woody-alien 26.04.15  18:11

woody-alien
    Ronault

Thomasino 25.04.15  23:52

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Iudex - gumy dělají hodně , lepší destičky taky trochu, ale nejvíce dělá ten prvek mezi sedačkou a volantem :-) To moje auto má nyní na čas kolem 2:33-35 na Slovakiaringu ;-)
    Užij si to zítra a dej pak video!

Thomasino 25.04.15  23:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Ale taky ve většině testů psali, že zábava a řízení nejsou jeho nejsilnější stránky. Ale celkově je nejschopnejsi. Což ale neznamená že je nejzábavnější ;-)

Vyzkouším a dám vědět >:-[]

white label 25.04.15  22:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Jasně, že sto lidí, sto chutí... (Leon Cupra není MRS a naopak), ovšem tvůj odkaz je v podstatě výjimkou potvrzující pravidlo, těch testů kde to dopadlo naopak, je docela jasná převaha.

Covenant 25.04.15  21:26

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

iudex
    Na příště se už přidám...dal jsem na tebe a vyměním ten olej o něco dřív než v 5...má ho už doma, jen čekám, než mechanikovi dojde nádstavec na vypouštěcí šroub...je tam něco speciálního jako u GTI.

iudex 25.04.15  21:18

« Re: Re: Prihlasujem sa

Cov: áno, keďže sa nikto nechce pridať, mienim ísť zajtra sám. Btw. dnes som zvažoval, či auto umyjem, ale potom som si povedal, že ak zajtra náhodou skončím v štrku, nech si nerobím zbytočnú robotu s umývaním. ;-)
    Tom: pozrel som si Tvoju jazdu a je to slušné človeče, čo si zhruba pamätám svoju minuloročnú jazdu, tak si citeľne rýchlejší. Okrem samotného výkonu a rýchlosti na rovinkách podstatne neskôr brzdíš a auto to jednak ubrzdí, jednak pekne drží, moje auto už bolo v podobných rýchlostiach v zákrute nervózne, začínalo sa vlniť a gumy pískali, skrátka tie semislicky a posilnené brzdy je vidieť. :yes:
    Inak pozrel som aj pár iných onboard videí na SK ringu a stále ma prekvapuje, ako niekedy auto, čo na prvý pohľad pekne sedí, zrazu zastrečkuje a ide do štrku. Ale stáva sa to hlavne zadokolkám, tak sa utešujem, že s mojím blbuvzdorným predným pohonom to snáď nezažijem.

Covenant 25.04.15  21:07

« Re: Prihlasujem sa

iudex
    kde ty na ty nápady chodíš >:-[] :yes: ....na ten okruh v neděli nakonec jedeš sám?

Covenant 25.04.15  21:05

white label
    Je to věc názoru a použití, není to jen o Cupře, klidně jsem mohl napsat megan RS, nebo GTIP.....musíš s nimi o něco víc pracovat a krotit ty koně, když ti chybí ta berlička 4x4, kterou G7R má, a to je pro někoho prostě větší zábava.

Příklad máš tu:
    100 lídí 100 chutí.....

iudex 25.04.15  20:59

« Prihlasujem sa

Tak keďže som túto tému navrhol, tak som sa dnes zmobilizoval k fotke, aby som v hanbe nezostal.
    Nápad na prvoparílový žart: strieľajúci výfuk: [odkaz]
    To by nič netušiaceho šoféra mohlo pomerne prekvapiť. ;-)
    Prípadne tiež použiteľné ako svojpomoc v prípade majiteľa GTI, ktorý by sa sťažoval, že s manuálom mu to tak pekne nestrieľa do výfuku, ako s DSG. Má to len jednu chybičku: strelí to len raz. >:D

white label 25.04.15  20:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Kdyby byl Leon Cupra opravdu zábavnější, než G7R, tak by ty výhry ve větších srovnávačkách zřejmě sbíral naopak on, tím spíš, že má podstatně atraktivnější cenu..,

Covenant 25.04.15  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Thomasino
    Jestli to klapne, tak bude na srazu taky jedno překvápko ze seatí rodiny...a ještě víc než G7R ;-)

To co popisuješ, mí říkali i v Olomouci, kde si prohazovali Cupru a G7R...Golf byl sakra rychlý, ale né tak zábavný, ve smyslu chirurgický přesný díky 4x4 a byl tam cítit ten váhový rozdíl....tak uvidíš sám až se svezeš.

white label
    Velká škoda, taky jsem to dneska dopoledne četl :-(

Thomasino 25.04.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

To bych měl mít půjčený ještě Golf R, který mě zajímá více ;-) Ale na sraz jedu raději svým Megoušem. Přece jenom mě to řízení baví, tady je to fakt takový jalový, odtažitý. Ale to je snad jediná vada, že se v tom autě tak nepobavíš jako v MRS. Ale kdo před tím nejzedil v MRS, bude spokojen, protože je to rychlé jako sviňa, adaptivní podvozek funguje skvěle. A ten virtual kokpit je teda síla! Jen bych měl pádla raději na sloupku řízení a ne na volantu ;-)

white label 25.04.15  19:46

« RIP

Odešla naše vrchařská legenda ("Krakonoš"):

Covenant 25.04.15  19:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Thomasino
    Pěkně pěkně...a to tak pojedeme i z Jihlavy do Třebíče jo ? >:-[]

Ronault. 25.04.15  19:40

« Re: Re: Přihlašování

Tak se přiihlašuji:

Auto mi na Apríla připravilo žertíky a tohle zobrazovalo na displayi... A nebyla to jediná hláška, ale co už Francouzská elektronika, Áda to říkal:

Když už se tady Zino frajeří s tím voskování a leštěním, tak tohle je dílo ze dneška. Auto, které nebylo nikdy leštěno, celou zimu nemyto a dostalo nově hliníkáče.

A technika? Moje ruce, ruce dvou otroků, hadry, Dvě tuby Tempa a Turtle Wax >:-[] Tedy nic extra, ale přesto super výsledek... samozřejmě, když je něco zanedbané, je to pak lepší výsledek. >:D

Thomasino 25.04.15  19:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

To dvojkové Clio bylo vykuchané, lehké, mělo lepivé Toyo R888 a jezdilo mu to pěkně. Takto vykuchané staré Clio (tohle je o dost lehčí než následné trojkové) je vždy těžký soupeř, až na delších rovinkách ho mohu dostat na výkon ;-)

Mimochodem dneska jsem měl zajímavou dvouhodinovou projížďku s jedním koncernovým autem. Možná bych to DSG či S-tronic vzal na milost, pokud bych měl ještě druhé auto na zábavu. Tady to řízení je opravdu mírně odtažité, Megouš je v tomto bez diskuze lepší. Ale jinak super kára :yes:

Thomasino 25.04.15  19:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

double

Ronault. 25.04.15  19:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Thomasino: kolem té 7 minuty a dále koukám, že to Clio jede teda hodně obsojně. Dle jeho výkonu, co mělo, tuším 124 kW? ny Vám nemělo stíhat, i když je lehčí, ale přesto se drží slušně. :-O Na takového prcka to musí být pořádný adrenalin.

Thomasino 25.04.15  19:04

« Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Tady je sestřih on-boardu ze čtvrtečního ježdění na Slovakiaringu a srazu Meganů R.S. a Clií R.S. Celkem 13 rychlých Renaultíků. První dvě třetiny videa pěkný vláček MRS, kterým jsem se postupně prokousával, na konci pak nejrychlješí kolo 2:41,41 :-)
    Jinak velká spokojenost s Pneu Michelin Pilot Sport Cup 2, které jsem obul už také na předek a drží to jako židovská víra ! Zvláště ve druhé zatáčce postupně zrychluji, proti prvnímu ježdění na SK Ringu v říjnu na seriových gumách jsem zrychlil o 6 vteřin.

Brandon Walsh 25.04.15  14:00

« Re: Re: Přihlašování

keď už tu vo veľkom pridávame pootvárané autá [odkaz] >:D

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.04.15  12:39

« Re: Přihlašování

woody: Botička... >:D :-) Anebo také letní obutí, ač bych toto za slunného počasí nezouvat nechtěl. :yes: >:-[]

foto Bully-

Bully_ 25.04.15  11:53

« Re: Přihlašování

"Spread your wings and fly away"? [odkaz] :-)

white label 25.04.15  10:51

w-a
    Super nápad s využitím působivé délky dveří 3 dvířka. Stačilo by jen horizontálně vytočit dveře o 90 st. a byly by z nich parádní křídla (pak by to splňovalo i aktuální téma). :yes: ;-)

boost. 25.04.15  10:21

w-a
    V té druhé, nesoutěžní, jako by GTI křičelo "hug me, human!" :-)

woody-alien 25.04.15  09:57

« Poslední den přihlašování

Ještě dnes 25.4.2015 až do 22.00 hod můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Duben 2015 - téma je "Moje auto a apríl (1.duben)".

Přihlášeni jsou:

pleaseSmile
    woody-alien

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Technická poznámka: Od cca 16:00 do zítřejšího večera nebudu přítomen. Do soutěže budou brány v potaz fotky přihlášené dnes do 22:00.

woody-alien 25.04.15  09:45

« Přihlašování

Přihlašuji se do soutěže.

Dejte si pozor, kde parkujete. Strážníci jsou rychlejší než byste si mysleli. ;-)

A jedna nesoutěžní, protože téma tam moc není, ale mně se líbí. Aneb jak zpíval nebožtík Freddie M. - Spread your wings and fly away. :-)

Thomasino 24.04.15  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Takových 2:30-33 je podle mě s tím mým autem možné, jen se to chce naučit pořádně stopu a mít šikovné ruce ;-)

iudex 24.04.15  21:54

« Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Tom: paráda, musela to byť fajn akcia, bolo vás tam jak hadov. A so mnou v nedeľu tam nechce ísť absolútne nikto.
    Btw. redaktor Topspeedu zajazdil na sériovom Megane RS aj so spolujazdcom čas 2:41 min. A v nejakej recenzi GTIP doň posadili pretekára (meno neviem, tuším Maťo Homola) a dal zvoleja čas 2:35 min. ;-)

Thomasino 24.04.15  20:20

« Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Včera na Slovakiaringu pěkný srázek rychlých pi-či-nek, bylo tam 14 Renault Sport Clií a Meganů (na focení dva chyběly) a na okruhu bylo po všechny 3 jízdy drtivá převaha Renaultů :-) Pěkně jsem si zajezdil, vylepšil jsem si čas na 2:41,4 >:-[]
    Ty pneu Michelin Pilot Sport Cup 2 jsou fakt super, od včera je mám i vepředu a drží to jako svi-ňa :yes: Také tvrdší pružiny H-R asi pomohly, zadek je tvrdší a méně se zvedá (naklání). Ke všemu na těch jízdách bylo málo lidí, kdybychom tam nebyly s eReSy, tak je tam skoro prázdno. Budu tam muset jezdit častěji. Pak dám nějaké videjko, hezky jsem si zapředhížděl a byl jeden ze 3 nejrychlejších R.S. ;-)
    ...a další fotky

woody-alien 24.04.15  13:31

« Přihlašování pokračuje

Nj, já vím, ale co kdyby... ;-) Až do 25.4.2015 do 22.00 hod můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Duben 2015 - téma je "Moje auto a apríl (1.duben)".

Přihlášeni jsou:

pleaseSmile

boost. 24.04.15  11:33

wl
    Jj, je. A bohužel i to je poznat na nastavení řídící jednotky motoru, kdy prostě to SW updatem rok poté, co nahradili biturbo N54 jednoturbovou N55 (2011) zprasili tak, že to na plyn reaguje letargicky. Obzvlášť když stojíš a chceš třeba lidem ukázat, že to fakt tři válce nemá. >:D A když vytlápneš spojku při jízdě, třeba při přeřazení, tak mám takový dojem, že otáčky nejdřív na necelou sekundu neklesají... Na meziplyny ale to celkem reaguje dobře. Na tenhle celý eko-cirkus je lékem jen Performance čip za dalších tisíc €€€ přímo od BMW. Sad, but true.

Spíš jsem to myslel tak, že to ještě nemá tlačítka Eco ani Sport+++ (i když tady by se vzhledem k výše popsanému hodily...), zvuk motoru nejde přes HiFi věž a při zastavení na světlech nechcípá. :-)

Jsem zvědavý, co přijde po M235i... Příští jednička bude jen R4 FWD.

white label 24.04.15  11:27

white label 24.04.15  11:27

w-a
    První číslo je modelová řada, takže spíš jen 35 ccm. Co pak asi budou dávat do sekaček, nějaké modelářské motůrky? >:-[]

white label 24.04.15  11:24

« Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

pM
    U 135i maximálně počtem válců, jinak je to spíš současná klasika (oturbený přímovstřik). :-)

woody-alien 24.04.15  11:20

pS: Sad but true. ;-)

wl: Jen aby se u BMW (a i jinde) nevrátili do doby, kdys podle označení modelu snadno poznal objem. 135 ccm není tedy nic moc. >:D

boost. 24.04.15  11:08

wl
    "innovation" >:-[] 8-s

Když se někdo ptá, co to má za motor, vždycky to takhle popíšu... Ale moc lidí tomu neuvěřilo. >:D

Leg
    Jo, poslední mohykáni. :-!

Leg 24.04.15  10:56

« Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

pleaseSMILE: no fajn, aspoň niekto sa zúčastní. A konečne zasa niekto s poriadnym autom. :-! >:-[]

white label 24.04.15  10:54

pM
    To je na příští modelový rok, ale na ten další už to bude:
    1 - počet válců
    3 - počet ventilů (sací/bio/výfukový)
    5 - počet turb
    i - innovation

boost. 24.04.15  10:50

« Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Rozkaz, šéfe. :*) Něco jsem narychlo spáchal.

(Jestli vám fotka stejně jako mě nejde zobrazit, dejte F5 a zobrazí se).

iudex 24.04.15  09:50

« Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

To sa mi nezdá ako moc oficiálna informácia, nikde som nič podobné nenašiel. Od oficiálneho predstavenia, kde sa hovorilo o 320+ PS Ford presné údaje nezverejnil. Ak by výkon naozaj bol avizovaných 345 hp, t.j. 350 ps = 257 kW, tak to je riadna nálož, A45 AMG by sa malo triasť.
    Btw. pre Thomasina porovnanie Megane RS Trophy R vs. Leon Cupra Performance pack: [odkaz]

white label 24.04.15  09:49

« Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Mě by víc zajímala kontinentální hodnota 0-100 km|/h. Ale těch 345 PS by teda bylo dost..., o důvod víc přijít s GR 400.

white label 24.04.15  09:46

Brandon Walsh 24.04.15  09:33

0-60 mph in under 4,5 s :yes: načo si kupovať ferrari >:D

iudex 24.04.15  08:51

« ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

No tak tothomesačná súťaž vyzerá na fiasko, je deň pred uzávierkou a nie je tu jediná fotka. Aj ja ako navrhovateľ témy sa priznám, že mi nič nenapadá. :*)

Brandon Walsh 24.04.15  06:31

« Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

leg pravdu máš problém je, že nemám s čím fotiť >:-[] prichádzam kvôli tomu aj o veľa pekných 50/50 záberov, keďže to v garáži pod lampou nedokážem vyfotiť
    wl z toho som sa aj ja zasmial a následne autosalón vypol, nedá sa už na to pozerať, aj z toho testu eRka som sa nedozvedel nič

white label 24.04.15  00:16

Tak jsem mrkl na poslední Autosalon na "test" G7R (dostal 96 % a byl to přesně ten kousek, který tady měl Ondra na test) a při zmínění alternativ jsem se dozvěděl zajímavou novinu, že už je na trhu i Leon Cupra R (doslova tam i řekli Leon Cupra R), ještě, že mi to někdo opravdu fundovaný zavčas oznámil.
    ;-)

Leg 23.04.15  19:53

« Re: Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

woody: ak je tá žena bosá, tak rozhodne nie. Iudex chodil po aute dokonca obutý a nič sa nestalo, tak v tomto prípade sa myslím nie je čoho obávať. >:D

Inak k téme ani za otca neviem nič vymyslieť, moja kreativita je na dne.

white label 23.04.15  19:37

« Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

V tomto případě bych napsal spíš - raději se v tom nebabrat, případně nerozmazávat... 8-s >:D

woody-alien 23.04.15  19:19

« ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

wl: Raději to nerozebírat.... >:D

A vy ostatní, chystáte se někdo přihlašovat fotku do soutěže ? ;-)

Já tedy dneska na výletě (Tiské stěny, Sněžník - nádhera) vytvořil jednu záložní, ale hlavně mě konečně něco napadlo a ještě zkusím zapracovat i na té "vtipné" části. Každopádně - tak či tak něco přihlásím.

white label 23.04.15  18:41

w-a
    Jsou i méně obvyklé dekadentní sexuální praktiky, kde by tento překlad seděl přesně... :-O :*) >:D

woody-alien 23.04.15  16:41

« Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

Leg: Ani tohle by ti nezdvihlo tlak ? V klidu by si odjel ? ;-)

Leg 23.04.15  15:20

« Re: Re: Re: HH vsuvka

Brandon: super, vidím že si sa do toho pustil na plný plyn, tak nech ti to ostane. Škoda, že si to poriadne nenafotil, mám pocit, že skutočná krása laku ostala vyhladená softwarovým algoritmom...

iudex, nesmúť. Ja mám čerstvo na zadnom blatníku asi polmetrovú ryhu a aby sa necítila sama, je tam ešte jedna asi 20 cm dlhá a pár ďalších drobných. Nejak som si na podobné incidenty zvykol a už mi to ani nedvíha tlak. Skúsim to dať vyhladiť kamošom detailistom a uvidíme, možno sa to bude dať zamaskovať

Brandon Walsh 23.04.15  14:06

« Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

Woody to mi pripadá ako šedá, doteraz keď mám zlú náladu si len spomeniem na film I´m 50 shades of fuc.ked up >:D prípadne I don´t make love I fuc.k, I fuc.k hard >:D

Covenant 23.04.15  13:43

« Re: Re: Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

Tak dneska dorazil ze Slovenska objednaný olej a jestli to klapne, tak bude do srazu vyměněno ;-)

woody-alien 23.04.15  13:27

« Re: Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

iudex: Já se fakt raději neptám. Možná bych se dozvěděl, co všechno se stalo Dolores Umbridgeové, když ji unesli kentauři, nebo že Lord Voldemort a Červíček svůj dominantně/submisivní vztah dotáhli mnohem dál než k pouhému "dárcovství" ruky. >:D

iudex 23.04.15  13:14

« Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

Noooo, Harryho Pottera som čítal a na také pasáže som tam nenaďabil, každopádne ako píšeš radšej neriešme, kade surfovala Tvoja nebožka. >:-[] Možno ale predsalen tráviš veľa času mimo domova jazdením na GTI. >:D >:-[]

woody-alien 23.04.15  13:05

« Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

iudex: Jj, Brandon nám "znouzemyčům" dává na frak... ;-) Ale řídím se tvým poznáním, že po čase ti to přestane připadat tak moc důležité, hlavně že to dobře jezdí. :-)

Zvažoval jsem,jestli se mám s Vámi podělit o historku, která mě včera dostala ze židle pod stůl. Proč jsem to zvažoval, to záhy pochopíte. Nebožka si surfovala po nějakých anglických stránkách fanoušků J.K. Rowlingové a její Harry Potter story. Většinou jsou to slečny, co píšou povídky, rozvíjející události popsané v knihách. A protože nebožka anglicky příliš nerozumí, prostě texty zkopíruje do Translatoru a pak si to v hlavě překládá do lidské řeči. No a včera čte a najednou narazila na pasáž, která v originále zní : F.uck me, f.uck me hard (nic neříkejte a neptejte se mě >:D ) a z překladače vylezlo:

To mě po.ser, po.ser mě tvrdě.... >:D >:D >:D

iudex 23.04.15  12:50

« Re: Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

Bran: paráda. :yes:
    Ja som si predvčerom na aute našiel na dverách malú preliačeninu; holt to je daň za parkovanie v centre mesta. 8-s

Brandon Walsh 23.04.15  10:30

« Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

vďaka páni, chvála vždy poteší >:-[] focus doslova vyráža dych tá farba je nádherná a konečne hodná svojej ceny, má to ešte svoje muchy, ale hádam po školení to už bude dokonalé ;-) zatiaľ som spravil tri autá, pomaly si na to zvykám po prvom som sa dva dni nevedel vystrieť , ale v práci sa vždy zregenerujem >:D
    Woody kamienky robiť neviem, zistím čo s tým, focus má pekne doničenú kapotu no je to až do plechu tak jedine asi nejaká opravná sada
    ron ty máš výhodu kým by som robil favorit máš na čom zatiaľ jazdiť a naopak >:D

a ešte jedna príhoda zo včera, manželka išla do kina tak cestou domov som sa šiel pochváliť rodičom nech konečne aj oni vidia, že vážne má focus metalízu, asi 5 minút na to prišiel za otcom kamarát, čo robíte páni ? pozri ako vyleštil auto, pekné keď budeme aj my bohatí, niečo také si kúpime, rozprávajú sa a celý čas pozeral na auto a zrazu miňo vieš to spraviť aj s mojim ? popozeral som a suverénna odpoveď áno spravím Vám z toho zrkadlo, čo by to stálo, povedal som mu čo potrebujem objednať približné ceny, dobre objednaj ešte dnes, nahoď si niečo za robotu a budúci týždeň ideme na to >:D

white label 23.04.15  09:45

« Re: Re: Re: HH vsuvka

Zino
    No pěkně kuwa, pěkně...

woody-alien 23.04.15  09:44

« Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Zino: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: ;-)
    Na základě mých a Covenantových aktuálních zkušeností by to ještě chtělo nějakou povrchovou úpravu, která by odrážela kamínky. >:-[]

Ronault. 23.04.15  08:49

« Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Zino: tak tohle je fakt paráda. Kruci, asi se za tebou zastavím s vozovym parkem >:D

Brandon Walsh 23.04.15  08:36

« Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

cov mám pred sebou ešte 4 dňové školenie leštenie a brúsenie karosérie, potom ťa rád privítam ;-)

Covenant 23.04.15  08:04

« Re: Re: Sraz pátek 1.5

Brandon

Paráda, příště jedeme k tobě >:D

Brandon Walsh 23.04.15  07:20

« Re: Re: HH vsuvka

Focus vsuvka, na sezónu pripravený ride and shine ;-)

a ukážka aké autá sa dodávajú zákazníkovi [odkaz]

Thomasino 22.04.15  16:01

« Re: HH vsuvka

A bude to rychlejší na okruhu jako Megouš?? :-)
    Jako s tím samosvorem je to zajímavý malý prdítko, to souhlas. Když si vzpomenu jak jsem měl na jeden den půjčenou předchozí Corsu OPC Nurburgring Edition s 210 koníky a samosvorem, připadalo mě to tehdy dost tvrdé, ale ve finále z dnešního pohledu by to na okruhy možná nebylo tak špatný >:-[] Akorát mě vadilo, že to nemělo ukazatel teploty oleje a mělo to kožená sedadla :-O
    ...a následné fotky. Ta zelená byla zajímavá!

iudex 22.04.15  15:01

« HH vsuvka

Na trhu je už Corsa OPC, nominálne najvýkonnejší malý hotheč a jediný v triede so samosvorom. Základ koštuje 17990 eur, pack Performance so samosvorom, 18kami a Brembo brzdami je 2200 eur: [odkaz]

Thomasino 22.04.15  12:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Taky přemýšlím nad nějakou tabulkou přes SPZ, třeba Renault Sport, nebo něco podobného. Co bych tam vždy nějak přidělal. Vzadu mohu SPZ sundat, ale vpředu je nalepená na nárazníku a nemám tam rámeček. Kvůli lepšímu proudění vzduchu k chladičům pod značkou >:-[]
    Nemluvě o designu ;-)
    versus:

white label 22.04.15  10:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Leg
    Někteří to (h)řeší tak, že na okruhu jezdí s nečitelnými RZ a případný karambol pak nahlásí/zinscenují tak, jako by se stal v běžném provozu (samozřejmě s jistým rizikem pojišťovacího podvodu) . ;-)

Thomasino 22.04.15  10:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Samozřejmě že na okruhu neplatí pojistka, ani havarijní >:-[] Proto jsem si koupil "levnou rychlou francouzskou mrdku" :-D
    Jediná vyjímka je na Nordschleife, kde je to oficiálně veřejná zpoplatněná komunikace (že tam havarijní pojistka platí je již pár čechy otestováno a pojišťovna zaplatila, včetně opravy svodidel, což tam není levné). Ale na klubové uzavřené ježdění tam pojistka také neplatí.

iudex 22.04.15  10:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Tom: tak keď sa na SK ring dovalíš v pracovný deň, tak sa nečuduj, niektorí z nás musia aj pracovať; keby si prišiel v pôvodne avizovanú nedeľu, tak sa stretneme.
    Inak k tomu Carbonia Cupu: ako píše Leg, neviem, ako presne to funguje, ale bežné poistenie nepokrýva jazdu na okruhu (fakticky aj pri tých voľných jazdách na SK ringu riskujem), o to menej nejaké závody (kde tá šanca rozflákať auto je ešte vyššia). Aj preto som sa včera so servisákom lúčil s tým, že možno sa mu v pondelok ozvem znova. >:-[]

woody-alien 22.04.15  08:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Leg: Proto vzal Thomasino Megana, ten je tak zvlněnej, že nějakou další bouli nepoznáš. >:-[] Pravda, jeho pokus s i30 byl v tomto ohledu ještě na vyšší úrovni, ale když to zase nejede, no. ;-)

Leg 22.04.15  07:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Thomasino: vyzerá to ako dobrá zábava. Otázka je, či máte nejako poriešené poistenie, predstava, že ma tam v zápale boja otlčie nejaký súper (to ani nemyslím na vážnejšiu kolíziu) a ja si budem platiť opravu z vlastného vrecka nie je zrovna príjemná. A tipujem, že pri snahe o uplatnenie havarijného poistenia by ma likvidátor hnal svinským krokom...

Thomasino 22.04.15  00:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Fotogalerie prvního závodu Carbonie v Mostě, kdyby se chtěl někdo kouknout + video z jednoho Lotusu:

Thomasino 22.04.15  00:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

No kdyby chtěl Ronault z jeho kombíku udělat hatcback nebo kupátko, nějakého Tranzita seženeme >:-[] >:-[]

P.S.: Ten název jsem nevymyslel já, ale další maník co pojede nejspíše s 350Z ve stejné skupině (plus se má přidat do stejného "týmu" amatérů ještě jeden s tím poladěným bílým MRS nebo spíše s Corvettou C5), tak doufám že aspoň s tím 350Z si zazávodím (a předjedu Cupové Fiesty 1,6). Proti ostatním ve skupině B4, jako upravené M3 E46 nebo Cayman S, nemám moc šanci. Půjde o to si to vyzkoušet a nasbírat nějaké zkušenosti.

white label 22.04.15  00:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Jak snadno udělat (mimo jiné a pomocí Transitu) z Thalie Clio?

white label 22.04.15  00:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Th
    Když zrovna na tebe sedí oba významy... >:D
    Ale jak sám píšeš, musíš to brát s nadhledem. >:-[] ;-)

Thomasino 22.04.15  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Musíš to brát s nadhledem ;-) :-)

...navíc Retards má v angličtině dva významy

Ronault. 22.04.15  00:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Woody: Já tam byl loni jen krátce na kongresu, což moc prostoru k prohlídce nedávalo.... tak kecám, bylo to na zámku ve Žďáře, který patří rodu Kinských a někdo z toho rodu to tam i tehdy zaštítil.
    Navíc ze Ždáru do Jihlavy se jede přes Nové Veselí. Krom toho, že je to docela široká a kvalitní cesta, tak právě v téhle vesnici má pověstnou "usedlost" pan prezident, takže se můžeme podívat, které stromy to objímá a kde se plaví na člunu >:D
    A taky by se pro Tebe našly určitě i pěkné silnice přes Vysočinu, lepší než jen čistě po D1 do Jihlavy.

woody-alien 21.04.15  23:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Ron: Jo, to by taky šlo, sejít se v Jihlavě a projet se do Třebíče na pokec a gáblík. Pokud by to v té Jihlavě bylo kolem poledne nebo těsně po něm, rád bych předtím zajel i na tu Zelenou horu. Popravdě jsem tam ještě nebyl. 2.května tam mimochodem mají tradiční pouť motorkáři. ;-)