woody-alien 07.01.15  17:18

« Re: Re: Re: Re: Fasterbia

wl: Člověče, asi zatím nejlepší tady u nás v District of Columbia. ;-) Je to kavárna v relativně nedávno otevřeném OC Pivovar (postaveného docela vkusně kolem a v prostorách bývalého děčínského pivovaru) a už jsem tam byl, takže jsem tam vzal páju cíleně. On si teda dal latté do vysoké sklenice a já presso, servírka si ověřila, že opravdu chci espresso 25 ml a ne tradiční český "kotel" špinavé vody. >:-[] A musím říct, že bylo opravdu dobrý.

white label 07.01.15  15:55

« Re: Re: Re: Fasterbia

Myslíš Washington DC? Jaké tam mají kafe? >:-[]

Ať si v DE, nebo v DC, stejně všechny cesty končí v německé Číně alias DEČíně, což mi připomnělo českou popovou skupinu "Čínskélyže" alias Chinaski.
    Všude je něco, třeba na Slovensku zase mají největší chov medvídků Pú na světě..., v Púchově, pochopitelně. Jo, už s tou vtipnou kaší brzdím... :*) >:D

Covenant 07.01.15  15:42

« Re: Re: Skladovka

Woody
    A víš jak by si stoupnul v očích pravých petrolheadu ....je to zadokolka >:-[]

woody-alien 07.01.15  15:34

« Re: Re: Fasterbia

wl: Jistě, stejně jako moderní věk dělíme na před Kristem a po Kristu, bude se od nynějška o autech říkat před i20 a po i20. >:D

Byl jsem před chvílí v DC na kafi s webpajou a mluvili jsme o nějaký letní akci. Tak povídám - no to už možná budu mít Golfa. >:-[] 8-s

woody-alien 07.01.15  15:25

« Re: Skladovka

Cov: >:D Jj, to už jsem viděl. Kultovní kára. >:-[]

Covenant 07.01.15  14:57

« Re: Skladovka

Woody,
    mám dobrý typ na další skladovku ;-) :-)

Thomasino 07.01.15  14:12

« Re: Fasterbia

woody - souhlas s názorem na GTI, včetně chybějící ručky a především nevypinatelného ESP. Vidím to stejně. Je to skvělý univerzál, má výbornou image, slušnou kvalitu, dobře se prodává, dokonce tak dobře, že se na něj čeká třičtvrtě roku ;-)
    MRS je posazené trochu jinam, sice okrajový segment trhu, jde mu o větší zábavu a vyhraněnost (i tvrdost), větší použitelnost na okruhu, celé na úkor univerzálnosti, ikdyž je stále díky své koncepci HH relativně univerzální >:-[]
    K tomu mému článku - zrovna ta část věty nebo popisek "na francouze špičkový interiér" jsem nevymyslel a nenapsal já, popisky dodělal Kuba Rejlek z Fasteru, stejně jako změnil některé mé části textu. Např. ohledně GT86 a váhy - spojení "sliby-chyby" také není ode mě, já to měl trochu jinak, ale význam je stejný. Stejně jako začátek "v příplatkové výbavě jsem zaškrtával jako blázen" není můj styl :-( Ale už jsme domluveni, že další díl mi pošlou předem ještě ke schválení nebo komentáři :-)

white label 07.01.15  12:56

« Re: Fasterbia

w-a
    A nezapomeň si koupit i příští číslo, kde bude vložený PR "iLeták" o nové i20, to si teprve pošmákneš..., auta se totiž právě začala naprosto přelomově dělit na ty před novou i20 a po ní. A konkurence bledne, závistí, zelená a pod tíhou nezvratných argumentů nakonec musí přiznat, že je taaakhle malá... :*)
    8-s >:D

woody-alien 07.01.15  12:13

« Fasterbia

Thom: Jak jsem slíbil, tak jsem učinil. Než jsem stačil přeběhnout od Trafiky do auta, už jsem sice vypadal jak sněhulák, ale stálo to za to. ;-)

Nuže, ke GTI. Nevím proč by se mi mělo něco nelíbit na tom závěrečném souvětí. Tak to prostě je, VW se s GTI netlačí na hranu segmentu. Má výborně prodávaný produkt a osobně si myslím, že to jeho zákazníci ani nechtějí. Nedávno v nějakém holandském videotestu tvrdili, že 70% vyrobených GTI je s DSG. To myslím vypovídá za vše. GTI je především univerzál. Než však někdo začne s řečmi o nudě a obyčejném "přemotorovaném" Golfu, ať si ho vyzkouší. Nejspíš zjistí, že meze GTI jsou ještě pořád dost daleko před jeho řidičskými schopnostmi. Za sebe vidím menší "problémek" jenom ve dvou věcech a rozhodně mezi nimi nebude DSG. Trochu mi vadí, že nejdou úplně vypnout "elektro strážci" (třeba jako u Clia RS), i kdybych to měl využít třeba jednou do roka, a taky bych rád viděl možnost volby klasické ruční brzdy. Ostatně pokud vím, v Americe v GTI "ručka" je. Jinak ale prostě GTI není sporťák (to ovšem ani M-RS) a tak to beru. A pokud je GTI Perf. schopno držet se na čelních příčkách testů při srovnávačkách s teoreticky mnohem "sportovnějšími" modely, musím říct, že je to auto přesně pro mě. ;-)

Tedy bylo by....kdyby mi ho vůbec dodali. >:-[]

PS: Tvůj článeček dobrej (tedy ten "špičkový interiér" je trochu přes čáru ;-) ), ale vůbec nejvíc mě potěšil vložený PR časopis o nové Fabii. To jsem si pošmákl. >:D

iudex 07.01.15  11:55

« Re: Re: Re: Re:

No vidíš, ja mám Gyór relatívne blízko (boli sme tam párkrát na nákupoch), ale zase nemám Suzuki. ;-) Ja mám do Saarlouis 1000 km a do Wolfsburgu takmer 800, tak neostáva nič iné, len s tou témou nejak vybabrať. ;-)

iudex 07.01.15  11:55

« Re: Re: Re: Re:

woody-alien 07.01.15  11:34

« Re: Re: Re:

iudex: Jeden Vlkohrad mám relativně blízko, druhej přímo u nosu [odkaz] ale momentálně potřebuju spíš do Transylvánie nebo aspoň do Uher. >:-[]

iudex 07.01.15  11:00

K fototéme: včera som šiel okolo Wolfsthalu, tak mi napadla fotka v štýle: Wolf ako Wolf, alebo išiel do Vlčieho hradu, skončil vo Vlčom údolí. ;-) Malo to len jednu chybu, pre ktorú z fotky nič nebolo: nebol som Golfom, ale Mondeom. >:-[]

Thomasino 06.01.15  22:54

Faster kupuji již dlouho, většinou super čtení. Poslední číslo taky super...
    IBALGIN = BOMBA !! :yes:

boost. 06.01.15  22:40

Pohlazení po duši to auto. One day, one day...

Asi si Faster předplatím. Poslední číslo právě s (nejen) 964 se četlo pěkně. Klobúk dolú.

šmoula nešika 06.01.15  22:16

« :-)

boost. 06.01.15  22:14

« Re: Re: Re: Levná ropa-benzin a nafta

6,2 a 8,9 l celk. průměrná spotřeba u obou aut. Snad ceny nezvednou, až vyjedeme s garage queen na jaře. >:D

foto poterienko

poterienko 06.01.15  22:02

« Re: Re: Levná ropa-benzin a nafta

Já si stále držím krásných 8,5L s 60% městského provozu.

Thomasino 06.01.15  21:44

« Re: Levná ropa-benzin a nafta

Jo, jo, to jenom dobře !! Takže šup, šup, hezky kupovat pořádný káry co baští aspoň 8-10 litrů na 100 :-) >:-[]
    Já se držím v průměru dokonce lehce nad deset, já jsem v pohodě >:D

Covenant 06.01.15  21:06

« Levná ropa-benzin a nafta

Pokud to někoho zajímá, zde je zajímavý článek...vypadá to že by cena mohla ještě klesat a nějakou dobu se udržet [odkaz]
    Týká se to trochu i politiky a ekonomiky tak snad to nevadí a není to jen o autech ;-)

white label 05.01.15  21:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Právě, že je to hrozné, když si člověk uvědomí, že to máš k té věži o dost blíž, než ke mně.
    Já bydlet tam kde ty, tak jsem v Déčku (nemyslím Děčín) imrvére. >:-[]

woody-alien 05.01.15  21:40

« Re: Re: Re: Re: Tak mi

wl: Víš, vědět všechno je sice dobrá věc, ale hrozně tím dráždíš svoje okolí. I když je to okolí cca 430 km daleko. >:-[] ;-)

white label 05.01.15  21:30

« Re: Re: Re: Tak mi

w-a
    Jasně, kdo to mohl tušit, teda kromě mě samozřejmě... >:D >:-[]

Thomasino 05.01.15  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Já takto při čekání na svoje GTI na podzim 2009 si musel také půjčit v rodině jiné auto, ale tehdy před 5 lety ještě s GTI zpoždění neměli, bylo to celé plánované a přišlo přibližně jak mělo >:-[]
    Ale aspoň si ho bude Woody náležitě vážit! ;-)

Ronault. 05.01.15  19:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Woody: Víš jak, je to přecejen mé poslání umět podat i tragické události... >:-[]
    Třeba - podívejte, pane Vocásek, ušetříte za boty, nza ponožky, kalhoty, nikdy vás nebudou trápit bradavice na noze, plíseň mezi prsty i bez diety jste shodil 15 kilo! :yes: >:D
    Vem to tak, máš u VW bezpečně uložené peníze, lepší investice než mít VW doma >:D

Thomasino: To se nám doma podařilo hned 2x. Děda prodal sousedovi Š105S, měl koupit od taťky našeho prvního Favorita, ale ten jej den před tím než jsme měli jet koupit Felicii, rozstřelil, tak nám soused na týden než seženeme nějaké auto Škodovku ještě vrátil >:D Nakonec jsme koupili místo feldy R19 a tedy byli jsme rádi.
    A totéž se nám stalo při prodeji R19, stejda, co ji kupoval už své auto prodal a nám furt ne a ne přivést z NL nebo B nějakou pěknou Lagunu I, co jsme chtěli, nakonec jsme skončili v Laguně II.

Thomasino 05.01.15  19:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

S takovou si ještě koupíš toho Swifta Sport nebo Clio R.S. >:-[] >:-[] Mezi tím začátkem března představí vylepšenou a ostřejší verzi Clia R.S. s manuálem, Recaro sedačkami a 220 koníky a budeš rád, že stále nemáš GTI >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]

Edit: šmoula, máš recht, drobná chybka :-)

šmoula nešika 05.01.15  19:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Th: Tak Českou -R-epubliku budou hledat opravdu dlouho... ;-)

Thomasino 05.01.15  19:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Blbý je, pokud si na dobu, kdy má auto přijít, naplánuješ prodej stávajícího auta a najdeš kupce, a ve finále buď nemáš prodané auto, nebo nejezdíš >:-[] >:D
    Ale to není naštěstí Woodyho případ :-)

woody-alien 05.01.15  19:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Ron: >:D Takovejhle pozitivní náhled na to nemám ani já. Já se jen uklidňuju tím, že super, takže mi zatím auto o rok omladili, a taky že počasí je stejně na howno a ať si zima klidně běží. Ale když jsi to tak hezky shrnul, tak nevím jestli by nebylo lepší ho vůbec nepřevzít. To jsou samá pozitiva a sociální jistoty. >:-[] :yes:

Ronault. 05.01.15  19:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Tak mi

Thomasino: Nejen za gumy, ale i za benzín, za pojistku, auto tak neamortizuje, minimální riziko odcizení, živelné pohromy, závistivého poškrábaní souseda a bacha, mezitím než auto došlo, tak stouplo na ceně v ceníku!!!
    Není nad to koupit Volkswagen, to je vždy dobrá investice, benefity již po zaplacení zálohy :yes: >:D

Thomasino 05.01.15  19:00

« Re: Re: Re: Re: Tak mi

GTI jezdí někde na kamionu a křižuje Evropu, Východní Evropu + Asii a nemohou najít, kde že je ta Česká Republika. Už zjistili, že Čečna to není >:-[]
    Snad to stihnou aspoň do konce března ;-) Woody, ber to pozitivně, ušetříš za zimní gumy!! :yes:

Ronault. 05.01.15  18:57

« Re: Re: Re: Tak mi

Woody: když jsem tu zprávu o lodi viděl, hned jsem ti chtěl napsat, jestli tam náhodou nemáš to GTI, ale předběhl jsi mě >:-[]

woody-alien 05.01.15  17:55

« Re: Re: Tak mi

wl: Nj, kdybych tušil, jaký s tím dodáním budou obstrukce, tak bych si pro něj klidně těch pár kilometrů dojel. Pro tebe je to lán cesty, ale jeden místní známej jezdí pracovně do Braunschweigu, což je za rohem, dvakrát týdně. Teď už to musím nějak vydržet. A jinak to byl samozřejmě joke, nikdo mi nevolal. A jestli bylo GTI na tý lodi, tak se ani nedivím. >:D ;-)

white label 05.01.15  16:49

w-a
    Já jsem ti nabízel, že pro něj můžeme zajet společně přímo do věže (bych si to po 7mi letech zvopákl) a mohls ho mít doma ještě před Vánoci. ;-)

iudex 05.01.15  14:01

« Re: Tak mi

woody: To je jasné znamenie; tak vyraz pekne do Wolfsburgu, zabiješ dve muchy jednou ranou - okrem toho, že budeš mať konečne auto, s určitosťou vyhráš tohtomesačnú súťaž :-)
    A nik to nemá do Vlkohradu bližšie, ako Ty (383 km, to je pre Teba malina, podobné už si absolvoval napr. pre jazdu s Cuprou). ;-)

Leg 05.01.15  12:59

« Re: Tak mi

>:D Tak preto dodávka trvá tak dlho, GTI si ešte pred dodaním spravilo krátky výlet okolo zemegule. >:-[]

woody-alien 05.01.15  12:48

« Tak mi

poslal prodejce zprávu, že GTI se zaseklo na cestě. A prý, že jestli tak spěchám, můžu si ho tam vyzvednout osobně, on že už to papírově nějak vyřeší. ;-)
    [odkaz] >:D

Thomasino 02.01.15  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Ono ten "rozměr" vašeho divokého východu by pro někoho taky mohl hrát roli, to je fakt >:-[]
    Znám pár lidí, co si raději zaregistrovali drahé sportovní auto v ČR místo na SK...

Jinak souhlas, samozřejmě že potencionální kupec na M235i Racing je TROCHU jiný než na HotHatch či Caymana >:-[] Vím, že o něm uvažují kluci ze závodního týmu RTR Projects (za týden startují opět ve 24 hod DUBAI, letos je ta série již jako oficiální mistrovství světa ve vytrvalostních závodech), jako druhé k M3 E46 GTR, které nemá ty různé elektronické pomocníky. Chtějí výhledově jezdit VLN sérii a zajet si někdy 24 hod Nurburgringu, takže toto "hodné" závodnícké nářadí ma na mokru na NS velké výhody :-)

Thomasino 02.01.15  14:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

No dají se na okruh vzít samozřejmě oba, ale spíše jsem to myslel tak, že kdybych si toho krokouše pak časem koupil, už bych ho nechtěl na okruhu tak často ničit ;-)
    (taky se mezitím třeba na okruzích už vyřádím a omrzí mě, to, ikdyž zatím mě to baví už pár let a čím dál tím více)

Jinak samozřejmě tvojí volbu a argumentaci naprosto chápu >:-[]

Leg 02.01.15  14:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thomasino: treba si aj uvedomiť, že tých 60 je bez dane. Na druhej strane fakt, že sa auto nedá postaviť na značky znamená, že sme oslobodení od dosť krutého registračného poplatku. Ale to zaujíma iba nás z divokého východu so silným a spravodlivým sociálnym zabezpečením. 8-s >:D

Podľa mňa sa cieľová skupina M235i Racing ani zďaleka neprekrýva s cieľovou skupinou akéhokoľvek hothatchu, Caymanu alebo iného dostupného športiaku. Toto auto si proste kúpi človek, ktorýto už s hobby závodením myslí pomerne vážne a je ochotný do toho liať dosť veľa peňazí (mnohokrát viac, ako si trebárz ty nasypal do Megana - zaujímalo by ma, koľko by mohla celkovo stáť účasť na 24h Nurburgringu na tomto aute) ale naopak má k dispozícii pomerne user friendly auto s dobrou podporou a na závoďák nenáročnou údržbou, takže nemusí zamestnávať zástup ľudí, čo skáču okolo neho a ani nemusí tráviť svoj drahocenný čas tým, že niečo opravuje pod autom.

foto Bully-

Bully_ 02.01.15  13:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thomasino:
    nez 4,2 kg/k. a bez homologace, tak radsi moje auto na znackach a s 3,8kg/k. :-) Navic s moznosti jezdit v lete bez strechy, coupe a s motorem uprostred.
    Tvrzeni majitele Renaultu Megane, ze Cayman S se da nakonec vzit na ten okruh obcas taky je :yes:

Thomasino 02.01.15  12:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

M235i Racing není na značkách, to by bylo jen na okruh. Když máš na takové auto, tak většinou už máš i na ten lehce jetý Cayman S na okresky ;-) >:-[] Ale to mě nehrozí..
    Ale taky skončím spíše u toho Caymana S na okresky, který je super na řízení a občas na okruh se dá také vzít (nebo na Nordschleife). Ikdyž stále se mě líbí ta "normální" M235i. Musím ji pak vyzkoušet :-)

Covenant 02.01.15  12:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thome za ty prachy už je lepší volba ten cayman ;-) ....nejsi izolovaný jen zábavou na okruhu, ale protáhneš ho i po okreskách....

Thomasino 02.01.15  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Však jsi psal, že si ho koupíš, takže si to přečteš ;-)
    Já ten celý test zatím také nečetl, jen poslední dva odstavce >:-[]
    Ale super článek o M235i Racing, moc pěkný a celkem levný závodění pro začátečníky. JENOM ASI 60 TISÍC EUR bez DPH >:-[] >:-[] To už se Bully mohl zamyslet i nad tímto, akorát to není na značkách. Ale váha 1400 kg, výkon skoro seriový 333 koní, nechali seriovou převodovku 8-mi kvalt automat ZF, jiný podvozek s možností nastavování, lepší brzdy, přidali rám, vyhodili zadek interiéru, dali jiné sedačky. Celkem rozumný přístup. Hlavně nechali některé elektronické pomocníky jako ABS a kontrolu trakce, ale ABS přenastali na závodnější styl a kontrola trakce je také s možností volby ve více režimech. Především kvůli Nordschleife, aby na slickách když začne pršet, bylo auto ovladatelné... Teď už jen těch 60T EUR a vozík na auto >:D

Leg 01.01.15  23:05

« Šnr

Hoši, tak šťastný Nový rok, nech sa nám táto naša virtuálna fotosúťažná garáž pekne rozrastá. Minulý rok pribudlo pár hothatchov (r.s. a jedno GTI - nechýbalo veľa a boli by dve), jeden úžasný lotus, skvelá dacia, temperamentné toledo a ako bonus ježkomet. Tak snáď bude tohtoročný prírastok podobne bohatý.

Vlastne čo to meliem, to sú len guče plechov... želám Vám hlavne veľa zdravia, štastia a bezpečné cesty! :-)

woody-alien 01.01.15  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thom: Tak mi prozraď, jak ta poslední věta zní, a já ti to hned řeknu. Ale moc si od toho neslibuj, já obvykle vím docela přesně, co kupuju. ;-)

white label 01.01.15  21:48

Th
    Neboj, vím co znamená "před/přede", stejně jako "veš/vši". ;-)

Mám snad já GTI VII Perf., že o tom nic nevím... , ale pokud na celou kritiku auta stačí jen jedna (poslední) věta, musí to být zřejmě celkově hodně dobré auto.

Thomasino 01.01.15  19:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Jo, Jo >:-[] A proto je tam taky slovo "především" ;-) :-) Pokud potřebuješ vysvětlit jeho význam, nestyď se zeptat ;-)

P.S.: Jenom nevím, jak se bude White Labelovi, iudexovi a Woodymu, líbit poslední věta v testu GTI VII Perf. ;-) >:-[]

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 01.01.15  18:23

« Nové téma Leden 2015

Domluvou zúčastněných bylo pro Leden 2015 vybráno téma:

MOJE AUTO A JEHO RODIŠTĚ

Úkolem soutěžících by mělo být jakýmkoliv způsobem na fotce přiblížit zemi nebo dokonce místo vzniku svého auta. Uznána bude jak země sídla automobilky, tak země výrobního závodu. Pro příklad u Suzuki Swift jak Japonsko, tak Maďarsko. Uznáme i částečnou výrobu, takže majitelé Porsche Cayenne nechť neváhají v rámci soutěže navštívit Bratislavu.... ;-)

David Silver 01.01.15  17:59

« Nové téma leden 2015

Tak jak jste na tom s novým tématem?

šmoula nešika 01.01.15  16:46

WL: Jistě... ;-)

pS: No s těmi hrubkami máš problém. V tomto žádný Svět motorů s korekcí... Ale je příslíbeno zpřísnění kontroly, pak by to mohla bejt paráda - Vašek je docela fajn, Kuba hrozně šikovnej coby organizátor, řidič i pisálek. :yes: Hrozně mi připomíná webpaju, jak umí udělat široký a přitom neskutečně obsáhlý text, který zaujme. :-) A moc příjemnej i ve videích. Ale jsou tam občas i další supr novináři. Rejlek táhne prostě... - spolu s dnes již legendárním Honzou Č. ze Speedu/TopGearu pro mě špička. :yes:

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.01.15  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

bully >:D :yes:

boost. 01.01.15  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Chris Harris už je zase v evu? Co vím, odešel odtamtud před dvěma lety. Teď má svůj vlastní kanál na YT, píše pro Jalopnik a myslím další dva weby. Na Pistonheads už taky není.

Faster jsem si asi třikrát koupil. Pěkné čtení... až na ty pravopisný hrubky.

Vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2015. :-)

foto Bully-

Bully_ 01.01.15  10:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

A vsem bazarovym kovbojum dobrou musku >:D

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.01.15  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

všetko dobré do Nového roku 2015 Vám prajem, nech je úspešný a dodacie doby na autá čo najkratšie >:-[] :yes:

white label 01.01.15  03:01

šn
    Zřejmě narážíš na Thomasinovu citaci o tom, jak si koupil auto tzv. 4v1, aby z něj následně (postupně) vytvořil amatérský předokolkový okruhový speciál.... >:-[] ;-)

šmoula nešika 01.01.15  00:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Tak to letos načnu... (zbytek uživatelstva očividně střílí petardy a rachejtle - jedinej online). Myslím, že růžovou 964 RS testoval někdy loni (?) - zrovna v tomhle datování neCNC titulů mám bordel - Honza Č. pro Speed a byl hrozně nadšenej (pochopitelně). A teda musím uznat, že jak dávali fotku titulky nového Fasteru na Modrobílé Zlo, tak to vypadalo jak nějakej časák pro čtyřprocentní menšinu. >:-[]

Thomasino 31.12.14  23:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

To souhlas, pro mě je dlouhou dobu TOP trojka Speed, Faster a občas koupím EVO, když náhodou jednou za čas vyjde ;-) Hlavně se tam občas objeví anglické články, třeba od Chrise Harrise...
    Jinak některé části textu v tom mém testíku MRS jsou upravené nebo změněné, např. "špičkový interiér" (na francouze) není z mé hlavy >:-[] Stejně jako na začátku "v příplatkové výbavě jsem zaškrtával jako blázen" >:D Nebo poznámky k fotkám... Ale zrovna ty dvě citace větším písmem na druhé a třetí straně ano...

P.S.: Ještě jednou všem zdejším vše NEJ do nového roku! :-)

Thomasino 31.12.14  23:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Jo a taky je tam test Golfu GTI Perf. a nebo Porsche 964 RS v růžové barvě, jehož foto je i na titulce.

šmoula nešika 31.12.14  23:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thomasino: Faster je pro mě „skoro jako Speed hlavně díky Kubovi“, takže snad pořídím. Ta citace vpravo nahoře mě pobavila, to se white vyřádí... >:-[]

Covenant 31.12.14  22:29

« Re: Re: Re: HNY všem :)

Přeju všem i místním mediálním hvězdám vše nej do nového roku :-)

woody-alien 31.12.14  21:57

« Re: Re: HNY všem :)

Přidávám se a přeju všem zdejším, ať se jim rok 2015 vydaří podle představ. :-)

woody-alien 31.12.14  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Thom: Porodní bolesti, no.... >:D Si teda ten Faster koupím už jenom kvůli tobě, ty mediální hvězdo. ;-)

šmoula nešika 31.12.14  20:23

« Re: HNY všem :)

Přidávám se k poterienkovi a přeji všem diskutujícím a jejich plecháčům krásný a vydařený NY 2015, jakož i snytvořivý a inspirativní MY. :-)

Thomasino 31.12.14  19:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

woody - tak to jsem vážně zvědavý, kdy ti to auto konečně dodají >:-[] Teda jestli někdy vůbec...

Mimochodem, už máte nový FASTER, který včera vyšel? Mimo testu Caymana GTS, nebo BMW M235i Racing, tam najdete i začátek dlouhodobého testu MRS ;-)

foto poterienko

poterienko 31.12.14  16:19

« HNY všem :)

David Silver 31.12.14  10:18

« Re: Něco na zasmátí, anebo k zamyšlení?

WA: >:D takhle teda skončit nechci. To si radši objednám M3 :-!

WL: >:D pěkně napsaný >:D

white label 30.12.14  22:32

w-a
    Jistě, když do pekla tak na pořádných 230 performance koních a dsg k tomu, ať ta holota vidí, že na to máš... >:-[]

Taky mě to napadlo, jestli to není woody, který jde zoufale naproti kamionu z Wolfsburgu, protože už prostě nechce nic ponechat náhodě... >:D

woody-alien 30.12.14  22:10

« Re: Něco na zasmátí, anebo k zamyšlení?

Kysky: To není mrazem....tomu (nebo spíš té) prostě taky nedodali GTI a rozhodla se to trápení skončit. >:D ;-) Koncerne, koncerne, kolik lidí ještě musí zbytečně zemřít než se rozhodneš navýšit výrobu ? >:-[]

woody-alien 30.12.14  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Cov: Už se stalo...ten zámek zpátečky je domluvenej a ještě něco pořešíme. ;-)
    wl: >:-[] Když do hrobu, tak stylově. >:D

Covenant 30.12.14  20:44

woody
    No zas máš dobrou pozici vymoct si ještě nějakou tu slevu...třeba zamykání zpátečky gratis + výměna oleje třeba ;-)

David Silver 30.12.14  20:42

« Něco na zasmátí, anebo k zamyšlení?

Něco málo z toho, co se na našich silnicích děje. Lidem už ten mráz asi leze na mozek.

jinak ještě gratuluji bedňákům ;-)

white label 30.12.14  20:41

w-a
    Pokud by se s tvým GTI něco podoného stalo, tak ať jim "nebožka" pošle tvou vítěznou fotku s tím, že po nich, jako po prodejci, který nedodržel smlouvwu, požaduje vwdovwský důchod včetně zaplacení nákladů na manželův "pohřeb"..., a to poškozené GTIčko ti samozřejmě prodejce vwěnuje místo té značkové rakve na fotce. >:D

woody-alien 30.12.14  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Cov: Zítra jedu pracovně, ale prodejce dneska volal. Prý to musí být každým dnem a u nich jsou všichni připraveni ho okamžitě připravit k odběru. Já už z toho mám srandu, ale víš co by mě opravdu ranilo ? Když tak koukách na tu chumelenici, kdyby ho někde na cestě ještě vyklopili v týhle slotě do příkopu. To by bylo završení celé té tragikomedie. >:D 8-s

boost. 30.12.14  20:05

« Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

Woody
    Však jo. ;-)

Covenant 30.12.14  20:01

« Re: Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

woody
    Jedeš pracovně nebo už ti volal prodejce ;-)

woody-alien 30.12.14  19:47

« Re: Re: Re: Hallo aus Bayern.

pS: Ta poslední poznámka mi jde od srdce. Jako že vyblbout se na trošce sněhu, dobrý, ale když vidím, jak se to venku zase sype a vím, že časně zrána vyrážím na cestu 170 km tam a 170 zpátky, tak mi to zrovna zábavné nepřipadá. I když budu velkej optimista a nic se při té cestě nestane, tak je to stejně jízda na ho..no. Opruz. Už aby bylo jaro. ;-)

boost. 30.12.14  18:53

« Re: Re: Hallo aus Bayern.

Leg
    Jo, to se mi líbilo. A z Quattra Michele Moutonové ještě byl trochu cítit olej. :-)

Včera jsem poprvý jel s RWD v zimě. Jak říkáš, DTC+DSC je dobře nastavené a dovolí právě menší smyky, dovolí menší korekce a pak zasáhne elektronika. Dokonce se s tím dá takhle i přes ručku otočit. Když jsem se (ne tak doslova) škrábal do garáže, bylo znát, že elektronika ubrala výkon motoru, spadlo to skoro až k volnoběhu, což tedy v mírném svahu na sněhu nebylo rozhodně ideální. V návodu se píše, že pro zimní jízdu je doporučené mít vypnuté DTC, aby motor "nechcípal".

Dneska jsem vypnul DTC na parkovišti... Jo, dobrý. Ale ještě by to chtělo se bokem naučit jezdit, ať neskončím v (lepším případě) v příkopě. >:D

Nicméně smyky na sněhu jsou asi jedinou pozitivní věcí na zimním období. Už se zase těším na léto.

Leg 30.12.14  18:16

« Re: Hallo aus Bayern.

Smile: super, dvatsaťštyrihodinová patina na Audi nemá chybu, cítiť z toho, že to auto si užilo svoje. >:D

iudex, woody: áno, ja si svoje auto doslova užívam (ak sa zrovna netreba vyškriabať na nejaký prudší kopec alebo zrovna nejak blbo nezastavím - treba myslieť dopredu), dá sa elegantne "driftovať" aj pri rýchlostiach na úrovni rýchlejšej chôdze. ESP je spravené geniálne pre lemplov ako ja, stačí vypnúť kontrolu trakcie a systém dovolí velkom pekne hádzať bokmi bez toho, aby sa rozblikal. Keď to preženiem, tak ma pekne zrovná a ak si trúfam, dá sa ESP vypnúť úplne. Na našu miernu zimu úplne ideálne.

boost. 30.12.14  14:55

« Hallo aus Bayern.

Proběhl bavorský vánoční víkend, a zatímco návštěva BMW byla plánovaná, Audi ne. Zamrzla nemrzka přes noc a zjistili jsme to až na dálnici směr Ingolstadt, tak jsme se vydali do Audi Forum do podzemních garáží ohřát vozidlo. Mezitím jsme prošli muzeum, najedli se v tamní výborné restauraci a po dolití potřebných provozních tekutin se (bohužel) odebrali směr socialistický východ.

Ein paar Fotos: