Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 06.03.20 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
508 je pekná, aj dosť dobre jazdí, ale je drahá
[odkaz]
Jedna lacnejšia, chudobnejšia z južnej Moravy, Inak všetko okolo 35 a to už sú "zvýhodnené" ponuky
Icocpit v 508 nebol rozhodne taký zlý, ako inde. Bude záležať na postave.
Priestorovo ako píše Iudex. treba sa vyhnúť panoráme.
Skúšal som Volvo, či sa náhodou nepodsúvajú. Až tak nie -
-
iudex 06.03.20 08:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
Jj, tú som pozeral a posúvam ju do finálového výberu. Popravde som ale dúfal, že Superbov bude kopec v tej cenovej kategórii a figu, max. 1,5TSI, čo nie je zrovna motor, po ktorom by som túžil. Len zo srandy som pozrel aj Arteon a podľa očakávania ceny šialené: pod 40t je len jediný, zvyšok nad. :no: -
iudex 06.03.20 08:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
Update k nákupnej story: hľadá sa rodinné auto bez ohľadu na palivo (dízel vypadol ako podmienka), ale hľadá sa okamžite (žiadne čakanie 3 mesiace na auto do výroby).
Ergo podmienky sú 3: limit 30t, automat a skladovka. No a to sa javí ako ešte väčší problém, ako keď bola podmienka dízel, pretože skladoviek je síce kopec, ale hlavne dízle a ako tradične sú nabité zbytočnou výbavou, ktorá výrazne navyšuje ceny a nájsť rozumnú skladovku v tej cene je mission impossible. Napr. Passat proste neexistuje v benzíne, z 26 dostupných kombíkov je 26 tédéíčiek.
Nejaké tipy? -
Dany 05.03.20 11:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
Fred, len aby v Poľsku pochopili aj účel a nebolo len "bardzo fajnie". Aby si nebol v správach, že si sa snažil preletieť rozpracované diaľničné úseky v CZ. So žeravými kotúčmi by si mohol spĺňať kritéria pre neidentifikovateľný lietajúci predmet ;-) -
Ronault. 04.03.20 21:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
Jinak opět zažívám inspekci do duše řidičů. Jelikož možná 2-4 týdny bude Megane prodaný a Polo ještě nedodané a nebudu mít čím jezdit, tak jsem vytáhl Fanouše. Dnes při výjezdu z Ostravy nějaká socka ve olezlé a orezlé jedničkové Fabii neunesla, že jí předjíždí Fanouš a závodil až do 140 km/h. Měl jsem pak v Havířově na semaforech sto chutí vylézt a říct mu, že já jezdím s Fanoušem jednou za rok pro radost, ale on bohužel v té popelnici musí jezdit pořád. >:-[] Pak jsem vzal chlapa v nové Q7 (jsem trochu dneska spěchal) a bez reakce...
Při jízdě Meganem se mi tohle nestává a vrací se mi tyhle vzpomínky, když jsem s Fanoušem jako student jezdil denně. -
pradeda777 04.03.20 17:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
Po zkušenostech s X5 40d bych se dieselu nebál. Ale musel by být 6 válec. A ty jsou bohužel jen ve větších vozech. Ale 3er ještě 6 vál. diesel nabízí. Bohužel jen ve vrcholné verzi.
Jezdím s CVT Yarisem již 12 let a je to paráda. Ani nevíte o co přicházíte ;-) Jo, a když chci trochu zrychlit, zmačknu tlačítko "sport", otáčky vyletí nahoru a žádné "skůtrové vytočení" se nekoná..... ;-) Člověk se s tím musí naučit jezdit a zkrátka si zvyknout... ;-)
Tady je s novým Yariskem iu kámoš Thomas.......[odkaz] -
speedfred 04.03.20 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clio
Dízel je čistejší ako benál predsa. :-)
Dnes som sa bol trocha pohúkať s novou Camry a CH-R. Keď na to dupneš tak skútrové vytočenie tam je stále a virtuálne prevodové stupne k ničomu. Začínam ľutovať Deda že to misí slúchať v Jariske.
Čafte.

[odkaz]
>:-[] >:-[] >:-[]
a nepovedz, že som sa nesnažil