Thomasino 22.04.16  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Akorát že prý všech 60 kousků pro letošní rok jsou prodané :-( Kámoš se zajímal...

iudex a Covenant - neděle na Slovakiaringu platí? Sraz kolem 15-té hod? Já tam s Honzou Č. tak nějak budu, vezu ho z Brna a budu muset na místě přehodit přední kola. Nechci si ty Toya zbytečně ojíždět.
    Máme ještě jedno místo od 19 do 19,30 volné, kdyby se chtěl někdo ještě přidat ;-)
    Těším se!

white label 22.04.16  19:52

« Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí

Ta bazénovka mě nezajímá, píšu o tmavší! metalické! modré, která naopak vypadá líp, než bílá a je teď vystavená v Blavě.
    Foto č. 87

Covenant 22.04.16  19:34

« Re: Re: Re: Ďžej Pí

Tak v té bílé vypadá líp než v modré... [odkaz]

white label 22.04.16  11:35

iudex
    Nebyl ses podívat v Blavě na tu modrou metlu:
    A ještě jeden zajímavý exemplář se tam vystavuje:
    ;-)

Thomasino 21.04.16  23:24

« Re: Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Jdou do toho málo po hlavě a srdcem, moc to řeší z pohledu ekonomiky a prodejů >:-[]
    P.S.: GTI bez Performance paketu je v podstatě o ničem..

Jinak kdyby někdo přemýšlel o nějakém autě na zábavu a občas na okruh, tak známej prodává mírně upravený FOCUS RS II, s podvozkem H-R, výfukem Miltek, seriovým motorem (stále v záruce) atd. Na ceně se dá asi taky ještě domluvit :-)

woody-alien 21.04.16  23:10

« Re: Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Thom: No já myslím, že pro GTI jako marku je zásadnější Performance než ClubSport. Jako jasně, silnější motor potěší, ale jízdně se nic podstatně nezmění. Běžná Cupra je sice silnější než GTI-P, ale charakterem vlastně stejná. MegRS je přece jen udělanej jinak. A nemyslím, že by byl pro VW problém udělat extra silnýho "hustýho" Golfa, jenže pak by se jich zřejmě neprodávalo víc jak 10% z celkového počtu Golfů jako doposud. ;-)

Thomasino 21.04.16  22:18

« Re: Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Konečně nějaké ostřejší GTI co si zaslouží název GTI. Jen si nejsem jistý jestli si zaslouží název Clubsport, který odjakživa používají auta zaměřená více na používání na TrackDays >:-[] Ikdyž je fakt, že konečně se alespoň dotáhli na ostatní soupeře na špici HotHatchů, vč. Leonu Cupra, nebo MRS, CTR a Golfu R. Osobně bych si přál vidět ještě ostřejší předokolku od Golfa, plus toho dlouho ohlašovaného Golfu R400. Snad bude aspoň ta ostřejší Cupra R, doufám že jako předokolka a nezkazí tu zábavu tím Haldexem.

woody-alien 21.04.16  21:55

« Re: FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Thom: Hmm, že bych taky šel do CLUBSPORTU ? ;-) [odkaz]

woody-alien 21.04.16  21:52

« Re: Re: Re: Ďžej Pí

Cov: Trochu mi to iudexovo ohlašování výměny gum připomíná marketing Alfy Romeo. Už ? Už brzo, ale bude to bomba. Tak už ? Pracujeme na tom, nechceme to uspěchat. No tak co teda ? Tý jo, už to skoro možná myslíme že asi jo bude, vyčkejte. Ježiši, tak už ? Už !!!!! Tady máte fotku, s výrobou to ještě promyslíme. >:-[]

Thomasino 21.04.16  21:14

« FOTOSOUTEZ - přihlašujeme fotky

Za pár dní tu máme ukončení vkládání fotek do dalšího kola fotosoutěže, nyní na téma:
    "Moje auto a překvapení" :-)
    Tentokrát jdu příkladem a přihlašuji tuto fotku (a za ní najdete pár dalších). Máme tu MEGGIE verze 2, aneb "MEGANE R.S. CLUBSPORT" >:-[]
    - v neděli vyzkoušíme jak se to chová na okruhu, zatím je to nastaveno hodně tvrdě s preferencí okruhů. V neděli na Slovakiaringu to nechám pár kol řídit Honzu Červenku, tak jsem zvědavý na jeho poznatky.

Covenant 21.04.16  08:21

iudex
    No v neděli nebude ještě moc teplo a při koučinku z Honzou Červenkou jezdíme na 70% procent, tak bych i věřil, že je do zimy ještě pošetříš. >:D

foto AUDIRS6

AUDIRS6 20.04.16  09:11

« Re: Re: Ďžej Pí

Tak ku MTM a ABT jeho porovnavat nemozes ( aj ked ABT robi v poslednej dobe velmi divne opticke kity 8-s ). Skor sa zameraj na videa, kde robi nieco na motoroch ( projekt 1.8T, alebo projekt Diesel ) napr. ako ladil E63 AMG, staru RS3...a tak ;-)

iudex 20.04.16  09:08

« Re: Ďžej Pí

No neviem, ale kreácie JP sú pre mňa na hranici dobrého vkusu, napr. keď som pozeral tuning na GTI, tak jeho verzia bola zďaleka najhoršia (myslím spomedzi renomovaných tunerov ako Abt či MTM).
    Btw. konečne som zvládol prezutie Golfa na letné a (Cov sa bude smiať) zdá sa mi, že tie gumy sú lepšom stave, ako som myslel a možno nedeľný SK ring nemusí byť ich posledný. :-)

foto AUDIRS6

AUDIRS6 19.04.16  18:09

« Ďžej Pí

Akurat som sa asi s PS dohodol, ze vam tu zavesim jeho kanal. ;-)

Pre tých, co vedia po Nemecky - genialny sposob, ako si rozsirit obzory o nieco nove, zaujimave, zabavne. Ako aj JP hovori - da sa na jeho videach aj vela naucit.
    Pre mna je to vzdy az taky balzam na dušu po tom, ako si pozriem vytvory panov z ACZ... :-!
    Takze prajem prijemne sledovanie ! :-) :yes:

Aktualna tema: Vstrekovanie vody+metanolu do Golfa TDi ( uz riadne doupravovaneho - motorovo) >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]

Taktiez pre tych, co obdivovali M2 a M4 - treba si pozriet CAR PORN na M4 - JP-ho farba je fakt porno farba ! :-! :yes: - ten chlap proste umí !

boost. 17.04.16  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Sakra. Müslim, že ne. >:D

Abych ještě nezačal psát čínsky. >:D

white label 17.04.16  20:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Jsi "Muslim"? >:-[]

boost. 17.04.16  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Muslim, že se poprvé na BMW objevila vloni.

V Praze ve Stratos Auto mají modrou M2 se třemi pedály. Uz přemýšlím, jak zformulovat žádost o zapůjčení na víkend. >:-[]

white label 17.04.16  16:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Tak tu Ferrari Red jsem na BMW naživo neviděl.

boost. 17.04.16  16:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Hej, tak jsme hádali oba špatně. Dle jejich inzerátu na mobile.de je to Ferrari Red. >:D

boost. 17.04.16  16:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Ale ta E46 na obrázku je v Imola Red.

Chtělo by to postavit ty dvě barvy vedle sebe, takhle se to na různých fotkách nedá porovnávat.

white label 17.04.16  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Co si pamatuji Imolu naživo z E39 (M5/M-paket), nebo z E46, tak to byl takový lehce tmavší tlumenější odstín, taková žilní (neokysličená) krev. Ale na fotkách vypadá hodně různě.
    K reálu má blízko třeba tahle M5:
    Melbourne mi přijde o poznání jasnější:

white label 17.04.16  14:21

white label 17.04.16  14:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Co si pamatuju Imolu naživo z E39 (M-paket), nebo z E46 tak to byl takový lehce tmavší a méně výraznější odstín, taková žilní (neokysličená) krev. Ale na fotkách vypadá hodně různě.

boost. 17.04.16  12:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Mně právě přijde Imola světlejší / pastelovější než Melbourne.

white label 17.04.16  11:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Fotky mohou klamat, ale na Imolu je to dost světlé, možná spíš Melbourne.

boost. 17.04.16  10:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

To vypadá na Imola Red. Preis přesně nevím, ale pro tenhle typ individual barvy se motá kolem tří tisíc euro. Ceny Individual barev jsou odstupňovány dle toho, zdali jsou to barvy z jiných současných BMW, nebo již nevyráběných BMW, nebo z katalogu jiných značek.

Pro M2 žádný Individual program neexistuje - Lipsko to neumí. Nicméně pro pár vyvolených vzniklo cca 10 Ind. 1 M, a říkalo se, že se muselo vysolit aspoň 25 tisíc.

white label 17.04.16  00:49

« Re: Re: Re: Re: Focus RS farby

Jaký je to odstín červené a kolik stojí individual barva na M2?
    FoRS pěkně seřazené od nejhezčího zleva doprava. ;-)

boost. 16.04.16  22:05

« Re: Re: Re: Focus RS farby

Co do počtu ne, ale koukej, o jakou krásu přijdeš, pokud nevysolíš extra peníze za Individual barvu. [odkaz]

Všechny tři generace FoRS pohromadě: [odkaz]

white label 16.04.16  12:34

« Re: Re: Focus RS farby

Tak zrovna M3 na tom v tomto ohledu není relativně zle (8+4, včetně stříbrné a červeno-oranžové), na rozdíl od M2, která má v nabídce ještě o jednu barvu měně (4), než FoRS (5).

boost. 15.04.16  15:32

« Re: Focus RS farby

Pět barev a z toho dvě šedý. WTF? 8-s Co se to děje v automobilkách, že nejsou schopni přijít s klasickou červenou nebo stříbrnou (viz BMW M2/3).

iudex 15.04.16  15:17

« Re: Re: Focus RS farby

Keď modrý Ford, tak tento: [odkaz] :-)
    Inak Ford modrú vie: [odkaz] tak neviem, prečo tá nevydarená bazénová na erese.

Thomasino 15.04.16  13:45

Hroznej výběr (nevýběr) barev !! 8-s :no:
    Ještě horší, jak když jsem před 2,5 lety vybíral já na MRS :-(
    Z těchto bych bral jen asi tu modrou. Ale raději bych bral tuhle modrou ;-)

woody-alien 15.04.16  13:18

« Re: Focus RS farby

iudex: Takže jedna poměrně hrozná barva a jinak nebarvy. >:-[] Co už, za mě asi taky Magnetic grey. Navíc by mi ladila k tričku. ;-) [odkaz]

iudex 15.04.16  13:06

« Focus RS farby

Inside lane má videá s prehliadkami všetkých farieb:
    Stealth grey: [odkaz]
    Nitrous blue: [odkaz] zďaleka najpopulárnejšia, v UK až 61% všetkých objednaných RS.
    Magnetic grey: [odkaz] tá by bola mojou voľbou.
    Shadow black: [odkaz]
    Frozen white: [odkaz] druhá najpopulárnejšia, sám by som síce biele auto nechcel, ale viem si predstaviť s modrými rýchlymi pruhmi, to by pekne ladilo s tými modrými strmeňmi.

Bully_ 15.04.16  10:10

« Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Vezmete sebou samozrejme i svoje drahe polovicky (a ted nemyslim jenom auta >:D ). Urcite tam bude zen vic a stejne se vetsinou zname, jdeme si prece i sednout na veceri a normalne pokecat :yes:

woody-alien 15.04.16  09:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS

iudex: 5 vteřin je dost, ale cca za 2:43 to udělali novináři v testu GTI-P DSG na sériových gumách. Štefi Rosina jim to pak stáhnul na 2:37 a něco. Ale zase měli okruh pro sebe, to je velká výhoda.

iudex 15.04.16  08:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS

Tom: to si ma zaúkoloval, ale OK, beriem. 2:43 min. je reálne, keď tuším v jednom teste spravili 2:38 min, aj keď sa budem musieť zlepšiť o citeľných 5 sekúnd. O dva týždne idem ešte na starých gumách, naviac po dlhej pauze to bude len také rozbiehanie, ale na ďalšíkrát po prezutí na Super Sporty idem na to. :-)

SrandistaSK 15.04.16  07:58

« Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Thomasino: Pokial viem, tak Bully dojde sam, ale minimalne jedna zena navyse sa tam vyskytovat bude :-)

SrandistaSK 15.04.16  07:57

« Re: Sraz Brno, patek 6.5.

So stretkom aj vecerou pocitame, dojde aj moja polovicka ;-)

Samozrejme sa dostavime nasou cervernou zubrnou vrtackou >:D

Thomasino 15.04.16  00:22

« Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Přijedeš sám, nebo se ženou? Mohu vzít tu moji sebou, ale zase aby tam nebyla samotná ženská a nemusela poslouchat 2 hodiny povídání o autech >:-[] >:D
    Už tak toho má se mnou dost ;-)

Thomasino 15.04.16  00:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS

Nejlepší čas co zatím mám je 2:36,5 a zajel jsem ho vpředu na Advanech AD08R :-)
    Cup2 byly vzadu. Desky byly sice o něco málo lepší než seriové, ty Hawk DTC-30, ale není v nich tolik citu jako bylo s PFC-08 ;-\ Takže vím, že s lepšími deskami a pneu Toyo R888-R by to mělo jít lépe, pokud budou zrovna dobře zahřáté a řidič mít světlejší chvilku >:-[]
    A hlavně uvidíme, o kolik bude Meggie rychlejší s novým podvozkem ;-)
    Ale u Fo RS mají mezi příplatky taky Cup 2 pneu, takže si myslím, že do testů je dávají s nimi, aspoň by to bylo logické.

Bully_ 14.04.16  21:21

« Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Thomasino:
    pocet lidi 2?

A snad uz fungujici odkaz na misto srazu je [odkaz]

white label 14.04.16  20:28

« Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Th
    Přijedeš hečkupem, dáš si špagety s kečupem a suché Martini...

Covenant 14.04.16  20:00

Thomasino
    Čas to není špatný, ty máš tuším 2.36 a nějaké drobné...Focus má sice o 80 koní víc jak ty, ale je minimálně o 150Kg těžší a máš určitě lepší smě brzdových destiček a gumy taky nevypadají na polosliky jako jsou cup2 na Megí ;-) :-)

Thomasino 14.04.16  19:58

« Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Já se hlásím na sraz včetně večeře, pokusím se přijet šedým pomalovaným HečKupé >:-[]

Bully_ 14.04.16  19:06

« Sraz Brno, patek 6.5.

Nedemokraticky jsem tedy rozhodl, ze se sraz uskutecni uz v patek 6.5., od 17:30 na parkovisti u brnenskeho Campusu: https://goo.gl/maps/N6dnShU3RFn
    Pokec, foto, mensi vyjizdka s presunem na veceri k Brnenske Prehrade, kdo bude chtit.
    Prijedte kdo budete mit chut a cas, sam dojedu bilou plackou. Kdo bude mit ev. zajem i o tu veceri, prosim o SZ kvuli rezervaci. Budu se tesit ;-)

Thomasino 14.04.16  17:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS

A propo, vyhlašuji TARGET TIME 2:40 na tento rok pro Slovakiaring pro Covenanta ;-)
    A pro IUDEXE dáme 2:43, díky nižšímu výkonu :-)
    Pro sebe mám cíl na letošní rok pod 2:35, spíše bych rád pod 2:34 >:-[] >:-[]

iudex 14.04.16  16:20

One more try: www.fordgt.com/cs_cz/performance/gt/
    Tomu hovorím konfigurovateľnosť: 8 fárb karosérie, 8 fárb rýchlych pruhov, 5 fárb brzdových strmeňov... :-) :-)

white label 14.04.16  16:08

Not Found

The requested URL /cs_cz/perfo… target=/ was not found on this server.

IBM_HTTP_Server/8.0.0.10 at www.campaign.ford.com Port 12499

iudex 14.04.16  15:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Focus RS

Btw. tu je pekná hračka: konfigurátor Fordu GT: [odkaz]

white label 14.04.16  14:34

« Re: Re: Re: Re: Focus RS

Je to čas na kolo, takže logicky čím víc "jenom", tím lépe... >:-[] ;-)

Thomasino 14.04.16  14:22

« Re: Re: Re: Focus RS

Jenom 2:35 ?? :-O
    ...zííív :-)

white label 14.04.16  12:37

« Re: Re: Re: Re: Focus RS

Takové dárky nehledám, ty si musí najít mě... >:-[]
    Uvidíme, čím nás ještě letos překvapí trh... ;-)

iudex 14.04.16  12:25

« Re: Re: Re: Focus RS

Kmeti si kupujú Porsche (Macan). ;-) Inak tuším sa TI blíži jubileum, nenadelíš si nejaký automobilový darček?

white label 14.04.16  11:12

« Re: Re: Focus RS

iudex
    Dyť ty jsi ještě mladý ogar, co máme potom říkat my kmeti... >:D >:-[]

Covenant 13.04.16  16:37

« Re: Re: Focus RS

Iudex
    Z toho podvozku bych měl taky trochu obavy..myslím Koubek to zmiňoval ve svém videu, že je tvrdší a odhadl bych, že to bude něco jako CRT....přečti si pak komentáře pod videm...vypadá to, že Honda by Focusu asi dala dobré 2s na kolo.

Na konci cílovky mívám tak 216km, ale co mě překvapilo, bylo jak mu v 160Km v té táhle zatáčce šlo auto do driftu...může to být chvíli zábava, ale mě se spíš líbí čistý průjezd Meganu nebo Cupry..rychlost v tom místě na suchu je defakto podobná jako u dvoukolky, každopádně čas 2:35 není špatný a asi by nás vyprášil >:D

iudex 13.04.16  15:43

« Re: Focus RS

Cov: paráda, to si musím pozrieť v pokoji doma. Každopádne máš pravdu, fakt si viem predstaviť mať ho v garáži a teoreticky ho konfigurujem už dlho. :-) Furt si hovorím, že ešte nie som natoľko starý, aby som sa musel orientovať len na "seriózne" autá a mohol by som zniesť ešte takéto expresívnejšie auto, nech by si aj niektorí z môjho okolia ťukali na čelo a poznamenávali niečo o neskorej puberte. :-)
    Z niektorých ohľadov (kvalita interiéru, dizajn) by to bol pokles, tiež je otázka, ako by sa moja chrbtica vysporiadala s ultratvrdým podvozkom, takže možno moje teoretické nadšenie by zvezenie schladilo (a možno naopak), každopádne to treba vyskúšať a dostať sa k nemu bude sakra ťažké.
    Ale redaktor vyzerá, že sa celkom baví a aj tá jeho rýchlosť je niekde inde, ako s GTI (na konci rovinky 220 km/h, to je iná rýchlosť), o driftovaní nehovoriac. Neviem, aké má gumy, hovorí o "Michelin Sport", ale či myslí sériové Super Sport, alebo príplatkové Sport Cup 2, neviem. Ale v tom topspeedovskom farebnom tónovaní videa vyzerá tá bazénová modrá ešte horšie, tam jednoznačne šedú Magnetic metlu, príp. pastelovú Stealth.

Covenant 13.04.16  15:00

« Focus RS

První video test Focusu RS na slovakiaringu [odkaz] ;-) ....co na to Iudex?.....nebude výměna GTI >:D

boost. 12.04.16  10:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Dyž mi nikdo nedá vědět... >:D

iudex 12.04.16  09:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Výhovorky, motokáry si mal za domom a nebol si ani tak. >:-[]

boost. 11.04.16  22:42

« Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Njn, když ne všeci sú z republiky Morava. :-)

(sorry za pokus o váš dialekt). ŠALINA.

Thomasino 11.04.16  20:57

BULLY - takže kdy? Jinak souhlas :-) :yes:

SrandistaSK 11.04.16  19:43

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Konecne spravny, absolutisticky pristup! Stretka sa moc inak organizovat nedaju ;-)

Bully_ 11.04.16  17:44

« Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Koukam, ze tady vsichni pisete do vlakna s nazvem srazu o vsem moznem, jenom ne o srazu. Pokud se teda nepripoji nikdo dalsi, navrhnu neco nedemokraticky sam a setkame se tradicne jenom s Thomasinem a SrandistouSK.

iudex 11.04.16  12:04

« Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Tom: redakcia to tu tuším sleduje, viď to video na hlavnej. ;-)
    Inak pekne Ťa rozhádzalo, celkom by mi stiahlo zadok, začať takto tancovať. Ale tentokrát si sa vyhol kačírku, takže vlastne dobrý. >:D

Thomasino 10.04.16  21:27

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Včera další rozflákanej Megane R.S. na Nordschleife - asi to bude celkem bezpečné auto >:-[]
    Dneska bylo na okruhu v Brně trochu "veselo", špatné brždění ještě do zatáčky (jako trochu se dobržďovat může, ale tohle bylo prostě moc) a z předokolky se stala během chvilky přetáčivá předokolka >:D

SrandistaSK 08.04.16  22:40

Bully: ty pokrytec! >:D

Btw, myslim ze s tym stretnutim u superchargeru nebude ziaden problem. Jeden vozis v kuse so sebou ;-)

Bully_ 08.04.16  22:23

SrandistaSK:
    hlavne bychom meli ten sraz usporadat nekde na dohled od superchargeru. Aby se nekteri ev. vizionari necitili byt diskriminovani, ze nemuzou taky dojet :-)

Thomasino 08.04.16  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

Celkový doplatek asi 11 tisíc bez dph, takže za tu parádu to stojí >:-[]
    Jel jen dnes krátce, zatím mám v autě v kufru zimní (musím je zítra někde opláchnout wapkou) a navíc mám podezření, že jsou nafouklý na zbytečně velký tlak :-(
    Dám pak info ;-)

white label 08.04.16  17:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

Takže nakonec přidal jen "něco málo" jo? ;-)
    A co ty MPS4, už si na nich jel?

Thomasino 08.04.16  17:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

Thomasino byl rád, že se toho rychle zbavil, něco málo přidal a má teď na autě krásná 17" kola BBS v šedé barvě a jedny z NEJ pneu Michelin Pilot Sport 4 ;-) :-)
    A je spokojený jako želva :-!

white label 08.04.16  14:52

« Re: Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

Tak jestli jsi to prodával za podobnou cenu jako Thomasino ty origo kola, tak se ani moc nedivím... >:-[]

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.04.16  14:41

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

škoda, že som sa neodfotil pri predaji auta, prekvapenie poriadne, žiadne vyjednávanie o cene >:D

boost. 08.04.16  11:06

;-\ tfuj tfuj tfuj

white label 08.04.16  09:54

« Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

Černý včerejšek s prvním letošním smrťákem v rámci okresu, bylo to tam skoro půl dne neprůjezdné z obou směrů:

woody-alien 07.04.16  21:06

« Re: Sraz- Morava 7.5.

Bully: Já žil v bludu, že tady budeš kolem 1.5. a udělal jsem si volno. Ten víkend 7.-8.5. už nemůžu. To mě teda štve. Ani ty motokáry jsem tentokrát nezvládl. 8-s

woody-alien 07.04.16  21:06

« Re: Re: Sraz- Morava 7.5. a téma

Pro sklerotiky s bolestí zad ;-) :

MOJE AUTO A PŘEKVAPENÍ

Sorry, nestíhám to doplňovat do recenze... ;-\

SrandistaSK 07.04.16  20:45

« Re: Sraz- Morava 7.5.

Ak auto nerozmlatim tyzden predtym na Ringu a nebudes ma mat v tej dobe uz plne zuby, tak sa mile rad zastavim ;-)

Bully_ 07.04.16  19:42

Iudex:
    co nadelame. Proste napiste, kdo budete chtit/moct prijet, podle toho se dohodneme. Mne by krome Buchlovicaku nevadil treba ani Roznov, ale domlouvat se muzeme na vic variantach, nebranim se celkem nicemu :yes:
    Thomasino:
    v nedeli rano uz zase opoustim Divoky Vychod >:D a vyrazim domu. Na SK Ringu by me stejne porazil v cemkoli kazdy, kdo tam ma neco najeto, v zivote jsem tam nebyl :-)

Thomasino 07.04.16  17:42

« Re: Re: Re: Sraz- Morava 7.5.

No mám dojem, že za letošní "drobné" úpravy a pneu by měl spíše tak dva Favouše >:-[] Ještě čekám nějakou zásilku od Powerflexu ;-)