Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.20  21:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

iudex
    Takhle sis teď měl koupit Ma6!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.20  21:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

sf
    Jj, souhlas.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.03.20  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

V tej dobe bol motoršport fakt o život. Motory a výkon mali ale brzdy,pneu a bezpečnostné opatrenia boli úúúplne niekde inde ako sú teraz. LM 66 fajn film hlavne v kine.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.20  21:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

wl: k tomu Le Mans 66: na Baleovi mi vadí, že v poslednej dobe hrá akosi všetko na jedno kopyto: podivínsky, grimasy hádžuci týpek, proste mi nie je sympatický a neverím jeho hraniu (Stávka na neistotu, Špinavý trik). A to som ho mal dakedy ako herca rád (Dokonalý trik, Batman, Vlak do Yumy).
    Každopádne film fajn a samozrejme jazdné scény som si užil, boli parádne, najmä zvukovo. :yes: A tiež je fascinujúce, že už pred 54 rokmi autá dokázali jazdiť 24 hodín v kuse priemernou rýchlosťou vyše 200 km/h, s maximálkou cez 350 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.20  15:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Ne, měla tam být Polished Metal Metallic.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.20  15:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Na odkaze vidím Championship White..............je to správně?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.20  14:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Já raději tuhle:
    [odkaz]
    Tady vypadá jako Carbon Steel Grey na G6/7 GTI, ale obě jsou na reálných fotkách a videu podstatně světlejší.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.20  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Mě se naopak ta "šedomodrá" líbí, protože to tu celkově smutnou šedou trochu oživí.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.20  12:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Viz můj odkaz na konci příspěvku.
    Já právě ty šedé s nádechem do modra moc nemusím.
    Obě ty šedé jsou na fotkách a videu mnohem světlejší, než to vypadá podle konfigurátoru, viz i můj odkaz na video s CTR v PMM.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.20  12:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Ano, určitě tam Honda namíchala trochu modrého tintu a to právě dělá tu šedou zajímavou.
    Mají i další šedou, Polished Metal Metallic, která je tmavší (Antracit?)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.20  12:05

« Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Je to průměr za 10 tis. km, ne za celý nájezd skoro 30 tis.
    Pokud se bavíš a nebereš ohledy na spotřebu, ani na rychlostní limity, není problém se na podobnou spotřebu dostat. MGTS po faceliftu (s novým motorem sdíleným s Audi) na tom bude možná bude něco líp (i když taky o něm píší, že mu dobrý benzín chutná), ale na dieselovou SQ5 (apod.) v tomto ohledu mít nebude. Je to prostě těžší zvýšená čtyřkolka na širokých kolech (vzadu 295 mm) s dvakrát přeplňovaným benzínovým V6. A jak tam dáš sport plus, tak spotřeba bude to poslední, co tě bude zrovna zajímat. Od té doby co Porsche nenabízí diesely se tahle značka s ohledem na spotřebu nekupuje.

Tu SGP jsem na CTR naživo neviděl, ale na jiných fotkách vypadá mnohem světlejší a častěji více do modra...dal bych spíš přednost té druhé šedé "POLISHED METAL METALLIC", je o něco tmavší a taková kovovější. Bílá na CTR je ta tvoje slonová kost a je taky za příplatek, jediná bezpříplatková je červená Rallye Red.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.20  11:51

w-a
    Ona ta Praha je taky svým způsobem "izolovaná" už hodně dlouho. ;-)
    Předchozí zkratka většího "SM" kraje (jehož jsme byli součástí i my) byla zajímavější. Mohl mít v erbu kožené důdky a latexové spodní prádlo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.20  11:48

Sorry to barge in on you....co se týče šedé barvy, tak tady tato se Hondě podle mě hodně povedla. Sonic Grey Pearl
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.20  11:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

iudex
    Ta oranžová cooper jde hodně do červena (což je dobře), trochu mi připomíná tu červeno-oranžovou z minulé FieSTy, která byla naživo povedená.
    Hodně dobře trefená je třeba i ta Viper Green, která byla velmi oblíbená na trojkovém Šíru (včetně eRka, viz Mojito), ale bohužel u nás zmizela z nabídky, stejně jako to Šíro.
    LM 66 je skvělý a v kině s DA byl ještě lepší. Bale mi tam naopak seděl, co ti na něm tak vadí?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.03.20  08:55

Woody: není pochyb, že při řešení "pražské otázky" by se našli zastánci radikálnějších řešení, jen samozřejmě nechci v této těžké době jiskřit emoce >:-[]

Ta carbon steel grey je určitě působivější, ale je to odstín již hodně blízký černé a to je vždy méně praktické, právě ta barva špíny je pro mě důležitá, protože jsem si vědom toho, že v reálném světě nelze mít auto stále dokonale čisté, ale alespoň ať nevypadá špinavě.

A jak jsem psal níže, když mě bude odstín nudit, nebál bych se wrapingu
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.20  08:50

« Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

wl....na sauto mají v nabídce již nějakou dobu tohoto lehce jetého Macana GTS. Budíky ukazují průměrnou spotřebu 14.4 l/100km. Jak to zvládáš ty s tvým Macanem?

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.20  07:59

« Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

wl: Speciálně ten Moravsko-Slezský kraj raději rozepisuj. MOR.Sl. v době epidemie nezní zrovna optimisticky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.20  07:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Ron: Jinak červené markanty GTI jsou při výběru barvy trochu ořech. Pamatuju na výběr GTI-P 7 a kromě (pro mne, iudexe a myslím že i wl) jasné Carbon Steel Grey to ještě fungovalo na bílé a třeba té LSG (i když pro mě to až tak hezký odstín není), ale samozřejmě už ne na červené. A i ten kontrast nefunguje vždy, třeba jinak docela hezká tmavší modrá metalíza působila s těmi červenými prvky zase až moc křiklavě. Jasně, být fanda extrovertního designu Hondy, nevadilo by mi to. >:-[]

Každopádně ti přeju, ať ti P-GTI brzo dorazí a můžeš jezdit.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.20  07:41

Ron: Na izolaci celé Prahy to bylo už dávno před koronou. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.03.20  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane

Iudex: právě GTI je díky těm červeným doplňkům trochu omezená. Z jiných než odstínů šedé se hodí možná ještě nějaký odstín modré, ale zelená vůbec, teplé odstíny přebíjí ty doplňky... To R a R-line dává vícero možností a vše se dá lépe skousnout. Proto asi i ta oranžová metalíza je na Polu k mání na R-line, ale na GTI ne...ani bych jí asi na GTI nechtěl, na R-linu ano.

Jinak manželka si pořídila na doma kalhoty v nápadně podobné látce jako jsou klasické karované sedačky GTI Clark...asi aby mi zkrátila čekání a asi aby mě více přitahovala >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…