Ronault. 23.12.19 21:05
« Re: Re: Re: Re: PF 2020
Pánové, neřešili jste někdo na svém autě ochranu Alu kol?
Koukal jsem na možnosti obutí na zimu na Polo GTI a v podstatě jediná originál kola, co jsou 17" jsou broušená. Nakonec jsem sehnal tyhle
[odkaz] za rozumné peníze. Mimochodem, jeden kus!!! přímo ve VW stojí 16 tis. Kč 8-s To je za sadu se zimníma gumama nějakých skoro 80t Kč 8-s 8-s 8-s
Na zimu se mi to zdá trochu nepraktické, protože na kolo se stačí trochu křivě podívat a je na něm viditelný šrám, resp. na normálním stříbrném kole jde jen hodně špatně vidět takové ty pavučiny či mikroškrábance, na leštěném hrozně. Stačilo, že jsem od Picassa kola pověsil na stěnu, jak to dělám roky, dokonce jsem na stěnu pod kola dal papír z kartonové krabice, přesto se pár mikrošrábanců našlo. Pro uskladnění na letošní zimu jsem dal na stěnu kola z Meganu (lakovaná klasika a na stojan (něco takového: [odkaz] - bohužel to zabere místa více) dal kola z Picassa.
Přemýšlel jsem, že bych na ně nechal normálně nalepit folii jak se dává na auto, případně i na letní 18, když to půjde. Nezkoušeli jste někdo? -
Thomasino 21.12.19 19:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2
Těžší řízení mi nevadí, ale pokud chceš aby auto pořádně brzdilo, na což jsem zvyklej a rozmazlenej, tak po výměně brzdových desek (ty budu měnit hned po zajetí motoru) pomohou také širší pneu. Celkově zlepšení gripu (vč.kvalitních pneu) pomáhá samozřejmě rychlejším průjezdům zatáček :-! A taky větší spotřebě! >:D Tadyhle tam borec dokonce dostal na všechny 4 kola 255/35 R18, což je vepředu docela problém. [odkaz] -
pradeda777 21.12.19 14:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Jazda s X2
Tms.....znovu jsem se mrkl na U/T na nová videa z testů X2 M35i a pro lidi, kteří si nechtějí "odrovnat" plotýnky nebo už je mají "odrovnané", to nevypadá dobře.
M140i také není zrovna houpací křeslo, ale v "comfort" módu se není třeba o plotýnky obávat.
Ale jinak chápu, že uspokojit ty, co chtějí HH nebo HC a chtějí zároveň měkčí podvozek, to není jednoduchá záležitost.... :-! -
Thomasino 20.12.19 19:46
« Re: Re: Re: Re: Jazda s X2
Právě že v M140i máš rozumný kompromis, starší styl ovládání, který mě třeba vyhovuje, až na pár vyjímek, a při tom to dobře vypadá.
IUDEX - co mě teda vadilo, že když si pustím nějaké MP3, tak se album pak automaticky opakuje, místo aby se třeba zeptal na další album. Tady tápu :-( -
pradeda777 20.12.19 18:17
« Re: Re: Re: Jazda s X2
tms....já mám s toho "star wars" infotainmentu taky docela bobky......popravdě i s tím, co mám v M140i docela zápasím.....a při tom to není nějaká "mladá pipka" s nejnovějšími vychytávkami.... ;-) Na druhé straně pravdou je, že s ní nejezdím dost často na to, abych si na ty "novosti" zvykl.... ;-)

Např. tyto moje oblíbené ;-) [odkaz]