Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 29.03.20 01:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C
Th
Tahle šedá není vůbec špatná, ale jak bylo napsáno v diskusi pod "umírněnou" verzí SL CTR, nenápadný cirkus je pořád cirkus, a možná ještě o něco podivnější...
Já bych si modrou na CTR nevybral, ale ta nová výraznější Boost Blues, mi k ní celkově sedí víc, než ta původní tmavší.V duchu, když cirkus, tak cirkus... ;-)
[odkaz]
[odkaz] -
Thomasino 28.03.20 22:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C
No jooo, ale bílá, stříbrná, šedá a černá u nás nebereme jako barvy >:-[] >:-[]
Já sice brblu na odstíny šedi, ale je fakt, že některá auta prostě v jiných barvách vypadají divně, nebo nedělají moc barev. Zrovna kdybych náhodou chtěl vyměnit Atecu za Civica Type R v té umírněnější verzi Sport Line, tak bych ho asi musel vzít v šedé. V červené je to moc agresivní, bílé se mi nelíbí, černá auta mi nesmí domů, pastelové šedé vůbec nemusím, modrou metalízu už nenabízí a nahradili ji pastelovou světlejší modrou, takže bych šel do té šedé metalízy, ve které byla představena:
[odkaz] -
white label 28.03.20 17:26
« Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C
pd7
Audi Nardo Grau/Grey znám dobře i naživo a na ní fialová vidět není (může to být kamerou). Proti té BMW na odkazu je světlejší a není vůbec do modra, na nízkém slunci jde spíš lehounce do šedobéžové, podobná křídové na Porsche, ale ta je zase ještě světlejší a taková "hlubší". -
white label 28.03.20 17:19
« Re: Re: Re: Re: Re: i30N Project C
Th
To, že je to stále jen šedá je v principu stejný "argument", jako když ti někdo napíše ke tvé volbě, že stále je to jen modrá (apod.)...
Glacier Silver jsem viděl i naživo, dobře trefený odstín, ale stále je to jen stříbrná, což je v podstatě šedá metalická. ;-)
-
pradeda777 28.03.20 15:25
« Re: Re: Re: Re: i30N Project C
wl/tms....odstín na Audi.....o hodně světlejší.....vidím tam trochu fialové....což není špatně, ale hlavně je video točené na denním světle a při sluníčku. Video s M340i je naproti tomu točené v garáži i když dobře osvětlené. Ano, tu fialovou tam vidím taky, ale ten fialový odstín je úplně jinde. Bavorácká se mě líbí víc...je taková tmavší....taková víc macho..... ;-) V BMW konfigurátoru se Nardo Grey ale nevyskytuje. Kdybych si měl vybrat z toho co v nabídce je, pak snad tu Oxide Grey. Myslím, že na limo je fajn. Další volba by byla Mineral White anebo moje tradiční AW..... ;-) Snad by se ta Nardo Grey dala objednat, ale jak borec na videu říká, bylo by to na moc dlouhé čekání.... ;-\ Jsem rád, že se mě tato volba netýká..... ;-)
Příplatková Glacier Silver? Ano, ale pro M340i ji nenabízí.... ;-\ -
Thomasino 28.03.20 13:29
« Re: Re: Re: Re: i30N Project C
Jasně, každý odstín může být jiný, ale stále je to jen šedá! :-( Ale u M340i mám taky problém jakou bych vybral barvu, jako že jsem o M340i dost uvažoval jako jediném univerzálním autě. Ale asi tu modrou Portimao co je jen pro M paket a M340i, s nádechem do fialova. Ale líbí se mi dražší příplatková stříbrná Glacier Silver s nádechem do hnědé (zlaté). -
white label 28.03.20 12:42
« Re: Re: Re: i30N Project C
Audi má odstín Nardo Grey už dlouho, ale pokud tohle video s M340i hodně nezkresluje, tak odstín Audi je trefený minimálně o level lépe.
[odkaz]
U Audi bych si ho vybral, u BMW nikoli, tam bych dal přednost hvězdné champagne quartz metallic.
[odkaz]
[odkaz]
Tady je vidět síla odstínu, dva podobné případy se stejným názvem, v jednom případě paráda ve druhém o ničem. Prostě padesát odstínu šedé, ale ve finále každá úplně jiná. -
Thomasino 27.03.20 21:04
« Re: i30N Project C
Ale furt je to jen HnůjDay co má problémy s udávaným výkonem motoru, trochou nadváhy a méně kvalitní interiér. Zrovna před týdnem jsem rozebíral s bývalým majitelem i30N, který to po necelém roce prodal a pořídil Civic Type R. Prý úplně jinde a ten cenový rozdíl rozhodně stojí za to !! >:-[] -
Thomasino 26.03.20 23:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Spaghetti Coronara"
Mě se ta verze Sport Line celkem líbí, ale i ta normální GT s velkým křídlem. V té šedé je to ještě "rozumně" agresivní. U verze Sport Line chybí také červené linky dole na těch spoilerech, takže v šedé a s menším křídlem vzadu je to o kousek méně nápadnější. Hlavně je tam rozumná velikost kol 19" 245/35 :-) A také interiér už není tak moc agresivně červený, ale spíše šedý s červenými linkami. Za mě jako dailycar dobrý !! :-)

Popiska se stránek Hondy. (Zní pro zanícené kmety docela lákavě.... ;-) )
SPORT LINE
Pro rok 2020 se řada Civic Type R rozšiřuje
o novou úroveň výbavy Sport Line.
S novými 19” koly z lehkých slitin v barvě Shark Gray a
s decentním spoilerem je provedení Sport Line
právoplatným členem rodiny Type R, avšak
v rafinovanější formě.
Uvnitř jsou sedadla opatřena unikátním černým
čalouněním, přičemž hluk a vibrace byly eliminovány
za účelem příjemné atmosféry při klidném stylu jízdy