Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.03.20  00:03

« Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

WL - já koncern využívám posledních 5 let už jen jako daily auta (platit 200-250T navíc za X1/X2 se mi fakt nechtělo proti Atece, ikdyž ovládání infotaimentu má BMW o hodně lepší - ani 150T za Tiquana). Koncern je většinou takový normální lepší průměr, neurazí, nenadchne, žádné extra zážitky od toho čekat nemůžeš! Ale jejich HotHatche jsou skvěle univerzální, to se musí nechat. Jen na emocích dost šetří >:-[] Porsche je samozřejmě jiná kapitola, ale na to jsem ještě nevydělal a asi jen tak nevydělám. Jako vyhrát milion (zkusil jsem v pátek 13-tého po dlouhé době a zase nic), tak jdu do Caymana GTS 4,0 s PDK (nebo manuálem?? fakt nevím!!) v Carmin Red, v tom mám jasno >:-[] (2,5 mega)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.20  23:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

wl....Yarisek ukvičený ???
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.20  17:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

sf
    Nesahej mu na jeho malého ukvičeného "yariska" (až u samé prrddelle), je na to choulostivý, obzvlášť teď před příchodem yara... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.20  17:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Freddie......nešahej mě na Yariska nebo ti utrhnu ruku u samé prrddeelle.... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.20  15:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

wl.....když jsem M3 MPS gen.II v roce 2014 prodával, tak jsem počítal s tím, že koupím gen.III hned jak bude k máni. Na tu čekací dobu jsem koupil X5, ale poněvadž se ani po dvou létech gen.III nerealizovala a v tu dobu (2016) bylo už jasné, že ani hned tak nebude, tak jsem X5 prodal a jak sem se tak motal v Renocaru zalíbila se mě nová M3 a po test jízdě ji objednal. Vše se ale změnilo po testovacím víkendu v M135i. Objednávku na M3 jsem změnil nejprve na M135i, ale jelikož se záhy objevila na trhu M140i, tak jsem ji opět změnil a chvíli čekal na M140i.
    Ano, kdyby byla gen.III v roce 2016 na trhu, tak jsem M140i nekupoval.
  • « 10 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.03.20  14:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

dedovi je asi jedno čo je v garáži, hlavne nech funguje Jariska s céévééété. >:D
    Sorry ale musel som si pichnúť.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.20  12:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

pd7
    To bys vyměnil za M140i?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.20  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

wl.....v lokální karanténě nejsme, ale bylo nám (kmetům) víceméně nařízeno nevycházet z domu.
    To 2.5 T by se nejvíc hodilo do Mazdy 3 MPS....a myslím, že to bylo i v plánu, než "udeřila vyšší moc".... >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.20  11:15

iu...porovnanie.....filmováno v mé bývalé domovině....perfektní silnice a domy na předměstí, vše upravené, nikde žádný bordel a odpadky....už sem na to skoro zapomněl..... :'-(
    V Austrálii ještě nemají tak přísné emisní zákony jako my tady, tak se tam prodávají vozy i s lepšími motory. Ale myslím, že také brzy podlehnou ekošílenství jako Evropa.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.03.20  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

wl: M6 to vyhrala.
    Ja pracujem, aj som aktuálne v kancli (to mi nikto nemôže zabrániť), len ju nemôžem mať otvorenú pre verejnosť. Zatiaľ dorábam resty (a aj mi to spomalenie príde vhod), ale keď nebudú ľudia, nebude robota. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.20  10:58

iu
    2,5 T by se do Ma6 hodil, a jak to dopadlo s pořadím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.20  10:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

iu
    Takže už ani na dálku nepracuješ?
    My máme odpoledne otevřené okno na kávu a dezerty s sebou, ale je to o ničem, max. do pátku a zavřeme to úplně, pokud nám i to nezavřou ještě dřív.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.20  10:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

pd7
    Kyjov už je taky v lokální karenténě???
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.03.20  10:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Nielen pre pradedu austrálske porovnanie Mazdy 6 s Mondeom, Holdenom Commodore (austrálska verzia Insignie) a Octaviou (!). Čo ma zaujalo, 6ka má v Austrálii turbobenzín! 2,5ka s turbom, výkon 170 kW/231k a hlavne krútiak 420 Nm. To musí ísť celkom pekne.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.03.20  09:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

totok ma fest pobavilo. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.03.20  23:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Kua kluci vy to máte ještě dobrý......nám dal Babiš domácí vězení.......... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.03.20  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Tak u nás to je samá "akce". Zrušili nám veškeré plánované výkony, zavřeli jedno chirurgické oddělení a pacienty z něj se přesunou k nám na ortopedii. Z onoho zrušeného oddělení bude oddělení, které je vyhrazeno pro infekční pacienty, tedy až budou a prý budou ,odhady jsou, že během týdne bude tisíce nakažených. Vedle nemocnice se odpoledne začal stavět stan, kde se budou brát odběry k vyšetření u pacientů s podezřením na koronavirus.
    Zajímavé na tom je, že včera byly na ARO roušky jen na jeden den, ne respirátory, ale roušky, u nás na oddělení je tak 20 kusů zavřených ve skříni, protože nejsou. Ještě v pátek se ředitel dušoval, že mají objednáno a mají exkluzivní kontakty, ale dnes na ambulanci nebyla ani jedna, nemít tu, kterou jsem si vzal z operačního sálu a nosím pro okrasu druhý den, neměl bych nic.
    Ochranné oděvy a respirátory jsou jen pro RZP a to pro okresní město se 60t obyvatel prý včera bylo 5 kusů a to ještě donesl někdo z domácích zásob, někdo z těch, co jsou připraveni na konec světa.

Jako nevím, buď se ten materiál šetří na skutečnou katastrofu nebo prostě není :-|

Nezbývá než udržovat zdravou míru paniky...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.20  20:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Ofis. A Ty ako, zatvorený na komplet?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.20  20:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Jaký krám?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.20  19:40

« Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Tak som sa dnes dozvedel, že mi odvčera zavreli krám. Ani som nevedel a nikto sa neunúval dať mi vedieť. Ale inak všetko funguje... 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…