Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 12.03.20 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: facelift MGTS
Karmín od Porsche se neohledí a ve stínu, nebo když je pod mrakem, je tmavá dost. Na Macana není lepší barva v nabídce. Porsche má i jeden dobře trefený tmavě hnědý odstín, ale ten je v nabídce pro Panameru, nikoli pro Macan. Na Macana je taky mahagonová (vínově hnědá), ale ta se mi naživo vyloženě nelíbi. -
pradeda777 12.03.20 10:16
« Re: Re: Re: Re: Re: facelift MGTS
wl...KONEČNĚ! Aktualizovaly se mě Win.10 a teď jsem se sem nemohl hodinu dostat. Musel jsem pořád měnit hesla. Kua...A není to poprvé...kua.... >:-[]
Červená je krásná, ale mám strach, aby se mě brzy neomrzela. Chtělo by to tmavší, nějaký hnědo-vínový odstín. Takový ten Mazďácký...... ;-)
Bílá je sázka na jistotu.... :-! -
white label 11.03.20 19:24
« facelift MGTS
pd7
V aktuálním SPEEDu (04/20) je (mimo jiné) test Macanu GTS a pějí (text Petr Hanke) tam na něj pochvalné ódy, dle nich nej Macan v rámci celé řady.
"Ve srovnání s Turbem má GTS motor pevněji uložený do karoserie, což je určitě detail svědčící o tom, že Porsche si na této verzi dalo hodně záležet."
"...fantasticky přesné naladění Macanu GTS, o němž by se mohlo třeba Mercedesu GLC 43 jen zdát..."
"Macan GTS je další ukázka toho, že Porsche prostě umí svá auta skvěle "trefit". Jeho naladění je skutečně mimořádné a za volantem si užijete zábavu, ať už si o sportovních SUV myslíte cokoli. Verze GTS je řízná, přesná a zábavná, ale není vytažená do do extrému a dokáže skvěle fungovat i pro docela obyčejné přemísťování. Při něm si budete užívat také vynikající pozici za volantem, která je ale vlastní všem verzím této modelové řady..."
-
pradeda777 11.03.20 17:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
iu....tož nakonec šedá myška..... :-O Tož ať dlúho slúží... ;-)
PS. Kdyby Mazda přišla v roce 2015 s novou M3 MPS, tak bych asi byl stále "v rodině"... ;-) Bohužel Mazdě došly love a tak se Gen III nekonala...velká škoda...byl by to fešák... ;-\
[odkaz] -
pradeda777 11.03.20 08:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
Dnes jsou technologie na pomoc auto lakýrníkům úplně někde jinde. Ale v roce 1970 to byla hotová alchymie. Já měl v tu dobu Ford Capri XL v Grecian Gold metalic a po pár "bingles" jsem měl na něm 5 různých odstínů této krásné barvy.... ;-) Ano, na první pohled to bylo "difficult to pick", ale když se člověk podíval pozorněji, tak "hrálo všemi barvami"...;-) [odkaz] -
Dany 11.03.20 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
WL: všeobecne s viacvrstvovými špeciálnymi lakmi bude vždy väčší problém to trafiť. Aj obyčajný lak mení po rokoch odtieň vďaka UV. Špeciálne farby, špeciálne viacnásobné postupy nanášania, to len tak nejaký lakýrnik s pištolou netrafí. -
white label 10.03.20 15:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
iu
Navíc ta Soul Red Crystal je údajně noční můrou lakýrníků, hodně těžko se přesně trefuje + nic moc origo kvalita/odolnost tohoto laku.
P.S. Aby vám ji někdo nevyfoukl, než ji přijedeš omrknout.