Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 12.03.20 14:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
w-a, all
Bohužel nebudeš daleko od pravdy, dřív jak na podzim 2020 bych to zřejmě neviděl.
U nás začaly tržby klesat od soboty, včera už byly na cca 50% normálu/průměru a bude hůř. U nás zatím restaurační zařízení omezili jen 20. hodinou večerní, ale zřejmě je spíš otázkou (kratšího) času, kdy to zavřou úplně, jako na Slovensku.
Netuším z čeho budu příští měsíce platit výplaty/odvody, čtvrtletní dph, energie...
Jak to máte, po této stránce, vy?
iudex má home office, ale to asi nebude řešení pro každého. -
iudex 12.03.20 14:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
Dany (aj ostatní): ďakujem.
No keď tá hystéria takto pôjde ďalej, tak zavrú aj predajňu Mazdy a nebude sa dať ani auto prevziať. Dnes už tu všetci behajú s dezinfekčnými sprejmi a rúškami a všetko sa ruší, tipujem, že budúci týždeň sa zavrú aj obchody s výnimkou potravín. Home office je fajn pre nás kancelárske krysy, ale obchody a služby buď ostanú alebo sa zavrú. ja tipujem to druhé.
EDIT: tak už je to tu:
"Ústredný krízový štáb prijal v súvislosti s koronavírusom niekoľko veľmi zásadných rozhodnutí.
Zatvoria sa všetky tri medzinárodné letiská, v Bratislave, Košiciach a Poprade. Na hraničných priechodoch budú zavedené kontroly a zachovajú sa len veľké hraničné priechody. Zastaví sa medzinárodná preprava okrem zásobovania. Vnútroštátne vlaky budú premávať v prázdninovom režime.
Krízový štáb tiež rozhodol o povinnej karanténe pre každého, kto pricestuje na Slovensko z rizikovej oblasti. Doteraz bola karanténna povinná len pre cestujúcich z Talianska, Číny, Iránu a Južnej Kórey.
Plošne sa uzavrú všetky školy a školské zariadenia. Zatvoria sa aj sociálne a kultúrne zariadenia, bary, reštaurácie, lyžiarske strediská i wellness centrá a aquaparky. Prevádzka obchodných centier bude obmedzená, cez víkend bude možné nakúpiť len potraviny, lieky a drogériu."
A my nemáme doma ani tú povestnú polohrubú múku. ;-) -
Dany 12.03.20 11:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
Iudex, gratulujem a prajem čo najviac času v štvorvalcovom režime ;-)
Ak opadne pandemická histéria, tak sa asi pozvem na kávu >:D
PS: Ja mám od zajtra home office. Nech nás korona obchádza -
white label 12.03.20 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: facelift MGTS
Karmín od Porsche se neohledí a ve stínu, nebo když je pod mrakem, je tmavá dost. Na Macana není lepší barva v nabídce. Porsche má i jeden dobře trefený tmavě hnědý odstín, ale ten je v nabídce pro Panameru, nikoli pro Macan. Na Macana je taky mahagonová (vínově hnědá), ale ta se mi naživo vyloženě nelíbi. -
pradeda777 12.03.20 10:16
« Re: Re: Re: Re: Re: facelift MGTS
wl...KONEČNĚ! Aktualizovaly se mě Win.10 a teď jsem se sem nemohl hodinu dostat. Musel jsem pořád měnit hesla. Kua...A není to poprvé...kua.... >:-[]
Červená je krásná, ale mám strach, aby se mě brzy neomrzela. Chtělo by to tmavší, nějaký hnědo-vínový odstín. Takový ten Mazďácký...... ;-)
Bílá je sázka na jistotu.... :-! -
white label 11.03.20 19:24
« facelift MGTS
pd7
V aktuálním SPEEDu (04/20) je (mimo jiné) test Macanu GTS a pějí (text Petr Hanke) tam na něj pochvalné ódy, dle nich nej Macan v rámci celé řady.
"Ve srovnání s Turbem má GTS motor pevněji uložený do karoserie, což je určitě detail svědčící o tom, že Porsche si na této verzi dalo hodně záležet."
"...fantasticky přesné naladění Macanu GTS, o němž by se mohlo třeba Mercedesu GLC 43 jen zdát..."
"Macan GTS je další ukázka toho, že Porsche prostě umí svá auta skvěle "trefit". Jeho naladění je skutečně mimořádné a za volantem si užijete zábavu, ať už si o sportovních SUV myslíte cokoli. Verze GTS je řízná, přesná a zábavná, ale není vytažená do do extrému a dokáže skvěle fungovat i pro docela obyčejné přemísťování. Při něm si budete užívat také vynikající pozici za volantem, která je ale vlastní všem verzím této modelové řady..."
-
pradeda777 11.03.20 17:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav ze Slovenska
iu....tož nakonec šedá myška..... :-O Tož ať dlúho slúží... ;-)
PS. Kdyby Mazda přišla v roce 2015 s novou M3 MPS, tak bych asi byl stále "v rodině"... ;-) Bohužel Mazdě došly love a tak se Gen III nekonala...velká škoda...byl by to fešák... ;-\
[odkaz]

Já osobně uvidím, jak v práci. Normálně pobývám na marketu s nějakými vyjížďkami za obchodními partnery. Teoreticky by mi home office taky mohli povolit, ale spíš ne, přece jen moje náplň práce je kancelářská jenom zčásti. A pokud se týká pošty, dnes jsem dostal e-mail od vedení, že všechno bude fungovat dál. A kdyby ne, tak aspoň nemám starosti tvého druhu se zaměstnanci.