Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 21.12.14  12:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Čau Kysky taky tě zdravím.

woody - Tak ted si mě fakt rozesmál >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.12.14  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Teda tady se dějou věci :-O

Vítám zpět Mathease, kterému bych chtěl popřát snadné nové začátky.

Pota v Baworáku lehčím než 2 tuny a jenom s dvěma poháněnými koly? To teda čumím! Škubání, to je asi přesně to škubání při změně rychl. stupně, co jsem myslel u testovaného Priusu.

A co, fotíte? Já měl teď v týdnu dva dny free a sice nápady byly, ale počasí moc nepřálo takže jsem nic nevytvořil. Teď zase makám jak ďas, zítra návrat domů a dva týdny flákačka. :-! .....jo musel jsem se pochlubit dovolenou >:D Takže zítra nebo v úterý bych měl nafotiti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.12.14  20:57

« Re: Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Leg: Nevím jak je to s tou citlivostí ;-) , ale ani já jsem u DSG6 při zkušební jízdě cukání nezaznamenal. Pravda, lilo jako z konve, takže jsem se o nějaké prudké starty z místa nepokoušel.

PS: Teprve až znak BMW překryješ tmavou fólií, až budeš vážit kola na zlatnické váze, až vyhodíš zadní sedačky, až odstraníš zadní stěrač, až namontuješ sportovní bezpečnostní pásy, až přivedeš více vzduchu k brzdám......a až zajdeš ještě mnohem dál, teprve tehdy a jedině tehdy si můžeš o sobě pyšně říct - "začínám Thomasinovatět." >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  20:52

Leg: Jen pro upřesnění - nemyslím přímo cukání při rozjezdu, ale citelné spínání měniče při řazení vyšších stupňů hned po startu. Pak jsem to moc nevnímal, sledoval jsem, co mi 1er dovolí. S 8ZF mám ještě zkušenost z X5 40d a 530d a tam se chovali ukázkově..teda kromě podřazování až na jedničku při zpomalování.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.12.14  20:35

« Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Pot: to sa divím, že ti to šklbalo, ja som mal s 8st. ZF (v BMW) len najlepšie skúsenosti. Ale je pravda, ja som nezaznamenal cukanie ani u 6st. DSG o ktorej hádam všetci okrem wl tvrdia že pri rozjazde cuká, tak možno mám na toto nejakú formu selektívnej necitlivosti. >:D

Súhlasím, že ak je človek ochotný akceptovať určité obmedzenia, tak zadokolkový kompakt má svoje čaro. 118d (a ešte lepšie 118i) s automatom by som si kľudne vedel predstaviť vo svojej garáži, na rozdiel od predchádzajúcej generácie, ktorá mi vo svojich štvorvalcových mutáciách (hlavne benzínových) a automate moc zmysel nedávala.

Mimochodom, keď to tu načal Bully, v poslednej dobe sa pohrávam s myšlienkou inštalácie nejakého sofistikovanejšieho diferenciálu, má s týmto niekto nejaké skúsenosti? Predsalen, ako vnímam svoje auto, tak to odhadujem na asi najslabší článok celej skladačky.

Sakra, už začínam Thomasinovatieť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  18:52

To jsem bohužel/dík nezažil.

Kdyby si někdo chtěl počíst mini recenzi o Aurisovi, tak můžete zde - [odkaz]
    Bohužel nevím, co mám dělat, aby se to zobrazovalo přímo na stránce s blogy.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 20.12.14  18:04

« Re: Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Poterienko - My starší ročníky jsme začínali na zadokolkách aneb zlatá škoda 105/120/130 to bylo takové české BMW 80km před zatáčkou na 4st v zatáčce brzda 3st a plný plyn jo to byl český drift >:D >:D pak byla ještě sranda s žigulíkem motor vepředu náhon na zadek tzn 2x pytel cementu do kufru a byla to skoro škodovka

https://www.youtube.com/watch?v=Ner_um… />https://www.youtube.com/watch?v=0J43Xm… />
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  14:19

« Re: Re: Pot. vs. zadokolka

Samozřejmě jsem myslel pohon. Pro mě je to vše na zadek, protože jsem zadokolkou nikdy nejel, ale chápu, že dle motoristické hatmatilky jsem to napsal špatně.
    Tak či tak mne naopak moc neohromila slavná 8ZF převodovka. Při rozjezdech docela cukala, respektive při řazení nahoru.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.12.14  12:50

« Re: Pot. vs. zadokolka

pot
    Vše na zadku? To bys tam musel mít i motor. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 20.12.14  12:05

« Re: Pot. vs. zadokolka

A jak budes koukat, az se svezes s autem, co ma opravdu vsechno na zadku >:D Sice se vetsinou nekona az takove klouzani bokem (jako u zadokolky s motorem a vetsinou hmotnosti porad nad predni napravou, ale to stejne bez samosvoru prakticky nejde), pokud ho teda umele nevyvolas, ale zase je rizeni nepomerne lehci. Auto zatoci uz snad silou myslenky a ma podstatne vetsi trakci.
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.12.14  11:43

« Pot. vs. zadokolka

Dnes jsem měl možnost se krátce svést s 118d (105kw) a musím říct, že je to zatraceně příjemné mít vše na zadku. Kromě lehkosti jízdy mě dost bavilo "vystřelit" na hlavní bokem, navíc díky automatu nebylo potřeba nějakého umění. Věřím, že Legova 130i musí být perfektní zábavné autíčko.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.12.14  06:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thom: Ale no tak...zase nepřeháněj jenom proto, že to chcem slyšet. >:-[] Ty bys mohl odhalovat nový Superb. "Pánové a dámy,dovoluji si Vám představit zcela nový,po všech stránkách o 100% lepší, co lepší, téměř dokonalý Superb. Ten Superb, který i to nejlepší z prémiového segmentu sfoukne jako svíčku. Přiznejme si, že předchůdce byla v postatě s..r.ačka, navoněná bída, ostuda Škodovky, kterou ani tvindór nemohl zachránit a kterou ukočírovat v zatáčce mohl pouze majitel Kapitánského patentu. Ale tomu je konec. Nový modelem se Škoda dostává do zcela jiné dimenze, ať už jde o design, materiály, zpracování, infotaiment nebo jízdu samotnou. Howgh." >:D

Najdou se jistě i vyjímky, ale soudím, že pro většinu motoristů je vlastnictví mr.dky tak nějak přirozenou součástí vývoje. Proto mějme své m.r.dky rádi, vzpomínejme na ně v dobrém a nehaňme je. Pamatujme, že se může stát, že v m.r.dce, kterou právě cestou vzhůru s úšklebkem opouštíme, znovu skončíme až půjdeme dolů. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  22:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

To rozhodně !! Foukl vítr a i30 byla o půl metru jinde >:-[] Skoro jako kdysi před lety s Favoritem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.14  22:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Th
    To máš pravdu, ta "ruská ruleta" v podobě předjíždění kamiónů s i30 musela být velmi vzrušující zkušenost... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  22:40

« Re: Zdravím

No hlavně já sám jsem přišel s tím, že jsem tomu říkal mr.dka a HnůjDay ;-) >:-[]
    Od začátku bylo jasné, že je to na přechodnou dobu a jako jistá zkušenost to nebylo špatné...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.12.14  22:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Matheas: No nechodíš sem ,tak nevíš. Tady už skoro nikdo nemá stejně auto jako měl, takový Thomasino ho stačil vystřídat hned 2x, teda jednou to nebylo asi auto, říkali jsme mu m**ka >:D Woody jich vystřídal asi 5, iudex 2 no a já mám taky hned dva nová... ;-)
    Megane Grandtour 1,6 dCi jsem kupoval loni: [odkaz] Už jsem málem skončil v Octavii 2,0 TDI, ale nedojel jsem pro ní do Prahy, Laguna skončila na odtahovce a nakonec jsem neodolal neodolatelné nabídce lokálního prodejce Renaultu.
    No a letos druhý kousek: [odkaz] aneb stará láska nerezaví a tahle zatím opravdu ne >:D

Jinak k té fotosoutěži. Podle mě splňuje pravidla, Technický průkaz je součást automobilu stejně jako jakákoliv jiná součástka. Auto bez TP není k ničemu, resp. nesmí na silnice a naopak TP bez auta taky.
    A já se taky zúčastnil fotosoutěže s betlémem složeným ze součástek hned dvou mých aut a prošlo to: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 19.12.14  22:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Ron - Jaké auto ? too rencka lagunu
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.12.14  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Woody: Nooo skoro >:D

iudex: Když jsem na jaře kupoval Fanouše, tak jeden z důvodů byl ten, že jednou mi to už žádná další nedovolí >:D A ne, před ní jsem takové věci nepáchal, tu nebetyčně vytáčelo, že strašně moc času trávím na auto.cz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.12.14  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

zbaviť sa ženy, kam zrazu s toľkými peniazmi, kúpi sa auto >:D ako bol jeden test na suzuki swift sport predstavte si, že máte 14 000 Euro, no a kto normálny by to investoval do bývania, chcete si samozrejme kúpiť auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.12.14  15:10

Ron: tak to je jasná výhoda, že si single. Čistiť takéto niečo v kúpeľni by Ti totiž žiadna žena nedovolila. ;-) Tak mi napadá, robieval si to aj pri snúbenici? Možno to bude ten dôvod, prečo je z nej ex. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.12.14  14:24

Ron: >:D Takže u vás doma nějak takhle, jo ? >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.12.14  13:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Někde se mi rozblikala kontrolka, že kdosi použil můj nick, tak jsem tady >:-[]

WL: Ano, vykrádá mě, levitující a hybernující auto je jednou z možností, musím se nad tím o weekendu zamyslet.

Mimochodem, u mě to teď vypadá doma jako u opravdového petrolheada. Včera jsem si donesl liťáky z Favoritu do bytu, v koupelně je dvě hodiny drhnul ve vaně a teď se suší v kuchyni >:D

Což mi teď vnuknulo nápad na vánoční fotku... :yes:

Matheas: Vítej zpět :yes: Koukám, že jsi se opravdu nenudil, ale jak psal iudex, někdy je to jako nová příležitost stavět na jiných základech ;-) Já taky loni přišel o snoubenku 3 měsíce před svatbou (však M. znáš, párkrát jste se potkali)... no a nějak je to jako nový start... já začal loni novým autem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.12.14  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

iduex, cov

Hmm, amatérské... Spousta jiných aut má mřížky v předním nárazníku buď úplně, nebo částečně zaslepené. Výsledek tak je stejný jako v případě Thomasina. My máme na jednom autě částečně zaslepené "plástve" a na druhém to samé veprostřed + boční jsou bez mřížek a s dírou na chlazení brzd. To, že částečně zaslepené otvory nejsou vzhledově to pravé ořechové je věc druhá.

:-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

A proč by se to mělo jako zadělávat ??
    Mimochodem to ani nejde, v původní mřížce jsou vyřízlé ty větší kosočtverce a za ní je přidaná menší mřížka s menšími kosočtverci. Prostě "pi.či.nka" kam se podíváš >:-[] >:-[] Prý tam ta druhý mřížka být nemusí, ale já ji tam chtěl, aby to nebylo tak moc vidět a také to bránilo případnému nasávání listí a jiného bordelu :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.12.14  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thomasino
    Ale jo...sice je zblízka vidět, že je tam pižláno do plastu..což by mi u skoro nového auta za cca 700 papíru asi vadilo, ale pokud to plní to co od toho očekáváš...je to tvá kára :-)

Jak psal iudex .....taky tomu nerozumím, ale asi bych tu mřížku vyměnil na sezónu celou a na zimu naopak vrátil záslepku pokud to jde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  09:44

Tady jsou nové fotky za světla. Moc to vidět není, z pár metrů si nevšimneš že tam něco nepatří. Ale ano, souhlas, je to hlavně funkční, eteticky to možná ještě malinko doladíme, ale vypadá to relativně slušně:

[odkaz]
    + další 3 fotky
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.12.14  09:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Tom: no ja neviem, z funkčného hľadiska to asi bude prínosom, ale technické prevedenie na mňa pôsobí trochu amatérsky, tak tuzingovo, hlavne to vyrezanie otvoru do nárazníka nepôsobí úplne profesionálne a najmä nie esteticky. Tiež ako písal Cov bál by som sa, či cez ten otvor nepôjde sajrajt z ciest priamo k brzdám alebo či sa to v zime neupchá snehovou brečkou.
    Ale ja tomu nerozumiem, nie som true petrolhead. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 19.12.14  09:08

To vis, Ginettu vidim porad, ale Megane RS tu potkavam jenom nekolik denne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.14  08:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Ta roura je ohnutá a trochu přiškrcená, ale jde. Taky jsem se hned ptal když mě ji před tím poslal po FB >:-[]
    U tebe jsem ale čekal, že se budeš "mlsně" koukat po té závodní Ginettě ;-) Dávájí ji tam přes zimu dohromady a mají spoustu zkušeností se závodním Cliem. Pochvaloval si dobrou spolupráci a komunikaci s fabrikou Renault Sport, což mě celkem překvapilo. Řeší s nimi věci napřímo a vše bez problémů. Popisoval příhodu, jak si tam byl kdosi pro nový motor >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 19.12.14  08:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thomasino:
    jde k brzde vubec nejaky vzduch? Podle 1. fotky se mne ta trubka zda skoro komplet priskrcena. Ale fotka muze zkreslovat.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.12.14  06:20

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  22:35

paráda Tome :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  21:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Tak chlazení na přední brzdy udělané, tady nějaké fotky z montáže a na závěr finální podoba z garáže, zítra vyfotím na světle. Z pár metrů to není skoro vidět, protože je to schované tím "F1 spoilerem"

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 18.12.14  21:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

th

Odteď mužeš doma žehlit. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.14  21:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Th
    Konečně si ten tuning začal dělat hezky pořádně, z gruntu, jen tak dál... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  21:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Takže takto nějak ideální fotka pro dané téma - auto odpočívající na zvedáku a čekající na sezónu ?? :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.14  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Th
    Pro mě teda zrovna hřbitov není typickým symbolem míru... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

>:D
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.12.14  17:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thom: Sice jsi nám vlastně vykecal pointu, ale proč by ne ? Vlastně je to dobré řešení. Pravidelnej okupovač zvedáků (Ronault s Lagunou >:D ) si možná bude myslet, že ho "vykrádáš" , ale sám má teď víkendovku ve stavu hibernace, takže se může připojit a poměřit síly ve ztvárnění tématu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  16:44

« Spokojený Matheas

Lidi musím to napsat je to ve mě a víte , že jsem byl vždy upřímný,,,,,,
    Jsem kurde mega , ale mega rád , že jsem zpět jak v životě tak zde MACZ bylo , je a bude srdíčková záležitost .............Víte jak moc mi to chybělo

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  16:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

jinak si myslím , že tradičně nebude chybět white label a další starousedlíci (tzv macz dinosauři) vidťe chlapi >:D

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  16:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thom- Tome myslím , že si to trefil auto na zvedáku je přesné vystižení tématu auto klid a mír pač pokud jde o to tvé RS tak když není na zvedáku tak jestli se nemýlím je nejrychlejší s HOT HATCHU , jn mě nebombardujte , že není , ja to mám s googlu spíš YouTube >:D

Covenant - kouknu to bych chtěl vidět pač jsem slyšel , že Leon je hodně cool autos

poterienko - super to je dobře pač čím více tím co..........LÉPE

woody - ty bys snad nemohl chybět. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  16:29

Jedu se odpoledne za Meggie do servisu podívat, jak tam do ní dělají díry, tak třeba něco nafotím >:-[] Ale spíše taková nouzovka, žádné kompilace jako auto na hřbitově určitě dělat nebudu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.14  16:06

Th
    Proč ne...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  15:37

No vida Woody - 1,6 TDI je přece adekvátní výkonová náhrada místo GTI :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  15:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Nazdar Matheas ! Můj názor k fotce je ten, že je to celkem v pohodě, vzhledem k tomu, že se zde už párkrát objevily klíče od auta (já dokonce s jednou takovou fotce byl tuším kdysi na bedně), takže VTP proč ne. Stejně si to pak každý přebere po svém a hlasuje dle svého názoru >:-[]
    Mě tohle téma moc nesedí, nevím co bych fotil. Ikdyž je auto nyní 3 dny v servise, tak leda auto na zvedáku jako ten "klid" >:D
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.12.14  14:43

« Test HH motoring

Všichni co sledují slovenský motoring, tuto sobotu test ze slovakiaringu:
    Peugeout RCZ-R vs Golf R vs Leon

Video TV pořadu býva většinou na youtube v sobotu od osmi večer ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.12.14  11:56

.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.12.14  10:54

pot : Já taky. Fotit budu dřív než ty, ale potřebuju sehnat nějaký věci. Dostal jsem nápad v souvislosti s tou mojí auto-patálií, která ovšem, jak se zdá, nakonec přece směřuje k happy-endu.

PS: Nabídli mi 1.6 TDI. >:-[] ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.12.14  10:22

Ropak: Já se určitě zůčastním, ale fotit budu až 24. večer.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  09:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Brandon w... - Samozřejmě , že zakladatelem této soutěže byl kubyk , já jí jen v upadku a směřujícímu konci obnovil upravil a dal skoro tuto podobu stejně jako když jsem měl zlé časy tak se toho ujal woody (za což mu chci poděkovat) a dal tomu trochu jiný řád upravil pravidla a vede to na :yes: Já si to taky ze začátku nedokázal představit a to nebylo vše bylo toho více vlastně přišel jsem o vše , ale jako fakt o vše žena , děti , dům , práce ........ Né vlastně něco mi zůstalo JÁ

k pravidlům - kdysi bylo jasné pravidlo , že musí zde být recenze pač takto může kdokoliv vyfotit cokoliv třeba na dovolené v dubaji bugatti nebo v thajsku ty jejich nejmenovatelná nádherná auta na pláži. Ba naopak se mohlo fotit klíče svého auta nebo cokoliv co bylo od vašeho auta , ale časy se mění a nic není tak jak bylo viz moje životní zkušenost tudíž to co napsal woody respektuji a souhlasím s tím!.

Iudex- Děkuji rád tě zas vidím v tvých řádcích >:D bylo to těžké a stále je , ale nic není silnější než to co buší pod mými žebry.Nevzdál jsem se a bojuji a pomalu si opět buduji to co chci a to co jsem měl viz třeba to , že zde na mém srdcovém MACZ píšu tyto řádky........

A ted trocha starého Mathease........HEEEEJJJJ kde jsou jako ty fotky do soutěže bando jedna šup šup šup neznamená , že je prosinec vánoce pohoda , že budete sedět u telky a koukat na pohádky a ládovat se cukrovím

>:D >:D >:D >:D at je nás aspon 10 ju .......
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.12.14  09:22

Myslím, že v hoci doslovný či reštriktívny výklad pravidiel by musel viesť k vyradeniu fotky, v tomto prípade by sme mohli pravidlá vykladať benevolentnejšie, ten vzťah k vlastnému autu sa tam dá nájsť a ten techničák je niečo podobné, ako kľúče od auta, skrátka je to "kúsok auta" alebo pars pro toto. Plus zatiaľ sa tu nejaví nejaká účasť, tak každá fotka je obohatením a nakoniec svoj názor na Matheasovu fotku a jej tematickosť môžu ľudia vyjadriť pri hlasovaní.
    Mat: keď si tu dakedy pred rokom písal o zmenách, netušil som, že ide o takéto nepríjemné zmeny; na druhej strane ja sa s tým stretávam denne a sú ľudia, ktorí to zobrali ako príležitosť na nový začiatok a v konečnom dôsledku im to prospelo.
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.12.14  09:11

Brandon: Jj, važme si svých klidných domácích přístavů.....a svých divokých aut. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.12.14  09:10

pot: Osobně vidím rozdíl mezi tím, co nafotil Matheas a fotkou, kterou jsme neuznali Vranisovi (vitrína s modely). A kloním se k tomu, že Matheasova fotka je blíž těm Legovým klíčům od auta. Ale abychom to nějak rozřešili a zároveň nikomu neukřivdili, navrhuji toto:

Ponecháme Matheasovu fotku přihlášenou a pokud nikdo nevznese do konce přihlašování jasnou námitku, necháme to tak. Naopak, jediná jasná námitka typu "to se mi nelíbí, není to spravedlivé" bude znamenat vyřazení. Souhlas ?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.12.14  07:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

no pána matheas najskôr som tu chcel písať ako by sa vedel kubyk naštvať ohľadom toho zakladateľa fotosúťaže no takúto skúšku života si neviem predstaviť ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.12.14  07:22

Leg: Osobně nejsem vyloženě pro vyřazení z kola, šlo mi jen o férovost, když nedávno byl někdo vyřezen, protože tam auto nebylo. Možná by se mohli pravidla trochu uvolnit, jen aby pak lidi nefotili cizí auta na ulici.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.14  23:36

Hmm, tvrdá škola života...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 17.12.14  23:34

Ty kokso, opäť platí, že na posratého aj hajzel padne. Ale hádam si sa odrazil od dna a bude len lepšie.

Ja by som to uznal, nedávno (pred rokom a pol, to ten čas letí) som tu súťažil s kľúčami, bo sa mi nechcelo vláčiť auto cez pol zemegule a prešlo to.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  22:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

No to právě byly ty zlé časy , se ženou/přítelkyní již nejsem skoro 1,5roku přišel jsem o dům děti a vše co jsem budoval :-(. ŘP jsem pozbyl v tom čase zlém za hodně velkou rychlost tam kde neměla být, ale to jest moje blbost
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.14  21:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Takže si bez papírů..., no a co žena, ta nemá řidičák?
    Letos jsme dělali točenou až do listopadu, ale teď už je jen (do jara) kopečková vanilka.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  21:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

A jak se jinak máš kámo zmrzlina stále luxusní jak byla >:D Jinak bratr se stěhuje na valachy tak jsem mu doporučil zajet za tebou at pozná jak chutná zmrzlina >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  21:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Čau White no rád bych tam dal RZ , ale když jsou v depozitu tak je nemohu přiložit :-( , ale o to nejde nehrajem o trenýrky takže uvidíme co woody , ale jak říkám nejde o trenýrky >:D zde je odkaz na foto kde RZ souhlasí White s VTP , mě šlo jen o to , že na mnoho témat nebudu moc přidávat nic pač jsem bez ŘP sk B tak jsem chtěl přispět aspon tím co můžu

odkaz na fotos RZ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.14  21:04

« Re: Re: Re: Re: Zdravím

Je to sporné, kdyby tam aspoň byla vidět jedna ze dvou RZ, myslím přímo ty tabulky co jsou/byly na autě, ale tady jdou vidět pouze papíry (VTP) k vozu. Uvidíme, co na to řekne woody a ostatní... ;-)

P.S. Jde sice v podstatě o ho..., ale pořádek musí být i v pr...
    Zrovna dneska jsem dělal vánoční úklid v obýváku tak, že jsem z něj všechny ho... vykopal rovnou do kuchyně... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  20:50

« Re: Re: Re: Re: Zdravím

O zakladatele nejde tady to byl vždy tým , ikdyby mě woody vyřadil dal jsem tuto foto z recese pač toto téma tomu odpovídalo tomu auto klid a mír pač můj chrochtál momentálně na dlouho má klid. Žádné jiné téma tomu co mohu momentálně vyfotit odpovídat nebude tak záleží jak to komu bude vadit. Však nejde o zlaté trenýrky , ale o srandu zábavu pokec >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 17.12.14  20:38

« Re: Re: Re: Zdravím

Respektuji zakladatele, ale pokud se nepletu, tak pár lidí již bylo ze soutěže vyřazeno právě proto, že na fotce auto nebylo.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  20:12

« Re: Re: Zdravím

Auto nejde vidět a to proto že spz jsou v depozitu a auto v garáží v servise , ale lidi zde vč nynějšího správce ví , že tato spz je od mého auta.Založil jsem tuto fotosoutěž tak vím , že můžeš nafotit třeba klíče od svého auta pokud prokážeš , že je tvé >:D momentálně mě toto téma vyšlo pač auto je nyní na dlouho v klidu >:D

btw: Leg jasně , že vstal >:D a budu zde častěji jen fotky budou chudší pač nemám auto u sebe pač spz jsou v depozitu
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 17.12.14  16:24

Přihlásil jsi dobře, ale bohužel na ní není tvé auto.
  • « 10 Reagovat !

foto Leg

Leg 17.12.14  15:50

Matheas vstal z popola! To sú mi veci! Vitaj spať!
  • 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  14:13

« Zdravím

Tak jsem opět zde nebyl jsem zde snad 100let , ale znáte to težké období :'-( .
    Přihlásil jsem svou fotku snad dobře uvidíme když tak to udělám znovu.
    Snad se vám bude líbit mě se fotka líbí jen né obsah koukněte a uvidíte.
  • 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 17.12.14  14:09

« Přihlášení do soutěže Moje auto klid a mír

přihlašuji se do soutěže - [odkaz]

Matheas
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.12.14  02:25

« Re: Re: Re: Případ Vošický...

Náhodou auto pěkný na prcka. A bez zadele, na konci jsem si všiml jen že stojí malej chlápek a je tam velká i20. Jestli tam byla i miniFábie, tak to o něčem svědčí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 17.12.14  01:41

Wl
    8-s :no: Reklamy z Lán?

Ještě jsem ji na YouTube nenašel... Škoda, zrovna jsem se chtěl nechat před spaním osvítit NadAutovými čakrami a vošickými ještěry.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.14  00:16

« Re: Re: Případ Vošický...

pM
    Buď rád, že jsi ten text neviděl i s obrazem, který celé té trapnosti dodává další rozměr...
    On je tam např. (v závěru) opravdu ten malinký "soused z Boleslavi", vedle "obrovské" i20. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 16.12.14  23:16

« Re: Případ Vošický...

Wl
    Ještě, že TV sporadicky zapnu jen kvůli MTV. Fuj, Vošického praktiky. K tomu není co kalého říci. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.14  22:16

« Re: Re: Re: Re: Případ Vošický...

Cov
    Ale není Valach, jako valach, to bys pak byl Valach-valach. >:-[]
    Jo, byla tam nějaká soutěžní verze CRS.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.12.14  21:41

white label
    Šak jsme na Valašsku ne? >:-[]

Koukal jsem, že ti dneska postavili před okna nějakého závoďáka...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.14  21:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Leg
    Souhlas
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 16.12.14  21:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Wl: súhlasím prakticky so všetkým. Ja si myslím, že na M3 ten nárazník vyzerá dobre, len na M4 pôsobí ako taký futuristický snežný pluh.

Ad Hjondé - btw my na Slovensku máme stále Hjundaj - to už je iný mozgový výplach. Bohužiaľ, podobné drísty evidentne fungujú 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.14  21:24

« Re: Re: Případ Vošický...

Cov
    Tak za ten tvůj neslýchaně opovážlivý výrok, že nová i20 snese srovnání s novou Fabií (a naopak), by tě Vošický určitě nechal minimálně vykleštit, viz text reklamy..., s nějakou novou Fabií bys byl proti i20 tááákhle malý! >:D ;-
    Tady vůbec nejde o to, jestli je nová i20 dobrá, nebo špatná, tady jde v prvé řadě o princip.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.12.14  21:20

« Re: Případ Vošický...

white label
    No jedna věc je reklama, ale jinak to nemusí být podle ohlasů špatné auto ve své kategorii..srovnání s fábií určitě snese ;-)... a to nejsem žádný Hjuondeeee fanda
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…