Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.20  21:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

To už je jenom rukávník... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.03.20  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

...ale "žehlící prkno" tam stále je....jen je menší....pro takovou menší domácnost..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.20  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Podle mě naopak nedostatečně...
    To víc udělá samotný výběr barvy, než ta absence žehlícího prkna...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.03.20  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Nikde nepíšu, že to malé křídlo udělalo z CTR úplně jiné auto. Podle mě to však dostatečně umírnilo chuligánský vzhled a třeba v šedé barvě zapadne lépe do davu. A to byl klíčový záměr. Jasný, výfuky a výdechy neřešili. Ty tam zůstaly, protože jejich odstranění nebo jiná změna by stála kopu peněz a na to neměla Honda pro FL rozpočet.
    Mě se s tím menším křídlem líbí a kdybych měl pro ni využití, tak bych koupi určitě zvažoval. Ale na parkování v garáži by ji byla škoda... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.20  08:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

dedo: fakt si myslíš, že malé krídlo namiesto veľkého z toho spravilo úplne iné auto? ;-) Z môjho pohľadu sa nič nezmenilo, stále sú tam tie tri "trumpety", veľké fejkové výduchy či "ostne" nad zadným sklom; popravde to vnímam tak, že ak by sa mi štýl CtR páčil, tak tam práve to mega krídlo chcem a ak sa mi nepáči, tak odstránenie jedinej veci to nezmení.
    P.S. nebyť toho dizajnu je CtR z môjho pohľadu super auto, nadupaný turbobenzín (v rámci turbo R4 vraj aj s nejakým charakterom), manuál, samosvor, parádny podvozok a hlavne všetko vyladené k maximálnej funkčnosti, pritom nezabúda byť univerzálnym hothečom, teda použiteľným a dostatočne priestranným a praktickým päťdverovým autom.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.03.20  08:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Nová CTR Sport line.........tak z tohoto by se už nikdo nemusel stydět vystoupit..... ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.20  20:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Kdo by chtěl trénovat, tak tady je i SK atd.: [odkaz] :yes:

Tak lehkou úroveň SK jsem dal bez chyby, ale to je fakt easy
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.20  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

iudex:kloobuk dolů, stejně jak to vidí WL, dopadl bych se SK špatně 8-s Já mám pro změnu doma mapu ČR a SK kde si fixem vpisuji silnice po kterých jsem už jel.

nejvíc by mi pomohly, kdyby tam byly cesty, to bych to naklikal velmi přesně :-!

Tak jde vidět, že chlapy zeměpis baví a i práce s mapou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.20  19:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

w-a
    Řeky by hodně pomohly, ale kdyby tam nebylo vůbec nic, tak to by byl jiný level.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.20  18:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

iudex: 68% je hodně slušná znalost "cizího" státu. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.20  18:01

praděda: Přesně to mě napadlo taky. Ani bych nepotřeboval hranice krajů, kdyby byly v mapě vyznačeny řeky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.20  15:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Tak ja som si najprv nevšimol, že dôležité je aj čo najpresnejšie trafenie mesta, myslel som, že stačí kraj, na opakované pokusy som dal 66 a 68%. Morava a Sliezko skoro všetko dobre, horšie je to so severom a západom Čiech, tam som triafal dosť mimo. Tipujem, že podobne by to mali Česi so Slovenskom, Trenčín či Žilina by neboli problém, ale Šahy či Revúca určite.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.03.20  15:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Na poprvé 79%......bez dlouhého přemýšlení. Kdybych déle přemýšlel, asi bych byl někde lepší, ale jinde jsem zase měl štěstí..... ;-)
    Pomohlo by, kdyby byly na mapě vyznačeny velké řeky... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.03.20  13:40

Sranda musí být............karanténa den 8

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.20  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

iu
    Pro Slováky by mělo bohatě stačit dát většinu měst do příslušných krajů, už to by měl být slušný úspěch.
    Slovenská města znám hlavně na trase Žilina-Bratislava a Žilina-Vysoké Tatry (Poprad), přes Martin, ale i vrchem přes Terchovou a Dolný Kubín.
    Jinde už by to bylo horší.
    Ale těch krajů/měst máte méně, takže naučit se to půjde asi o něco snadněji.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.20  07:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Tak ja som na tom oveľa biednejšie, len 44% a 53%, ale tak predsalen je to pre mňa cudzí štát a utešujem sa aj tým, že mnohé mestá som umiestnil zhruba správne z hľadiska svetových strán, len do vedľajšieho kraja. Ale ešte to skúsim.
    A tiež inak mám rád skúmanie na mape, nedávno som kúpil obrovskú mapu Slovenska (110 x 70 cm), akože pre dcéru, ale v skutočnosti pre seba. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.20  23:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

w-a, Ron
    Na poprvé 79, na podruhé 89... a na pátý pokus 100%! Těch 100% už chce i trochu štěstí.
    Ale nebýt tam ty hranice krajů, tak jsem na tom mnohem! hůř...
    Dcera fakt dobrá! Holky na zeměpis obecně moc nejsou, moje dcera měla ještě teď na pololetí (6. tř.) samé 1, ale právě ze zeměpisu s hodně odřenýma ušima. jako předmět jí to nebaví, přitom já to měl přesně naopak, asi jako většina kluků.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.03.20  22:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Woody: Zábřeh jsem taky zmastil, věděl jsem, že je na trati Praha-Bohumín, ale až za Olomoucí, jsem si ho spletl se Suchdolem :-) Ale Vanrsdorf úplně mimo. 8-s
    Dcera teda šikovná. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.20  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Ron: Já 82%, moje dcera 68% (překvapivě dobrý). Varnsdorf je podle mě brnkačka stejně jako Aš. Já jsem zmastil Zábřeh. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.03.20  21:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

[odkaz]
    tak pánové, já dal 77%, Rožnov na 100% :-! Jen ten Varnsdorf, ten mi to zkazil hodně, ten jsem zmastil a to jsem tam před pár lety byl. 8-s
    A nepodváděť. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…