Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 30.01.20 19:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán
Takže Kia X-Ceed nebo o něco větší Oktávia IV Scout >:-[] Mimochodem kamarádovi jsem pomáhal koupit za dobrý peníze Passata Alltrack 2.0 TSI, je s ním hrozně spokojený. Měl jsem ho půjčený na jeden den a fakt slušný univerzál. Na mě zbytečně dlouhý, ale ještě by to šlo. Jen to není moc řidičské auto. -
pradeda777 30.01.20 17:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán
tms....píšeš, že X5 a X6 je strašně velká. Ale nová X3 je skoro tak velká jak byla předchozí X5 kterou jsem měl a proto jsem se ji zbavil. Já teď potřebuju univerzál (jedno auto v garáži) a proto se dívám po xoveru. :-! -
pradeda777 30.01.20 17:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán
iu....vidím, že ještě nevíš co je a co není vtip....... ;-) Ale nic si z toho nedělej, časem se to všechno srovná... ;-)
911 není můj "cup of tea"....je to už moc zastaralá kastla......Cayman se mě líbí daleko víc... ;-)
X3 M40i si určitě projedu, ale na univerzál je to moc velký.... ;-\ (Leda by mě abnormálně okouzlila..... ;-) ) -
Thomasino 30.01.20 17:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán
PD - ano, byla v Comfort režimu a bylo to tvrdé. Zkusili jsme i Sport, to bylo "kurnik-tvrdé" >:-[] Takže bych opravdu koukal na X3 M40i nebo 40d, nebo X4. Za mě je X5 a X6 strašně velká !! To pro mě není. Jezdil se mnou chlápek co koupil lehce jetou X3 35i (předchůdce 40i), před tím měl X3 30d. Už měla dost najeto po 2 letech, tak udělal výměnu. Ale protože byl s X3 spokojen a dobře funguje i na dlouhé trasy, šel do ní znovu. Ale nynější zvuk benzínového šestiválce ho baví mnohem více a nevadí mu, že to baští o 3 listy více :-) Tož tak. -
iudex 30.01.20 16:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán
deda: to použitie 1er "na dlhšie trasy" mi pripomína známy vtip: Ja mám sex, kedy sa mi len zachce. Napríklad minulý rok sa mi vôbec nechcelo. >:D >:-[] Alebo miernejšia verzia: U nás v rodine o všetkom podstatnom rozhodujem ja, o maličkostiach manželka. Napríklad minulý rok sa u nás nič podstatné nestalo.
Ale každopádne vidíš, že tu máš kopec kamošov, ktorí Ti s prípadnou 911kou radi a nezištne pomôžu. >:D
Asi dva dni dozadu som išiel za X3 M40i, málokedy sa vidí v (pomerne) veľkom SUV benzín. Ale svedčalo mu to, dynamicky aj zvukovo (trochu som ho provokoval zozadu, tak na to dupol). Rozhodne iná liga ako X2, technikou, kvalitou interiéru či vzhľadom exteriéru. Byť kupec, tak na X2 M35i vôbec nepozerám (a Thomasinove potvrdenie tvrdosti podvozku na úrovni M2 by to len zaklincovalo). Ak mi stačí tá plebejská technika, ušetrím a idem do T-rocu R a ak by mi nestačila, tak tú plnotučnú techniku v X3 M40i. -
pradeda777 30.01.20 16:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
tms.....re-X2 M35i....píšeš, že takovou tvrdost podvozku jsi u rodinné X2 nečekal. Bylo to určitě nastavené v comfort mode?
X4 M40i se mě nelíbí. Když bych chtěl zůstat u BMW šestiválce SUV, tak pak už X3. Ale jak už tu mnohokrát zaznělo, teď to bude už jen xover..... :-! -
Ronault. 30.01.20 12:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední mohykán
Dany: no ke mně se taky zastav, umím dokonale zaprdet sedačky a pak tam na 30 minut pustím moje holky s pečivem ať to má tu správnou patinu >:D
Woody: to nebylo kvůli licenčním podmínkám, ale Škodovka měla strach, že v kufru se opět propašuje Kazma >:-[]