Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.20  06:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

Dědo, teda já jsem celkem zběhlej v institutu "kyselých hroznů" - tzn. zdůvodnit si, proč něco nechci, i když to chci - ale použít pro 911 "je to už moc zastaralá kastla", to bych asi nevymyslel. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.20  06:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

iudex: Vskutku prémiový kovboj.... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.20  21:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

A pak kde se bere ta špatná pověst řidičů BMW. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.20  21:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

Slovenský šofér BMW, treba vidiet: [odkaz]
    >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.20  19:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

Takže Kia X-Ceed nebo o něco větší Oktávia IV Scout >:-[] Mimochodem kamarádovi jsem pomáhal koupit za dobrý peníze Passata Alltrack 2.0 TSI, je s ním hrozně spokojený. Měl jsem ho půjčený na jeden den a fakt slušný univerzál. Na mě zbytečně dlouhý, ale ještě by to šlo. Jen to není moc řidičské auto.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.01.20  17:25

tms....píšeš, že X5 a X6 je strašně velká. Ale nová X3 je skoro tak velká jak byla předchozí X5 kterou jsem měl a proto jsem se ji zbavil. Já teď potřebuju univerzál (jedno auto v garáži) a proto se dívám po xoveru. :-!
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.01.20  17:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

iu....vidím, že ještě nevíš co je a co není vtip....... ;-) Ale nic si z toho nedělej, časem se to všechno srovná... ;-)
    911 není můj "cup of tea"....je to už moc zastaralá kastla......Cayman se mě líbí daleko víc... ;-)
    X3 M40i si určitě projedu, ale na univerzál je to moc velký.... ;-\ (Leda by mě abnormálně okouzlila..... ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.20  17:08

PD - ano, byla v Comfort režimu a bylo to tvrdé. Zkusili jsme i Sport, to bylo "kurnik-tvrdé" >:-[] Takže bych opravdu koukal na X3 M40i nebo 40d, nebo X4. Za mě je X5 a X6 strašně velká !! To pro mě není. Jezdil se mnou chlápek co koupil lehce jetou X3 35i (předchůdce 40i), před tím měl X3 30d. Už měla dost najeto po 2 letech, tak udělal výměnu. Ale protože byl s X3 spokojen a dobře funguje i na dlouhé trasy, šel do ní znovu. Ale nynější zvuk benzínového šestiválce ho baví mnohem více a nevadí mu, že to baští o 3 listy více :-) Tož tak.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.20  16:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

deda: to použitie 1er "na dlhšie trasy" mi pripomína známy vtip: Ja mám sex, kedy sa mi len zachce. Napríklad minulý rok sa mi vôbec nechcelo. >:D >:-[] Alebo miernejšia verzia: U nás v rodine o všetkom podstatnom rozhodujem ja, o maličkostiach manželka. Napríklad minulý rok sa u nás nič podstatné nestalo.
    Ale každopádne vidíš, že tu máš kopec kamošov, ktorí Ti s prípadnou 911kou radi a nezištne pomôžu. >:D
    Asi dva dni dozadu som išiel za X3 M40i, málokedy sa vidí v (pomerne) veľkom SUV benzín. Ale svedčalo mu to, dynamicky aj zvukovo (trochu som ho provokoval zozadu, tak na to dupol). Rozhodne iná liga ako X2, technikou, kvalitou interiéru či vzhľadom exteriéru. Byť kupec, tak na X2 M35i vôbec nepozerám (a Thomasinove potvrdenie tvrdosti podvozku na úrovni M2 by to len zaklincovalo). Ak mi stačí tá plebejská technika, ušetrím a idem do T-rocu R a ak by mi nestačila, tak tú plnotučnú techniku v X3 M40i.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.01.20  16:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan

tms.....re-X2 M35i....píšeš, že takovou tvrdost podvozku jsi u rodinné X2 nečekal. Bylo to určitě nastavené v comfort mode?
    X4 M40i se mě nelíbí. Když bych chtěl zůstat u BMW šestiválce SUV, tak pak už X3. Ale jak už tu mnohokrát zaznělo, teď to bude už jen xover..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.20  16:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

Ron
    Hlavně jí všichni v těžkých chvílích ochotně zvedali... sebevědomí! ;-)
    K čemu by byl seniorům isofix? Nebo už se dělají nějaké pleny pro seniory s isofixem?!?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.01.20  16:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

WL: trochu jsem teď studoval situaci u bratří Slováků a tam je to samý samaritán, kdejaký politik nebo podnikatel přispěl samoživitelce Zsuzsové v těžké době 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.01.20  16:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

iu........mýlíš se hochu....1er používám právě jen na delší trasy. Na poskakování mezi obchody máme Yarise. Ale i s tím vyrazíme někde dál. Jako třeba dnes do Zlína. Ale podařila se i Praha.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.01.20  16:19

WL: a doteď to jako nebyla charitativní akce? Já to beru jako pomoc seniorům v nelehké době plné nových technologií... >:-[] jsem ochoten přihodit i své sedačky k odzkoušení Isofix :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.20  16:12

w-a
    Rozumím ti... :-)
    Ovšem angažovala se tu především slovenská strana, chci věřit, že to bylo hlavně tou Bratislavou. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.01.20  15:58

wl: Nikdy jsem nepřispíval na Paraple, Lékaře bez hranic nebo Člověka v tísni ze zištných důvodů. Ale když už jsi to načal, myslím, že jedno Porsche na oplátku by nebylo úplně od věci. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.20  15:41

Stačí jeden odkaz a hned je tady plno ochotných dobrovolníků... >:-[]
    A teď to, pro změnu, zkusím s nějakým odkazem na charitu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.01.20  12:58

Dany: no ke mně se taky zastav, umím dokonale zaprdet sedačky a pak tam na 30 minut pustím moje holky s pečivem ať to má tu správnou patinu >:D

Woody: to nebylo kvůli licenčním podmínkám, ale Škodovka měla strach, že v kufru se opět propašuje Kazma >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.01.20  09:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán

Iudex, píšem si ťa ako prvého. Strihnem to pod Radhoštěm smer Praha a cestou zoženieme Freda na tý brzdy. Dohodnuté :yes:

A že mi ta 911 sekne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.01.20  08:55

« Řešení pro chřadnoucí autosalóny

[odkaz]
    :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…