Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.20  08:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

deda: samozrejme sme boli voliť, aj keď som bol celý víkend na horách, vybavil som si voličský preukaz. Ale o politike tu nebudeme hovoriť.
    Btw. v rámci kurzu z 12 ľudí boli dvaja chalani z Rožnova. Svet je malý.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 02.03.20  07:03

« Re: Lehké srovnání M240i a M2 Competition

M2c je hotový crossover. Nečudujem sa, že sú tie zvýšené platformy tak obľúbené >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.02.20  19:03

« Re: Lehké srovnání M240i a M2 Competition

Th
    To mě překvapilo, o kolik je ta M2C vyšší:
    [odkaz]

:-O >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.02.20  18:11

« Lehké srovnání M240i a M2 Competition

Dneska jsem se stavil u BMW a udělal si dvě fotky vedle M2c. Pěkně vyniknou ty agresívní vystouplé blatníky, ty mě u M240i chybí. Je také ale vidět, jak je M2c vyšší proti M240i díky většímu průměru kol. Plus jsem vyfotil detail difusoru, který tam podle mě sedí jako pr... na hrnec ;-) >:-[]
    [odkaz] (poslední 3 fotky)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.02.20  09:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Chalani,....dnes jdete volit........tož za J.Kuciaka.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.02.20  00:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Mně ale ani nevadí ty jeho superlativy (i když, ty jsou jasné i bez Čabáka), ale že se od něj jinak vůbec nic zajímavého nedozvíš a ani nic moc zajímavého nevidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.20  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Asi bol mierne rozladený z atmosféry. Auto v každom prípade zaslúži aj Čabákove superlatívy. Momentálne je to top auto na tretom mieste ;-) , Podobne ako Iudex to vidím
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.20  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Žial z domu. To víš, keď mám ísť do roboty, tak by som spal a keď som doma, pozerám o piatej Cayman >:D Do roboty vačšinou prichádzam až 6:30
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.20  12:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Auto super, komentáře Čabáka tradičně o ničem...
    P.S. Takový super řidič ho sveze a kamera celou dobu natáčí pohled na Čabákovy zuby. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.20  08:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Dany: to píšeš z domu, alebo z roboty? Každopádne ja o 6:03 ešte spím. >:D
    Ad Cayman GTS:to je úplná rozprávka (a zázrak, že také auto dnes vzniklo); ak by som si mal vybrať športiak, ktorý by som dal ako tretie auto pre zábavu, bez ohľadu na cenu, aktuálne by to bol práve Cayman GTS, dal by som mu prednosť aj pred rýchlejšími a výkonnejšími športiakmi.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.20  06:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Ja viem, Čabák, ale v Caymane GTS:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.20  18:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Shlédnuto! Chudák G8.....v diskuzi pod videem mu to ale "nandali".....většinou majitelé G7 a G7.5, které asi se.re, že budou zanedlouho jezdit se superseded modelem... ;-)
    Mě se G8 líbí. Obzvláště předek a zadek.
    Na druhé straně s dotykovým ovládáním téměř "všeho" bych se asi musel "poprat"... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.02.20  09:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Tu je detailná ohliadka GTI (v Thomasovej zrozumeteľnej nemeckej angličtine): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.02.20  08:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

woody, Iudex, vidím, že to vidíme dosť podobne

trochu francúzštiny:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.20  08:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

....prý se chystá do Ženevy......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.20  08:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Dany: Celkově mám z G8 pocit, že zlatej G7....a u GTI se na tom pocitu nic nezměnilo. Je možný, že jízdně to bude jinak, ale to se teprve ukáže.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.02.20  08:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

dany: tak ja G8 nevnímam ako krok vpred, skôr taký úkrok do boku, ako z exteriéru, tak v interiéri.Samozrejme GTI to trochu vylepšuje, ale ako píšeš predné svetlomety také diskutabilné, asi sa na to bude dať zvyknúť, ale na prvýkrát rozpačité dojmy. Linka na GTI bude svietiaca, tu je vidieť, že pod klasickým červeným pásikom je ešte svietiaci LED pásik: [odkaz] Taká blbosť, ale páči sa mi to.
    Interiér je pre mňa ťažšie stráviteľný, pri hotheči je ešte horšie ovládať všetko cez dotykáč. Tiež ten pohľad na automat pripomínajúci klitoris je v HH zvláštny, našťastie píšu aj o (novom) manuále.
    Motoricky ma rozčuľuje, že píšu o navýšení výkonu, keď je to tých istých 180 kW ako donedávna. Oni myslia oproti verzii pred faceliftom, ale to je len prebratie PR automobilky bez rozmýšľania, čo bolo v G7GTI aktuálne v ponuke (180 a 213 kW).
    A prekvapuje ma, že nič nepíšu o samosvore, ale verím, že VAQ už bude automaticky aj v základe, pri tom výkone (EDIT: pri GTD spomínajú VAQ, tak je vysoko pravdepodobné, že výkonnejšie GTI ho bude mať tiež).
    Každopádne viac by som sa zameral na verziu TCR, tá predsalen bude o niečo ďalej ako základ.
    EDIT: zdá sa, že GTI konečne dostane červenú metalízu: [odkaz] Aj keď v nej zanikajú červené akcenty.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.20  08:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

iudex: A filiálka je jako vždycky rychlejší. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.02.20  08:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

Iudex,
    stále si neviem zvyknúť na tie predné svetlá. Linka medzi svetlami bude svietiaca?
    Kolá by skôr pristali eGolfu ako GTI a ten dotykový interiér...
    Designovo sa mi viac páči Megane, technicky by som dal prednosť Focusu a cenovo by som to videl na úrovni N-ka :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.02.20  07:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reality show

WL: v diskusii pod článkom tiež zaznelo, že... vlastne toto:
    "ale taky by bylo fér říct, že na tom autě už se vyměnilo "půl auta" za tu dobu. První turbo se měnilo po 40 tisících km a pak přibývaly další, celý motor je měněný několikrát, v roce 98 dostal 3,3L a cca 500HP, v roce 2007 3,4L, dneska je tam údajně motor měněný v roce 2012, který by měl mít 660koní. Že by tohle byl výkon auta z roku 1975, úplně nevím. Podvozek i brzdy byly upravované a měněné několikrát, celé je to snížené a rozšířené, takže v zásadě z toho auta původního moc nezbylo."
    Ono v texte sa píše, že bolo auto (okrem prasklej kladky a havárky) pojazdné, takže žiadny rozpor s tuto servisnou históriou.
    Aj tak je to obdivuhodný a výnimočný masochizmus
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…