Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 03.05.15  15:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Covenant:
    byli jsme od rana aspon na zavodech do vrchu- Eschdorf (L), jako divaci :-) . Ale lije tady uz od vcerejsiho vecera jak z konve, tak to byla docela zkouska rodinnych vztahu >:D
    Navic jsem neprozretelne zaparkoval na oficialnim parkovisti na travnate louce a jeste v lehkem svahu. S uplne sjetymi letnimi pneu vpredu to byl v tom nasledne vzniklem bahne dobry kurs jizdy na lede.. Po ctvrt hodine jsem to s autem obalenym bahnem nakonec vyjel :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.15  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

woody a ešte si pamätáš ako to funguje s fofrklackem ? >:D
    ron včera som bol rád, že mám v aute abs, esp a to dobrzďovanie kolies, ktoré taktiež nosí skratku, vďaka tomu som mohol mať v hustom daždi v zákrute no fear >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.05.15  11:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Ron: No, já jak jsem v Zázrakovi seděl, tak jsem měl velké cukání, nakonec jsi mi to i nabízel... ;-) ...někdy příště se určitě rád svezu, padla tam na mě atmosféra bezprostředního kontaktu řidiče a auta. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.05.15  10:50

zino: Já jsem nabízel, že mohou odzkoušet, ale nikdo neměl odvahu v tom deštivém počasí něco zkoušet...přeceje
    NO ABS
    NO ESP
    NO FEAR >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 03.05.15  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Brandon
    Nene vedle Woodyho je ,,Flákačka,, a jeli jsme jen každý tím svým...místy pršelo a dobrou trasu co nám doporučil Thomasito byla v lese mokrá, tak to nedal nikdo z ruky a i tak bylo pár krizovek ;-)
    Snad bude čas jestli se domluví delší výlet.. Alpy, nebo něco podobného.

Bully
    Škoda že si nepřijel, mohl si zajet teď taky na Slovakiaring ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.15  07:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

btw cov tvoja cupra stojí vedľa woodyho ? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.15  07:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

zavídím Vám keď vidím tie autá vedľa seba :-) žiaľ nevišlo mi to aj keď som manželke v piatok naznačoval dnes je ten zraz, no reakcia nebola žiadna >:-[]
    taktiež som bol dosť vyčerpaný, štvrtok od rána do noci [odkaz]
    piatok som si dával dokopy záda, sobota svadba a dnes reálna práca >:-[]
    btw vie niekto porovnať tie 4 >:-[] hothatche, alebo ste si jazdili v tom svojom
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.05.15  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Cov: Fakt ? To jsem nějak nezaregistroval....hmm, no, hlavně že leštíme laky. >:-[]

Jestli pojedeš na ten S-Ring, tak pak poreferuj. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.15  21:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

ok, ok, napiš nebo zavolej :-) Ale až po desáté, do té doby spím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.05.15  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Pokud bude jen pod mrakem tak jedu....jsem domluvený s iudex, že si dáme vědět dopoledne, dejme tomu 10-11hod ;-) .....zítra ti cinknu, sleduju ten odkaz co si mi poslal+ radar

Tak a dostali jsme od Lotyšů fíka...sakra.

woody
    No můžeme přibrat i Libora, taky jeden má >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.15  20:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Covenant a iudex - jedete teda zítra na ten Slovakiaring? Předpověď vypadá že bude zataženo, ale na odpoledne to na déšť moc nevypadá. A jestli před tím sprchne, aspoň si vyzkouším limity auta na okruhu také za mokra >:-[]

iudex - pošli mě na sebe do zprávy mobil, na Covenanta už mám a on na mě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.05.15  13:53

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Let it go, poterienko. ;-)

Jak si jistě pamatuješ, už loni v létě se řešilo, zda Fotosoutěž od kecárny neoddělit a nezajistit propagaci redakcí. A nakonec to celkem jednoznačně padlo. Upravila se alespoň pravidla, aby byla přehlednější a jasnější. Ano, účast nebývá poslední dobou vysoká, což měla pravidla zlepšit, ale i tak se občas zadaří. Diskutéři přicházejí a odcházejí velmi pozvolna, času je víc a míň. O HH už se tolik jako před rokem a půl nepíše. Pokud jde o témata, tak ať Jihočeši vybojují (dle svého názoru lepší). :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.05.15  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Cov: Taky tak. A napadlo mě, že můžem založit "Bratrstvo drbnutých disků". >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.05.15  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

woody
    bylo fajn tě zase potkat ;-)

PS:Nevíte někdo jestli je komplet průjezdná bez dopravního omezení slovenská D1 od Bytče až po sjezd na Senec?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.05.15  00:03

Schade, ze tam nejsem. I kdyz stejne brzo dojedu a snad uz vyjde i to pocasi ;-) A treba se nekdo taky "srazite" na pokec, dam dopredu vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.05.15  21:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thom: Jj, ta okreska do Třebíče byla super, škoda, že se tam hned tak zase nedostanu. Jinak díky všem za příjemnej pokec a projížďku. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  21:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    No favouš není jen tak ledajaké auto a v jel v jeho rukách jel pěkně...skoro se vznášel >:D ...až jsem skoro zamáčkl slzu, když jsem zavzpomínal na moje začátky taky s Fáčkem >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  21:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Tak ty jsi mohl dělat klidně předjezdce >:-[] >:-[]

P.S.: "Předjeli jsme max 2 auta a Renaulta" - to znamená, že Renault nejel autem ?? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  21:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Ronault.
    Ale já tam taky odbočil a jel ten vrch směr Bíteš...dálnice na Brno ;-) ...někteří se dívali jestli náhodou nesoutěžím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.05.15  21:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Jojo, byla to dobrá silnice a pěkné svezení,
    Covenat, Thomasio: Když jsem v Náměšti odbočil a vy jste jeli dál, tak tam právě probíhaly přípravy patrně na závody do vrchu a už tam byla řada soutěžních speciálů, říkal jsem si, jestli vám ještě nezavolám, že se mrkneme, ale už jsem vás nechtěl zdržovat. [odkaz]
    A to stoupání, kde se chystal ten závod byl fajn. Bohužel zbytekl cesty nic moc, asi objížďky po takových silnicích za které by se styděli i v Rumunsku 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Hlavně byla o víkendu skoro prázdná...předjeli jsme max 2 auta a Renaulta :-) ...ale dal nám zabrat....fakt má nějaké lepší palivo ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Už jsem asi 2x sjel z dálnice cestou z Prahy u Velkého Beranova, dal jsi tuto okresku, následně přes Třebíč a Náměšť, pak u Bíteše zase najel zpátky >:-[]
    Fakt mě baví :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:12

Thomasino
    Tvůj typ na okresku z Jihlavy byl supr...určitě si to ještě projedu, až se budu vracet z Čech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Na soutěžní by to chtělo lepší počasí a nějaký lepší nápaditější úhel focení :-)
    Nemluvě o tom, že fotosoutěž přenechávám jiným ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:04

Thomasino

Soutěžni?........ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Dvě fotky za malého srazu HotHatchů a jednoho LightHatche v Třebíči:

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 30 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.04.15  23:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Já jsem tu relativně nový, ale přijde mi, že smyslem je si pokecat o autech (většinou), jednou za měsíc zkusit vyfotit něco na dané téma, ohodnotit a tak dále. Nevím, jaký další smysl v tom chceš hledat, ale třeba mi něco nedochází nebo máš lepší nápady apod. Já bych to moc nehrotil a nedělal zagorku. :-)
  • « 03 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.04.15  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Ron - výmluvy pro co? Že jsem neudělal fotku? Měl jsme ji vymyšlenou, dokonce dvě varianty, měl jsme i chuť to vyfotit, protože mě baví fotit, ale když to nemá moc velkej smysl, tak to dělat nebudu.

PS: Na sraz nepojedu, TH by nemusel unést, že ho předjede dehtovej stěhovák >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.04.15  18:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino

Jedu na 100%, druhý Cupra má taky dorazit a woody mi to právě taky potvrdil...12:00 Tesco Jihlava ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.15  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Raději mě bando řekněte, kdo dorazí zítra v poledne na sraz do Jihlavy k Tescu na Brněnskou ulici? Pokud bych to nestihl (musím něco ještě zařídit :-( ), tak dojedu na 13 hod do té Třebíče :-!
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.04.15  13:01

Mladí a neklidni, tak by to mělo být, ukazovat na soudobé zkostnatele spolecnosti :yes:

Reálně to jsou jen a ken výmluvy. Však se zde dobře bavíme a to je dobře :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.15  12:57

Tak tohle jsou dost slabé výmluvy že nehlasujete a nedáváte fotky, zvláště když při napsání tvého příspěvku je stále dole na stránce vidět přehled fotek >:-[]
    A jestli jsi myslel mě, tak příspěvky jsem v době hlasování omezil a zkrátil, takže zkus jiné výmluvy ;-) Já jsem se na fotosoutěž už vyprdnul a hlásil jsem to, ale ani to nekrituzuji. A především diskuzní kroužek to tady bylo odjakživa, to se nic nezměnilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.04.15  11:16

« Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Mě osobně to neustálé řešení jednoho a toho samého také odradilo. Dříve to bylo docela ok a v době, kdy jela soutěž, se fakt jela soutěž, ale když se mezi hlasování opět při*ere nejmenovaný člověk s pneu (již po 652. letos), tak fakt nemám chuť něco tvořit, protože mi to spíše přijde jako diskuzní kroužek, kde diskutující otravuje fotosoutěž.

Konec hlášení.
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.04.15  10:30

« Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Lepšie, než nadávať, že sem nikto neprispieva, je sám sa zúčastniť. Vieš, ako je to s tou veľkou tmou a malým svetlom. ;-) Najbližšie máš šancu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.15  10:16

« Re: Nové téma - Květen 2015

Koukám, že člověk se tady na to vykašle protože se tu věčně řeší nějaký sra.č.ky a soutěž jde úplně stranou... A najednou na soutěž kálí skoro všichni. Jen tak dál :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.04.15  08:38

« Nové téma - Květen 2015

Pro Květen 2015 jsme vybrali jednoduché, až všeobjímající téma:

"MÁJ, VYŽENEME AUTA V HÁJ"

Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". ;-) Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.15  16:16

« Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Děkuji všem za hlasy :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.04.15  10:10

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Není ta slovenčina hezká :-)?

Jo, zabudol som hodnotit zemiakovu fotku - dobrá, vtipná, já osobně v ní úplně nevidím téma měsíce.
  • « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.04.15  10:05

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Dík za body všem. Zrovna zemiaky by se mi dnes hodily, nějaké potřebuji na uvaření oběda. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.04.15  08:26

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Blahoželám woodymu (jediný bodík, sakra... >:-[] ) i ostatným medailistom (bronzovému i zemiakovému). ;-)
    Nakoľko v najbližšej dobe by sa mali uskutočniť nejaké zrazy, mohla by byť budúca téma nejak s týmto spojená. Ale návrhovú iniciatívu prenechávam víťazovi.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.15  22:25

« Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Tak jsem to tedy počítal raději vícekrát, ale vychází mi to pořád stejně. V dubnovém kole Fotosoutěže jsme hlasováním určili toto pořadí:

1. woody-alien 14 bodů
    2. iudex 13 bodů
    3. Ronault 10 bodů
    ----------------------------------

4. pleaseSMILE 4 body

Tak tedy gratuluji sám sobě i spolubedňákům, jen škoda, že nebyla větší účast. Díky tedy těm, co se zúčastnili, a samozřejmě i hlasujícím.

Oslavím to podobně jako Robert Nebřenský v Mazaným Filipovi..."Nápoj do mě". >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.04.15  21:55

« Re: Hlasování

woody: stane se, holt přijdu o cenu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.04.15  21:44

« Hlasování - šn

Ahoj. :-)

1. iudex
    2. woody-alien
    3. pleaseSMILE

4. Ronault

---

iudex - Balóónky! :-)

woody - Botičkové obutí... >:D ;-)

pleaseSMILE - Jak už prokázal Leg, parodie na Bawo štítky funguje. :yes: ;-)

Ronault - No jo, majitel žádná bábovka. >:D

Emel - Ufffff >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.15  20:59

« Re: Re: hlasování wl

Tak dnešní trasa byla opravdu "výživná" !! >:D >:D Nakonec klasika Ostrava - Slavkov u Brna po D1, většinou za silného deště :-O :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.15  19:28

« Re: hlasování wl

wl: Taky zdravíme a užij si Sexuálně Aktivní Exil. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.15  16:38

« Hlasování

1. Ronault
    2. iudex
    3. pleaseSMILE

Ronault - bezva nápad, pobavilo mě to. ;-) Za první místo ovšem vděčíš mému podvědomí, několikrát zmíněnej Golf zřejmě sehrál svoji roli. :-| >:D
    iudex - na výfuk jsem se chtěl původně zaměřit i já, ovšem montáží pořádných laufů zvíci kamnářské roury >:-[] , ale nakonec jsem od toho upustil. Takže nápad oceňuju..a těch 5 minut na realizaci tuplem. Jen o fous za Ronem.
    pleaseSMILE - tys mě člověče spíš rozesmutnil ;-) . Jakkoli i já pochopitelně jedu na vlně oturbených máloválců, chcípáků motorů a falešných zvuků, nelehko nesu další a další výmysly eko-trubačů a věci s tím související. Jako bych něco prošvihnul.

PS: Emel, škoda žes nestihl termín. Jak už psal iudex, tvoje fotka je apríl jak vyšitej. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.15  13:50

« Re: Re: Re: Hlasování

Nie nie, nič také som nenaznačoval a nekritizoval. Myslel som to tak, že ja som tému navrhol a preto som chcel dať aspoň niečo, hoci si uvedomujem, že to mohlo byť lepšie.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.04.15  12:11

« Re: Re: Hlasování

...na rozdíl od jiných... ano ano, narážku jsem pochopil a kritiku přijímám :-) .
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.15  10:54

« Re: Hlasování

Emel: tak spraviť takú fotku, ako navrhuješ, by bolo veľmi komplikované. Tiež som pôvodne chcel navliecť balón na výfuk, ale nedalo sa (výfuk je príliš široký a balón mi praskol). A hlavne ten okamih prasknutia balóna po naštartovaní bude záležitosť tisícin sekundy a zachytiť to by bol asi technický problém s bežným foťákom (moja zrkadlovka je so 7 snímkami za sekundu pomerne rýchla, ale trafiť presne okamih roztrhnutia by bola skôr vec náhody; takéto rýchle deje sa snímajú rýchlobežnými kamerami, čo dajú povedzme 1000 fps, ako Red Dragon - bližšie k tomu pozri videá The slo-mo guys). Plus ja som fotku zbúchal za 5 minút komplet a som rád, že aspoň niečo som do súťaže pridal. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.04.15  09:57

« Hlasování

Woody - kompozičně hezká fotka, detail auta se značkou do sebe tvarově zapadají, botička táhne oko... a na první pohled je to foceno foťákem a ne mobilem.
    Ron - no, je dobře, že máš znak na autě zase čistý :-) . Doufám, že taková skladba opravdu existuje... a jestli ne, musíš ji nazpívat, jistě to bude na auto.cz hit.
    iudex - téma tam je taky, ale jinak musím říct, že mě ta fotka tentokrát moc nechytla. Možná to chtělo vzít detail nebo nějakou jinou perspektivu... frajeřinka by byla pustit motor a chytit okamžik prasknutí balonku... pokud by teda prasknul.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.04.15  06:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

ron a jeho dozor pri leštení >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.15  22:44

« hlasování wl

1. w-a
    2. Ron
    3. iudex

Tentokrát jsme se s pořadím shodli i se ženou.

P.S. Zdravíme FS ze SAE.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  20:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Ronault.
    Ten Mohelničák nevypadá taky špatně (jel jsem ho v pátek), když se zadaří a je prázdný, tak je to mazec >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.15  20:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thomasino: Jestli nespěcháš, tak nejeď přes Beskydy spodem, ale vrchem přes Jeseníky.
    Třeba takhle: [odkaz]
    A na Potštát, takříkajíc po staré cestě to taky není nejhorší, jel jsem to sice s přívěsem, takže nic extra, ale je tam docela klid a pak na Prostějov a přes Kras, taky není špatné
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.15  20:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Woody: To taky byla hustá akce. Nebyl jsem na to sám, ale ještě majitelka a mladý. Dobrá komedie, vzal jsem si je na povel. Největší chaos byl na myčce, pak při přezouvání jsem předvedl jedno kolo a pak dělal dozor a na leštění jsem dal každému do ruky hadru a jednu tubu Tempa, jeden leštil levou stranu, druhý pravou, já za nima zlešťoval a nanášel vosk a oni pak zlešťovali... a hlavně, kontroloval jsem kvalitu odvedené práce, čili buzeroval za nedokonalosti >:D

Důležitá je zapojit laiky do této práce, aspoň pochopí každou mou neochotu někam jet v dešti. Auto od soboty stojí v garáži (taky načerno u heliportu >:D ) a v čera bylo riziko deště, tak jsem odvážel S. Meganem a dneska jela autobusem... nevím, jestli se někdy naleštěná Fabie ještě podívá z garáže ven >:D

Jo, vlastní práce si člověk váží více. Však ona ti to v pátek barvitě vylíčí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.04.15  20:12

« Re: Re: Soutěž

iudex

Dík za hodnocení. Jo, souhlasim s Tebou ohledne fotky. Tohle me napadlo hnedka a taky jsem to chtěl stihnout do uzávěrky. A bohužel, narozdil od některých tady nemam buňky na takové vtipky. :-)

Co se týče auta, tak prave, ze píšu často "naše", tak tím myslim, ze auto neni oficiálně moje. Je otce, stejně jako další, které máme. Jen je beru jako moje, protože s nimi jezdim a jsem jediný, kdo se o ně stara a pecuje. A taky jsem si je v podstatě vybral, čímž se rad chlubim. >:D Asi jsem to mel uvést na pravou miru drive, to uznavam a omlouvam se. Nechci psát "moje" právě z tohohle důvodu, bylo by mi to vůči ostatním blbe.

P.S.: Vodicak ale mam, jo, a něco jsem už najel. >:D

Hlasuji tedy:

1. iudex - prdici vyfuky jsou dnes v mode!
    2. woody-allien - botičky jsou taky v mode (aspon u nás)
    3. Ron - kliny a Renault, to me nikdy neprestane bavit... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.04.15  19:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thom, Cov: No k nám už ta smršť dorazila. Nad Krušnohořím sa blýska, hromy divo bijú.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  19:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

No jestli budou průtrže, tak na mých semislickách Cup2 budu rád, když pojedu pomalu v klidu po dálnici >:-[] Zvláště když asi už přišly o čtvrtinu až pětinu vzorku na SKR 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  19:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thomasino
    Na Tesák se tentokrát vykašli....a vyzkoušej Valašské Meziříčí - Bystřice pod Hostýnem.... aspoň si to trochu najedeš .....zeptej se Woodyho, když jsme ho tam vzali, jak si to rád projel znova :-)

Samozřejmě záleží, kdy tam pojedeš...jestli ve špičce tak je to zabité všude a zítra mají být průtrže a padat i kroupy, tak uvidíš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  18:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Z ValMezu do Bystřice a minout Tesák ?? Cože?? :-)
    ...tak tama napřímo to neznám. Já jezdím z Rožnova od WL přes Val.Bystřici, Vsetín, Hošťálkovou, Tesák do Bystřice... Ale je to delší...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  18:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thomasino

Ostrava, obec Ostravice, Horní Bečva, Rožnov pod Radhoštěm, Bystřice pod Hostýnem, Holešov, Brno.

Odkaz ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  18:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Covenant a Ronault, příp. WL : máte návrh nějaké pěkné trasy částečně po okreskách z Ostravy do Brna? ;-) Zítra musím do toho smogového města :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.04.15  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Ron: Jo, na Brněnský. Zatím jsem dal pozvánku do Novinek k recenzi. ;-)

Mimochodem, pěkně jsi vyleštil tu Fabii. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

No to je otázka, co je lepší >:-[] >:D
    Já chci SK Ring asi ještě potrénovat, ikdyž v rámci té Carbonie budou 3 tréninky po 20 min. Ale stále cítím velké rezervy a musím se pořádně naučit stopu. Musí to jít z těch 2:41 aspoň o 3-4 vteřiny dolů!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Tom: ja už to radšej nahlas ani nevyslovím, lebo mi do toho zase niečo príde, ale v nedeľu by som chcel ísť. Budú jazdy dokonca o niečo dlhšie, ako zvyčajne (17:00 - 19:00), teda bude záležať od počasia. Predsalen ten okruh ja na vybláznenie sa najlepší; dnes som ponáhľajúc od lekára išiel stoštyridsať na úseku, kde je 70ka, čo je o papiere; na okruhu riskuješ "len" rozbité auto. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.04.15  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Jihlava je pre mňa ďaleko, nestihol by som to, zatiaľ nemám cupru >:D príjemnú zábavu prajem a teším sa na foto :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.15  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Mě mobil na pátek taky nehlásí super epes rádes počasí ale asi celý weekend nebude nic moc.

Takže u Tesca v Jihlavě, takže zde? https://goo.gl/maps/yKL8E

Měli bychom to možná více zveřejnit, ne? Třeba se ještě někdo přidá.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  13:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Brandon Walsh

Sraz je teď v pátek... Jihlava, 12:00 u Tesca, pak se pojede dolů do Třebíče......Sk ring v neděli by byl navíc a sám ještě nevím, rozhodnu se až v patek podle počasí a ostatních ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.04.15  13:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

kde bude zraz ? momentálne mi to nevyhovuje, ale pre istotu by som chcel vedieť miesto a čas ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  13:02

« Re: Re: Re: Re: Soutěž

Tak s Leonem Cuprou 280 pozávodím rád ;-) >:-[] >:-[]
    A šikovný řidič s GTI-P by nám mohl být v patách :-!

P.S.: Takže přesuneme sraz na neděli na Slovakiaring?? ;-) To asi néé, že, když je počasí zatím nejisté, kdežto v pátek to zatím vypadá dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  12:21

« Re: Re: Re: Soutěž

Taky SK ring zvážím...uvidím jestli stihnu výměnu a jak bude po srazu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  11:38

No jo, tuto neděli je další možnost ježdění na SK Ringu. Podle počasí zvážím, zatím předpověď nic moc, ale to se může změnit, je to ještě daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  11:29

« Re: Re: Re: Soutěž

Hmm, chce to asi nejaké vitamíny na lepšiu pamäť. 8-s :*)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.04.15  11:17

iudex: jen drobná oprava - tato fotka zcela jistě není první, kterou pleaseSMILE přihlásil do soutěže. Minimálně mám v paměti jeho "detailingovku" z garáže. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  11:08

« Re: Soutěž

Tak rovno aj zahlasujem, bude to rýchle:
    pleaseSMILE: myšlienka sama osebe vtipná, ako vyplynulo z diskusie, je to studnica mnohých nápadov a interpretácií. Trošku mi len chýba väčšia tematickosť (prvoaprílový žart, napálenie vodiča či iného). Každopádne je to Tvoj prvý príspevok do súťaže a to samé sa cení, obzvlášť pri tak biednej účasti je každá fotka dobrá. Btw. párkrát si tu o bavoráku hovoril ako o "našom aute", ale predpokladám, že je Tvoje.
    woody: trefné a výstižné, naviac takáto "bota" ani nenaštve ako tá železná. Pobavilo.
    Ron: účasť po dlhšej dobe a hneď top, aspoň pre mňa. Takto si predstavujem prvoaprílový žart: sadneš do auta, zapneš zapaľovanie a auto Ťa privíta takouto hláškou: to by som ako šofér dosť čumel. Zaslúžené zlato. A to som nemusel ani brať do úvahy ďalšie vtipné fotky a hlášky; ako séria to má ešte väčšiu šťavu.
    ----------------------
    1. Ronault
    2. woody-alien
    3. pleaseSMILE
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  10:59

« Re: Soutěž

Emel: škoda, že si to nestihol včas, toto je prvý apríl ako vyšitý (mne tiež vždy stúpne tlak, keď vidím malý lístok za stieračom, našťastie v 90% prípadov to je len reklama).
    Btw. asi som sa nakazil legacytídou, celý týždeň tu vypisujem, ako idem v nedeľu na SK Ring a nakoniec nič z toho, namiesto výletu na okruh bol výlet na pohotovosť s chorým členom rodiny. 8-s Šanca na repete je budúcu nedeľu, také ideálne počasie, ako včera ale už nemá byť.
    WL & ostatní: nejak to flákate, toto bola téma ideálna pre ftipálkov, čakal som kopu vtipných fotiek a nakoniec takáto biedna účasť.
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.04.15  23:02

« Soutěž

Safra safra, to jsem tentokrát nějak nestihl, žádné prodloužení o měsíc? No ale tak když už jsem to měl nachystané, tak tedy jednu post-soutěžní...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.04.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Reagoval jsem jasně na srovnání LC s G7R. Motat do toho další auta je logicky na další a delši debatu.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.04.15  22:34

« Re: Zahájení hlasování

Tak abych to měl za sebou, což tentokrát půjde lehce, protože všichni ostatní přihlášení musí být nějak seřazeni na bednu a v podstatě každý z ostatních přihlášených mě musí dát na bednu, čehož si vážím >:-[] >:D
    Tentokráte opět bez komentáře :-)

1. iudex
    2. woody
    3. please smile
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.04.15  18:21

« Zahájení hlasování

Na cestách jsem objevil jeden zajímavej úsek kousek od nás. Cca 3 km silnice stoupající z nížiny až na vrchol nad Labským kaňonem, výbornej asfalt, rychle se střídající zatáčky, které navíc mění klopení. Jsou tam dva horizonty, za kterými zatáčka dost zákeřně mění směr, serpentýny lesem...no paráda. ;-)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…