Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 29.07.15 08:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
K téme zmrzlina: s každou ďalšou vyskúšanou zmrzlinou sa presviedčam o tom, že nájsť dobrú zmrzlinu je skoro zázrak a pri kopčekovej skoro nemožné. Aj včera som si išiel dať po obede zmrzlinu a na odporúčanie kamarátky o "dobrej zmrzke od Juhoša" som bol opäť sklamaný. V Trnave skrátka nie je jediná dobrá kopčeková zmrzlina a za dobrú (aj keď nie vynikajúcu) sa dá označiť len jediná, a to točená.
woody: k téme umytie auta: minule som skočil do (bezdotykovej) umývačky, hovorím si, pekné počasie hlásia, auto mi vydrží dlho čisté. Nasr...dilo ma už to, že automat mi nevydal drobné, ale dobre. Cestou do práce som išiel vedľa stavby "trnavského Nou Campu", futbalového štadióna, kde práve vo veľkom rezali betón, čiže do práce som prišiel s peknou súvislou vrstvou betónového prachu. A keď po práci prídem k autu, tak vyzeralo, akoby som parkoval pod hniezdom mnohopočetnej rodiny bocianov; také množstvo sr.čiek som snáď v živote nevidel. 8-s Predvčerom som si teda návštevu umývačky zopakoval znovu a dnes leje. 8-s Vanitas vanitatum et omnia vanitas. -
white label 29.07.15 00:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
RS6
Ty odkazy z googlu mi nejedou a v mapách jsem to našel jen z půdorysu.
Zatím mě žádná "jugoslávská" zmrzlina nedonutila přijet s termoskou, takže jsem docela zvědavý.
Ale třeba v Itálii jsou gelaterie (samozřejmě zdaleka ne všechny), kam bych si termosku rád vzal. ;-) -
AUDIRS6 28.07.15 23:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Jasne ze "kopečková" zmrzlina od "Juhošov". Totziz - mojho kamarata byvala zena ( rozviedli sa ) tak to je jej stryko, ci kto...Neviem ci Bosniaci, ale tak sa mi zda. :-)
Dufam ze odkaz na googlemaps ti pojde, ak nie, daj potom vyhladat do googla Jadran zmrzlina, Bytča. ;-) Garantujem ti, ze po okostovani budes plnit vsetky termosky a od stareho pytat recept ! >:D :yes:
[odkaz]
Plus fotecka zo streetview - priamo ta jeho zmrzlinaren aj s dvoma spokojnymi zakaznikmi vonku >:D
[odkaz]
Vdaka tomu, ze uz je vedla Lidl, tak uz aj parkovat poväcsinou je kde v pohode ( aj ked ja som zvykol priamo na ceste pri branicke ) a vnutri to ma defakto cukraren so vsim vsudy, takze da sa tam v pohode posediet aj s rodinkou ... ;-) -
woody-alien 28.07.15 18:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Cov: Hezký, tak vám nakonec počasí přálo. U nás to bylo hodně proměnlivý (a zůstává ostatně až doposud). Chvilku krásně, chvilku ceďák. Což mě zrovna v tu sobotu při práci, kterou jsem potřeboval udělat, moc nepotěšilo. A dneska jsem chtěl umýt jedno, možná i dvě auta a po krásném úvodu dne zase to samý, bouřka a ceďák.
Když tak mi pak pošli do SZ, kudy jste jezdili. -
AUDIRS6 28.07.15 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Vidis, a mas namet na dalsiu fotosutaz ! :
Co najbizarnejsie ste videli na okruhu ? >:D >:D >:D >:D
Samozrejme ze kvalita fotiek zo screenshotov z videa by asi nebola nejaka extra, ale zabava by to mohla byt slusna - a hadam aj o tu ide...ci ? ;-)
Hmmm...len pravdepodobne by to asi dost zuzilo okruh zucastnenych v sutazi... ;-\
PS: Nevedel som, ze v Roznove nieje dobra zmrzlina >:-[] U nas je dobra - ked si budete robit vylet na Makov - skocte do Bytče - tam je najlepsia siroko daleko ;-) -
woody-alien 28.07.15 18:23
« Re: Fotka
Emel: To je ze země, kde je benzín o třetinu dražší než nafta ? ;-)
Btw: Absolvoval jsem v posledním měsíci celou řadu výletů po vlastech českých a asi nejvíc se mi líbil výlet na Drábské světničky kousek od Mnichova Hradiště. Kdo tam ještě nebyl, doporučuju. Výstup od parkoviště je až překvapivě přívětivý a bez problémů ho zvládly i děti ve věku 7 a 4 roky. V některých pasážích jsem tedy musel jít "na štorc", protože jsem se jednoduše rameny nevešel >:D , ale tam nahoře to stálo fakt za to. :yes: [odkaz]
Naopak největší pruda byl Bezděz. Nikoliv kvůli úmornému vedru a těžší cestě, ale přímo na hradě otravovaly milióny a milióny much. Dokonce i na vrcholu věže. Bylo to jak z céčkové americké produkce "Attack of the Killer Flies". >:-[] Stálo mě pak velké množství "o dost horší než Rožnovské" zmrzliny účastníky výletu ukonejšit. :-) A přítomní šermíři, obtěžkáni železnými košilemi, vedrem téměř kolabovali, takže i jejich vystoupení dalo vzpomenout na klasiku americké kinematografie - Night of the Living Dead. ;-) -
Covenant 28.07.15 17:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
woody
Až to bude aktuální, tak mám kontakt na jednu slovenskou firmu s dobrýma referencemi, co umí poladit ten náš motor, ladí přímo na míru auto ti nejdřív odbrzdí a změří sériový výkon na brzdě před úpravou pak nahraje soft, znovu změří a pak případně doladí drobné korekce pruběhu...cena cca 450 EURO (12600Kč)....taky o tom uvažuju, hodnoty dokážou i větší něž má Libor, ale šel bych do podobného jako má on aby to gumy ještě přenesly. Jinak už jezdí par Cuper odladěných na 450koní, ale to je dobré tak na nahánění na Německé dálnici kdy pak zvládnou jet +- i 300Km
-
iudex 28.07.15 17:05
« Re: Re: Sobotního výlet a sraz
Tom: zaujímavé. Aj to má nejakú symboliku (t.j. existuje nejaký Martini Racing team), alebo je to čisto vizuálna záležitosť? Ak by som riešil nejaký polep, išiel by som cestou niečoho nenápadnejšieho na spodnej strane bokov, len v jednej farbe, maximálne nejak takto (môj kostrbatý pokus): [odkaz] -
Thomasino 28.07.15 15:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
No jooo, máš pravdu, já tam nechal i dvě chladící kola na konci a nestřihnul to >:D
Pípání na otáčky mám schválně posunuté o kousek dolů, abych měl čas na přeřazení a nebo to chvilku ještě podržet, což je někdy rychlejší než na chvilku řadit šestku. Na druhou stranu nechci to hrotit do maximálních otáček zbytečně často, on ten výkon a krouťák tam nahoře už stejně moc není a dřívějším přeřazením se lépe využije pásmo krouťáku. -
Thomasino 28.07.15 15:36
« Re: Sobotního výlet a sraz
A vůůůbec, jakej tuner ?? >:D
Dneska jsem přidal aspoň 20 koní tímto ;-) :-)
[odkaz]
- na tom slunku na některých fotkách ta červená vypadá hodně do růžova. Ona teda bohužel má nádech do růžova, chtěl jsem to více červené, ale oni byli moc aktivní a našli si přesné specifikace Martini Racing, protože před pár týdny polepovali závodní 911 ve větším rozsahu a taky Martini -
Covenant 28.07.15 15:22
« Sobotního výlet a sraz
iudex, Thomasino, woody
Je to tady samý tuner...jeden výfuk, druhý už 300 koni a o Tomovi ani nemluvím...to abych tam taky našel ještě nějaké koně >:-[]
Jinak tady jsou fotky ze sobotního výletu a srazu ...cca 20 aut a 200km v ostrém tempu a pěkném svezení po okreskách okolo Žďáru nad Sázavou (většina foto zatím převážne Tomova práce, budou možná pak i videa) ;-)
[odkaz] -
AUDIRS6 28.07.15 15:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Na videu cas 10:30 - dal si ho dole.
Cas od 12:00 - radis v ovela nizsich otackach, netlacis sa na obrubniky....
Cas 13:08 - vratila sa pred teba ta 911...
a az v case cca 13:50 - asi koli najazdu do dalsieho rychlejsieho kola si tomu trochu znova prikuril.
btw.: mas Megieho este v zaruke ? Ak nie, skus aspon 1 malu pomocku - posunutie rev.limitera vyssie - v niektorych zatackach by si este potreboval par stovak potocit a radit az za nimi... ;-) -
Thomasino 28.07.15 14:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Proč? Všechny 4 kola podobné časy s minimální odchylkou, ale první dvě byla o chlup rychlejší ;-) Nicméně při předjíždění se vždy nějaký ten čas ztratí 8-s Ta 911-tka mě brzdila ve dvou zatáčkách už před tím, pak jsem jí to tam už pustil na vnitřek a ona mě tam nechala jít, ale taky se tím ztratí nějaká půlvteřinka. -
iudex 28.07.15 14:19
« Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Brandon: tá firma a-m-a naozaj vyzerá seriózne a asi už majú nejaké renomé a dosť zákazníkov, lebo najbližší voľný termín mi ponúkli až 5.10. Naviac férovo povedali, že homologáciu nemajú (a na Slovensku ju nemá nikto), vraj normu 98 dB zvládnu aj s verziou bez tlmiča a práca je už v cene. Budem nad tým vážne uvažovať, predsalen dať 2000 a 600 eur za výfuk je rozdiel, na druhej strane v októbri mávam najviac práce a nemôžem si dovoliť zostať 3 dni bez auta. Pouvažujem. [odkaz] [odkaz] -
-
Covenant 28.07.15 11:36
« Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Iudex
Pokud by ti šlo o zvu, tak jsem to tu kdysi už dával...tu je německá firma, které má několik stupňů hlučnosti (záleží co si vybereš od basového pro plně otevřený rallye zvuk) cena cca 250-350 Euro a použijí tvůj sériový výfuk.
Tady máš mraky videi
[odkaz]
A tady jejich www
[odkaz]
Umí udělat i výfuk na klapku...tzn když jedeš na delší cestu necháš seriový zvuku a zavřeš klapku.
-
iudex 28.07.15 10:22
« Re: Re: Cat-back výfuk
woody: ja paradoxne nedostatok výkonu nepociťujem, možno v priamom súboji s Cuprou nestíham, ale subjektívne je to pre mňa OK. Aj keď výkonu nie je nikdy dosť, ten MTM či Abt čip na 300 koní sa mi zdá pomerne dosť, je otázka, čo spraví 70 koní so zvyškom auta.
Bully: dík, čítal som, rovnako ako Tvoju aktualizáciu recenzie, tiež som zvedavý, ako pochodíš na luxemburskej STK.
Cov: ono tie ceny výfukov sú +/- rovnaké (platí pre Remus, Supersprint, Eisenmann, MTM a Abt), všade by ma cat-back vyšiel okolo 2000 eur. Výnimka je Akrapovič, ako píše Leg, ten si zapýta podstatne viac.
Tom: ja práveže nechcem vyhodiť tlmič a nahradiť ho trubkou, zase nechcem vyzerať a znieť ako puberťáci na vytunenom Civicu r.v. 96, chcel som len trochu hutnejší, hrubší zvuk, skrátka ako ten Remus: [odkaz]
Leg: možno sú tí chalani z Modry šikovní, ale je tu určitá nedôvera voči neznámym tunerom. Btw. na stránke ich ponuka pre Golf končí pri štvrtej generácii, čiže by to musel byť custom výfuk a robiť pokusného králika asi nemienim.
Uvidíme, sú to len také teoretické úvahy z nudy, možno celý môj tuning skončí pri bavlnenom vzduchovom filtri K&N. ;-)
EDIT: Leg: tak som písal tým chalanom v Modre a oni robia skoro všetko custom, cena je prekvapivo nízka, nejakých 600 eur (bez práce). -
Leg 28.07.15 09:29
« Re: Cat-back výfuk
iudex: Akrapovič ponúka titánový výfuk s karbónovými koncovkami zladenými s karbónovým spodkom nárazníka. No a ak by sa ti zdalo 3000€ s DPH za komplet málo, dá sa kúpiť aj komplet výfuk od zvodov [odkaz] . Ja by som ale do toho nešiel, tie karbónové koncovky nie sú podľa môjho gusta. :-)
Ak by si ale mal chuť na niečo vyrobené na mieru podľa svojich požiadaviek a ešte podporiť domácich výrobcov, v Modre sídli malá firma AMA, ktorá sa zaoberá výrobou custom nerezových výfukov. Podľa niektorých referencií, čo na nich mám to rozhodne nie je nejaký Jožo s Ferom v garáži so zváračkou v ruke, ale už celkom sofistikovaná firma, čo vie čo a ako a aj v autíčkarskej komunite na Slovensku sú celkom známi. [odkaz] -
Thomasino 28.07.15 00:38
iudex - stačí střední tlumič nahradit rovnou trubkou a máš to hodně muziky za málo peněz >:-[] >:-[] V mém původním šestkovém GTI to nový majitel udělal chvilku po tom co jsem mu to prodal a já si pak říkal, jak to že jsem to dávno neudělal. A on tam dal rouru od Remusu, já tam nechal dát nyní v MRS jen trubku stejného průměru jako je zbytek :-)
Jinak dneska jsme byli s kámošema na okruhu v Brně, 5 kol za sebou jsem se i v mírném provozu vešel pod 2:40 a hned ze začátku čas 2:38,4 a 2:38,3 >:-[] Ale půjde to pak snad i pod těch 2:37 co mám pro letošek cíl ;-) Dneska malé nahánění M6 a ruské 911-tky... Ikdyž Brno mě už moc nebaví, Slovakiaring je o hodně lepší, v neděli s Covenantem zase otestujeme.
[odkaz] -
woody-alien 27.07.15 16:51
Což o to, o nějakých drobných úpravách bych do budoucna uvažoval taky. Ale konkrétně třeba u MTM spíš o "našťouchnutí" motoru na 300 HP. To mi přijde za danou cenu lákavější než výfuk za (celkem s montáží) 2070 Euro. Jistě, zvuk GTI je spíš nezvuk, byť s DSG o malinko lepší, ale zajímavějšímu zrychlování bych dal přednost. GTI je civil všech civilů a podle mě to tak má být, já osobně jsem s tím dokonale spokojenej. ;-) -
iudex 27.07.15 13:40
« Cat-back výfuk
Je tu pomerne mŕtvo, tak snáď nebude vadiť off-topic na tému tuning. V rámci teoretických úvah som pozeral nejaké vylepšenie výfukového systému. Jednak je zvuk GTI pomerne civilný a utlmený, jednak ten zadný tlmič výfuku neesteticky vykúka spod nárazníka. Do úvahy prichádza nejaký cat-back výfukový systém; pozeral som osvedčené tuningové firmy Abt a MTM, obe majú cat-backy, tiež má výfuky pre GTI aj samotný Remus či Eisenmann.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pri niektorých ma prekvapil údaj "bez homologizácie", tiež som nenašiel oficiálne zastúpenie v SR. Čo si o takomto tuningu myslíte? -
Thomasino 21.07.15 11:36
« DSG 6 st. versus DSG 7 st.
WL - vím, že 6-ti stupňová DSG je prý lepší, proto se dává do silnějších aut, ale jaký je problém u té DSG 7-st. ? Tak trochu přemýšlím, že se blíží doba na druhé auto, které by mohla občas řídit i drahá polovička a kvůli ní bych byl ochoten jít do DSG (MRS pak mohu postupně více radikalizovat na okruhy a později vyměnit za Alpinku nebo něco lehkého). Mé úvahy se motají kolem Leon FR 1.4 TSI ACT 150k DSG7 (ikdyž s tím ACT nevím, nevěřím tomu, to možná raději Leon FR 1.8 TSI 180k DSG7, ikdyž kvůli DSG je omezen krouťák jen na 250 Nm - přece si ku.wa nekoupím diesel!!??). Ale mě by třeba stačil i 1,4 TSI 125k s manuálem >:-[] , aspoň by to stálo málo peněz. Nebo Golf 5D 1,4 TSI či Kokta 1,4 TSI. Případně v Comfort Edition nabídce vychází dobře Golf Sportsvan 1,4 TSI 125 koní, jelikož do Golfa dávají jen 1,2 TSI v této akci. A 1,2 TSI fááákt nechci, to jsem kdysi řídil, to je málo, už jsem rozmazlený! :-)
U Golfa je to s DSG bohužel až: Golf Highline 1,4 TSI 7DSG od 580 tisíc v ceníkové ceně :-O
Hmmm, to už mohu zrovna skončit u Kokty RS! ;-\ -
iudex 21.07.15 10:42
« OT: porovnanie stredného mainstreamu
Malý offtopic: na motoringu porovnávali nový Superb, Passat a Mondeo, a to spôsobom ideálnym pre danú kategóriu: cestou do Chorvátska: [odkaz]
A hodnotenie je pomerne zaujímavé, najmä vo vzťahu k Mondeu, ktoré nečakane vychválili. Obvykle sa totiž v testoch Mondea zvýrazňujú nedostatky ako dramatické a aj woody nad ním zlomil palicu, v kontexte triednych konkurentov sa to ale nejaví ako problém (interiér, úbytok priestoru), naopak komfortom poráža aj konkurenciu s adaptívnymi tlmičmi a niektoré ospevované vlastnosti konkurencie (napr. priestor vzadu v Superbe) sa tak nejavia. Hlavne prekvapilo Mondeo motoricky, keď aj s o 10k slabším motorom a 100kg nadváhou stíhalo konkurencii ako dynamikou, tak i spotrebou. Zaujímavé video (minimálne pre mňa, keď tieto autá prichádzajú do budúcna do úvahy). -
Brandon Walsh 20.07.15 09:48
« Re: Re: Re: Chvilka napětí
woody tak toto je svinstvo, merať na 30 ke >:-[]
nedávno som leštil superb combi,trochu sme sa naťahovali s majiteľom o cenu, nakoniec som mu prikívol , na druhý deň sme sa večer stretli , porozprávali sa a vravel mi, že ju bol trochu otestovať, predbehol slovenskú "cobru" a zaplatil 500 Euro pokutu >:D -
woody-alien 19.07.15 22:32
« Chvilka napětí
Tak zřejmě zítra přidám jeden nesoutěžní "foto lov". Určitě to bude hezká fotka, fajnový detail i s řidičem.....ovšem jsem docela napnutej, které moje auto to bude. Většina by možná vsadila na GTI, ale nevylučuji ani překvapení. Po ránu se stavím na poště, otevřu obálku a dramaticky pronesu "and the winner is...". >:D ;-) -
iudex 14.07.15 08:12
« Re: Nové téma
Dobrá, široká téma, to sa už nik nemôže vyhovoriť, že nemal žiadnu ideu.
Btw. škoda, že som tému nevedel cez víkend, mohol som mať už odfotené; bol som doslova na foto-love, konkrétne divých vtákov pri Neziderskom jazere (mimochodom veľmi odporúčam, také malé stredoeurópske Serengeti: [odkaz] ).
P.S. Včera sa moja petrolheadská istota otriasla v základoch: manželka mala z požičovne auto (nejakú mutáciu Fiatu 500, tuším X alebo niečo podobné) a veľmi si pochvaľovala, okrem obratnosti a manévrovateľnosti v meste prekvapivo aj motor, vraj bol živý a výkonný a po presadnutí do Mondea jej jeho motor pripadal lenivý, bez ťahu v nízkych otáčkach; zavŕšila to úvahou, že jej vlastne viac vyhovuje dízel a najbližšie auto by sme mohli kúpiť nafťák. No Sodoma Gomora. >:-[] -
woody-alien 14.07.15 05:20
« Nové téma
wl: OK. Takže vyhlašuji téma pro Červenec/Srpen 2015:
MOJE AUTO A PRÁZDNINOVÝ FOTO LOV
Zadání je prosté. Vyfoťte něco zajímavého se svým autem. ;-)
Přihlašování začne 15.7.2015 a potrvá do 25.8.2015. Kdyby čistě náhodou bylo už v průběhu července přihlášených "neúrekom", můžeme operativně vyhodnotit soutěž už za červenec a srpen dát zvlášť. Lovu zdar. ;-) -
Thomasino 10.07.15 22:18
« Kupte si nový FASTER, stojí to za to !! :-)
Rozhodně DOPORUČUJI si koupit nové číslo časopisu FASTER, který je skoro takový RENAULT SPORT speciál !! :-)
Skvělý test Megana R.S. 275 Trophy-R od Jakuba Rejlka, srovnávačka R.S. 275 Trophy s Leonem Cupra PP na okruhu v Mostě, pak srovnávačka R.S. Trophy-R, R.S. Trophy a R.S. 265 Cup. K tomu test Clio Wiliams a test Megana GT 220 kombi. Zajímavý je také rozhovor s Romanem Sládkem z Renault ČR, jako projektovým manažerem Renault Sport pro ČR a SR. Čeká vás také rozhovor s Tomášem Engem, nebo článek o PRAGA R1R, mimochodem s motorem Renault Sport z Megana R.S.
Tady máte 3 rychlé náhledy ;-)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
Covenant 10.07.15 19:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Z čeho jsem byl ale překvapený i když se ty gumy přehřívaly, tak skoro neubyly...přeměřoval je v pneuservisu a pořád tam bylo cca 3-3,5mm a 6mm....myslel jsem, že to bude doleko horší, potom všem. -
Thomasino 10.07.15 16:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
To je celkem normální postup (pokud někdo jezdí jen občas na okruh), že se dají jen na předek gumy co zvládnou na okruhu mnohem více, zadek se u našich předokolek "jen tak vozí" a přehřívá se mnohem méně (ale když začneš honit vteřiny jako já, potřebuješ i vzadu dobré gumy! Zvláště zatáčka 6 "šnek" na SK Ringu).
Na GTI jsem také měl lepší UHP gumy Kumho taky jen vpředu a znám hodně lidí, co celý rok jezdí vpředu Advany AD08 nebo AD08R a vzadu postupně dojedou původní letní gumy na dvakrát >:-[]
Značka ideál je mít dvě sady kol, jedny běžné letní a druhé vyloženě okruhové s nějakými Toyo R888 apod. a před každým okruhem to vyměnit, ale popravdě většinu lidí tohle dlouho nebaví, nebo nemá čas či sílu jezdit pokaždé do pneuservisu to nechat vyměnit. Taky to něco stojí. Ale zase si nekazíš letní gumy a bordel co se na ně nabalí na okruhu a co se tam drží klidně několik týdnů, tak ten pak neřešíš ;-)
Taky jsem Covenantovi říkal, že je dobré mít pak druhou sadu na okruh >:D
Akorát že jak si člověk jednou zvykne na to, jak dobře drží lepší UHP gumy jako Advany AD08, nebo i ty SuperSporty, tak obyčejné letní gumy, byť nějaké CSC3, CSC5 atd., už prostě nechce! >:D >:D
P.S.: Ale na mě nekoukejte, já jsem v tomto extrém a raději koupím za jednu sezonu 2-3 sady pořádných gum, jen aby to kuwa drželo!! >:D
P.S.S.: Nezapomeňte si koupit nový FASTER, od včerejšího večera je k dostání a je tam skvělý test MRS Trophy, Trophy-R a Leonu Cupra :-) A další... -
Covenant 10.07.15 13:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
white label
Jojo máš pravdu špatně jsem to napsal..jen dvě další gumy.
Každopadně jsou to pořád ještě jen vylepšené UHP gumy, přeci jen na okruh nejezdím často jako Tom a chci se jen malinko vybláznit a auto vydrželo :-)