Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.02.20  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

Z autosalonu v Tokiu....jiná země.....jiný mrav.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.02.20  07:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

Jasan, ja som sa iba vč vracal z Grossglockneru. Boli sme sa trochu posánkovat.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.02.20  22:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

To jsou občas rychlé akce domluvené ve skupině během 2 hodin :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.02.20  21:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

Vy sa smradíte po Vysočine a ani nedáš vedieť??
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.02.20  21:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

Přesně tak !! Cokoli co má méně jak 5 válců není úplně ono. Taky to tak vidím >:-[]
    Včera konečně první výlet po okreskách, konkrétně do Kroměříže. Dneska z Covenantem (Cupra) a Bullym (Lotus Exige) do Telče po okreskách přes Brno, Náměšť a Třebíč. V Telči jsme měli sraz s dalším kámošem ze skupiny MotorCafé. Sice jsem se jen párkrát přiblížil ke 4000 otáčkám při předjíždění, ale asi to nějaký zvuk mít trochu bude ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.02.20  18:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

pokial to nemá min 6 hrncov tak je to úplne jedno či 4, 3 alebo 2 válec. Čafte.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.20  14:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

....tak ten tříhrnek mě také zrovna nenavozuje orgasmus..... ;-)
    Ale jako náhradu za stávající Yaris (MY 2012) bych ho možná bral.....
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 09.02.20  12:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

Aj mne sa to auticko paci. Jedine ten 3 valcek sa mi nejak nepozdava. :-(
    Rad by som si ho vyskusal a uvidime... Ak ma nadchne, tak "BY" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.20  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

Yaris rules....yes:: :yes: .....;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.20  10:04

« Re: Re: Re: Re: OT: BMW

iu
    Kdo z nás by neznal Pištu Hufnágla, ale není Pišta, jako Pista.
    Rozdíl mezi námi bude v tom, že zatímco já sledoval premiéry tohoto serilálu (na tehdejší ČST), u tebe už to byly reprízy. ;-)
    Nevím, proč to u nás přestali vysílat, naše děti už ho moc neznají, přitom i dnes by byl skvělý, obsah je tak dobrý, že by s rezervou vyvážil tu starší formu.
    Nejdřív se dělal slovenský dabing a až po něm český a komunistický režim nepovolil odvysílat první a poslední epizodu seriálu, protože je shledal jako příliš provokativní. V Česku byla dvojice epizod později nadabována dodatečně.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.02.20  10:03

Jo tak to jsem pravda přehlédl, ale princip je stejný :-)
    SPEEDFRED - 360 hp by mi klidně stačilo, stačí i nad 350 hp
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.02.20  08:54

Tom: bol som merať výkon na 235i po 15t km a po prepočte bolo na motore údajne 360 poníkov.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.02.20  08:07

« Re: Re: Re: OT: BMW

label: ja tiez poznam Pistu, Pistu Hufnagela >:D (Husákove deti si asi pamätajú Miazgovcov, po česky Smolíkovi: [odkaz]
    Tom: ja som nepísal o M340i, ale o 330i, zrovna Ty by si mohol vnímať ten rozdiel. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.20  22:35

« Využití stále se zvětšujících ledvinek BMW

Využití stále se zvětšujících ledvinek BMW ?? Ty z nové sedmičky se dají evidentně použít třeba jako brána na parkoviště !! >:D >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.02.20  22:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček

tms....dnes na ČT24 bylo ve zprávách, že v Petrohradě zaměstnávají AUTISTY (bez aut) v nějaké kavárně..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.02.20  22:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček

Tms....neboj....budu to řešit s tím borcem se Zábrdovic...buď v klidu....za tím tvým bych zajel na keramiku až budu mít doma tu novou AMG..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.02.20  20:12

« Re: Re: OT: BMW

Th
    Kdo by nepoznal Pistu, přesně tuhle konfiguraci bych taky volil, ta žlutá Modena jí sedí jak pr.del na hrnec, vzít to v jiné barvě by byl skoro hřích. :yes:
    Tu větší "italskou plečku" bych konfiguroval jinak, ale Pista (s motorem na správném místě) je Pista!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.20  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fofrník za pár kaček

Ale zapomeň, že se mu bude chtít jen opravovat pár let starou fólii po někom cizím :-(
    P.S. Kdybyste nebyli takový antifejsbůkoví, tak máme zrovna přínosnou diskuzi kolem fólii u mě pod fotkou s tím žlutým Ferrárkem. On tam člověk nemusí mít nutně svoje pravé jméno, já jsem tam taky jako Smith. A komumita AUTISTŮ (přes auta) je tam velká. Nejlépe v naší moravské uzavřené skupině MotorCafé (tam je vstup už jen přes známé).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.20  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

440i GC má páté dveře (poměrně těžké!), kdežto M235i má jen kufr ala čtyřdveřový sedan. Ale proti mojí dvojce je o něco delší, další pár dveří navíc taky něco málo přidá. Hlavně to ale všichni váží plus mínus autobus >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 06.02.20  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW

GC nemaju ramy na oknach, teda koli bezpecnosti a pevnosti karoserie su asi vystuzene niekde inde a to sa prejavi na vyssej hmotnosti.
    Ja som tak davnejsie porovnaval BMW 340i vs BMW 440i GC, kde to GC bolo (uz napamatam presne) o vyse 100 tazsie.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…