Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 28.05.15 21:22
« Ťažké hlasovanie
Ťazké hlasovanie, ťažké, i ja som s tým mal čo robiť. Nakoniec takto stručne:
1. Emel: zelené rastlinky s modrým autom fungujú, to mám odskúšané. :-) Auto v háji, doslova. Pekné, velice pekné...
2. Kubass: tá vyprašivelá žltá podľa mňa sa k autíčku celkom hodí, pôsobí to tak vintageovo a dodáva to obrázku pravú hipsterskú atmosféru. :-)
3. Ronault: šedivý hothatch na zakrútenej alpskej ceste ... Klasická thomasinovka. Tentoraz sa to ale celkom hodí. >:D -
woody-alien 28.05.15 09:08
« Poslední den hlasování
Takže já hlasuji:
1. Emel
2. Ronault
3. white label
Emel - že se tvá fotka povedla jak technicky, tak vyzněním, dokazuje i můj první koment k ní. A hned mi naskočila jedna knížka, ke které se rád vracím. Pokud neznáte, doporučuji. [odkaz]
Ron - tuhle fotku by jedna moje kamarádka ohodnotila jako "krása v závoji". Ta scenérie bere dech, fakt moc hezký. O druhém místě rozhodly "pomocné" body. To, že na mě Emelova fotka působí malinko kreativněji. Nicméně pro příště máš u mě plus. ;-)
white label - rycglovka, přesto pěkně provedená. Atraktivitou ale na ty první dvě ztrácí. Ale doufám, že je to náznak tvé pravidelnější účasti v soutěži, tvé fotky tu chybí. :-)
Kubass - pěkné auto, pěkné prostředí - nicméně jak mi jindy tvůj postproces sedí nebo aspoň neruší, tak tentokrát mi to vadí. Škoda. -
woody-alien 27.05.15 14:14
« Re: POLO GTI 1.8 TSI manual
wl: Ty teď děláš agenta Renaultu ? ;-) Aniž bych s novým Polem GTI jel, myslím, že si to docela dovedu představit. A to srovnání s C-RS je vlastně stejné jako ten "můj" duel G-GTI vs. C-RS. Clio je slabší a přestože většina testů mu dává za uši, i oproti G-GTI P je prostě méně dokonalé a tím pádem i rozvernější, zábavnější, víc tě prostě nechá řídit, tahá tě za ruce, háže zadkem. GTI-P je pan Profesor, který rychlostně Clio smázne, je neskutečně efektivní, vyžehlí jezdecké chyby a můžeš s ním cestovat jako v bavlnce. Ale ta trocha živelnosti mu chybí. To není stížnost, tak to prostě je. -
woody-alien 26.05.15 17:07
« Re: Hlasování
Emel: Je to tak, fotky zezadu jsem pochopitelně zkoušel a vždycky mi z toho vylezla nějaká divná krabice, co vůbec nepřipomíná moje auto. >:D Jinak ale GTI pózovalo tak, jak přijelo z motokár. Zaprášený, deštěm zkropený pohřebiště much. Aspoň že ho ta kočka vynechala. ;-) -
Emel 26.05.15 16:42
« Hlasování
1) Ronault: taková klasika, v dobrém slova smyslu... Alpy, auto... z fotografického pohledu mě víc zaujaly jiné fotky, ale nic proti téhle :-) . Řídil jsi nebo fotil?
2) Woody: líbí se mi prokreslení mraků v odrazu na karoserii. Pozice auta spíš naznačuje, že jede z háje než v háj... ale GTI je víc fotogenické zepředu :-)
3) White: původně jsem ti chtěl doporučit tu fotku dole oříznout s tím, že mě tam ten kousek oranžové z maxidotu ruší... ale nakonec, fotka může trošku "provokovat". Je to asi taková rychlovka, ale jinak se mi ta cesta mizící v zelené dáli docela líbí :-)
4) Kubass: hezké auto, zajímavé místo... ale mě ruší barevnost té fotky. Kdybych fotil řepku, snažil bych se dosáhnout syté žluté. Nevím jestli je tenhle odstín výsledek postprocesu nebo to tak vylezlo z foťáku, ale mně se ta barva nelíbí. -
Ronault. 26.05.15 16:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Taky zahlasuji:
1. woody
2. Emel
3. Kubass
add1. Sice se to téma nehledá nejlépe, ale fotka se mi líbí a ta smuteční atmosféra u Golfu jasně dává najevo smutek nad tím, že jsi nešel do toho Clia >:-[] >:-[]
add2. Dobrá fotka, dobrá kompozice, háj tam je...
add3. To jaro z fotky čiší, ale bohužel je to opakovaná variace na stejné téma -
white label 25.05.15 23:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Emel
Že ty si zase nedával pozor při vyhlašování tématu, kde to téma bylo patřičně rozepsáno:
"Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet."
;-) :-) -
Ronault. 25.05.15 20:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
WL: jj, tahle je asi nejlepší. Taky je to nejčastěji fotografovaný úsek na propagačních materiálech Nockalm Strasse. :yes:
Jinak můžu všem doporučit, jako výlet je to výborné, není to daleko, nic náročného i v hlučném a slabém (na poměry vašich HH) Fanoušovi a fakt paráda. Thomasino tvrdil, že na takové průsmyky je nutné silný stroj, že si to jinak nelze užít, ale ani bych neřekl. Samozřejmě na driftování to není, ale je taky sranda vyjíždět na Turracher hohe a pohyby tělem řidiče psychologicky při přeřazování 2-3 hnát těch pár kobyl nahoru...a člověk se i zapotí... :-)
Woody: Ty máš nějaké sklony k té zádušní tématice >:-[] -
Ronault. 24.05.15 20:16
« Re: Re: Re: Re: Soutěžní
Tady ještě dva tipy, které popisuju:
Tahle je parádní, přes Polsko, super asfalt, prázdné, skoro bez obcí, krásné výhledy [odkaz]
Tady docela pěkný kus slnice, hlavně z počátku, po vjezdu do Pardubického kraje ale horší asfalt. [odkaz]
Covenat: V klidu, zásobu si přichystám, ale když operuju, vtipy neříkám, jen když dělám asistenci... nebo došívám >:-[]
Emel: Jo, Megane se taky spíše cítí lépe na těch silnicích první třídy, ale jel jsem se podívat na pevnost Hanička a taky jsem to až na pár vyjímek nehnal, spíše kochal, znáš to :Vy jste se zase kochal doktore" >:D -
woody-alien 24.05.15 19:50
« Re: Re: Re: Soutěžní
Ron: Já tedy tentokrát (ani včera ani dnes) vůbec na dálnici nevjel. Jenom jsem dneska cestou zpátky nejel až k Hradci a na Jičín, ale uhnul jsem v Jaroměři na Velichovky a Lázně Bělohrad. Celkem dobrý, asfalt tedy místy nic moc, ale naštěstí GTI není cupovej Megane. ;-) Ale hlavně tam skoro nic nejezdilo, takže jsem si mohl jet podle svého. Pak sice moc rovná ale zase kochací silnice Boleslav-Č.Lípa a vyblbnul jsem se až před Děčínem na silničkách kolem Ploučnice.
Přihlašování končí zítra, ještě máš čas.
Emel: Jo, vyšlo ti to fakt pěkně. :yes: -
Emel 24.05.15 19:11
« Re: Re: Re: Soutěžní
Ron: já nakonec dálnici vynechal a jel po silnicích první třídy... to je přesně to, kde se RS cítí jako doma :-) . Doufám že nepřijde ještě nějaká nesoutěžní fotka od PČR :-)
Woody: vyrazil jsem na Ostaš, bylo to fajn. Jo, plížení za kořistí, nebo číhání... to byl účel a vyšlo to hezky, vůbec není vidět že je auto na silnici :-) -
Ronault. 24.05.15 19:03
« Re: Re: Soutěžní
Pánové pěkně pěkně... :yes: Přihlašování končí zítra, že? Dneska už asi fotku nestačím vložit.
Jinak cestou zpátky jsem jel samými paradnimi silnicemi, až na malý kousek super asfalt, prázdné cesty, zatáčky, paráda. Nejlepší úsek byl v Polsku na pohraniční silnici. Stále jsem si říkal, že vy s auty na tyhle silnice jste jeli směr silnice 1.tříd a dálnice a ja s nedotacivym kombikem si užíval jen zatackovite okresky v Orlických horách >:-[] -
woody-alien 22.05.15 21:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
wl: Určitě. Příležitostně to probereme. ;-) Pokud jste tam byli spokojeni, tak je to pro mě záruka.
PS: GTI se dostalo nejvyššího uznání od dětí. Má prý (vůči ostatním našim přepravovadlům) velikou výhodu, nejzábavnější nastupování a vystupování. >:D Pravda, Bullyho Lotus by asi sklidil ještě větší chválu. >:-[] -
woody-alien 22.05.15 18:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
BW: Jestli myslíš tu Jihlavu, tak na tu došlo právě proto, že nikdo ze Slovenska dopředu neprojevil zájem jet. Tak co bychom dělali na hranicích ? >:-[] Ale pokud by byl zájem, do Bytče nebo ať nežeru klidně i do Žiliny bych dojel. Dál už ne. Tam už je označení "hic sunt leones". >:D -
Ronault. 22.05.15 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
Zino: Samozřejmě by to nebylo zadarmo, Euro, možná dvě Eura bych hodil >:D Spíše je otázkou, jestli je to ideální nápad jet Favoritem do Popradu, ty řekneš ano nebo ne, pak zase povalím zpátky a cestou auto zaručeně zmokne nebo pochytá hmyz 8-s >:D Nechceš se přestěhovat blíže? >:-[] >:D -
Brandon Walsh 22.05.15 17:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
ron nie je problém, chcelo by to ale najskôr vidieť auto, aby som nestrúhal machra na diaľku a skutek utek >:D o dve hodinky sa mám stretnúť s nejakým chlapíkom, ktorý ma starú a3 a treba mu to prebrúsiť a vyleštiť. Uvidíme či sa dohodneme, roboty ako na kostole a materiál taktiež niečo stojí >:-[]
-
-
Brandon Walsh 22.05.15 16:16
« Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
cov vďaka, veľa mi to dalo, ani som netušil aké je to komplikované behať leštičkou po aute ;-) pri brúsení laku som bol tak vynervovaný, že na druhý deň som si v nose našiel sivé chlpy >:D no páčil sa mi prístup si na školení, pokazíš to, auto dáme striekať my, potom sa smiali nejak sa už toho nebojíš, know how ktoré mi dal (brúsiť ma učili dvaja, leštiť jeden) je na nezaplatenie aj keď od majiteľa firmy boli keci či to nie je zbytočné a prečo som im nedal spraviť radšej iba auto >:D
neviem či si videl aj moje pondelkové hobby [odkaz] ;-) -
Ronault. 22.05.15 15:01
« Re: Srdecne pozdravy
Bully: když jsi navrhoval ten sraz, tak jsem o tom silně přemýšlel, nicméně jsem někde jinde zítra než v Brně, vydávám se na výlet k Náchodu mrknout na vojenské pevnosti a pak v neděli pohraničními silničkami zase zpátky...
Ale netušil jsem, že přijedeš Lotusem, to bych to možná ještě zvážil... ;-) -
white label 21.05.15 18:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže
w-a
My jsme skromní, dáváme přednost verzím bez spojkového pedálu, a když na to přijde, umíme být tak kreativní, že se obejdeme nejen bez volantu. >:-[]
P.S. A mě bylo divné, že se kdysi vrátil tata ze služebky do Polska o den později... :-O >:D -
Fotosoutěž Moje auto.cz 19.05.15 05:48
« Přihlašování do soutěže
Už od 15.5. až do 25.5.2015 můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Květen 2015. Téma je "Máj, vyženeme auta v háj". ;-)
PS: Thom - počítám že ty dívčiny na tvém odkazu budou mít tak trochu problém s dýcháním. Asfyxie jak z dob korzetů. >:D

1. Emel - 20 bodů
2. Ronault - 15 bodů
3. Kubass, woody-alien - 8 bodů
--------------------------------------… />4. white label - 3 body
Gratuluji vítězi, Ronaultovi i Kubassovi a děkuji sobě >:-[] a white labelovi za účast. A taky všem za hlasování.
Na počest vítěze si dovoluji zahrát hezkou písničku. >:D ;-)
[odkaz]