Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.19  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu

29000!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  23:53

« Re: Re: Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu

Většinu těch koncernovwých alu kol dělá polský Ronal, centrála a hlavní výroba kousek od Vratislavi. Proto Poláci mají tak blízko ke zdroji.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.19  23:46

Sakryš, ty prostřední z Cupry za 33T vypadají dobře. Ale šířka 245mm místo 225mm znamená taky vyšší spotřebu. Už tak se sotva po městě vejdu pod deset >:-[] >:-[]
    Ronaulte, nechceš mi tam zajet? Já neumím polsky :-)
    Edit: ale teď si uvědomuji, že mám ve VTP rozměr 225/45 R19. Kdybych objednal kola 19" z výroby za 20T navíc, měl bych 245/40 R19. Taková specialitka u Seatu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  23:46

iu
    Jezdíš na samoobslužnou myčku u TMT (The Mall Trnava)?
    Jaké to tam je?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.12.19  23:41

« Re: Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu

Thomasino: gumy podáš zvlášť nebo na protiúčet a když může mít Polo 18" úplně v pohodě, Ateca na 19" bude taky a je pravda, že vypadají nejlépe.
    Jo, Polák tam má zajímavé 18" z Arony [odkaz] >:-[]

Nebo jiný má tady z Cupry Atecy: [odkaz] je to kousek za Krakovem, takže nedaleko, navíc za nějakých 33t Kč i s novými gumami...
    A tady jsou přímo ony: [odkaz] Poznaň je trochu dál, ale zase je to moc pěkné město, byl jsem tam a stojí za návštěvu >:-[] ;-) I s gumama 30t Kč.... není co řešit :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.19  22:37

« Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu

Určitě nechci do 19" kol, jednak z hlediska komfortu a taky mám letní pneu 18" :-!
    Ale použiji kola 8x18 ET37 místo původních 7x18 ET45, takže budou o kousek ven, podobně jako ty origo 19". Asi to začínám vidět na ty stříbrné XR, nebo stříbrno-černé SR (ET35) - ty mají i Typový list pro Atecu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  22:12

« Re: Vyběr kol 18" pro Atecu

Jednoznačně nejvíc k Atece sedí tyhle:
    [odkaz]
    Polák ti je sežene...

BBS XR budou na Atece vypadat jak z úplně jiného auta, tím spíš v 18".
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.19  20:54

« Vyběr kol 18" pro Atecu

Bando, rád bych znal váš názor. Na jaro vybírám 18" kola na Atecu a zalíbila se mi kola BBS XR a případně SR co jsem měl na Golfu Sportsvan. Akorát řeším, jestli se k té červené se stříbrnými akcenty budou hodit stříbrné (hodí se asi nejvíce, ale kdo to má stále umývat), nebo lesklé černé (opticky možná zmenšují), nebo snad bronzové (ale k tomu bych musel ty stříbrné akcenty přelakovat na černou a to se mi nechce). Navíc bronzová kola budu mít asi na báwu. A nebo starší model SR v kombinaci stříbrno-černé, na fotkách s modrým Audi ke konci galerie, ty naopak opticky zvětší, protože mám jen 18" kola s profilem 225/50 R18. V galerii pro porovnání také 19" stříbrno-černé originál s širšími pneu 245/40 R19:
    [odkaz]
    [odkaz] / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.19  20:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Tms......tak ta bílá Q3 SB stojí v showroomu Top Centrum v Kyjově. Byli jsme se na ni před časem podívat a hodili řeč se salesmanem.....
    Na druhé straně, když bych nakonec šel do Q3 SB, tak by to byl pro nás univerzál a RS....
    Barva? Asi ta základní šedá Nardo.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  18:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

w-a
    No, s tím širokým plechovým C sloupkem to přehnali, asi to má evokovat určitou příbuznost s Golfem. V barevně odlišné konfiguraci je to o poznání přijatelnější:
    [odkaz]
    Tvoje verze (s kovově lesklou linkou kolem C sl.) se ani nedá u T-RR nakonfigurovat:
    [odkaz]

Zajímavé je, že T-RR má designově stejná kola (Spielberg) v 18" (v základu), a GR (taky Spielberg) v 19" (za příplatek).
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.19  17:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

wl: Ta modrá ozdoba uvnitř je teda "chuťovka" ale budiž, být to tam nemusí a ještě ušetříš. Zato tenhle pohled mi opravdu silně připomíná dobu nucených N1 s plechy místo skel. Už jenom mříž v kufru a je to komplet. :-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.19  16:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Jako na šedou barvu už moc nejsem, ale zrovna ta Q3 SB se mi v této připlatkové dost líbí a hodí se to k ní. Ale teď se dozvídám, že u Audi nejsou žádné podpory na soukromníky, jen na firmy :-( Prostě u obyčejných občanů nepočítají, že by si kupovali Audinky >:-[] Ani ti co si našetřili za vodou / a jsou za vodou 8-s / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.19  16:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Tož ano....uvidíme na živo, ale již dříve jsem psal, že interiér u mě nehraje podstatnou roli. Ano, ale abych měl od tvrdého obložení otlačený loket....to asi ne..... ;-) Ani vlastně nevím, jestli si při jízdě vůbec loket na dveře dávám..... ;-)
    Macan ...?...Jasný, jestli zůstaneme u 2 aut tak ano......ale ještě nepadlo poslední slovo..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.19  15:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Když jsem přesedal kdysi po novém roce mezi Polem, Golfem, T-Rocem, Passatem a Tiguanem, tak musím říct, že kvalita interiéru je zdaleka nejslabší u T-Rocu. Nové Polo má interiér mnohem prémiovější než T-Roc. Přemýšleli jsme o něm, mojí ženské se celkem líbil a mě ty rozměry taky přijdou OK, ale ten interiér jsem teda nepřekousnul. To už Seat Ateca ho má teda hezčí a kvalitnější. V Atece mám tvrdé plasty na dveřích vzadu, ale vpředu mám v horní části měkké plasty a látku (ještě že vzadu nesedím). T-ROC je má vpředu tvrdé plasty na celých dveřích a když si o ty dveře opřeš loket, tak to sakra cítíš. Jako každý to má jinak, taky nepotřebuji v dailycaru kvalitu interiéru jako v Audi nebo Porsche, ale zase nehodlám jezdit v něčem špatným >:-[] Fakt se Pradědo někde koukni na saloně na vnitřek T-Rocu a ono tě to nadšení z nižší ceny proti Golfu R přejde. To si raději vyzkoušej třeba Ateca Cupra s 300 hp a stejným motorem!! Délka 438cm, spousta Alcantary.. Ale i ta moje Ateca se 190 hp jezdí velmi svižně (když se člověk naučí podřadit pádlem před tím než chce předjíždět a když má převodovku neustále v režimu Sport), z části díky nové 7DSG. [odkaz] / [odkaz]
    Nebo bych zůstal u původní myšlenky BMW X2 M35i 300hp na menších kolech. Ale chce to samozřejmě vyzkoušet. Ony všechny SUV jsou prostě tvrdší, protože to vyšší těžiště musí nějak eliminovat a u "rádo-by-sportovní" verze tím spíše :-O
    P.S.: SORRY JAKO, ale jestli máš na Macana, jak jsem pochopil, tak přece nebudeš jezdit v takovým hrozným interiéru jako má T-ROC !! >:D Za mě Q3 Sportback s 2,0 TSI 230hp + S-LINE interiér (hlavně ty sedadla), ani nemusí být nutně RS verze, jen nějakou pěknou barvu. [odkaz] Koukám, že jedno takové právě ve verzi 45 TFSI 230hp stojí v Hodoníně, ikdyž v bílé bych ho nemusel. Ale má ty správné sedačky !! [odkaz] Zajeď se kouknout a ukecej slevu aspoň 10% :-) Jinak bych ti uměl domluvit audienci u šikovného prodejce v Brně, kdybys chtěl do výroby hezčí barvu se zajímavou slevou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.19  15:14

« Re: PF 2020 - Jurkovičova rozhledna

Tak to je pěkná fotka, to se musí nechat !! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

iu
    Včera jsem jak jsem konfiguroval T-RR, tak mi to nabídlo stránku s R modely VW a u GR tam měli 310 PS, tak jsem si myslel, že zpátky odskočili od TR-R, ale asi to byl naopak starší, už neplatný údaj.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

pd777
    Žádné černé "pokračování dolů na C sloupku" tam není.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.19  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

Aký "každý koník nad 300 PS"? Asi si prehliadol, že Golf R už chvíľu 310 koní nemá, ale zase len 300. ;-)
    Ale inak beriem, že T-roc nedosahuje kvalitatívnu (materiálovú) úroveň Golfu, tá palubka je tak na polceste medzi Polom a Golfom, teda zjavne sa šetrilo. Ale technika je základ, MQB, 4motion, DSG, 2,0TSI 300k... No a v kontexte toho je cena za TRR prijateľná.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  14:45

« PF 2020 - Jurkovičova rozhledna

Tady mám pro vás krásný východ slunce u Jurkovičovy rozhledny nad skansenem:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.19  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny

iudex
    To je známá věc, že T-RR je levnější, než GR, každý koník (z těch deseti) nad 300 PS v GR něco stojí. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…