Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.03.20  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C

Tms/wl......tož ta tmavo šedá je pro mě na sporťáku (obzvlášť v tuto dobu) až moc smutná. Ale ta nová modrá není vůbec marná. Kdybych ale doopravdy kupoval, tak bych přece jen šel do té světlejší šedé Sonic Grey.
    Popiska se stránek Hondy. (Zní pro zanícené kmety docela lákavě.... ;-) )
    SPORT LINE
    Pro rok 2020 se řada Civic Type R rozšiřuje
    o novou úroveň výbavy Sport Line.
    S novými 19” koly z lehkých slitin v barvě Shark Gray a
    s decentním spoilerem je provedení Sport Line
    právoplatným členem rodiny Type R, avšak
    v rafinovanější formě.
    Uvnitř jsou sedadla opatřena unikátním černým
    čalouněním, přičemž hluk a vibrace byly eliminovány
    za účelem příjemné atmosféry při klidném stylu jízdy
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.20  01:00

Th
    Tahle šedá není vůbec špatná, ale jak bylo napsáno v diskusi pod "umírněnou" verzí SL CTR, nenápadný cirkus je pořád cirkus, a možná ještě o něco podivnější...
    Já bych si modrou na CTR nevybral, ale ta nová výraznější Boost Blues, mi k ní celkově sedí víc, než ta původní tmavší.V duchu, když cirkus, tak cirkus... ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.03.20  22:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C

No jooo, ale bílá, stříbrná, šedá a černá u nás nebereme jako barvy >:-[] >:-[]
    Já sice brblu na odstíny šedi, ale je fakt, že některá auta prostě v jiných barvách vypadají divně, nebo nedělají moc barev. Zrovna kdybych náhodou chtěl vyměnit Atecu za Civica Type R v té umírněnější verzi Sport Line, tak bych ho asi musel vzít v šedé. V červené je to moc agresivní, bílé se mi nelíbí, černá auta mi nesmí domů, pastelové šedé vůbec nemusím, modrou metalízu už nenabízí a nahradili ji pastelovou světlejší modrou, takže bych šel do té šedé metalízy, ve které byla představena:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.20  17:45

pd7
    V reálu vypadá líp, spíš jako tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.20  17:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C

Tak tady je Audi Šedá Nardo....poctivá šedá....myslím, že už jsem ji sem jednou dal...na RSQ3 je dokonce v základu...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.20  17:26

« Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C

pd7
    Audi Nardo Grau/Grey znám dobře i naživo a na ní fialová vidět není (může to být kamerou). Proti té BMW na odkazu je světlejší a není vůbec do modra, na nízkém slunci jde spíš lehounce do šedobéžové, podobná křídové na Porsche, ale ta je zase ještě světlejší a taková "hlubší".
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.20  17:19

« Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C

Th
    To, že je to stále jen šedá je v principu stejný "argument", jako když ti někdo napíše ke tvé volbě, že stále je to jen modrá (apod.)...
    Glacier Silver jsem viděl i naživo, dobře trefený odstín, ale stále je to jen stříbrná, což je v podstatě šedá metalická. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.20  15:25

« Re: Re: Re: Re: i30N Project C

wl/tms....odstín na Audi.....o hodně světlejší.....vidím tam trochu fialové....což není špatně, ale hlavně je video točené na denním světle a při sluníčku. Video s M340i je naproti tomu točené v garáži i když dobře osvětlené. Ano, tu fialovou tam vidím taky, ale ten fialový odstín je úplně jinde. Bavorácká se mě líbí víc...je taková tmavší....taková víc macho..... ;-) V BMW konfigurátoru se Nardo Grey ale nevyskytuje. Kdybych si měl vybrat z toho co v nabídce je, pak snad tu Oxide Grey. Myslím, že na limo je fajn. Další volba by byla Mineral White anebo moje tradiční AW..... ;-) Snad by se ta Nardo Grey dala objednat, ale jak borec na videu říká, bylo by to na moc dlouhé čekání.... ;-\ Jsem rád, že se mě tato volba netýká..... ;-)
    Příplatková Glacier Silver? Ano, ale pro M340i ji nenabízí.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.03.20  13:29

« Re: Re: Re: Re: i30N Project C

Jasně, každý odstín může být jiný, ale stále je to jen šedá! :-( Ale u M340i mám taky problém jakou bych vybral barvu, jako že jsem o M340i dost uvažoval jako jediném univerzálním autě. Ale asi tu modrou Portimao co je jen pro M paket a M340i, s nádechem do fialova. Ale líbí se mi dražší příplatková stříbrná Glacier Silver s nádechem do hnědé (zlaté).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.20  12:42

« Re: Re: Re: i30N Project C

Audi má odstín Nardo Grey už dlouho, ale pokud tohle video s M340i hodně nezkresluje, tak odstín Audi je trefený minimálně o level lépe.
    [odkaz]
    U Audi bych si ho vybral, u BMW nikoli, tam bych dal přednost hvězdné champagne quartz metallic.
    [odkaz]
    [odkaz]
    Tady je vidět síla odstínu, dva podobné případy se stejným názvem, v jednom případě paráda ve druhém o ničem. Prostě padesát odstínu šedé, ale ve finále každá úplně jiná.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.03.20  10:36

« Re: Re: i30N Project C

Worth watching.....M340i in Nardo Grey...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.03.20  23:08

« Re: Re: i30N Project C

CTR..... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.03.20  21:04

« Re: i30N Project C

Ale furt je to jen HnůjDay co má problémy s udávaným výkonem motoru, trochou nadváhy a méně kvalitní interiér. Zrovna před týdnem jsem rozebíral s bývalým majitelem i30N, který to po necelém roce prodal a pořídil Civic Type R. Prý úplně jinde a ten cenový rozdíl rozhodně stojí za to !! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.03.20  20:28

« Re: Slunečná

wl....hledej souvislosti...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.03.20  18:40

Iudex: už jsem viděl to video ;-) mě se to celkem líbí, teda klidně bych oželel tu kapotu, ta mohla být v barvě a dal pryč některé doplňky, konkrétně ty červené zbytečnosti na prazích
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.03.20  15:13

iu
    Auto bude super, akorát ten obal, samotná barva na to nestačí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.03.20  12:09

« Slunečná

pd7
    ???
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.03.20  08:38

« i30N Project C

Ronault: tu je ten i30N project C čo si minule očumoval, na Pezinskej babe: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.03.20  08:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

[odkaz]

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.03.20  23:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"

Mě se ta verze Sport Line celkem líbí, ale i ta normální GT s velkým křídlem. V té šedé je to ještě "rozumně" agresivní. U verze Sport Line chybí také červené linky dole na těch spoilerech, takže v šedé a s menším křídlem vzadu je to o kousek méně nápadnější. Hlavně je tam rozumná velikost kol 19" 245/35 :-) A také interiér už není tak moc agresivně červený, ale spíše šedý s červenými linkami. Za mě jako dailycar dobrý !! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…