Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 20.03.20 22:41
« Re: Re: Re: Au revoir Mégane
Th
Žádná barva na Polo GTI není jen pro Polo GTI, každou můžeš mít i na běžné POLO.
Ale jinak je to už poměrně vzácný odstín šedé (pěkně trefený a navíc světlejší a praktičtější, než CSG), třeba na Golfa se vůbec nenabízí už od faceliftu G7. -
Ronault. 20.03.20 20:49
« Re: Re: Re: Au revoir Mégane
WL: Ono i ta červená není úplně špatná, ale prostě pastelové barvy jsou nepraktické a náchylné k údržbě, nemluvě o tom, že zaniknou červení detaily GTI
Thomasino: Neříkám, že jsou ošklivé ty limestony, ale prostě vedle Brescií je to jednoduchá volba. To je asi jako když jsem vybíral ty 17" na Megana, ty byly taky jasnou volbou, i když bylo na nich auto krapet tvrdší... [odkaz] -
Thomasino 20.03.20 20:40
« Re: Re: Au revoir Mégane
Mě ty 18" na to přijdou už moc nízký profil.. No ale já mám co říkat, když výhledově přemýšlím o 19" kolech a rozměru 235/35 a 255/30, ale spíše kvůli šířce předku..
Jinak mě se ty kola na tom bílém líbí. A limestone za mě určitě OK, ale lepší by byla nějaká speciální výrazná barva jen pro PGTI. -
Ronault. 20.03.20 20:27
« Re: Au revoir Mégane
Thomasino: Bílá je sice zajímavá, ale byla až za houbově šedou Limestone a doba bílých je pryč. Krom zdařilého odstínu je Limestone praktická a je to nejbližší nástupce mého Fanouše Silverline. Ty 17" Miltony jsou nic moc, sice pořád lepší než ty z nového Golfu, jak ukazoval WL, ale na Brescie 18" nemají.
Už jsem to tu ukazoval, ale v létě takto bude vypadat Polo:
[odkaz]
v zimě: [odkaz]
-
white label 20.03.20 18:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
pd777
Pokud se ti tohle líbí z profilu...a už si našel ty brejle, potom je všechno marné,
S Macanem před fl to nemá designově společného vůbec nic, a s Macanem po fl to má shodné jen to spojení zadních lamp., o kterém jsem tvrdil, že to teď bude mít pomalu každé novější auto, no a evidentně jsem se moc nemýlil, podobnou megavlnu teď zažívají nápisy umístěné centrálně/symetricky na zádi. Najednou to musí mít všichni (stejně). :no: -
pradeda777 20.03.20 18:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
wl...hej....what´s wrong? Vždyť to má zadní svítilny ve stylu nového Macana...... >:-[] A vůbec, jako jedno auto pro 2 důchodce by to bylo moc dobrý. Z profilu se mě líbí,
všechny důležité parametry jsou v cajku, velké tak akorát (4.5 m na délku), spotřeba parádní, pohodlné SUV do města i mimo město. Jo, a tu přední tlamu bych modifikoval a "umírnil". Mám i docela dobrou představu jak.
Jasný, není to žádná raketa, ale jako univerzál na dožití by měl "Lexusek" smysl..... :-!
Yarisek by šel z domu.....chudák... :-( -
Market 20.03.20 17:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
ziadne okno sa mi neotvara. pise mi toto (P.S. moj Gmail ide v pohode):
Dočasná chyba (404)
Ľutujeme, váš účet Gmail nie je dočasne k dispozícii. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a odporúčame vám skúsiť to znova o niekoľko minút. Aktuálny stav služby môžete zobraziť na informačnom paneli stavu služby G Suite.
Ak problém pretrváva, navštívte centrum pomoci služby Gmail -
Thomasino 20.03.20 16:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
Prdděda - ty woe, až ty si jednou konečně vybereš nějaké autoooooo, tak si snad otevřu láhev dobrého vína !! To je horší, jako když to vybírám já a to je už kua co říct !! >:-[] >:-[]