Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
white label 17.01.20 17:43
« Re: Re: Re: G8 GTI?
Tady by asi většina petrolheadů dala (na první dobrou) přednost vrcholné GT4, před základní 911/992.
Já bych proti GT4 postavil spíš 911T 991.2 s manuálem, ale ta už je bohužel minulostí.
Dílčí kritika GT4 za poněkud nevýrazný zvuk (OPF) a zbytečně dlouhé převody se u takového auta neposlouchá vůbec dobře a zvlášť atmosféru dokáží zbytečně dlouhé převody částečně "otrávit". Ono to očekávání od GT4 je logicky velké (viz minulá g.), tak snad to ve finále nebude (motoricky) jen slabý odvar z GT3 (991.2). Nejde mi samo o rozdíl 80PS, jako o samotný charakter motoru. -
white label 17.01.20 14:02
« allroad
Vzhledem k tomu, že kupuji auta na +10 let, tak dnes na nákup podobného auta není zrovna vhodná doba, člověk neví co bude za 3-5 let, ne tak za 10 a víc.
Navíc jsem se, poměrně nedávno, finančně "trochu" vyčerpal. ;-)
Výběr barev na A6/A6allroad docela o ničem, asi bych musel jít do individuálu. Šedá by to mohla být, ale ne jen tak ledajaká. -
iudex 17.01.20 13:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS
Tak keď Ty konfiguruješ, tak to nebude "len tak", cítim blízky nákup. A potom nenápadnú otázku v diskusii, aká farba sa nám páči na Allroade, resp. rovno či sa nám páči nejaká šedá na Allroadovi. >:D >:D -
white label 17.01.20 13:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS
Dnes s aktuálním posílením koruny, se zase vyplácí dovézt některá auta přímo z D.
Nedávno jsem si jen tak konfiguroval novou A6 allroad a rozdíl byl cca 250 - 300 tisíc Kč, to na zemi nenajdeš. -
pradeda777 17.01.20 10:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS
Tož hrabal jsem se v tom......a v konfigurátoru CGTS 4.0 je, ale ceny žádné. Ano, je to v angličtině, čehož jsem si včera ani nevšiml. Pořád beru angličtinu jako "native language"... ;-)
Edit. Ano, těch 2.1 mil je za 2.5l T čtyřválec. Takže za NA 4.0l GTS to bude...?....2.3 mil ? -
white label 17.01.20 00:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS
Za 2.100.000 je na českých stránkách původní přeplňovaný Cayman GTS, 4.0 tam zatím není... a v českém konfigurátoru aktuálně není žádný Cayman GTS, ani původní ani nový 4.0.
Pokud se v tom začneš více hrabat, tak tě to přehodí na mezinárodní stránky Porsche.

Gratulace!
Čekal jsem nové auto, ale vidím to samé, co před tím...? :-O >:-[]