Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.01.20  08:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

iudex: ok, motory ti možná jdou, ale třeba brzdy zase umí výborně zajíždět speedfred. Jeho video z Mostu bylo inspirativní. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.20  08:50

« Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

Tak ale dobre zabehnúť auto nie je jednoduché. Cestovanie pre rožky, teda krátke trasy po meste sú vyslovene škodlivé, takže to by chcelo aj dlhšie trasy, ktoré dedo nerobí, takže našu pomoc potrebuje :-) A ako auto zabehneš, tak bude jazdiť po celý život. No a tu mám ja vynikajúce výsledky, napr. Ecoboost som zabehol tak dokonale, že napriek všetkým štatistikám a prognózam šlape 8 rokov ako hodinky bez jedinej poruchy, a to so spotrebou blízkou papieru. Beat this! >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.01.20  08:24

« Re: Re: Re: Poslední mohykán

Zrazu nás tu je, kamarátov >:D
    Ja ponúkam ako bonus zábeh. Obehnem vás všetkých.
    Najlepšie pre zábeh je častá zmena jazdných štýlov, tak to bude mať dokonale zabehnuté.

Ták. Až teraz je to ponuka, ktorá sa neodmieta
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.20  08:16

« Re: Re: Poslední mohykán

Tuším si sa navnadil :-) [odkaz]
    Ale tak aj ja by som sa pre kamaráta vedel uvoľniť z pracovnej hektiky, aby som pomohol... s Porsche. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.01.20  08:10

« Re: Poslední mohykán

Dany: Je nám to jasné. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.01.20  07:14

Dedo, ak by bola pre teba vzdialenosť na taký typ auta cez, tak daj vedieť. Kľudne ti ho priveziem.
    Ja som ochotný chlapec a mám to tu pod nosom ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.20  20:43

« Re: Re: Rebelka

Dal bych tam místo tečky (dobře udělanou) nálepku rozpláclé mouchy... a máš od nich klid. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.01.20  20:15

« Re: Rebelka

To je šroubek který drží SPZ >:-[] Uvidíme co na to cajti.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.20  20:04

« Rebelka

Th
    Kde si (teď v lednu) chytl tu rozpláclou mouchu na RZ (mezi 3 a 0)?
    A Ty ses odsTěhoval do Moravskoslezského kraje?
    >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.20  19:07

Jako investice bude zajímavější rovnou GT4.
    911 si obecně drží cenu líp, než Cayman/Boxster.
    A dědu už nějaké zhodnocení příliš tankovat nemusí, to spíš jeho dědice.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.01.20  18:45

« Re: Re: Transfagaracosi..

Spíše bych v dnešní době objednal CAYMAN GTS 4,0 s manuálem, to bude do budoucna kára s potenciálem na zhodnocení !! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.20  18:43

« Poslední mohykán

Pd777
    Našel jsem ti v Bratislavě (tam to máš kousek) vzácně zapomenutou skladovku, ještě bez OPF, auto přesně pro tebe, na víkendy i do garáže. Má bohatou výbavu (skoro jako kyjovkská nevěsta) a má dokonce i tvou oblíbenou panoramatickou střechu a je červené!
    Původní cena 173 671,- euro, aktuální cena 129.990,- euro!
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.01.20  18:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

Jako jestli je to tvrdší než na M2 ?? No je to dost podobný, fakt jsem to u "rodinné" X2 nečekal :-O :'-(
    Ta X4 M40i má mnohem lepší sladění a ve finále i pěknější zvuk. Holt šestihrnek je šestihrnek !! ;-)
    P.S.: Rebelka se už dočkala značky >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.01.20  10:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

tms....tož enom připomínám, že mě "dlužíš" odpověď z 25.01 22.58 re - tuhý podvozek X2 M35i.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 29.01.20  09:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

Včera som zdrhal ešte pred tým. Už som pár krát zažil zaslepené svetlá snehom, samozrejme vo fujavici, v tme, na tej našej diaľnici, kde nieje kde zastaviť... To si potom rád, že niekto ďalší má vyhrievané heligónky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.01.20  08:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

No môžeme to asi uzavrieť tým, že doba na výhodnú kúpu hotheču už skončila, bude len drahšie.
    Dany: ako včera cesta z práce? Ja som išiel z BA po štvrtej a bolo to dosť veselé, kvôli sneženiu som nevidel ani pruh, v ktorom mám ísť, svetlá zalepené hrubou vrstvou primŕzajúceho snehu nič neosvetľovali, k tomu obvyklá súvislá kolóna v troch pruhoch, celkom hardcore.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.01.20  13:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

Iudex, bral, nebral, keBY... Len som obhajoval existenciu toho základu. Na normálne jazdenie to bolo naladené pekne. Ron spravil bezpochyby dobrý kauf ;-)

Ron, tiež nemám odložené ceny, ale matne si pamätám, že N-ko začalo tesne okolo 27t a postupne zdražovalo. Keď prišiel Megan, tak N-ko cenovo podliezol a potom sa to v čase menilo. Teraz je RS úplne uletený a ako upgrade B segmentu by dávalo zmysel základné N-ko.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.01.20  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

Dany: tak to se musím podívat :-O teď jsme s Picassem v Bukfurdo, takže až se vrátíme :-! Nicméně jsme našli při přezouvání v servisu na bočnici malou dírku, ale ta by zase asi neudělala takový zvláštní průběh, že jsem ujel po té ráně skoro 30 km...

Iudex, Dany: Nevím kolik stál MRS přesně, to jsem si neuložil, ale když jsem se díval na konfiguraci mého Pola s konečnou cenou a srovnával predvadecky a skladovky MRS, tak rozdíl byl kolem 200-250t Kč, prostě rozdíl třídy tam byl. Přemýšlel jsem i o i30N, je o něco levnější než MRS, ale ne o moc.

I tak jsem překročil limit, původně jsem dost přemýšlel o SSS, ale prostě úzká sedačka a protesty manželky, že v tom budu vypadat blbě mi dovolily vzít Polo GTI >:D Naštěstí asi týden po podepsání smlouvy jsem dostal nabídku na novou práci za značně lepší peníze, takže bude i na jídlo i na chystanou rekonstrukci bydlení :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.01.20  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

Dany: presne to som mal na mysli, nie dnešnú cenu MRS (32t), ale minuloročnú, začínajúcu pod 28t. Sám si tu viackrát písal, že by si bral práve ten základ, tam bola najlepšia power for money, bez príplatkových blbostí a s nejakou zľavičkou bola reálna cena 26t. Ak by si človek takéto niečo kúpil na jeseň minulého roka, dnes by skákal od radosti, ako dobre kúpil. Ale myslím, že aj Ron spravil dobrý kauf.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.01.20  10:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

Ron, MRS bol takto drahý v čase, keď si vyberal Polo? U nás stál základ niečo málo cez 27t €. Momentálne 31990 ;-\
    Keby si pár rokov nejedol, tak si aj zvykneš ;-)

Na margo toho tvojho defektu. Nemal si Nokiany vyrobené v Rusku? Z viacerých strán presakujú negatívne skúsenosti od horších vlastností až po konštrukčné problémy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…