Ronault. 11.02.20 23:35
« i30n nová verze?
Byl jsem teď v HMCC Nošovice a jak jsem se projížděl po továrně, tak jsem narazil na maskované i30, evidentně se blížící facelift. Šla vidět hlavně nová LED světla, která vypadají dobře, ale hodně připomínají Focus, více poznat nešlo. Ale i zadní jsou nová.
Zaujala mě ale více řada i30n, které nebyly maskované, ale v transportních fóliích, některé, některé ne. Měly tmavě šedou až černou barvu jako maji Micron Gray, ale v takovém matném až perleťovem stylu, moc pěkně to vypadá, v konfigurátori jí nevidím. Taky měly karbonové nebo karbon připomínající prahy a difuzory na náraznících, které byly širší než běžné a na prazích byly menší červené doplňky. Uvnitř skořepiny a jinou řadicku. Jiné i30n to neměly.
Nevíte někdo co je to za verzi? Ještě něco ostřejšího než Performence? Nalepené na autě byly dodejky do Německa :-O
Musím uznat, že vypadaly fakt dobře, rozhodně lépe než bazénove modré. Celkově bylo docela dost i30n v areálu. -
Thomasino 09.02.20 21:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW
Přesně tak !! Cokoli co má méně jak 5 válců není úplně ono. Taky to tak vidím >:-[]
Včera konečně první výlet po okreskách, konkrétně do Kroměříže. Dneska z Covenantem (Cupra) a Bullym (Lotus Exige) do Telče po okreskách přes Brno, Náměšť a Třebíč. V Telči jsme měli sraz s dalším kámošem ze skupiny MotorCafé. Sice jsem se jen párkrát přiblížil ke 4000 otáčkám při předjíždění, ale asi to nějaký zvuk mít trochu bude ;-) [odkaz]
white label 07.02.20 10:04
« Re: Re: Re: Re: OT: BMW
iu
Kdo z nás by neznal Pištu Hufnágla, ale není Pišta, jako Pista.
Rozdíl mezi námi bude v tom, že zatímco já sledoval premiéry tohoto serilálu (na tehdejší ČST), u tebe už to byly reprízy. ;-)
Nevím, proč to u nás přestali vysílat, naše děti už ho moc neznají, přitom i dnes by byl skvělý, obsah je tak dobrý, že by s rezervou vyvážil tu starší formu.
Nejdřív se dělal slovenský dabing a až po něm český a komunistický režim nepovolil odvysílat první a poslední epizodu seriálu, protože je shledal jako příliš provokativní. V Česku byla dvojice epizod později nadabována dodatečně.