Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 06.01.20 19:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
Iudex: tvůj přístup hodnotím velmi kladně, vidím, že jsi se inspiroval u mne, když mi odešla baterka na Meganu, naznačil jsem, že je čas na výměnu a do pár týdnů objednal Polo GTI :-! A byl to dobrý nápad, teď jsem ještě pichnul gumu, tak to začíná >:D
Tak mě napadá jak sleduji dohazovače Thomasina, věděl bych taky o jednom pěkném kousku, barva exklusivní Cedre, první majitel, který byl extrémně pečlivý, je to Mégane GrandTour 1.6 dCi >:-[] :-! >:D
Jinak mě na Supu ta šedá taky nějak nesedí, tady na liftbacku je to lepší než na Combi, ale i tak.
Každopádně auta opravdu drahnou a výběr se redukuje, jsem rád, že jsem to tak stihnul -
Thomasino 06.01.20 19:39
Jenže tobě tam zapomněli dát barvu !! >:-[] >:-[]
Mít před nehodou a být to třídvířko, jako RaceCar na okruh bych to zvážil ;-) Ale na to stačí z Německa 2 roky jetá normální Cupra 290/300 za 550-650 tisíc :-! Třídveřová! -
Thomasino 06.01.20 18:28
Stejný motor a převodovka co mám v Atece, skvělý sedačky. Hrozná barva :-(
Mimochodem cestou z práce jsem potkal kamion u dealera Ford a asi přivezli kombik ST v oranžové. Bylo to křiklavé i za tmy ;-) >:D -
Thomasino 06.01.20 16:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
A co říkáš na tu Cupru? ;-) Ta je podle mě libová a pokud by IUDEX neřešil odpočet DPH, tak za mě skvělá koupě. Dneska najít takové auto bez filtru je super. Navíc po někom známém. Teda pokud nehledá velkou škatulu, když psal u Superbu. -
Thomasino 06.01.20 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
iudex - osobně mi přijde oranžová na kombíku u Fo ST už moc šílená, nemluvě o tom, že na tu barvu půjde za jízdy více hmyzu a kdo to má stále umývat! 8-s Bral bych ale tu vínovou RUBY, ta se mi na živo na Focusech líbí, na slunku vypadá výborně! Zvláště jestli za tu modrou chtějí takový nesmysl. Navíc mě se tento odstím modré moc nelíbí, nějak to není ono. A to mám modrý celkem rád. Kdyby to byla ta pěkná tmavší modrá co byla na druhé generaci Fo ST, a co jsem málem objednal místo Golfu GTI, to by byla jiná káva !! [odkaz] / [odkaz]
Ale po různých peripetiích co si zažilo pár majitelů Focusů RS v posledních letech, bych osobně neměl tu důvěru koupit Forda, natož ST s podobným motorem. Hlavně způsoby komunikace a řešení reklamací ze strany zastoupení Fordu ČR byly katastrofální. U mě tato značka skončila :-(
P.S.: Známej prodává Leona Cupru v kombíku se skvělým motorem 2,0 TSI 300 koní, ještě bez filtru! Ale je to v edici KARBON, která to trochu navyšuje. Prodává ani ne po roce, starají se o auta dobře, je nadšenec do aut. Ale není tam odpočet dph. S cenou by asi ještě něco uměl. A má to ty skvělý příplatkový sedačky co jsem měl taky v Cupře. Pokud to na tebe není malé. Žena by ale byla ráda :-) Ale bacha, na okruhu bys byl rychlejší než s 340i !! [odkaz] -
speedfred 05.01.20 13:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
Zdarec chlapci, všetko dobré aj Vám v dalšom už rozbehnutom roku.
Pozerám že tu sa už znova preberajú konfigurátory, ja na to kašlem najbližších pár rokov a dojazdím čo mám (sorry svetová ekonomika).
Jedine že by......[odkaz] >:D -
pradeda777 05.01.20 12:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
iu....oranžová Fusion na Proceed GT je hezká. Ale 2 oranžová auta v garáži??? Já bych bral i červenou Track. Motory u Kie ale nic moc. Na českém konf. se za ty motory asi stydí, tak raději výkon ani neuvádějí.
-
pradeda777 05.01.20 12:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
wl...4778 mm je délka Mondea LB. (Delší než Macan.... :-O ). Takže Focusu Kombi pořád nějaký ten "cenťák" do Mondea schází. No, a pak tu máme rozměry v interiéru. Ty jsem nestudoval, ale pro iu a jeho početnou rodinu to může být dost podstatné. -
iudex 05.01.20 11:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PF 2020
Tak Mondeo lift má 4,78m, to je stále rozdiel, plus šírka 1,89 m, takže celkovo je stále o dosť väčšie, ako Focus kombi (4,67 x 1,82m).
Inak tie farby ma nepotešili, okrem jednej (nezaujímavá šedá magnetic za 500 eur) sú všetky ostatné metalízy "špeciálne", rozumej drahšie: červená ruby (pekná, ale príliš tmavá) je za 800 a spomínané oražová fury a modrá performance za 1500 eur. Teda moja konfigurácia Focusu (kombi, modrá, LED, winter a performance paket) by bola cca 35100 eur a to je sakra veľa.
Viem, že Proceed GT nie je rovnaká liga, ale ten v obdobnej výbave je za 25600, to je skoro 10t rozdiel. A oranžová fusion (za 500 €) je krajšia ako fordovská orange fury.

Jazdenky nie sú moja šálka kávy, niet nad to sedačky si oprdieť sám. >:-[] A mám rád tú vôňu nového auta.
Ad Leon, je to fajn auto a stále sa mi páči, ale výber je aktuálne malý, Cupra ako rodinné auto je asi trochu hardcore a drahá a "warmcombi" 140 kW verzia rovnako vypadla z ponuky, takže medzi udusenou 1,5TSI a Cuprou nie je nič. Naviac v dobe, keď sa už preháňajú po cestách maskované kúsky novej generácie, ktorá má byť predstavená o mesiac, by som už tento model nebral: [odkaz]
wl: ten Superb vyzerá dobre, v Sportline ešte viac. Tá šedá neviem, na jednej strane to celkom ladí a vyzerá neopozerane, na druhej strane je to trochu ako základná farba. Sup mám "vybraný" v tej peknej červenej velvet: [odkaz]
Inak ani tá červená ruby na Focuse nie je zlá, je síce trošku tmavšia ako by sa mi páčilo, ale má hĺbku a na rodinnom kombíku to nemusí byť zlé: [odkaz]