Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.20  10:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: facelift MGTS

Karmín od Porsche se neohledí a ve stínu, nebo když je pod mrakem, je tmavá dost. Na Macana není lepší barva v nabídce. Porsche má i jeden dobře trefený tmavě hnědý odstín, ale ten je v nabídce pro Panameru, nikoli pro Macan. Na Macana je taky mahagonová (vínově hnědá), ale ta se mi naživo vyloženě nelíbi.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.03.20  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: facelift MGTS

wl...KONEČNĚ! Aktualizovaly se mě Win.10 a teď jsem se sem nemohl hodinu dostat. Musel jsem pořád měnit hesla. Kua...A není to poprvé...kua.... >:-[]
    Červená je krásná, ale mám strach, aby se mě brzy neomrzela. Chtělo by to tmavší, nějaký hnědo-vínový odstín. Takový ten Mazďácký...... ;-)
    Bílá je sázka na jistotu.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.20  00:33

« Re: Re: Re: Re: facelift MGTS

A pořád bys vybral bílou barvu?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.20  23:02

« Re: Re: Re: facelift MGTS

wl....tož tady je ten po.....F/L.... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.20  20:31

« Re: Re: facelift MGTS

pd7
    Proč ne, a klidně si u toho můžeš zpívat třeba:
    [odkaz]
    P.S. Ten tvůj odkaz je na předfacelift
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.20  20:20

« Re: facelift MGTS

wl....kua, že bych byl u nás první co bude jezdit ráno pro rohlíky v Porsche........? >:D ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.20  19:24

« facelift MGTS

pd7
    V aktuálním SPEEDu (04/20) je (mimo jiné) test Macanu GTS a pějí (text Petr Hanke) tam na něj pochvalné ódy, dle nich nej Macan v rámci celé řady.
    "Ve srovnání s Turbem má GTS motor pevněji uložený do karoserie, což je určitě detail svědčící o tom, že Porsche si na této verzi dalo hodně záležet."
    "...fantasticky přesné naladění Macanu GTS, o němž by se mohlo třeba Mercedesu GLC 43 jen zdát..."
    "Macan GTS je další ukázka toho, že Porsche prostě umí svá auta skvěle "trefit". Jeho naladění je skutečně mimořádné a za volantem si užijete zábavu, ať už si o sportovních SUV myslíte cokoli. Verze GTS je řízná, přesná a zábavná, ale není vytažená do do extrému a dokáže skvěle fungovat i pro docela obyčejné přemísťování. Při něm si budete užívat také vynikající pozici za volantem, která je ale vlastní všem verzím této modelové řady..."

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.20  17:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

iu....tož nakonec šedá myška..... :-O Tož ať dlúho slúží... ;-)
    PS. Kdyby Mazda přišla v roce 2015 s novou M3 MPS, tak bych asi byl stále "v rodině"... ;-) Bohužel Mazdě došly love a tak se Gen III nekonala...velká škoda...byl by to fešák... ;-\
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.20  16:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Gtatulace. Ta šedá je správná volba, navíc si díky ní sousedi ani nevšimnou výměny za Mondeo.
    P.S. A nezapomeň poslat těch 600 éček. Díky!
  • « 10 Reagovat !

foto idam-i

idam.i 11.03.20  14:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Prajem veľa spokojných kilometrov. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.03.20  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Len symbolické zaokrúhlenie nadol.
  • « 00 Reagovat !

foto idam-i

idam.i 11.03.20  14:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

Gratulujem.
    Takže nakoniec z KN.Z ceny na ich stránke sa dalo ešte niečo stlačiť?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.03.20  13:47

Takže definitívne šedá: [odkaz] (a pár ďalších foto).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.20  10:46

Uffffff....... ;-\
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.20  08:40

Dnes jsou technologie na pomoc auto lakýrníkům úplně někde jinde. Ale v roce 1970 to byla hotová alchymie. Já měl v tu dobu Ford Capri XL v Grecian Gold metalic a po pár "bingles" jsem měl na něm 5 různých odstínů této krásné barvy.... ;-) Ano, na první pohled to bylo "difficult to pick", ale když se člověk podíval pozorněji, tak "hrálo všemi barvami"...;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 11.03.20  08:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

WL: všeobecne s viacvrstvovými špeciálnymi lakmi bude vždy väčší problém to trafiť. Aj obyčajný lak mení po rokoch odtieň vďaka UV. Špeciálne farby, špeciálne viacnásobné postupy nanášania, to len tak nejaký lakýrnik s pištolou netrafí.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 10.03.20  18:25

Aj ja si myslim, ze ceny este padnu.
    Navyse ocakavam od novej vlady zrusenie toho nechutne vysokeho registracneho poplatku v SR.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.03.20  18:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

iu....já bych s tou koupí ještě chvíli počkal.....tím tempem jak rychle díky koronaviru padají prodeje očekávám, že budou brzy následovat "koroní" slevy..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.03.20  18:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

wl.....pravda, na ten 360° parkovací systém se dá rychle zvyknout. Měl jsem ho na X5 a na to že mě bude za chvíli 300 roků sem to zvládl lehce patkou.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.03.20  15:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska

iu
    Navíc ta Soul Red Crystal je údajně noční můrou lakýrníků, hodně těžko se přesně trefuje + nic moc origo kvalita/odolnost tohoto laku.
    P.S. Aby vám ji někdo nevyfoukl, než ji přijedeš omrknout.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…