Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 09.02.20 21:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW
Přesně tak !! Cokoli co má méně jak 5 válců není úplně ono. Taky to tak vidím >:-[]
Včera konečně první výlet po okreskách, konkrétně do Kroměříže. Dneska z Covenantem (Cupra) a Bullym (Lotus Exige) do Telče po okreskách přes Brno, Náměšť a Třebíč. V Telči jsme měli sraz s dalším kámošem ze skupiny MotorCafé. Sice jsem se jen párkrát přiblížil ke 4000 otáčkám při předjíždění, ale asi to nějaký zvuk mít trochu bude ;-) [odkaz]
-
white label 07.02.20 10:04
« Re: Re: Re: Re: OT: BMW
iu
Kdo z nás by neznal Pištu Hufnágla, ale není Pišta, jako Pista.
Rozdíl mezi námi bude v tom, že zatímco já sledoval premiéry tohoto serilálu (na tehdejší ČST), u tebe už to byly reprízy. ;-)
Nevím, proč to u nás přestali vysílat, naše děti už ho moc neznají, přitom i dnes by byl skvělý, obsah je tak dobrý, že by s rezervou vyvážil tu starší formu.
Nejdřív se dělal slovenský dabing a až po něm český a komunistický režim nepovolil odvysílat první a poslední epizodu seriálu, protože je shledal jako příliš provokativní. V Česku byla dvojice epizod později nadabována dodatečně.
[odkaz] -
white label 06.02.20 20:12
« Re: Re: OT: BMW
Th
Kdo by nepoznal Pistu, přesně tuhle konfiguraci bych taky volil, ta žlutá Modena jí sedí jak pr.del na hrnec, vzít to v jiné barvě by byl skoro hřích. :yes:
Tu větší "italskou plečku" bych konfiguroval jinak, ale Pista (s motorem na správném místě) je Pista! -
Thomasino 06.02.20 18:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček
Ale zapomeň, že se mu bude chtít jen opravovat pár let starou fólii po někom cizím :-(
P.S. Kdybyste nebyli takový antifejsbůkoví, tak máme zrovna přínosnou diskuzi kolem fólii u mě pod fotkou s tím žlutým Ferrárkem. On tam člověk nemusí mít nutně svoje pravé jméno, já jsem tam taky jako Smith. A komumita AUTISTŮ (přes auta) je tam velká. Nejlépe v naší moravské uzavřené skupině MotorCafé (tam je vstup už jen přes známé). -
-
Market 06.02.20 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW
GC nemaju ramy na oknach, teda koli bezpecnosti a pevnosti karoserie su asi vystuzene niekde inde a to sa prejavi na vyssej hmotnosti.
Ja som tak davnejsie porovnaval BMW 340i vs BMW 440i GC, kde to GC bolo (uz napamatam presne) o vyse 100 tazsie.

Z autosalonu v Tokiu....jiná země.....jiný mrav.....
[odkaz]