Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.04.20  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: JQV

Našiel som pekného Merkelesa C63 ale to bol v Jih a potom nejaké Porče Turbo, na dalšie hriechy si nespomínam. >:D To sú ale iba také výstrely do tmy, meniť zatial nehodlám.
    Jedine že by Kurwetta C8.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.04.20  12:55

« Re: Re: Re: Re: Re: JQV

Že si v Prahe našiel niečo ešte výkonnejšie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.04.20  12:45

« Re: Re: Re: Re: JQV

iu: nerozumiem......
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.04.20  09:01

« Re: Re: Re: JQV

wl: aj po trnavsky je to tvrdo, jatelina, v Trnave sa zásadne nemäkčí. Ukážka: "Išli sme ze Seredi z jarmeku a zastavili zme sa ve Farkašíne. Kone si každý sellák uvázal ge svojému vozu, a dze indze, do šenku. Porád zme si roskázali varené víno. Taký tam bol mulaččák, že dotál aj ottedy som taký napitý neból jak tedy." >:D
    A čo jarné kilometre? Boli ste niekto prevetrať kone aj počas karanténnej Veľkej noci?
    Fred: počul som klebety, že po niečom pražskom pokukuješ. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.20  21:30

« Re: Re: JQV

iu
    No vidíš, i na Valašsku se říká(valo) jatelina/jatelinka, akorát ta slabika "te" se nevyslovuje měkce jako u vás.
    U předváděčky musíš počítat taky s tím, že je tam více studených startů, které celkovou průměrnou spotřebu logicky také navyšují.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.04.20  20:35

« Re: JQV

wl: ale to si si myslel dobre, aspoň teda v mojich končinách. Ďatelina je po trnavsky jatelina. Takže vieš trnavskú slovenčinu. >:D
    Ad M6: po nejakej tej stovke km od kúpy je spotreba 7,2 l. Teda presne rovnako, ako sme mali s Mondeom. Aj keď zatiaľ chýbajú dlhé štreky s naloženým autom po diaľnici. Každopádne na daný objem v kombinácii s automatom super. Btw. celková spotreba od začiatku je 10,7, tak fakt nechcem vedieť, ako na nej ako na predvádzačke jazdili. :-/
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.04.20  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: JQV

Fredo nikdy nechodí/nejazdí na kávu sám. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.20  13:38

« Re: Re: Re: Re: JQV

"presso" si dej u vás, my děláme pouze (celé) espresso. >:-[]
    To chceš 2 kousky pro sebe, nebo přijedeš v páru? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.04.20  13:30

« Re: Re: Re: JQV

Výhovorky neberiem a poprosím 2x presso na Váš účet keď prídem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.20  11:30

« Re: Re: JQV

Napsáno jsem to viděl poprvé, ale už jsem to slovo určitě někdy slyšel, jenže mezi výslovností s j a ď je poměrně malý rozdíl.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.04.20  09:43

« Re: JQV

Slovak lesson nr.1 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.04.20  21:49

« JQV

Řeším tady italštinu a přitom jsem nevěděl, že jetel(ina) je slovensky "ďatelina", doteď jsem si (mylně) myslel, že je to jatelina.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.20  18:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M6

...a nice photo....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.04.20  17:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M6

Nejako sa ti tá 4 lístková ďatelina zapáčila. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.20  17:33

M340i.....Dinan výfuk.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.20  17:00

...couldn´t help myself....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.04.20  13:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M6

Prošel jsem si letmo většinu českých a slovenských video testů JQV a je zajímavé, že zatímco slováci obvykle vyslovují Quadrifoglio (čtyřlístek) správně, jako "kvadrifolio", tak češi naopak špatně jako "kvatrofolio", což je nesmysl.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.04.20  13:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M6

Nejvíc mě překvapil Peugeot.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.20  11:17

Vibrace šaltrpáky.......ani mě to nepřekvapuje. S tímto jsem se setkal již u několika vozů. Ano, u dané "Julinky" jde o extrém, ale 510 koní jsem pod podlahou nikdy nekrotil. Na mojí 1er jsem rychlý "odpal" z místa ještě nezkoušel, tak nemůžu referovat. Ale s tím novým mechanickým samosvorem bych podobnou věc čekal.
    Zkoušel jsem "odpal" z místa v mé první MPS FWD (mechanický samosvor) a při přeřazení na 2 se celý předek roztancoval a volant mě málem vykloubil ruce.......ano v tomto případě šlo víceméně o extrémní torque steer.....co dělala šaltrpáka to nevím, protože jsem měl před očima v tu chvíli jen "rudou mlhu"..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.20  10:45

.....pro případ, že byste to minuli.........
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…