iudex 23.03.20 21:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
wl: k tomu Le Mans 66: na Baleovi mi vadí, že v poslednej dobe hrá akosi všetko na jedno kopyto: podivínsky, grimasy hádžuci týpek, proste mi nie je sympatický a neverím jeho hraniu (Stávka na neistotu, Špinavý trik). A to som ho mal dakedy ako herca rád (Dokonalý trik, Batman, Vlak do Yumy).
Každopádne film fajn a samozrejme jazdné scény som si užil, boli parádne, najmä zvukovo. :yes: A tiež je fascinujúce, že už pred 54 rokmi autá dokázali jazdiť 24 hodín v kuse priemernou rýchlosťou vyše 200 km/h, s maximálkou cez 350 km/h. -
white label 22.03.20 12:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Viz můj odkaz na konci příspěvku.
Já právě ty šedé s nádechem do modra moc nemusím.
Obě ty šedé jsou na fotkách a videu mnohem světlejší, než to vypadá podle konfigurátoru, viz i můj odkaz na video s CTR v PMM. -
white label 22.03.20 12:05
« Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Je to průměr za 10 tis. km, ne za celý nájezd skoro 30 tis.
Pokud se bavíš a nebereš ohledy na spotřebu, ani na rychlostní limity, není problém se na podobnou spotřebu dostat. MGTS po faceliftu (s novým motorem sdíleným s Audi) na tom bude možná bude něco líp (i když taky o něm píší, že mu dobrý benzín chutná), ale na dieselovou SQ5 (apod.) v tomto ohledu mít nebude. Je to prostě těžší zvýšená čtyřkolka na širokých kolech (vzadu 295 mm) s dvakrát přeplňovaným benzínovým V6. A jak tam dáš sport plus, tak spotřeba bude to poslední, co tě bude zrovna zajímat. Od té doby co Porsche nenabízí diesely se tahle značka s ohledem na spotřebu nekupuje.
Tu SGP jsem na CTR naživo neviděl, ale na jiných fotkách vypadá mnohem světlejší a častěji více do modra...dal bych spíš přednost té druhé šedé "POLISHED METAL METALLIC", je o něco tmavší a taková kovovější. Bílá na CTR je ta tvoje slonová kost a je taky za příplatek, jediná bezpříplatková je červená Rallye Red.
white label 22.03.20 11:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
w-a
Ona ta Praha je taky svým způsobem "izolovaná" už hodně dlouho. ;-)
Předchozí zkratka většího "SM" kraje (jehož jsme byli součástí i my) byla zajímavější. Mohl mít v erbu kožené důdky a latexové spodní prádlo. >:-[] -
white label 22.03.20 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
iudex
Ta oranžová cooper jde hodně do červena (což je dobře), trochu mi připomíná tu červeno-oranžovou z minulé FieSTy, která byla naživo povedená.
Hodně dobře trefená je třeba i ta Viper Green, která byla velmi oblíbená na trojkovém Šíru (včetně eRka, viz Mojito), ale bohužel u nás zmizela z nabídky, stejně jako to Šíro.
LM 66 je skvělý a v kině s DA byl ještě lepší. Bale mi tam naopak seděl, co ti na něm tak vadí? -
Ronault. 22.03.20 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Woody: není pochyb, že při řešení "pražské otázky" by se našli zastánci radikálnějších řešení, jen samozřejmě nechci v této těžké době jiskřit emoce >:-[]
Ta carbon steel grey je určitě působivější, ale je to odstín již hodně blízký černé a to je vždy méně praktické, právě ta barva špíny je pro mě důležitá, protože jsem si vědom toho, že v reálném světě nelze mít auto stále dokonale čisté, ale alespoň ať nevypadá špinavě.
A jak jsem psal níže, když mě bude odstín nudit, nebál bych se wrapingu -
woody-alien 22.03.20 07:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
Ron: Jinak červené markanty GTI jsou při výběru barvy trochu ořech. Pamatuju na výběr GTI-P 7 a kromě (pro mne, iudexe a myslím že i wl) jasné Carbon Steel Grey to ještě fungovalo na bílé a třeba té LSG (i když pro mě to až tak hezký odstín není), ale samozřejmě už ne na červené. A i ten kontrast nefunguje vždy, třeba jinak docela hezká tmavší modrá metalíza působila s těmi červenými prvky zase až moc křiklavě. Jasně, být fanda extrovertního designu Hondy, nevadilo by mi to. >:-[]
Každopádně ti přeju, ať ti P-GTI brzo dorazí a můžeš jezdit. -
Ronault. 22.03.20 00:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au revoir Mégane
Iudex: právě GTI je díky těm červeným doplňkům trochu omezená. Z jiných než odstínů šedé se hodí možná ještě nějaký odstín modré, ale zelená vůbec, teplé odstíny přebíjí ty doplňky... To R a R-line dává vícero možností a vše se dá lépe skousnout. Proto asi i ta oranžová metalíza je na Polu k mání na R-line, ale na GTI ne...ani bych jí asi na GTI nechtěl, na R-linu ano.
Jinak manželka si pořídila na doma kalhoty v nápadně podobné látce jako jsou klasické karované sedačky GTI Clark...asi aby mi zkrátila čekání a asi aby mě více přitahovala >:D >:-[]

Takhle sis teď měl koupit Ma6!