Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 16.03.20 23:31
« Re: Au revoir Mégane
Woody: Měl jsem původně vymyšlený inzerát, že hledám nového majitele pro své auto a vypsal bych tam podmínky >:D a samozřejmě jsem se ptal, jestli má nebo nemá garáž, i manželka se hned ptala, jestli má pro něj garáž >:-[] >:D
To není jen tak, je to jako člen rodiny, spoustu vzpomínek se na něj pojí.
Nevím, jestli to taky tak máte, ale když pátrám v paměti po nějaké události a potřebuji k tomu alespoň rok, tak si musím přiřadit auto, kterým jsem tam byl nebo jsme měli a to dá hlavní mezník... někdo to má a dětmi, já s auty >:D -
woody-alien 16.03.20 19:50
« Re: Au revoir Mégane
Rone: Tys mi úplně připomněl jeden inzerát na Favorita z doby, kdy si ho ještě poživační lékaři neleštili v garáži jako ceněného youngtimera. ;-) Tenkrát mi to fakt připadalo jako vtip. Po úvodu, který spíš než inzerát připomínal slohové cvičení s přebytkem nostalgie a citového zabarvení, následovalo Zn: Jen do dobrých rukou. >:-[] -
Ronault. 16.03.20 18:50
« Au revoir Mégane
Tak si před chvílí odvezl nový majitel Megana :-( Až jsem měl slzu v oku. 116 000 spokojených kilometrů a musím říct, že koupě nového Mégana nelituji a pořád je to s ním radost.
Nový majitel je ale taky nadšenec, teď má dvojkového s 1.5dCi a tohle přesně hledal, má garáž, jezdí dlouhé trasy, prostě opět v bavlnce.
Nicméně dneska boj na úřadě... Těšín zavřel úplně, že máme jet do Třince, tam už v telefonu paní nepříjemná, protože v Těšíně zavřeli a jen 8-11. V Karviné 13-16h, jak jsme tam v 14.45 dojeli, tak nám řekli, že už nás nevezmou. Zavolal jsem do Orlové, tam že nás vezmou, ale máme spěchat. Tak jsme to tam našli dost složitě, protože kdo ví v které budově to je, ALE vytištěná zelená karta nebyla zelená a tedy neplatná, takový nepříjemný úředník nám skoro vynadal, naštěstí stačila moje stará zelená karta, ale zase zpátky do auta, které daleko...
... naprosto vyčerpán z jednoho přepisu auta 8-s -
iudex 16.03.20 14:50
« Goodbye Mondeo
Tak som bol včera v rámci karantény v Malých Karpatoch na túre (stretol som počas celej túry jediného človeka) a zobral som Mondeo. Keďže boli totálne prázdne cesty (nedeľa ráno + koronavírus), mohol som ísť na doraz a dal som Mondeu poriadne do tela. A opäť som si pripomenul, ako to auto výborne jazdí (v kontexte triedy samozrejme), stále ma prekvapuje, ako dobre toto 4,8 metrové rodinné auto funguje, ak ho človek chytí pod krk, normálne som sa zabavil, hlavne v zákrutách. Až mi bude ľúto, keď pôjde z domu (aj keď zostane v rodine).

No a kdyby Swift měl širší sedadlo, mohl být on...
No a kdybych v říjnu věděl, že v březnu budu přemýšlet o hypotéce, nebylo by nic >:D teď se mi to už nechce rušit :-| ...a manželka jasně řekla, že Polo si mám nechat objednané, i kdyby hypotéka, že si ho zasloužím... mám to ale hodnou ženu, že? :-! >:D