Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.20  01:44

« M240i - nová Rebelka

Th
    Gratulace!
    Čekal jsem nové auto, ale vidím to samé, co před tím...? :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.20  01:34

« G8

• « 00 Reagovat !

foto Market

Market 17.01.20  23:20

« Re: M240i - nová Rebelka

Vela stastnych kilometrov zelam.
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.20  22:36

« M240i - nová Rebelka

Tak už jsem se konečně po 4 měsících dočkal a nová modrá Rebelka je doma ;-) :-)
    [odkaz]
    P.S.: Tahle by byla do fotosoutěže dobrá :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.01.20  22:09

« Re: Ohořelá poznávačka v tunelu

Jestli to bylo Mansory, tak těch 5 milionů byla škoda za ty odpadlé kachličky v tunelu na fotkách ;-) >:D

Nějaká firma ho půjčuje, ale v červené dle fotek, v tunelu vzplálo černé... že bychom měli v ČR hned dva takové unikáty :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  17:43

« Re: Re: Re: G8 GTI?

Tady by asi většina petrolheadů dala (na první dobrou) přednost vrcholné GT4, před základní 911/992.
    Já bych proti GT4 postavil spíš 911T 991.2 s manuálem, ale ta už je bohužel minulostí.
    Dílčí kritika GT4 za poněkud nevýrazný zvuk (OPF) a zbytečně dlouhé převody se u takového auta neposlouchá vůbec dobře a zvlášť atmosféru dokáží zbytečně dlouhé převody částečně "otrávit". Ono to očekávání od GT4 je logicky velké (viz minulá g.), tak snad to ve finále nebude (motoricky) jen slabý odvar z GT3 (991.2). Nejde mi samo o rozdíl 80PS, jako o samotný charakter motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.01.20  16:03

« Re: Re: G8 GTI?

Keď už tu riešime Porsche a bycharskú otázku, či špičkový Cayman, alebo za tú cenu už základnú 911ku, tu je porovnávačka 911C vs Cayman GT4: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.01.20  14:43

« Re: G8 GTI?

G8 GTI......Kia spotlights? ;-) Už nevím který to byl přesně model, ale tenkrát mě to zaujalo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  14:16

« G8 GTI?

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  14:02

« allroad

Vzhledem k tomu, že kupuji auta na +10 let, tak dnes na nákup podobného auta není zrovna vhodná doba, člověk neví co bude za 3-5 let, ne tak za 10 a víc.
    Navíc jsem se, poměrně nedávno, finančně "trochu" vyčerpal. ;-)
    Výběr barev na A6/A6allroad docela o ničem, asi bych musel jít do individuálu. Šedá by to mohla být, ale ne jen tak ledajaká.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.01.20  13:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

Tak keď Ty konfiguruješ, tak to nebude "len tak", cítim blízky nákup. A potom nenápadnú otázku v diskusii, aká farba sa nám páči na Allroade, resp. rovno či sa nám páči nejaká šedá na Allroadovi. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  13:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

Dnes s aktuálním posílením koruny, se zase vyplácí dovézt některá auta přímo z D.
    Nedávno jsem si jen tak konfiguroval novou A6 allroad a rozdíl byl cca 250 - 300 tisíc Kč, to na zemi nenajdeš.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  13:20

« Re: Re: Ohořelá poznávačka v tunelu

>:-[]
    Jo, někdy je ta škoda tzv. "Rath nerath". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.01.20  10:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

Tož hrabal jsem se v tom......a v konfigurátoru CGTS 4.0 je, ale ceny žádné. Ano, je to v angličtině, čehož jsem si včera ani nevšiml. Pořád beru angličtinu jako "native language"... ;-)
    Edit. Ano, těch 2.1 mil je za 2.5l T čtyřválec. Takže za NA 4.0l GTS to bude...?....2.3 mil ?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.01.20  06:27

« Re: Ohořelá poznávačka v tunelu

wl: Do miliónů by mohla škoda jít i v případě ohořelé Škodovky. Nerath to říkám, ale stačí jedna krabice vína v autě a hodnota raketově roste. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  00:56

« Ohořelá poznávačka v tunelu

Tak Lambo to sice bylo, ale údajně Aventador Mansory. V tom případě by ta škoda měla být spíš větší, než 5 mega.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.20  00:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

Za 2.100.000 je na českých stránkách původní přeplňovaný Cayman GTS, 4.0 tam zatím není... a v českém konfigurátoru aktuálně není žádný Cayman GTS, ani původní ani nový 4.0.
    Pokud se v tom začneš více hrabat, tak tě to přehodí na mezinárodní stránky Porsche.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.01.20  22:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

Cayman GTS 4.0 se objevil na českém konfigurátoru. Cena v základu 2.100.000 vč. DPH.....výbava na přání nemá zatím ceny....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.20  20:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

Spíš víc:
    Cayman GTS 4.0 od 81.926,- euro
    911/992 Carrera S od 120.125,- euro
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.01.20  20:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS

wl...rozdíl v ceně? Vidím to tak na 600-800 klacků. A to pro mnoho opravdových zákazníků z řad tradičních "kvedlařů" bude zlomový bod..... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…