Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 17.12.19 15:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
Jako pěkný, to se musí nechat. Ještě kdyby byl o něco nižší/sportovnější. Vlastně kdyby mě takové auto stačilo a prodal ty dvě, tak by mi možná zbylo i na metalízu a servis >:-[] >:-[] -
white label 17.12.19 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
pd777
Zapomeň na RS Q3, tohle je auto pro chlapy!
[odkaz]
Super je, že má 2,9/380PS (nikoli 3,0) a pořádný sport. výfuk už v základu. Jde o nejsportovnější variantu Macanu. -
white label 17.12.19 13:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
iu
Jasně, že jsem tím nemyslel jen GT, ale i GTB, GTC, GTO, GTV, GTI, GTS, GT2, GT3, GT4...
GRETA - GRandEcoTeroristA, nomem omen jak vyšité
P.S. Zrovna u GTI a GTS mě napadají spíš hanlivé verze spojení s monogramem GT_. -
white label 17.12.19 13:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
Hrabiše alias Bureše?
Jen to ne, ten má vrozený hrabivý defekt, umí hrabat jen jedním směrem (k sobě)!
Ještě si všimne, že má fred JQV, zakleknou mu na firmu a JQV mu zabaví na zemědělské dotace pro AF. -
pradeda777 17.12.19 10:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
-
iudex 17.12.19 09:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
Napríklad Dany, ale ostatne aj Ty sám máš jej monogram obsiahnutý v oboch autách, GTI aj GTS. >:D
Inak nechcem načínať debatu na tému Gréta a environmentalisti, lebo ma pradeda zožerie zaživa, len dodám, že ja ju rešpektujem za to, že dokázala (svojím štýlom) dostať do širokého povedomia témy, ktoré sa nedarili renomovaným vedcom dlhé roky. A nie je to len o ochrane ovzdušia a obmedzovaní automobilizmu (to si vybrali politici, lebo autá sú najjednoduchšia a najľahšia obeť), ale napr. aj o odpadoch (pred čím zatvárame oči oveľa viac, ako pred emisiami).
Btw. včera sme prispeli na Ocean Cleanup nejakými eurami [odkaz] . A teraz do mňa. >:-[] -
white label 16.12.19 18:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
pd777
Byl jsem v Ově u Audi v listopadu a zrovna tam bylo čerstvě složené červené Q3 SB v S-linu, tak jsem si ho trochu prolezl a statické dojmy, za mě, spíš lehké zklamání, na fotkách a videu mi ta karoserie přišla přitažlivější. V reálu je to takový "unisex". -
pradeda777 16.12.19 18:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
iu....kua, tak to RSQ3 SB doesn´t look good.... ;-\ Jezdit s nějakým "tichošlápkem" by asi nebylo to pravé ořechové. No, je tu také možnost menší občanské neposlušnosti, ale to by přicházelo v úvahu až po záruce.
Doufám, že z testovací jízdy dostanu "dostatečný feedback"...... :-! -
iudex 16.12.19 08:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
Tak vyzerá to, že stealth má pravdu a RS3 po inštalácii GPF výrazne utrpelo. Na nejakej fanúšikovskej stránke Audi som našiel toto:
"I got my RS3 delivered to UK just before they halted production in April 2018. However my daughter has just took ownership of her factory ordered 2019 RS3 Sport Edition and that has the Filters installed, first impressions are the filters have destroyed the unique RS3 sound. Much quieter in every way, still has the unique 5 cylinder sound but the exhaust pops, farts and backfires have all but disappeared."
V zásade chlapík píše, že on stihol ešte jednu z posledných RS3 bez filtra, ale jeho dcéra už má GPF a jeho prvý dojem je taký, že filter zničil jedinečný zvuk RS3. Je oveľa tichšia, stále má síce unikátny zvuk päťvalca, ale prdenie a práskanie do výfuku úplne zmizli.
Dany: to bolo v trnavskom BMW? Skúsim, ak mi vyjde čas medzi robotou, vozením rodiny po doktoroch, kupovaním kapra atď. -
Dany 16.12.19 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Supra vs M2C
WL, presne pre tie dieselové predvádzačky som strašne rád, že som sa zviezol s benzínovou 330, kór so zadným pohonom. Pavel s Danom riadenie chvália a v poslednej generácii má že vraj štvorkolka len malý vplyv na riadenie. V každom prípade, riadenie v jednotke, ktorú som mal požičanú v Holandsku a mi nepáčilo. A to bola tiež zadokolka. Hluché okolo stredu a rozťahané, ale to už som písal. Mazdie a Hondie riadenie mi príde lepšie.
Či si viem predstaviť zadokolku vo vlastnej garáži? Iste. Je to jedna z vecí, ktorá ma k BMW láka. Šesťvalec je ďalšia vec. Aj preto som rád, že som sa zviezol dvojlitrom.
Iudex, zaujímavé by bolo, keby si si našiel čas na zvezenie tou 330, kým ju tam majú. Zaujímalo by ma tvoje bezprostredné porovnanie.
Čo sa Fordu týka, v tomto som bez nejakých predsudkov a ešte stále verím, že sú to jednotlivé záležitosti. Tiež sa občas niečo vynorí, ako všade, ale poznám tiež veľa spokojných dlhodobých majiteľov. Pravda väčšinou v dieseli.
Ja mám tiež teraz trampoty z autom. Ako som dával video so štartom, tak zatiaľ prehrali soft a vymenili hadicu od intercooleru, ktorá slzila. Zatiaľ nepomohlo, pokračujeme budúci rok. ;-\

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Cena mě mile překvapila....čekal jsem že se bude pohybovat v základu někde kolem 2.5 mil....