Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 16.02.24 09:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja prídem so šedou (bielou) myškou, ale kurevsky hlučnou. Včera som sa bol na ňu pozrieť ak to auto je nádherné. -
iudex 16.02.24 08:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja by som rád vybehol, ale v sobotu idem na neveľmi príjemný lekársky zákrok. ;-\ Ale plánujem dobehnúť niektorú sobotu (aj s nejakým prezentom od Gašparíka). :-) -
pradeda777 16.02.24 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ok....srandy moc, ale jak to tak vypadá, tak iudex v sobotu na okouknutí žluté RS3 SD nepřijede a účast na akci "dědův vozový park/sklípek/pokec/žádné baby" nikdo závazně nepotvrdil, tak se akce musí odložit na "později". Sorry.... :-! -
iudex 16.02.24 07:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl: no keď prídeš s karmínovočerveným Porsche ako naposledy, tak k tej dúhe prispeješ aj Ty. Notabene Fred so zeleným. >:-[]
[odkaz] -
Thomasino 15.02.24 22:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
V tom případě si najdu poblíž nějaké ubytování a nemám problém s vámi posedět a popít. Ale to bych nechal až na nějaké teplé období, jako květen apod. Tím nemyslím "teplé", jako že tam bude pár chlapů a žádné ženské >:-[] >:D Ikdyž jeden bude mít růžovo-fialové Porsche >:D -
pradeda777 15.02.24 15:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Jestli iudex přijede do Kyjova okouknout ten žlutý RS3 sedan (sobota otevřeno do 12.00, nebude tam sice můj prodejce, ale slíbil, že by to zařídil. I když v pátek do17.00 by to bylo pro něj lepši), a pak bychom mohli posedět a něco si zobnout u mě ve sklípku. ;-)
Jestli ale chcete v sobotu jen přijet a okouknout můj nový vozový park + pokec/sklípek, tak klidně, ale dejte vědět ještě dnes. ;-)
[odkaz]
[odkaz]