Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.03.20  11:52

« Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Thomasino: já nejsem žádný fanatik, v Renaultech mám přehled, ale měli jsem doma i Peugeota, teď dvě Fabie, t.č.stale je a inu Renault nemá Clio RS a kdyby bylo a bylo dobré jako Polo, byl by Renault ;-)
    No a kdyby Swift měl širší sedadlo, mohl být on...
    No a kdybych v říjnu věděl, že v březnu budu přemýšlet o hypotéce, nebylo by nic >:D teď se mi to už nechce rušit :-| ...a manželka jasně řekla, že Polo si mám nechat objednané, i kdyby hypotéka, že si ho zasloužím... mám to ale hodnou ženu, že? :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.20  11:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

i.i
    Myslel jsem to jinak...
    I bezdomovce můžeš dát, po pár letech na ulici, "do kupy", o tom to není.
  • « 00 Reagovat !

foto idam-i

idam.i 17.03.20  10:58

« Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

WL keď nechám auto po 4 rokoch odborne vyčistiť,ver že rozdiel ťažko spoznáš.Hlavné je aby bol pravidelný servis. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.03.20  10:21

« Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Vysvětleno....jak funguje koronavirus a jak se naše tělo brání.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.20  10:18

Th
    Však ty o té cestě od Renaultu (zpátky) ke "koncernu" taky víš svoje... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.20  09:58

« Re: Re: Au revoir Mégane

Ronaulte - to by sis měl ale změnit NICK !! >:-[] >:-[] Roky tady "fandíš" Renaultu a najednou jsi také u koncernu ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.20  01:27

i.i
    Garážované auto, a auto "bezdomovec", jsou dvě zcela odlišné kategorie... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto idam-i

idam.i 16.03.20  23:40

To porovnávanie roku a auta mi je celkom známe. ;-) Akurát si nepotrpím na garáž. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.03.20  23:31

« Re: Au revoir Mégane

Woody: Měl jsem původně vymyšlený inzerát, že hledám nového majitele pro své auto a vypsal bych tam podmínky >:D a samozřejmě jsem se ptal, jestli má nebo nemá garáž, i manželka se hned ptala, jestli má pro něj garáž >:-[] >:D
    To není jen tak, je to jako člen rodiny, spoustu vzpomínek se na něj pojí.

Nevím, jestli to taky tak máte, ale když pátrám v paměti po nějaké události a potřebuji k tomu alespoň rok, tak si musím přiřadit auto, kterým jsem tam byl nebo jsme měli a to dá hlavní mezník... někdo to má a dětmi, já s auty >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.03.20  21:53

Raz tu máme nákupnú vlnu áut a teraz sa to tu pre zmenu nejako predáva. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.03.20  19:50

« Re: Au revoir Mégane

Rone: Tys mi úplně připomněl jeden inzerát na Favorita z doby, kdy si ho ještě poživační lékaři neleštili v garáži jako ceněného youngtimera. ;-) Tenkrát mi to fakt připadalo jako vtip. Po úvodu, který spíš než inzerát připomínal slohové cvičení s přebytkem nostalgie a citového zabarvení, následovalo Zn: Jen do dobrých rukou. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.03.20  18:50

« Au revoir Mégane

Tak si před chvílí odvezl nový majitel Megana :-( Až jsem měl slzu v oku. 116 000 spokojených kilometrů a musím říct, že koupě nového Mégana nelituji a pořád je to s ním radost.
    Nový majitel je ale taky nadšenec, teď má dvojkového s 1.5dCi a tohle přesně hledal, má garáž, jezdí dlouhé trasy, prostě opět v bavlnce.

Nicméně dneska boj na úřadě... Těšín zavřel úplně, že máme jet do Třince, tam už v telefonu paní nepříjemná, protože v Těšíně zavřeli a jen 8-11. V Karviné 13-16h, jak jsme tam v 14.45 dojeli, tak nám řekli, že už nás nevezmou. Zavolal jsem do Orlové, tam že nás vezmou, ale máme spěchat. Tak jsme to tam našli dost složitě, protože kdo ví v které budově to je, ALE vytištěná zelená karta nebyla zelená a tedy neplatná, takový nepříjemný úředník nám skoro vynadal, naštěstí stačila moje stará zelená karta, ale zase zpátky do auta, které daleko...
    ... naprosto vyčerpán z jednoho přepisu auta 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.20  18:50

« Re: Re: Goodbye Mondeo

pd7
    Dotankovat tvé M 140i? Co se stalo, odpařil se ti benzín z nádrže? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.20  17:57

« Re: Re: Re: Re: Goodbye Mondeo

...nabíjal som nabíjal......ale málo....do zimy sa ma nechcélo......aj nechcélo..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.20  17:54

« Re: Re: Re: Re: Goodbye Mondeo

Tys trápil Julču na polňačce? To ti voe nikdy nezapomene..... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.03.20  17:48

« Re: Re: Re: Goodbye Mondeo

Tak som sa bol fčera trochu aj ja pohulákať, a talianka zatial vypadá že je bez vírusu. >:-[] [odkaz]

Celkom ma zaujíma porovnanie 1.6turbo vs 2.5 atmo.

Ach dedo, tebe je škoda takého povozu (140i). Nabíjal si to aspoň cez zimu?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.03.20  16:21

« Re: Re: Goodbye Mondeo

Dedo: vidíš, keby si na ňom jazdil, tak sa Ti to nestane. Mondeo dostane z času na čas odo mňa takýto záhul, vypália sa sadze a auto šliape ako hodinky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.20  15:49

« Re: Goodbye Mondeo

Na místním BMW konfigurátoru se objevilo M2 CS Coupé. Já měl zato, že půjde o limitku......... :-O Za bratru 2,594 mil (manuál) s adaptivním podvozkem a pár prkotinama, kua dobrý.... :-! :-! :-!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.20  15:05

« Re: Goodbye Mondeo

Já včera jel (pro jistotu) dotankovat M140i a vůbec sem se v něm po zimě necítil dobře......a navíc jsem u pumpy dostal od něj message, že akumulátor je téměř prázdý a příště už nenastartuje..........zlatý Yaris...... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.03.20  14:50

« Goodbye Mondeo

Tak som bol včera v rámci karantény v Malých Karpatoch na túre (stretol som počas celej túry jediného človeka) a zobral som Mondeo. Keďže boli totálne prázdne cesty (nedeľa ráno + koronavírus), mohol som ísť na doraz a dal som Mondeu poriadne do tela. A opäť som si pripomenul, ako to auto výborne jazdí (v kontexte triedy samozrejme), stále ma prekvapuje, ako dobre toto 4,8 metrové rodinné auto funguje, ak ho človek chytí pod krk, normálne som sa zabavil, hlavne v zákrutách. Až mi bude ľúto, keď pôjde z domu (aj keď zostane v rodine).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…