Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 24.01.20 13:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
tms....tak kola se mě líbí. Detaily interiéru bych neřešil, ale chybělo by mě střešní okno a samozřejmě fofrklacek.... ;-)
Jo, a záruka se dá za nějaký peníz prodloužit i později.....myslím, že ten servis inclusive je důležitější.
Ale jinak cena je suprová, musíš uznat. Já bych za takový mrzký peníz dnes neprodával ani moji 1er "stařenku"...... ;-) -
Thomasino 24.01.20 00:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Chybí tam M proužky na pásech [odkaz] , které jsem si nemohl odpustit, pak vyhř.volant a hlavně měl tento smůlu že má z fabriky pneu Bridgestone. Já měl štěstí a mám Michelin Super Sport ;-) Navíc jsem si nechal vyměnit ten panel na přístrojovce za karbon jako má M2, plus obložení kolem řadičky mám karbon/alcantara z M Performance doplňků >:-[]
[odkaz] - ale jen to dole, řadička zůstala původní a obložení kolem iDrive ovladače mám stříbrné: [odkaz]
A na volantu trochu karbonu. Jo a tento má podbarvení kol v černé, já v šedé. Taky mám prodlouženou záruku na 5 let, tento má jen servis zdarma na 5 let :-) -
pradeda777 23.01.20 21:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Ok......já text hned nečetl....a z obrázku na mě koukal....ok....liftback....a jo, pak dál se tam objevil i s/wagon....a na ten x-over jsem moc zvědavý.... :-! To jako tomu LB přidají 2 otáčky na pružinách? ;-)

Kdybych šel do kupátka, tak bych bral M2C v manuálu a pak řešil "změkčení" podvozku via KW nebo Bilstein. Možná by stačilo jen vyměnit tlumiče. Já vím, "springs and dumpers work together"...ale určitě by se nějaký borec našel co umí podvozky....