. Jen doufám, že pár dní před tím nenechám v Mostě zbytek vzorku na předních gumách :-O
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  17:08

„Novej koncern kupuju poprvé“ - to se docela hodí (ne úplně) - viz. diskuse s fabií. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  17:05

Se ti divím, takovému zkušenému diskutérovi musí být přece dávno jasné, že nový koncern se kupuje poprvé a naposledy... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  17:01

wl: No už jsem byl připravenej objednávku zrušit..... >:D Ale stejně si dám pozor, novej koncern kupuju poprvé. :-! >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  16:54

w-a
    :*) Promiň, já úplně zapomněl, že sis nakonec nevybral "gyndémanta"... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  16:36

wl: Já doufám, že mi ten termín upřesněj v autosalónu. :-O Ty víš něco, co já ne ? :-| >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  16:30

w-a
    1. září bude co, upřesní ti termín (na gyndě)? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  15:54

Cov: No to máš recht, co je nám do nějaký Megana... >:D Uvidíme, s nadějí vyhlížím 1.září, snad to budou dobré zprávy. ;-) Hraniční přechody už se nemohou dočkat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  15:28

woody-alien:

Tak v tomhle mam stejný názor jako WL .....v černém lesku navazuje pěkně na tu lištu vloženou do masky.

Jak to tak čtu tak je to tak 50/50 komu se to líbí a komu ne.....jinak souhlas, taky nejsem příznivcem šíleného tuningu, ale drobné odlišnosti na autě se mi líbí.

Každopádně už aby nám to jezdilo, u tebe to bude určitě dřív.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  15:06

Th
    Když vidím tuhle fotku, napadá mě pohádka O červené karkulce s vlkem naruby:
    "... a babičko, proč máš na autě tak malá kola?" >:D ;-)
    Naopak, ten znak v černém lesku se mi (na fotkách k MRSC) libí, výhoda je, že to povrchovou úpravou navazuje na tu lištu vloženou do masky. Znak vypadá menší a přitom tam zůstal, což je dobře.
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  14:37

Cov: Mně zas moc ne....určitě je to lepší než po "tuningsku" znak odstranit nebo tam narvat ledvinky jako jsem včera viděl u jedné Octávky >:D 8-s :-O , ale osobně bych znak nechal v původní podobě. Jo, je velkej, ale jak známo Veliký (nos) velkého ducha značí a není se za co stydět. ;-) Ani u Megoše, ani tady :yes: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  14:28

Th: Ta p*čka nevím nevím, O.Z. kola jsou fajn a fotky u transparentu ACZ vysloveně stylový. :-) Zbytek je pastva pro oči, až si říkám: „Ku*va, těch aut bez polepu a lopat tam moc nebylo.“ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  14:26

Thomasino:

Ta úprava znaku se mi fakt líbí......udělal jsi dobře, že jsi to tak nechal :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.14  14:24

Thomasino: nějak ti vohořela pítcha >:-[] ... že je tak očuděná >:D ;-)
    Ty světla z tohodle úhlu nevypadají špatně
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  14:20

A za tohle bych měl asi poslat na ACZ fakturu za reklamu ;-)

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  14:17

« Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd

Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd - kdyby se chtěl někdo podívat, celkem pěkné fotky (nefotil jsem já, takže proto mohou být i pěkné >:-[] ) najdete zde:

[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  12:50

Přidávám se ke gratulaci. Velká pochvala především pro [odkaz] , [odkaz] a woodyho-jelena. Poterijebkovi, ... [odkaz] a zvláště pleisseSMOKEovi dík za účast a hodně štěstí do příště. :-) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…