Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.01.20 11:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
pd7
Ta zakejhala (kdákají slepice) už včera ve 23:13, a zdaleka ne poprvé.
Věřím, že máš na to, abys pochopil, že to co napsal woody je čirá pravda, jestli máš i na to, přiznat to tady, to je otázka.
Pokud chceš skutečně auto na "sportování pro chlapy", zbav se v prvé řadě veškerých posilovačů, proti nim je plně synchronizovaný manuál fičura pro exhibicionistické slečinky.
Připadá mi to celé, jako by sis koupil špičkový rotoped, který bys ovšem používal halvně jako sluhu (věšák na šaty), ale všem, co by skutečně pravidelně jezdili na běžném rotopedu říkal, že to nemá cenu, pokud nemají ten "správný" rotoped, jako ty. ;-)
Nejdřív ty "kecy" (manuál pro chlapy/automat pro teplouše) byly jen trapné (viz i tvá "teplá" cesta do Prahy Yarisem), později nudné, a teď už jsou jen otravné, takže se vůbec nedivím, že se woody takhle ozval.
Navíc teď všechny jeho auta mají manuál (na rozdíl od těch, kterými jezdíš ty), takže tvé poznámky o potrefené huse jsou v jeho případě úplně mimo. To můžeš klidně napsat mě..., nám zbyl doma poslední manuál (5er) a s tím se svezu už jen občas. -
woody-alien 26.01.20 08:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Dědo, už seš jak Arese. Hlavně aby to mělo klasickou ručku !!!! A na co ? Hmm, no pro ten pocit. Než vyjedu, tak se s ní pomazlím. >:D
Já jsem rozhodně dalek toho někomu mluvit do priorit. Když má někdo rád manuál, prosím, ať si ho má. Ale takový ty řečičky o převodovce "pro chlapy", tomu se musím smát. Jasně, tak máš v autě převodovku pro chlapy a RWD....ale jezdit v noci, to ne, to je tma, za mokra je zase ta zadokolka se šestiválcem moc divoká a když do Prahy, tak Yarisem s automatem. Nějak mi připadá, že já jsem se svým usr.aným čtyřválcem, FWD a manuálem z donucení pomalu větší nadšenec jak ty. Jenom o tom možná tolik nepíšu a nedělá mi problém (třeba jako dneska) vstát v pět ráno, využít slušného počasí a trochu ten vehikl potrápit. Protože mě to prostě baví a je to pro mě relax. A moc neřeším, že na to nemám to SPRÁVNÉ auto. ;-) -
pradeda777 25.01.20 23:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Tms....ano, manuál v BMW není "as good as Honda or Mazda", ale 2-3-4-5-6 a "particularly" s MPP řadičkou "leave for dead" any automatic.....in my book..... ;-)
A ti lidi, kteří u sporťáku šáhnou po automatu, když je možná volba rozumného manuálu, by si sporťák neměli kupovat, protože jim očividně o žádné sportování nejde. >:-[] -
pradeda777 25.01.20 22:58
« Re: X2 M35i, X4 M40i a další auta na BMW xDrive Experience
tms......ano, o X3 M40i jsem uvažoval, ale jako univerzál je to moc velké. To spíš ta X2 M 35i. Čekám, až se jedna objeví v Renocaru, abych ji otestoval. Ano, většina borců co ji jela kritizuje tuhý podvozek. A jak to vidíš ty v porovnání s M2? A s M240i? M140i také není zrovna "pohodlíčko pošušňáníčko", ale v comfort mode se s tím dá žít..... ;-) -
Thomasino 25.01.20 22:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Ty děláš, jako by ten manuál byl nějaký přesný a dobrý, třeba jako v BRZ nebo CTR. A někteří lidi raději sáhnou po skvělém automatu ZF >:-[] :-)
Ale dobře, něco do sebe ten manuál má, to uznávám. Mě by se teda líbilo kdyby to bylo 3-dvéřové. Ale určitě bych tam nemohl mít díru ve střeše :-( -
pradeda777 25.01.20 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
-
pradeda777 25.01.20 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Evropské prodeje aut letos klesnou o dvě procenta. Odhadují to samy automobilky
David BurešDavid Bureš25. 1. 2020 • 20:29169
Problém může být také omezená nabídka (ve snaze o snížení flotilových emisí se očekává osekávání nejsilnějších motorizací) nebo třeba nedůvěra k novým technologiím. Vždyť kolikrát jste v poslední době slyšeli názor, že je přece lepší si koupit nějakou ojetinu než nové auto.............už tomu rozumíte? :-! -
Thomasino 25.01.20 18:05
« X2 M35i, X4 M40i a další auta na BMW xDrive Experience
Tak jsem dneska v Peci pod Sněžkou a širokém okolí vyzkoušel spoustu BMW xDrive modelů. Především M550i se kterou jsem jel 15km po okreskách (druhých 15km jako spolujezdec) a zpátky pak v X2 M35i. Ta je fakt poměrně tuho naladěná i v režimu komfort a na zimních gumách. Zvukově to není špatný, ale ta M550i se mi líbila samozřejmě o dost více! >:-[] Také jsem zkusil X4 M40i, nebo novou X6 na pneumatickém podvozku, dále novou předokolkově naladěnou M135i, ale bylo ve slalomu dost cítit to posazení motoru před nápravou a nedotáčivě se hrne po čumáku ven. Taky tam bylo Mini Clubman JCW, nějaké další X5, X7, nebo 12-ti válcová M760Li apod. Sníh jsme si užili cestou zpátky po zapadlých okreskách, kde jsme z velkého kopce dolů otestovali asistent pro sjíždění kopců. Celkem zajímavá akce!1 :yes:
Pradědo, přemýšlel bych na tvém místě o X3 a X4 v motorizaci M40i :-) Jede to jako hrom i v této velikosti auta. Na X4 se mi líbí že je nižší jako X3 a není to úplně klasické vysoké SUV. Ikdyž ten zadek ve světlé barvě není úplně povedený. -
white label 25.01.20 15:10
« Další tragická nehoda na stejné cestě
Během jednoho pracovního týdne, na stejné cestě, jen o dva km dál (na východ), další tragická nehoda opět s marnou asistencí vrtulníku. Tentokrát nerovný souboj kamionu a Felicie (vypadá jak po sešrotovaná na vrakáči) s 23 letým řidičem. Stává se tady z toho zase cesta smrti... :no:
[odkaz]
"...nehody, která si na Vsetínsku vyžádala již třetí lidský život v letošním roce..." -
pradeda777 24.01.20 23:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
-
iudex 24.01.20 21:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Tak 1,1 mil (vyše 43t eur) by za jazdenú M140i r.v. 2017 (?) dal len čistý blázon, keď ako píše Tom fungl nová sa minulý rok dala kúpiť lacnejšie. A kto by pozeral podobne (málo) jazdenú, tak v Dojčlande sa také predávajú za cca. 35-36t (cca. 900t). Matne si spomínam z prednášok ekonómie, že takejto cene sa hovorí cena obľuby (cena vyjadrujúca citový vzťah predávajúceho k veci, teda mimo trhovej reality). ;-) -
pradeda777 24.01.20 18:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Na konci léta se ještě dala objednat nová. Ale už jen v automatu. O vánocích už jen nová 1er FWD tří a čtyřhrnek (automat). Bye bye....šestivál......bye bye manuál....bye bye MPE....bye bye solidní zvuk výfuku.... :-( -
Thomasino 24.01.20 16:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Jestli ti někdo byl ochotný dát 1.1 mega, tak to jsi měl prodat. Ještě na konci léta se dala koupit pod 1.1 mega nová M140i s automatem ZF ve skoro plné výbavě! >:-[] Středně vybavená j3n lehce nad milion. Navíc když tam nemáš barvu ;-)
P.S. Prodlužovat záruku později už nejde. A oni tam v tom konfigu neměli tuším Exclusive servis (vč.dílů), ale jen ten základní, jako garančka, oleje, filtry..)

Jinak, viděl jsem vedle sebe teď stát novou Mazdu 3 a nového Focuse v kombíku a oba byli v červené, jak jste to tu probírali nedávno a ta červená na Focusu proti Mazdacke je nic moc, opravdu spíše bordó...