Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.09.15  23:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Thom: Koukal jsem teď na tvoje video na YT a je teda znát, že máš Maggie hodně v ruce. :yes: :-) Vytrénoval ses v závodníka! (očekávám narážku na i30 a S-Max) Při tom jízdním tempu by případná chyba mohla dopadnout i hůře. Tak přeji jen kosmetické stylové oděrky a stále všemi čtyřmi na trati. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Je to tak. Jak praví známé závodnické přísloví, kdo občas nebourá nebo nevyletí do kačírku, jezdí pod své možnosti >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.09.15  12:27

« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Kdo nikdy neudelal kacera, jezdi pod svoje moznosti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  11:01

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

IUDEX zapomněl k Maťovu popisu jeho stopy napsat, že Maťo jezdí na slickách a že mu to drží o hodně lépe !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  11:00

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Přehnal jsem rychlost v nájezdu do šesté zatáčky (šnek), navíc jsem asi kouknul do zpětného zrcátka déle než bylo třeba, kde že je ten druhý šedý ostravský MRS co probrzdil o 2 zatáčky dříve (a se kterým jsme jezdili pár kol spolu), začal jsem zatáček pozdě a najednou když jsem to měl poprvé zalomit (jezdím na dva apexy jak nás to učil Honza Červenka), tak už jsem byl moc rychlý a šel jsem ven :-O Pak už jsem jen srovnal řízení abych tam šel rovně a nepoškodil si přední nápravu nebo řízení a modlil se, abych zastavil před těmi přibližujícími se svodidly. Když už jsem měl malou rychlost, zařadil jsem a chtěl pomalu tím kačírkem dojet, ale je fakt hluboký a zahrabal jsem se a nešlo vyjet. Došel traťák, zeptal jsem se jestli mám nasadit tažné oko, říkal že ne, že dojede traktor. Za chvilku dojel, nasadili lana na přední kola, zvedl mě a odjel se mnou bokem ma trávu, kde mě zase odvázali. Pak jsem následoval Nissan PickUp, který mě po obslužných komunikacích doprovodil do boxů. Cestou ze mě samozřejmě vypadala spousta šutrů, zkoušel jsem řízení a brzdy, ale vypadalo to OK. Pak jsem udělal na parkovišti pár koleček a vysypal další, ale stejně pak ze mě občas cestou a na dálnici nějaké ještě vypadávaly >:-[] Nejdříve jsem jel opatrně, postupně jsem cestou domů přidával, nakonec ani ve 150-ti v řízení nic cítit není a tváří se to, že je to bez větších škod. Jen pomlácená kola od šutrů, hlavně ty zadní. A pár malých oděrků na zadních blatnících, hlavně ty plastové přilepované nástavce + dole na bocích pod dveřmi. Kamarád bude mít co rozlešťovat. Samozřejmě pojedu s autem do servisu a nechám pořádně prohlédnout a udělat geometrii.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.15  08:50

« Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Thom: Je vidět, že pro dobrý čas děláš opravdu maximum... ;-) Auto v pohodě ?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.09.15  08:24

Tom: dúfam, že to bol výlet bez ujmy a Megie prišla domov po vlastných. Btw. hovoril som Ti, že na SK ringu ťažné oko nemusíš montovať, v prípade výletu do štrku autá vyťahuje traktor s ramenom.
    wl: ani si indície nemusel písať, bolo jasné, že inšpiráciou bolo Thomasinove dodatočné chadenie bŕzd. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.09.15  08:22

Thomasino
    Že ty na tom slovakiaringu hledáš pořád nějaké zkratky....:-) To ti Iudex posla ty jiné nájezdy od Mato Homoly rychle ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.09.15  06:55

Jaj, pekny vylet. Snad nemas zadne vetsi skody.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  01:15

« Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Víte co, vzhledem k dnešnímu silnému adrenalikovému zážitku, vám sem hodím do placu (a do počtu) taky jedno foto, ať zde nemáte jen 3 fotky >:-[]
    Dalo by se to nazvat:
    Romantický "VÝLET" na Slovakiaringu - aneb když nestačí předohrab ani se samosvorem :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  01:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Už jsem viděl několik měření na brzdě, kdy Oktavce RS naměřili místo 220 k rovnou 240-245 koníků. Prý je to stejný motor a mapa pro obě verze GTI a nyní už i pro obě verze Kokty RS. Těch 10 koní nikdo nepozná >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.15  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

white label
    No kdyby jen 20, ale ten krouťák měl o 12% přes normu.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.09.15  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

7-10% vykonu vic nebo min mit proste nesmi. Nemerilo se to nahodou vzdycky redakcemi motoristickych casopisu nebo i-serveru? Pak Superb predjizdi Civic TypeR a podobne >:D I kdyz zrovna u CTR slo o opacny problem, vetsina predvadecich kusu mela naopak priskrcenou a nehotovou mapu RJ a v pravidlech testovani tyhle vozy nesmely opustit uzavreny okruh.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Cov
    Tak to už by bylo o 20 PS přes "normu".
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.15  23:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

iudex
    Motobydlo bude hardcore >:-[] ....to prostředí a motokáry jsou ještě pravá kovářská práce, když dojezdíš jsi v obličeji černý jak horník...sem tam nějaký ten naražený bok nebo noha >:D

PS:
    Těch 245k by tak nějak odpovídalo na vw motory, mívají o nějakých 7-10% víc.

U konkurence měřili RS3 a místo 367koní naměřili 405k .... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

w-a
    Hlavně, že "nekouříš u pr.dele", to by bylo mnohem nebezpečnější a závažnější... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  23:28

« Re: Re: Re: Přihlášení do soutěže

Bully
    Zákony jsou tu přece odjakživa od toho, aby se porušovaly.
    5%? Takže to překročili jen o 3,5 PS.
    A samotní zákazníci si na to logicky ztěžovat nebudou, teda pokud to jde do plusu.
    Koncern má tradičně reálně vyšší výkony, než udávané, bohužel se touto cestou vydali i u emisí dieselových R4. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  23:00

« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

wl: Jistě, já totiž mimo jiné také kouřím a planeta je mi u pr.dele. Navíc jsem strojař a vím, jak se má dimenzovat řetězový převod. Ze všech těchto důvodů mě zarazilo, že jsem teď aktuálně nedostal nabídku z VW. 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  22:56

« Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Počkáme do zítřka a jestli nikdo další nebude, tak si rozdělíme pozemky na bedně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  22:54

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

w-a
    Já ho mám cca 17" velký, viz foto... >:-[] ;-)
    Můj systém využívá k pohonu rekuperovanou energii vznikající při brzdění, tvůj systém s vlastním elektromotorem a držákem by byl nejen neaerodynamický, ale i neekologický. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  22:53

« Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Měl bych ukončit přihlašování a také tak činím, přesto bych možná toleroval přihlášení ještě zítra, kterýžto den je v Česko/Moravsko/Slezsku svátkem a tudíž příležitostí ještě něco vytvořit.

Každopádně zatím jsou přihlášeni samí majitelé ďábelského koncernu >:-[] .

woody-alien
    iudex
    white label

Soutěžní fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  22:47

« Re: Re: Prihlasujem sa

wl: Že přijde někdo s rourou na výfuk jsem předpokládal, ale že někdo dotáhne "můj" nápad s přídavným chlazením brzd stolním větrákem, to bych nečekal. >:D :yes:
    Já to nakonec vzdal z důvodu nedostatku času vymýšlet nějakej držák, neboť ho mám menší (ten větrák >:-[] ) než ty.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  22:04

« Re: Prihlasujem sa

iudex
    Možná si mohl ještě přitvrdit a napsat tam Sakrapopič! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  21:57

« Přihlášení do soutěže white label

[odkaz]

indicie:
    Thomasino brake tuning
    Disky Aero
    Servis stolního ventilátoru (po letní sezoně)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.09.15  20:22

« Re: Re: Přihlášení do soutěže

iudex:
    vzhledem k tomu, ze je v Evrope zakonem povolena odchylka vykonu max. +- 5% od vykonu udavaneho vyrobcem, jde bud o spatne provedene mereni, nebo tradicne o testovaci vuz pro novinare.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.15  20:03

« Prihlasujem sa

Prihlasujem svoj kúsok do súťaže. Ako som tu už viackrát uvádzal, riešim zlepšenie zvuku formou ladeného výfuku. Ale Akrapovič, Remus či Milltek sú dosť drahé, tak som zvolil alternatívu, rovnako dobrú, ale lacnejšiu: domácu výrobu. >:D
    [odkaz]
    Týmto ďakujem svojmu susedovi za veľkorysé poskytnutie zváračky a rýchlokurz zvárania. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.15  19:59

« Re: Přihlášení do soutěže

woody: Ty na to ideš moderným štýlom ako BMW: načo ladiť zvuk motora či výfuku: pustíme to zosilnené, repráky či megafón, to je jedno. >:D
    OT: práve som čítal test Octavie RS230 na Topspeede a namerali jej na brzde 180 kW/245k.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  19:48

« Přihlášení do soutěže

iudex: Já tedy něco vyfotil a rovnou to přihlašuju. ;-) Předem ti však chci poděkovat za inspiraci. Zvuk R4 turbo nebývá, přiznejme, nic moc a leckdo hledá řešení. Laděný výfuk je jedním z nich, ale já na to šel trochu jinak. V jednoduchosti je síla a někdy prostě stačí přidat volume. Výhodou mého systému je navíc to, že pokud zvuk začne obtěžovat, stačí přesunout mikrofon do kokpitu a lze ho využít např. při podnikatelské činnosti (nůůůůžky, nožééééé, brousíííííím >:D ) nebo pro upozornění ostatních účastníků silničního provozu. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.15  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Dnes som si namiesto Slovakiaringu super zajazdil na motokárach (pozdravujem všetkých, čo idú do Motobydla): [odkaz] [odkaz]
    Btw. ja som dnes odfotil do súťaže, a čo vy?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.09.15  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

woody-alien
    No holt by měl na boku rychlé pruhy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.15  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Cov: Asi bych Swiště vrátil manželce lehce pocuchanýho. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.09.15  08:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

woody-alien
    No to by jsi mohl...hlavně tím sešupem dolů, kde lítají jiskry od stěn a pak je ostrá levá >:-[]

Disk je jen kosmetická, ale chci to mít v cajku...ukážu v motobydle ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.15  06:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

iudex: A nepopřemýšlíš ještě o tom Motobydle ? Ta trať je senzační, Cov může potvrdit.
    ;-)

Cov: Tak mě napadlo, co kdybych přijel Swiftem a zkusil ho tam protáhnout ? V tom tunelu by to mohla být celkem sranda... >:D
    A co máš s diskem ? Zdá se, že je Seat fakt levná značka, po mě chtěli za jeden Austin 18" u oficial dealera 16.400. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.09.15  22:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Tak definitívne nejdem, idem v nedeľu na motokáry.
    P.S. Zaujímavé video: EVO porovnávalo Golf R a Audi RS3 a záver je veľmi prekvapivý: o 60k slabší Golf je na okruhu rýchlejší, ako RS3: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.15  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Jestli si chceš letos ještě trochu zajezdit, tak se vykašli na ukončení sezony v Brně toho 25.10., to se tam motá velká spousta amatérů a hrozí to kolizemi. Navíc počasí bývá často už pěkně na houby. Mnohem lepší svezení a o trochu menší riziko amatérů je za 2 týdny v neděli 11.10. na Slovakiaringu na akci Racing Wheels. Když se dva střídají na jedno číslo, tak každý zaplatí 95 EUR a klidně můžeš dát jen 5x 20 minut a mezitím spoustu času na chlazení, koukání, pokecání. Já se tam zase chystám, stejně jako pár dalších známých >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.09.15  17:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Chlapi taky nejdu na skring..teď řeším ten poškrábaný disk (naštěstí pojistka...za hotové by nový stál 15700Kč) a mám už čisté gumy...jediné co mě možná ještě zláká, tak v Brně bude na konci října otevřený okruh skoro na celý den pro volné jízdy ;-)

Dnešní srovnání: Megan Trophy vs Peugeot RCZ-R
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.15  17:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Na neděli odpoledne je předpověď zatím ok. Kolem 15 stupňů a sucho :-)

Napiš pak které radí jezdit jinak, prosím. To mě zajímá, zkusíme !! :yes: Ale jinak se dá jezdit maximálně ta šestka co se utahuje, tam to pro různé auta může fungovat rozdílně.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.09.15  16:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Tom: no už ma svrbí pravá noha, zajazdiť by som si išiel; ale na víkend hlásia pršať, tak neviem. Tiež som si predbežne dohodol na nedeľu motokáry v Bratislave, tak ak to vyjde, na SK ring určite nepôjdem. Btw. dnes som sediac v kaderníctve čítal v Automagazíne článok, kde pretekár Maťo Homola radí, ako ísť v jednotlivých zákrutách na SK ringu. Vo väčšine sa zhodoval s J. Červenkom, ale niektoré zákruty radil ísť inak.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.15  15:50

« Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Covenant a IUDEX - kdo dorazí trochu zajezdit v neděli od 16 hod na Slovakiaring? Je tam 2,5 hodiny ježdění, takže aspoň 2x 30 minut chci dát...
    Musím trochu otestovat nový setup na brzdy, nové kotouče DBA jsou pryč (nějak se nepovedly, asi nezvládají vysoké teploty), vrátili jsme původní jeté Brembo a desky Hawk zůstaly. Takže uvidíme jek to bude fungovat >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.15  18:11

« VWinterkorn

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  19:44

« Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Bože, to je plácal: "...převodovka haldex, zbrusu nový motor..."
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.09.15  19:05

« Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Tu je i české video Seat Leon SC cross sport
    [odkaz]

Zatím je to jen koncept...mluví se i o klasické Cupře 4x4, tak příští rok uvidíme zda jí vw povolí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  17:39

« Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Minulé pondělí tu o něm vyšel článek:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.09.15  17:25

« Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

práve mi prišiel news letter zo seatu, o niečom takom ste vedeli ?
    Seat Leon SC cross sport, 300 koni a 4x4, [odkaz]
    :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  14:58

« Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

w-a
    Já bych byl určitě pro!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.09.15  14:55

woody: som za, zdá sa, že tu zatiaľ nik nemá odfotené, tak snáď víkend to tu vytrhne.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.09.15  14:34

« Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Brandon Walsh

Tohle konkrétní eRko co je ve videu vlastní přímo ředitel divize seat ČR Aleš Novák ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.09.15  14:23

vždy mi srdce zaplesá, keď ho vidím na ceste [odkaz]
    no skôr som na to eRko, ale v takom top stave, kde to našli >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.09.15  13:34

« Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Pánové,

snad nebudu jediný, kdo v časovém presu vyhlíží následující prodloužený víkend jako záchranu. Navíc s předpovědí na pěkné počasí. Navrhuji tedy prodloužení termínu přihlašování do 27.9. 22:00 hod.

Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

No já mám pocit že to až tak úplně přesně nebylo, že MiVi ho chtěl tak jako tak a měl ho už objednaný, ale rozhodně to tak vypadá pěkně napsané ;-) Ale třeba si nakonec vzal specifikaci co konfiguroval Honza. Pak se kluků zeptám jak to bylo. Pojedou začátkem října v seriálu 24h series, kdy se jede 12-ti hodinovka v Brně. To budou letos v Brně nejzajímavější a největší závody aut :yes: Jo a RTR pojede s novým KTM GT4, ty auta tady budou dvě a v jednom bude sedět Tomáš Enge >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.09.15  11:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Viem, že Červenka prepustil MiVimu (Vítkovi) svoju objednávku GT4. Zvezenie v GT4 na NS musí byť zážitok, tak ďaleko to však ja autom nedám. Snáď budeš mať tú možnosť Ty a poreferuješ.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Když spolu na jaře pojedeme ve správný termín na Nordschleife, tak ti třeba domluvím svezení na NS v Caymanu GT4 u Michala Vítka, který ho má objednaný, samozřejmě na místě spolujezdce. Ale věř, že s Michalem to bude super zážitek !! :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.09.15  10:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Asi půjdu do nějaké ojetiny >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.09.15  09:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Btw. na hlavnej stránke ACZ vidím Caterham Honzu Červenku na predaj. V poslednom Speede v teste Caymanu GT4 píše o nadšení z GT4 a túžbe predať svoje auto, žeby pokukoval po niečom lepšom? :-) Btv. ten Cayman musí byť fakt fantastické zvezenie, keď po ňom túži nielen Červenka vlastniaci Caterham, ale aj Dinar, ktorý si robí zálusk na GTS. Rád by som sa s ním niekedy zviezol, nekupujete nikto? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  09:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Souhlas, navíc má spousty "odstínů", na slunku vypadá jinak, ve stínu taky, pod mrakem taky :-) S barvou jsou spokojený. Když už není auto moc fotogenické, tak barva určitě je >:-[]

P.S.: Satanský příspěvek 666 je můj :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  01:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Ta barva vypadá dost fotogenicky...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  00:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Že by takto nějak jako kdysi Mojito ?? >:D
    [odkaz]

P.S.: Tady máte jednu moji vyloženě "tunerskou" >:-[] Jelikož tohle auto se tunit nebude ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  00:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Tak to jsem zvědavý, jak nafotí ten vylepšený zvuk... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  00:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

No vidíš !! Další tuner !! >:-[] Ale ten oproti nám umí aspoň fotit :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.09.15  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Jsou to ještě jen úvahy, zatím jsem nic nevytunil kromě ztracené krytky tažného >:-[]

Ale iudex v říjnu vylepší zvuk GTI ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.09.15  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

škoda, že dva největší zdejší "tuneři" nedávají nic do fotosoutěže (Covenant a já) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.09.15  18:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex: Ideu už mám...aj bez zváračky. ;-) Jenom se k tomu dokopat. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.09.15  18:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

A čo fotosúťaž hoši? Mňa dnes osvietilo, tak už len zrealizovať. Len či mi sused požičia zváračku... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Clubsport nevypadá špatně, ale filosoficky je to spíš jen výroční model (40 let edice).
    Když se řekne Clubsport představím si především snahu o úsporu hmotnosti, lepší brzdy apod., a z toho CS nic nenabízí. Nemá ani karbonovou střechu, ani příplatkové brzdy ala Cupra black/orange paket apod.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex
    Ale to tvrdilo EVO (ne VW), že bude R420 ve Frankfurtu,
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.09.15  23:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Tak ja som R400 považoval za hotovú vec, VW nikdy nepúšťa plané sľuby do sveta; ale to ticho v poslednej dobe ma tiež zneistilo.
    Btw. Clubsport je parádny, keby mi dali na výber eRko a GTI CS, beriem Clubsport, hlavne kvôli jeho výraznejšej vizáži (R je popri ňom nudná šedá myš), neskutočne vyzerajúcim sedadlám a tiež myslím, že 290 koní v ľahšej predokolke na suchu nebude zaostávať za ťažšou štvorkolkou (na okruhu by som si tipol dokonca lepší čas pre CS).
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.09.15  23:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

wl
    Přesně tak.

Taky tu je scénář, a podle mě ne nepravděpodobný, že v přípravě byl, ale v urč. fázi projekt smetli ze stolu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

pS
    V GTI CS problém nevidím. Ale já tomu moc nevěřím od začátku (viz i mé starší reakce na to, tady), je tu nová RS3 a ta je aktuálně výkonově příliš pod 400-420 PS, než aby to snadno prošlo.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.09.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

@wl

Nějak tomu GR420 nevěřím... Kor když v IAA představili GTI Clubsport, který se mi mimochodem dost líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.09.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex - taky mě tam ty reklamní stránky štvou, ale nějak se musí uživit, takže pro to pochopení mám. Ale tak půlka časáku je vždy silně čtivá! :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.09.15  23:01

iudex
    Díval jsem se na autoforum na Jandovo ježdění s RS230 a musím uznat že jede pěknou stopu...ale ty kuželky jsou určitě fajn berlička a pomůžou. Když jsme byli s Tomem před měsícem v Brně, tak před volnými jízdami tam byly nějaké Hobby závody a tam to mněli zase uděláno z pneumatik, to už si fakt nepřehlídl...je to vidět i na tom videu co tu Tom dával.

white label
    Taky jsem myslel, že G420bude jistota, zvlášť když ten motor zvládne i víc...škoda ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Škoda, tak to zkus aspoň bez idey... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.09.15  22:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

České evo se nedá číst. Z některých z angličtiny přeložených frází mě bolí hlava, a mnohdy jsou obecné a nejednoznačné. Faster je hodně v pohodě (až na pár pravopisných & typografických chyb).

P.S.: Dneska jsem "tunil" auto. Bohužel jsem neměl ideu, jak to fotograficky zdokumentovat do fotosoutěže. Achjo. :-(

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  22:44

Já mám teda mnohem raději EVO, i když mě taky naštvali s tou novinářskou kachnou ohledně GR420 ve Frankfurtu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.09.15  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Cov: pokiaľ ide o autá, je Speed fajn, akurát ma prekvapili tie "lajfstajlové vsuvky" o móde či novinkách v elektronike, to v časáku o autách nemusím. Btw. Honza sa musí tešiť, že im pribudol ďalší čitateľ a predplatiteľ, dokonca zahraničný. >:D
    Ad okruh: práve som pozeral video z prezentácie Octavie RS230 a na okruhu mali kolíky označujúce apexy, to je celkom fajn pomôcka: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.09.15  22:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex
    Zkus to napsat Honzovi Červenkovi...už se znáte ;-) že vydávají Madam Evu >:D

PS:Letos už to na okruh nevidím, dozadu jsem přezul čisté gumy, ale tuším že se letos ještě potkáme ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.09.15  21:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Bran: nie sú to hmlovky, sú to malé žiarovky v hlavných svetlách, ktoré svietia do boku. Ich práca je jasne viditeľná. Na rozdiel od nich čo sa týka natáčacích bixenónov, ja ich prácu nejak nepozorujem, až som sa musel uistiť, že ich skutočne mám až tak, že som zastal a točil volantom, kedy som si naozaj všimol posun svetelného kužeľa.
    Inak minulý víkend som umyl obe autá (btw. ako obvykle v pondelok pršalo a obe autá zmokli) a Golfa som dokonca navoskoval tvrdým voskom, ale výsledok bol veľmi neuspokojivý: na karosérii mi zostávali akoby mastné fľaky, nevedel som to vyleštiť do pekného lesku. Kde robím chybu?
    Btw. predplatil som si český Speed a ešte som ani nestihol komplet prečítať septembrové číslo (s porovnávačkou CTR, M RS a GTI), už mi prišlo októbrové. Test Caymanu GT4, Octavie RS230 na SK Ringu, porovnanie Focusu ST v benzíne a dízli. Ale okrem takýchto zaujímavých testov je tam aj veľa vaty, ako napr. celostranové názory redaktorov a najmä nemotoristická vložka typu oblečenie, elektronika a pod., čo moja polovička okomentovala, že to je taká mužská obdoba ženského mesačníka Madam Eva. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.09.15  09:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

do 40 prisvecujú hmlovky, vidím, že odborníci sú v každom show roome, keď ma to živí tak sa o tie auta aspoň trochu zaujímam :no:
    včera prišlo na rozleštenie škrabanca ročné cls a veľmi chválil multibeam led, tak som si pozrel čo to je a stoja 1908 Eur, niekto za to kupuje jazdené auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.15  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Taky jsem si to myslel, prodejce při předávání ale říkal, že prý jen do 40 km/hod :-(
    Asi tomu prdlačky rozumí >:D
    Nebo si to spletl s těmi jednoduchými xenony co jsou v Comfort Edition (a Marathon Edition), který nemají ani LED denní svícení...
    Moje "Karkulka" (jak ji zatím říkám) by to snad mít měla.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.15  16:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Th
    Hodně zjednodušeně, kam namíříš volantem kola, tam to i svítí...
    Podle konfigurace cos tu dával, máš tu dražší verzi bixenonů, takže by ti to mělo taky chodit s volantem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…