white label 18.04.20 12:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Král kruháčů
pd7
Jsou to "Chu-Ji" (provincie v Číně, která je baštou mocných komunistů) a dělají to naprosto amatérsky.
Malí a střední podnikatelé prostě nejsou cílovou skupinou v rámci voličů ANO, tou jsou hlavně (státní!) zaměstnanci a důchodci, podle toho to taky u nás vypadá. -
pradeda777 18.04.20 11:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Král kruháčů
wl....nezoufej....už se blýská na lepší časy...od 25 května ti Hrabiš povolil provozovat venkovní zahrádku....a od 8 června dokonce i uvnitř.....no není to borec..... >:-[] Jo, a ten účet za ušlý zisk se má poslat Zemanovi...on to prý s Číňany "zařídí"....... >:-[] -
white label 17.04.20 22:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Král kruháčů
w-a
No právě. V tom odkazu píší 700 až 1200 dolarů, podle počtu válců.
Možná bych to měl začít dělat místo vaření kafe, které teď asi bude docela nejisté.
A časem přeskočím třeba na výměnu uhlíků v motorech elektromobilů. -
white label 17.04.20 15:06
« Re: Re: tryskání ořechovými skořápkami
iu
U nás je to zatím v plínkách, ale třeba v Německu už to nabízejí i některé autorizáky. Efekt je výrazný, viz i ty fotky co mi ukazoval před a po (jako nové) a poznat to bylo i subjektivně (jízda/studené starty). Určitě to výrazně pomůže u všech přímo vstřikových benzínů s nájezdem +100 tis. km. -
iudex 17.04.20 14:44
« Re: tryskání ořechovými skořápkami
wl: jj, to je známy neduh priamovstrekových benzínov. Úplne vyhnúť sa tomu ani nedá, čiastočným riešením je používanie aditivovaného benzínu (resp. dodatočné aditívum) a nedusenie auta dlhodobo v nízkych otáčkach, resp. občasné "vypálenie výfuku" formou ostrej jazdy na maximum výkonu, aby sa zohrial motor a jeho súčasti na vyššiu teplotu, pri ktorej sa usadeniny "vypália". Ja si to predstavujem laicky ako keď kúrim v krbe a len tak udržiavacím štýlom prikladám, vtedy mi sčernejú steny krbu od sadzí. Ak ale naložím drevo doplna a nechám to horieť na maximum, ohňom sa mi steny krbu očistia.
S Tebou spomínanou metódou odstraňovania karbónových usadením som sa ale nestretol, videl som len mechanické čistenie rozobratého zakarbónovaného motora.
P.S. Alebo je riešením nedržať autá u seba príliš dlho a predať ich predtým, než sa zas_rú karbónom. >:D -
white label 17.04.20 12:58
« tryskání ořechovými skořápkami
Máte nějakou zkušenost?
Je to obecná slabina přímo vstřikových benzínů.
Známý si to teď nechal udělat na 330i (R6 atmo)a ukazoval mi fotky jak to bylo zanesené už po 75 tis. km. Právě u přímo vstřiku se to ani moc nedá ovlivnit kvalitou paliva. -
white label 17.04.20 10:52
« Re: Král kruháčů
Kdes byl tak dlouho? Byl jsem se proletět na hřbitov.... >:D
Ale kruháč zůstal úplně v pohodě, dokonce ani jedné značce nezkřivil vlas. >:-[]
Škoda, že není vidět celá dráha letu + dopad. Vzhledem ke koncepci (vše vpředu) možná nakonec dopadl skoro na všechna kola najednou. -
Dany 17.04.20 10:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JQV
Tom, k dvojke v modrom by som bral CI-R v zlatej. BBSká k Bavoráku patria a k dvojke sedia zvlášť, aj v šedej. Konieckoncov, tiež som si vybral podobnú kombináciu.
Tiež ma zaujal čip, čo si dával odkaz. Páči sa mi riešenie, že zapojíš, odpojíš konektory ako treba. U mňa by to znamenalo + cca 20k a 50Nm. Škoda, že tam nemajú priebehy kriviek výkonu. Mňa by hlavne zaujímalo posilnenie a vyhladenie spodného spektra. Ak by to pridalo nejakú špičku, nehneval by som sa. Sú tam aj negatívne skúsenosti a tiež by som sa trochu obával ako to bude fungovať v spojení s telefónom. "Manettino" na ovládanie v prípade toho čo pridal Iudex sa mi páči viac.