Thomasino 30.12.19 23:46
« Re: Re: Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu
Sakryš, ty prostřední z Cupry za 33T vypadají dobře. Ale šířka 245mm místo 225mm znamená taky vyšší spotřebu. Už tak se sotva po městě vejdu pod deset >:-[] >:-[]
Ronaulte, nechceš mi tam zajet? Já neumím polsky :-)
Edit: ale teď si uvědomuji, že mám ve VTP rozměr 225/45 R19. Kdybych objednal kola 19" z výroby za 20T navíc, měl bych 245/40 R19. Taková specialitka u Seatu >:D -
Ronault. 30.12.19 23:41
« Re: Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu
Thomasino: gumy podáš zvlášť nebo na protiúčet a když může mít Polo 18" úplně v pohodě, Ateca na 19" bude taky a je pravda, že vypadají nejlépe.
Jo, Polák tam má zajímavé 18" z Arony [odkaz] >:-[]
Nebo jiný má tady z Cupry Atecy: [odkaz] je to kousek za Krakovem, takže nedaleko, navíc za nějakých 33t Kč i s novými gumami...
A tady jsou přímo ony: [odkaz] Poznaň je trochu dál, ale zase je to moc pěkné město, byl jsem tam a stojí za návštěvu >:-[] ;-) I s gumama 30t Kč.... není co řešit :-! -
Thomasino 30.12.19 22:37
« Re: Re: Vyběr kol 18" pro Atecu
Určitě nechci do 19" kol, jednak z hlediska komfortu a taky mám letní pneu 18" :-!
Ale použiji kola 8x18 ET37 místo původních 7x18 ET45, takže budou o kousek ven, podobně jako ty origo 19". Asi to začínám vidět na ty stříbrné XR, nebo stříbrno-černé SR (ET35) - ty mají i Typový list pro Atecu. -
Thomasino 30.12.19 20:54
« Vyběr kol 18" pro Atecu
Bando, rád bych znal váš názor. Na jaro vybírám 18" kola na Atecu a zalíbila se mi kola BBS XR a případně SR co jsem měl na Golfu Sportsvan. Akorát řeším, jestli se k té červené se stříbrnými akcenty budou hodit stříbrné (hodí se asi nejvíce, ale kdo to má stále umývat), nebo lesklé černé (opticky možná zmenšují), nebo snad bronzové (ale k tomu bych musel ty stříbrné akcenty přelakovat na černou a to se mi nechce). Navíc bronzová kola budu mít asi na báwu. A nebo starší model SR v kombinaci stříbrno-černé, na fotkách s modrým Audi ke konci galerie, ty naopak opticky zvětší, protože mám jen 18" kola s profilem 225/50 R18. V galerii pro porovnání také 19" stříbrno-černé originál s širšími pneu 245/40 R19:
[odkaz] / [odkaz] -
pradeda777 30.12.19 20:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
Tms......tak ta bílá Q3 SB stojí v showroomu Top Centrum v Kyjově. Byli jsme se na ni před časem podívat a hodili řeč se salesmanem.....
Na druhé straně, když bych nakonec šel do Q3 SB, tak by to byl pro nás univerzál a RS....
Barva? Asi ta základní šedá Nardo.....
white label 30.12.19 18:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
w-a
No, s tím širokým plechovým C sloupkem to přehnali, asi to má evokovat určitou příbuznost s Golfem. V barevně odlišné konfiguraci je to o poznání přijatelnější:
Tvoje verze (s kovově lesklou linkou kolem C sl.) se ani nedá u T-RR nakonfigurovat:
Zajímavé je, že T-RR má designově stejná kola (Spielberg) v 18" (v základu), a GR (taky Spielberg) v 19" (za příplatek). -
woody-alien 30.12.19 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
wl: Ta modrá ozdoba uvnitř je teda "chuťovka" ale budiž, být to tam nemusí a ještě ušetříš. Zato tenhle pohled mi opravdu silně připomíná dobu nucených N1 s plechy místo skel. Už jenom mříž v kufru a je to komplet. :-)
Thomasino 30.12.19 16:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
Jako na šedou barvu už moc nejsem, ale zrovna ta Q3 SB se mi v této připlatkové dost líbí a hodí se to k ní. Ale teď se dozvídám, že u Audi nejsou žádné podpory na soukromníky, jen na firmy :-( Prostě u obyčejných občanů nepočítají, že by si kupovali Audinky >:-[] Ani ti co si našetřili za vodou / a jsou za vodou 8-s / [odkaz] -
pradeda777 30.12.19 16:49
Tož ano....uvidíme na živo, ale již dříve jsem psal, že interiér u mě nehraje podstatnou roli. Ano, ale abych měl od tvrdého obložení otlačený loket....to asi ne..... ;-) Ani vlastně nevím, jestli si při jízdě vůbec loket na dveře dávám..... ;-)
Macan ...?...Jasný, jestli zůstaneme u 2 aut tak ano......ale ještě nepadlo poslední slovo..... ;-) -
Thomasino 30.12.19 15:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
Když jsem přesedal kdysi po novém roce mezi Polem, Golfem, T-Rocem, Passatem a Tiguanem, tak musím říct, že kvalita interiéru je zdaleka nejslabší u T-Rocu. Nové Polo má interiér mnohem prémiovější než T-Roc. Přemýšleli jsme o něm, mojí ženské se celkem líbil a mě ty rozměry taky přijdou OK, ale ten interiér jsem teda nepřekousnul. To už Seat Ateca ho má teda hezčí a kvalitnější. V Atece mám tvrdé plasty na dveřích vzadu, ale vpředu mám v horní části měkké plasty a látku (ještě že vzadu nesedím). T-ROC je má vpředu tvrdé plasty na celých dveřích a když si o ty dveře opřeš loket, tak to sakra cítíš. Jako každý to má jinak, taky nepotřebuji v dailycaru kvalitu interiéru jako v Audi nebo Porsche, ale zase nehodlám jezdit v něčem špatným >:-[] Fakt se Pradědo někde koukni na saloně na vnitřek T-Rocu a ono tě to nadšení z nižší ceny proti Golfu R přejde. To si raději vyzkoušej třeba Ateca Cupra s 300 hp a stejným motorem!! Délka 438cm, spousta Alcantary.. Ale i ta moje Ateca se 190 hp jezdí velmi svižně (když se člověk naučí podřadit pádlem před tím než chce předjíždět a když má převodovku neustále v režimu Sport), z části díky nové 7DSG. [odkaz] / [odkaz]
Nebo bych zůstal u původní myšlenky BMW X2 M35i 300hp na menších kolech. Ale chce to samozřejmě vyzkoušet. Ony všechny SUV jsou prostě tvrdší, protože to vyšší těžiště musí nějak eliminovat a u "rádo-by-sportovní" verze tím spíše :-O
P.S.: SORRY JAKO, ale jestli máš na Macana, jak jsem pochopil, tak přece nebudeš jezdit v takovým hrozným interiéru jako má T-ROC !! >:D Za mě Q3 Sportback s 2,0 TSI 230hp + S-LINE interiér (hlavně ty sedadla), ani nemusí být nutně RS verze, jen nějakou pěknou barvu. [odkaz] Koukám, že jedno takové právě ve verzi 45 TFSI 230hp stojí v Hodoníně, ikdyž v bílé bych ho nemusel. Ale má ty správné sedačky !! [odkaz] Zajeď se kouknout a ukecej slevu aspoň 10% :-) Jinak bych ti uměl domluvit audienci u šikovného prodejce v Brně, kdybys chtěl do výroby hezčí barvu se zajímavou slevou ;-) -
white label 30.12.19 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
iu
Včera jsem jak jsem konfiguroval T-RR, tak mi to nabídlo stránku s R modely VW a u GR tam měli 310 PS, tak jsem si myslel, že zpátky odskočili od TR-R, ale asi to byl naopak starší, už neplatný údaj. -
iudex 30.12.19 14:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G8 ceny
Aký "každý koník nad 300 PS"? Asi si prehliadol, že Golf R už chvíľu 310 koní nemá, ale zase len 300. ;-)
Ale inak beriem, že T-roc nedosahuje kvalitatívnu (materiálovú) úroveň Golfu, tá palubka je tak na polceste medzi Polom a Golfom, teda zjavne sa šetrilo. Ale technika je základ, MQB, 4motion, DSG, 2,0TSI 300k... No a v kontexte toho je cena za TRR prijateľná.