Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 09.03.20 19:07
« Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
pd7
Na Valašsku je tolik velmi zdatných lyžařů, že už jsou jim zdejší kopečky malé, proto jich tolik jezdí do Alp.
Až nám tady zavřou podniky a budeme minimálně dva týdny bez tržeb, a přitom platit všem zaměstnancům nemocenskou a další náklady, tak padneme na hubu.
Státním zaměstnancům platíme karanténu všichni, zaměstnancům podnikatelů to ale musí platit podnikatelé, a navíc se to bere jako absolutní samozřejmost. :no: -
Ronault. 09.03.20 17:54
« Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
iudex: tak určitě zajímavá volba, až na kvalitu laků Mazdy není o čem... Jen teda strašně mě udivuje ta rychlost, kterou měníš auto, když ještě nedávno bylo Mondeo stále v pohodě. Že by se objevily první problémy s dosud bezproblémovým 1,6 Ecoboostem? >:-[]
Jinak já dneska obdržel zálohu na Meganu a příští týden si ho příští majitel odveze. :'-(
:-(
Kysky: a neměl jsi náhodou starší hnědé 1-er?
-
iudex 09.03.20 17:46
« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
Nezaviekol vám to tam dinar s webpajom? Tí boli lyžovať v Taliansku. >:D
Nám práve zavreli od zajtra školy. A samozrejme mi padla dovolenka v Toskánsku, kde som mal ísť v apríli. Už si po minuloročnom zrušení dovolenky na Špicbergoch na to pomaly zvykám. 8-s
Ad Mazda: práve som prebral kauzu pokazenej jazdenej Mazdy 6, fajn, ak idete kupovať toto auto. Ale bol to dízel, tak sa utešujem. >:-[] -
Thomasino 09.03.20 16:51
« Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
Mazda 6 je dobrá kára, taky jsem po ní pokukoval než jsem koupil Atecu. Ale ta délka mě právě trochu odradila. Plus materiál sedadel. Ale to jsou už jen detaily. Určitě bych připlatil za vínovou, ta je prostě TOP! Ale jinak M5 by byla taky skvělá volba ;-) -
pradeda777 09.03.20 16:39
« Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
iu....hodil sem čučku na rozměry M6 a vidím, že sw je kratší 4805 mm než sd 4870 mm ? Obvykle je to naopak. Ale ať je tak nebo onak, je to "pěkně" dlouhá kára. Hezká, ale dlouhá....delší než Macan s 4696 mm.....rozdíl 174 mm....kdo by to na první pohled řekl.... :-! Já vím...má sloužit také jako rodinné přepravovadlo pro cestování za krásami Slovenska...a tak je do něj potřeba nandat pár věcí ... ;-) -
iudex 09.03.20 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
Ad BH 90210: to číslo si asi pamätáme všetci a človek by nečakal, na čo sa to môže v živote hodiť. Keď som bol v Amerike, prekvapilo ma, že pri tankovaní sa na väčšine púmp muselo zadať PSČ. Neviem, na čo je to dobré, ale bez zadania toho amerického PSČ sa nedalo natankovať. A čo našinca napadne ako prvé: no 90210. :-) Takže som aspoň pre pumpy bol obyvateľom Beverly Hills. >:D
P.S. And the winner is... M6.

webpaja tady operuje, takže je to jasné, máme moravského pacienta nula! :-O >:-[]
P.S. Tak co, bude červená?