Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.12.19  13:11

« Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Rone - proč prostě nekoupíš nějaké rozumné pěkné kola na zimu? Na VW koncern je hodně velký výběr. Jaký má Polo vlastně rozměr kol a pneu? Jestli se pamatuji když jsem o něm přemýšlel před rokem já, že něco jako 215/45 R17 ?
    Např. tyto moje oblíbené ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.12.19  21:05

« Re: Re: Re: Re: PF 2020

Pánové, neřešili jste někdo na svém autě ochranu Alu kol?

Koukal jsem na možnosti obutí na zimu na Polo GTI a v podstatě jediná originál kola, co jsou 17" jsou broušená. Nakonec jsem sehnal tyhle

[odkaz] za rozumné peníze. Mimochodem, jeden kus!!! přímo ve VW stojí 16 tis. Kč 8-s To je za sadu se zimníma gumama nějakých skoro 80t Kč 8-s 8-s 8-s

Na zimu se mi to zdá trochu nepraktické, protože na kolo se stačí trochu křivě podívat a je na něm viditelný šrám, resp. na normálním stříbrném kole jde jen hodně špatně vidět takové ty pavučiny či mikroškrábance, na leštěném hrozně. Stačilo, že jsem od Picassa kola pověsil na stěnu, jak to dělám roky, dokonce jsem na stěnu pod kola dal papír z kartonové krabice, přesto se pár mikrošrábanců našlo. Pro uskladnění na letošní zimu jsem dal na stěnu kola z Meganu (lakovaná klasika a na stojan (něco takového: [odkaz] - bohužel to zabere místa více) dal kola z Picassa.

Přemýšlel jsem, že bych na ně nechal normálně nalepit folii jak se dává na auto, případně i na letní 18, když to půjde. Nezkoušeli jste někdo?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.19  21:00

« G8 ceny

iudex
    Tak je to u vás s tím novým Golfem, je drahý, nebo levný: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.12.19  12:04

« Re: Re: Re: PF 2020

tms...tož pozdravuj pana hraběte Kinského, když už budete v tech OH........
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.12.19  11:52

« Re: PF 2020

Video M2C on track.....verdict? The car´s simply too heavy.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.19  00:33

« PF 2020

for woody and all:
    [odkaz]
    (Porsche Museum Leipzig, 7. 10. 2019)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.19  21:17

« Re: Re: PF 2020

Taky přeji pěkné vánoční svátky !!
    My odjíždíme letos opět k Orlickým horám, tak se nás vánoce letos moc netýkají >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.12.19  14:16

« Re: PF 2020

wl....my tu máme i hybridní Toyoty, voe..... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.19  14:00

« Ivan Zachariáš

Režisér seriálů "BEZ_VĚDOMÍ" a "PUSTINA":
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.19  12:07

« PF 2020

Dědo, to je z Kyjovska, vy tam máte (v chatové oblasti) hybridní minaret (s křížem)? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.12.19  09:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

Všem "spolupachatelům" na Fotosoutěži.................vinšuje Praděda...

[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.12.19  22:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

M2C in "iudex orange".....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.19  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

Těžší řízení mi nevadí, ale pokud chceš aby auto pořádně brzdilo, na což jsem zvyklej a rozmazlenej, tak po výměně brzdových desek (ty budu měnit hned po zajetí motoru) pomohou také širší pneu. Celkově zlepšení gripu (vč.kvalitních pneu) pomáhá samozřejmě rychlejším průjezdům zatáček :-! A taky větší spotřebě! >:D Tadyhle tam borec dokonce dostal na všechny 4 kola 255/35 R18, což je vepředu docela problém. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.12.19  18:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

tms......proč chceš vpředu širší gumy? Budeš mět "těžší " řízení...... 8-s
    Kola "looks good"....ale mě se nejvíc líbí ty moje.....;-)
    [odkaz]

....taky se mě líbí tady tyto.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.19  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

Proto když teď pomalu vybírám kola na léto pro M240i, tak chci zůstat u 18" rozměru. Seriové pneu jsou 225/40 a 245/35 R18 (Praděda ví..). Akorát rozměr se zřejmě vylepší na 235/40 a 255/35 R18 >:-[] >:-[] [odkaz]
    Váha 8,9 kg
    [odkaz] [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.12.19  15:06

« Re: Re: Re: Jazda s X2

tms.....ZF v X1/X2 ? Čtu poprvé......já měl za to, že ZF A/T jsou jen pro RWD/AWD. A FWD používají Aisin......
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.12.19  14:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

Tms.....znovu jsem se mrkl na U/T na nová videa z testů X2 M35i a pro lidi, kteří si nechtějí "odrovnat" plotýnky nebo už je mají "odrovnané", to nevypadá dobře.
    M140i také není zrovna houpací křeslo, ale v "comfort" módu se není třeba o plotýnky obávat.
    Ale jinak chápu, že uspokojit ty, co chtějí HH nebo HC a chtějí zároveň měkčí podvozek, to není jednoduchá záležitost.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.12.19  19:46

« Re: Re: Re: Re: Jazda s X2

Právě že v M140i máš rozumný kompromis, starší styl ovládání, který mě třeba vyhovuje, až na pár vyjímek, a při tom to dobře vypadá.
    IUDEX - co mě teda vadilo, že když si pustím nějaké MP3, tak se album pak automaticky opakuje, místo aby se třeba zeptal na další album. Tady tápu :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.12.19  18:17

tms....já mám s toho "star wars" infotainmentu taky docela bobky......popravdě i s tím, co mám v M140i docela zápasím.....a při tom to není nějaká "mladá pipka" s nejnovějšími vychytávkami.... ;-) Na druhé straně pravdou je, že s ní nejezdím dost často na to, abych si na ty "novosti" zvykl.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.12.19  18:04

Občas se objeví i dobrá zpráva............... ;-)

MINI Getting Six-Speed Manual Transmissions back for 2020
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…