Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.03.20 21:04
« Re: i30N Project C
Ale furt je to jen HnůjDay co má problémy s udávaným výkonem motoru, trochou nadváhy a méně kvalitní interiér. Zrovna před týdnem jsem rozebíral s bývalým majitelem i30N, který to po necelém roce prodal a pořídil Civic Type R. Prý úplně jinde a ten cenový rozdíl rozhodně stojí za to !! >:-[] -
Thomasino 26.03.20 23:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Mě se ta verze Sport Line celkem líbí, ale i ta normální GT s velkým křídlem. V té šedé je to ještě "rozumně" agresivní. U verze Sport Line chybí také červené linky dole na těch spoilerech, takže v šedé a s menším křídlem vzadu je to o kousek méně nápadnější. Hlavně je tam rozumná velikost kol 19" 245/35 :-) A také interiér už není tak moc agresivně červený, ale spíše šedý s červenými linkami. Za mě jako dailycar dobrý !! :-) -
pradeda777 26.03.20 11:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Nikde nepíšu, že to malé křídlo udělalo z CTR úplně jiné auto. Podle mě to však dostatečně umírnilo chuligánský vzhled a třeba v šedé barvě zapadne lépe do davu. A to byl klíčový záměr. Jasný, výfuky a výdechy neřešili. Ty tam zůstaly, protože jejich odstranění nebo jiná změna by stála kopu peněz a na to neměla Honda pro FL rozpočet.
Mě se s tím menším křídlem líbí a kdybych měl pro ni využití, tak bych koupi určitě zvažoval. Ale na parkování v garáži by ji byla škoda... ;-) -
iudex 26.03.20 08:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
dedo: fakt si myslíš, že malé krídlo namiesto veľkého z toho spravilo úplne iné auto? ;-) Z môjho pohľadu sa nič nezmenilo, stále sú tam tie tri "trumpety", veľké fejkové výduchy či "ostne" nad zadným sklom; popravde to vnímam tak, že ak by sa mi štýl CtR páčil, tak tam práve to mega krídlo chcem a ak sa mi nepáči, tak odstránenie jedinej veci to nezmení.
P.S. nebyť toho dizajnu je CtR z môjho pohľadu super auto, nadupaný turbobenzín (v rámci turbo R4 vraj aj s nejakým charakterom), manuál, samosvor, parádny podvozok a hlavne všetko vyladené k maximálnej funkčnosti, pritom nezabúda byť univerzálnym hothečom, teda použiteľným a dostatočne priestranným a praktickým päťdverovým autom. -
Ronault. 25.03.20 20:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
iudex:kloobuk dolů, stejně jak to vidí WL, dopadl bych se SK špatně 8-s Já mám pro změnu doma mapu ČR a SK kde si fixem vpisuji silnice po kterých jsem už jel.
nejvíc by mi pomohly, kdyby tam byly cesty, to bych to naklikal velmi přesně :-!
Tak jde vidět, že chlapy zeměpis baví a i práce s mapou. -
iudex 25.03.20 15:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Tak ja som si najprv nevšimol, že dôležité je aj čo najpresnejšie trafenie mesta, myslel som, že stačí kraj, na opakované pokusy som dal 66 a 68%. Morava a Sliezko skoro všetko dobre, horšie je to so severom a západom Čiech, tam som triafal dosť mimo. Tipujem, že podobne by to mali Česi so Slovenskom, Trenčín či Žilina by neboli problém, ale Šahy či Revúca určite.