Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.12.19  22:59

« Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Před chvílí jsem měl na konf. T-Roc R. Včetně slušné výbavy a s Akrapovičem za bratru 1.292.240CZK. Jako univerzál by se mě i docela líbil. :-!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.12.19  22:16

« Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Ty Pamplona jsou pěkný !! Ale myslel jsem, že jsme si vysvětlili, že zimní kola budeš potřebovat shánět až v létě !! >:-[] >:D
    P.S.: Mě posunuli dodání na skoro půlku ledna, teprve po 6.1. mohou auto naložit ve fabrice, pak jde do skladu v Rakousku, odkud ho po zaplacení pošlou dealerovi :-O
    edit: mimochodem Golf v barvě Thungsteg s BBS SR v šedé ;-) [odkaz]
    Nebo budeš mít Limestone?? [odkaz] [odkaz]
    Velmi praktická barva kol, dobrá značka (ikdyž nejlevnější řada), typový list a možnost zapsání do VTP, měl jsem je 17" na Sportsvanu a objednám je na Atecu v 8x18" na pneu 225/50, cena 5400/ks celkem slušná. Budu tam na jaro dávat i větší brzdy 340mm, stávající 314mm houby brzdí a jde to jednoduše zaměnit - cena 10 tisíc vč.brzdičů a plechů za to, nebo 19 tisíc s kotouči a deskama z GTI Clubsport S = bimateriál kotouče). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.12.19  19:38

« Re: Re: Re: G8 ceny

Mám pocit, že český distributor Volkswagenu si dělá dobrý business. Na eshopu VW stojí sada disku Pamplona s Continental TS 850 P 399 euro [odkaz]
    Jdu jsem ve VW poptával stejný disk samotný, byla mi řečena cena 15,500 za kus, v Německu s gumou v ceně cca 3500Kc stojí 10000 Kč. :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.19  13:04

« Re: Re: G8 ceny

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.19  20:39

« Re: Re: G8 ceny

Já jenom, že se tam na tom nějak nemůžete domluvit/shodnout... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.12.19  20:21

« Re: G8 ceny

Wl: ad ceny nového Golfu: samozrejme že je drahý, to, že nejaký novinár vydáva čierne za biele ešte neznamená, že je to tak. Stačí si zobrať cenník starého Golfu: 1.0 TSI 85 kw edition trendline je za 14980 eur, nový Golf 1.0TSI 81 kW (základná verzia ani nemá názov) je za 18050 eur. Teda vyše 3000 eur rozdiel, nerátajúc stratu 5 koní.
    Alebo inak: za cenu uvedeného nového G8 81 kw v základnej verzii je G7 1.5TSI 110 kw v Comfortline.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.12.19  10:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Na CtR stojí originál kovaný disk bez mála 2t €
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.12.19  10:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Čavte banda, prídite do Lesnej, tu sneží piatym dňom ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.12.19  21:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Fred: idem zajtra do Vrátnej. Síce tam aktuálne nie je skoro žiaden sneh, ale oddnes mrzne, tak tajne verím, že nafúkajú a cez víkend si trochu zalyžujeme.
    Dnes som bol v Karpatoch na túre a šmýkal som sa po blate, 26. decembra to je ostuda.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.19  14:29

sf
    Snad si vážně nemyslíš, že by bylo BMW M o tolik levnější, než AR QV. ;-)
    Zítra už by u nás sněžit mohlo, dnes ráno zatím jen sníh s deštěm.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.12.19  14:17

sf........lyžovat/sáňkovat? Letos?.....Já eště sbírám jahody a pomalu se chystám napouštět bazén.......... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.19  14:13

25T s dph jen samotný disk bez pneu..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.12.19  14:07

Supra na NS....video..... :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.12.19  12:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Th : 25t ale asi komplet obuté? Ja som menil na haraburde predný disk a ten stál cca 21t bez DPH a bez ventilku!
    Inak už sa lyžujeme/sánkujeme niekde?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.19  00:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Třeba tě trochu uklidní, že origo kola na M2 stojí 25 tisíc za jedno ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.12.19  23:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Thomasino: kdyby nebyly za rozumné peníze, nešel bych do nich ;-) nicméně nečekal jsem, že originál stojí jeden kus skoro 16t 8-s Když si vemu, že loni měla Škodovka originály litaky 16 na otcovu Fabii v akci za 1060 Kč za kus!!!, tak je asi jasné, kolik VW na jednom disku vydělá 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.12.19  22:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Zbytečně řešíš blbiny. Na mě teď pojišťovna nezkoušela, že jsem měl všechny pneu širší o 10mm. Kdyby jo, tak bych je poslal do háje, nebo soudní znalec. Už to v konkrétním případě prohráli u soudu se soudním znalcem, že takto malý rozdíl nemá skoro žádný vliv. Když dáš podprůměrnou čínskou gumu v patřičném rozměru, bude mít i na mokru horší vlastnosti než top pneu o 10mm širší. Ale hlavně na disky ti nikdo nekouká. Pokud tam dáš krytky VW, už vůbec ne! Ale chápu že origo je lepší, pokud budou teda za rozumný peniss :-) Navíc na tyhle BBS kola dostaneš typový list, takže jsi krytý.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.12.19  22:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Thomasino: tak preferuji originály, pravda, ty Pamplony jsou lepší nejen pro lakovanou verzi, ale i hlavně v tom, že při stejné gumě je užší disk, tedy více ho kryje guma a lépe se vzorek otevře do sněhu. Ale především přímo ve VW by ta kola stála majland, obojí, ale v inzerátech třeba na bazosi jsem nikde nenašel Pamplony, jen ty Miltony a to za cenu jednoho a půl disku přímo od VW a jsou nové, takže není o čem přemýšlet.
    Samozřejmě se může v těch kolech pak vrtat třeba při nehodě nějaký odhadce nebo znalec.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.12.19  21:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

To jako řešíš rozdíl 6mm?? Budou jen méně schované uvnitř. Pokud chceš být v pohodě s STK, máš seriový gumy, dáš krytky VW a nikdo nic neřeší!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.12.19  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020

Thomasino: disky dle TP v 17 jsou 17x7.5J ET51 5x100 , mimo originály to splňují jediné AEZ Steam, které mi na zimu taky nepřijdou zrovna super.
    Samozřejmě pár jich VW k běžnému Polu má na výběr, třeba Pamplony v šedé [odkaz] a stříbrné [odkaz]
    Problém je, že jsou 7J, tedy 215/45 by mohly mít, ale 7J není v TP na Polo GTI.
    Samozřejmě, je hodně lidí co řeší jen velikost gum, ne tolik ET, navíc na originálních kolech by to bylo i nenápadné, že nejsou v TP, ale...
    Navíc nový jeden disk Pamplona stojí jen o pětistovku méně než onen broušený přímo určený na GTI.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…