Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.03.20  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Třeba měl jen nějaké dobré houbičky >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  22:41

« Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Th
    Žádná barva na Polo GTI není jen pro Polo GTI, každou můžeš mít i na běžné POLO.
    Ale jinak je to už poměrně vzácný odstín šedé (pěkně trefený a navíc světlejší a praktičtější, než CSG), třeba na Golfa se vůbec nenabízí už od faceliftu G7.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  22:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

pd7
    Raději se vyhni nedalekým Boršicím, je tam teď 7 ofiko potvrzených případů.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  22:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Th
    Je možné, že si Ron dnes něčeho lokl, snad ale ještě není jako "houba", viz jeho:
    "...ale byla až za houbově šedou Limestone..." .
    Čekal bych spíš vápencově šedou.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.03.20  21:23

« Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Kolik jsi toho Ronaulte-GTI už dnes vypil?? Limestone kola??
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.03.20  20:49

« Re: Re: Re: Au revoir Mégane

WL: Ono i ta červená není úplně špatná, ale prostě pastelové barvy jsou nepraktické a náchylné k údržbě, nemluvě o tom, že zaniknou červení detaily GTI

Thomasino: Neříkám, že jsou ošklivé ty limestony, ale prostě vedle Brescií je to jednoduchá volba. To je asi jako když jsem vybíral ty 17" na Megana, ty byly taky jasnou volbou, i když bylo na nich auto krapet tvrdší... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  20:40

« Re: Re: Au revoir Mégane

Limestone je jasná volba, zvlášť z toho malého výběru. Ještě dnes, když někde vzácně potkám čistý 3dv. G7R (před fl) v limestone, na kovově šedých Pretoriích, tak to pohladí oko.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.03.20  20:40

« Re: Re: Au revoir Mégane

Mě ty 18" na to přijdou už moc nízký profil.. No ale já mám co říkat, když výhledově přemýšlím o 19" kolech a rozměru 235/35 a 255/30, ale spíše kvůli šířce předku..
    Jinak mě se ty kola na tom bílém líbí. A limestone za mě určitě OK, ale lepší by byla nějaká speciální výrazná barva jen pro PGTI.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.03.20  20:27

« Re: Au revoir Mégane

Thomasino: Bílá je sice zajímavá, ale byla až za houbově šedou Limestone a doba bílých je pryč. Krom zdařilého odstínu je Limestone praktická a je to nejbližší nástupce mého Fanouše Silverline. Ty 17" Miltony jsou nic moc, sice pořád lepší než ty z nového Golfu, jak ukazoval WL, ale na Brescie 18" nemají.
    Už jsem to tu ukazoval, ale v létě takto bude vypadat Polo:
    [odkaz]
    v zimě: [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

pd777
    Pokud se ti tohle líbí z profilu...a už si našel ty brejle, potom je všechno marné,
    S Macanem před fl to nemá designově společného vůbec nic, a s Macanem po fl to má shodné jen to spojení zadních lamp., o kterém jsem tvrdil, že to teď bude mít pomalu každé novější auto, no a evidentně jsem se moc nemýlil, podobnou megavlnu teď zažívají nápisy umístěné centrálně/symetricky na zádi. Najednou to musí mít všichni (stejně). :no:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.03.20  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

wl...hej....what´s wrong? Vždyť to má zadní svítilny ve stylu nového Macana...... >:-[] A vůbec, jako jedno auto pro 2 důchodce by to bylo moc dobrý. Z profilu se mě líbí,
    všechny důležité parametry jsou v cajku, velké tak akorát (4.5 m na délku), spotřeba parádní, pohodlné SUV do města i mimo město. Jo, a tu přední tlamu bych modifikoval a "umírnil". Mám i docela dobrou představu jak.
    Jasný, není to žádná raketa, ale jako univerzál na dožití by měl "Lexusek" smysl..... :-!
    Yarisek by šel z domu.....chudák... :-(
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  17:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Mat
    To bys tam musel být přihlášený jako praděda! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  17:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Na druhou stranu vedle této "příšerky" by byl i Yarisek učiněný krasavec.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 20.03.20  17:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

ziadne okno sa mi neotvara. pise mi toto (P.S. moj Gmail ide v pohode):

Dočasná chyba (404)

Ľutujeme, váš účet Gmail nie je dočasne k dispozícii. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a odporúčame vám skúsiť to znova o niekoľko minút. Aktuálny stav služby môžete zobraziť na informačnom paneli stavu služby G Suite.

Ak problém pretrváva, navštívte centrum pomoci služby Gmail
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.03.20  16:57

Prdděda - ty woe, až ty si jednou konečně vybereš nějaké autoooooo, tak si snad otevřu láhev dobrého vína !! To je horší, jako když to vybírám já a to je už kua co říct !! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.20  15:45

pd7
    Už zase nemůžeš najít ty svoje brejle? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.03.20  15:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Myslím, že je tu další želízko do ohně....hledám univerzál..... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.03.20  13:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

mkt.....po kliknutí na odkaz se ti vlevo dole na monitoru otevře nové okénko a po kliknutí na něj se spustí video.....
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 20.03.20  12:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

pd777: tie prilohy davas z gmailu? lebo nejdu otvorit...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.03.20  11:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

To je síla...... >:-[]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…