Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.02.20 17:03
« Re: Re: Re: re: Fofrník za pár kaček
Nevím, jestli, tu "rodinnost" vyřeší jen větší/lepší kufr..., přece jen 3er není 5er, ani když je v kombíku.
Ale asi to teď bude prostorově srovnatelné s tím kombíkovým FocuSTem. To sis mohl vzít tu svoji 340ix rovnou v kombíku a už si teď mohl měnit jen Mondeo za F500. Ale to už jsem ti psal dávno, ať tu 340 vyměniš raději za Mondeo, než za GTI. -
iudex 04.02.20 16:40
« Re: Re: re: Fofrník za pár kaček
wl: v reále nie je taká bazénová modrá, je tmavšia: [odkaz]
No ja by som sa tej dvojitej výmene nebránil, ak by rodinným bola M340i kombi, druhá môže byť aj 500vka. :-) Každopádne 3 sedan ako rodinné neobstojí.
fred: tak skúsiť to takto po "pradedovsky" môžeš a predávať za viac, než za čo si kúpil. :-) Ostatne inzeráty jazdených sú tiež za vyššiu cenu: [odkaz] -
white label 04.02.20 15:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček
No, na té fotce vypadá ta modrá docela "jedovatě".
Tak už se na to psychicky připrav:
[odkaz]
Taktika tvé ženy je průhledná, prodat obě auta (včetně "Škodovky" s R6), ty si koupíš něco většího/rodinného, a ona bude mít svoje malé roztomilé... -
iudex 04.02.20 15:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček
wl: súhlas, ale aj tá bledšia modrá na bežnom Focuse vyzerá dobre, v reále krajšie než na tej fotke.
pradeda: už som to písal, že keď doslúži rodinné Mondeo, tak náhradou bude buď rovnako lift strednej triedy, alebo kombík nižšej strednej. V prvej skupine sú kandidáti Insignia GS 2,0T 147 kW a Superb 2,0TSI 140 kW a v druhej Proceed GT 1,6T 150 kW a Focus kombi ST 2,0T 206 kW. Ale to sú len predbežné plány, všetko sa môže x-krát zmeniť a hlavne Mondeo šliape ako hodinky (ako manželka reaguje na tých, čo sa im Ecoboost rozpadol: keď neviete jazdiť, tak sa nečudujte >:D >:-[] ). P.S. Jej novým favoritom je Fiat 500 v tyrkysovej. Boh chráň. >:-[] -
white label 04.02.20 14:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček
iu
Přitom ta modrá na plnohodnotném STéčku vypadá nesrovnatelně líp, než tahle.
Ta zelená Bottle na Alltracku je velmi dobře trefená a ví to i u VW, proto ho právě v této barvě aktuálně prezentují.
[odkaz]
Má takový živější nádech do zeleno modra, trochu tím evokuje legendární odstín Lhasa [odkaz]
V podobném odstínu jsme měli i Corrado.
-
pradeda777 04.02.20 14:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček
iu.....a zmiňovaný FFST K by měla být náhrada za co?
Ceny za ojetiny? Dnes už není ojetina jako ojetina. To se týká hlavně 6 válců které se z nabídky rychle vytrácejí a vůz v dobrém stavu s nízkými km, který už v nabídce nových vozů není jako na př. tebou zmiňované 340i Kombi (když 6 válec už je jen v sedanu M340i xDrive za bratru 1.565.200 CZK v základu, s něco málo výbavou na přání jseš na 1.7 mil CZK coby dup... :-| ), takže 1.099 mil. CZK nebude pro někoho kdo "musí mít" 3er kombi s 6 válcem přemrštěná cena.
Zrovna tak vidím moji 1er (manuál), která je v tuto chvíli už "unikátem" a navíc s nízkými km.... ;-) -
iudex 04.02.20 13:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček
Ešte k tým cenám jazdeniek, mám pocit, že pradeda nie je jediný, kto si vysoko cení svoju jazdenku. Tu je napr. 340i, za ktoré borec chce 1099000 Kč, čo je viac, ako cena za moje nové. OK, je to kombík s automatom s lepšou výbavou, ale zase o rok staršie a s viac km: [odkaz]
Inak cez víkend som si zblízka obzrel Focus kombi v ST-line v modrej metalíze a naživo to auto vyzerá lepšie, ako na obrázkoch, dokonca aj polovičke sa páčil a to už je čo povedať. >:D Takže bod pre ST. :-) [odkaz] A tiež sa mi celkom páčil faceliftovaný Passat Alltrack v zelenej metalíze, ako je známe som odporcom SUV, ale takýto zdvihnutý kombík si na lyžovačky viem predstaviť, pomohla aj zelená metla, iná ako typická vw šedá: [odkaz]