Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.04.20  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Tom: tak niežeby bolo čokoľvek s Tvojou Atecou zlé, naopak, motor, farba, výbava, všetko sedí. Len som si pomerne istý, že za cenníkovú cenu si to nekupoval, skôr za cenu blízku tomu, čo tu teraz pýtaš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.04.20  00:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Upřesním otázku: Kdo z vás koupí ode mě svojí ženě Atecu 2,0 TSI 190 hp 7DSG 4x4, nebo pro sebe na důchod? Ceníková cena před 11 měsíci 885 tisíc, cena nyní řekněme 720 tisíc vč. zimních pneu ?? ;-) [odkaz]
    Pradědo?? Ty si ode mě koupíš Atecu, já si koupím tebou oblíbeného Civica Type R a pak ti ho na odpoledne půjčím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.20  23:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

tms.....jak kdo koupí ženě Atecu ...,? Tu snad už máte?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.20  23:41

« Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

tms....já tušil, že ti bude manuál chybět..... ;-) Malé "žehlící prkno" je přesně to, co CTR potřebovala, aby "přitáhla" i seniory......(nebo i kmety.... ;-) )
    Barva? Tam jsme už byli. Mě se líbí ta šedomodrá Sonic Grey Pearl......tož já už 3 Hondy měl....Civic 4dr, Integra VTiR a Integra Type R. Ale Civic Type R mě vždy lákala..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.20  23:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Takže otázka zní, kdo koupí ženě Atecu, abych si mohl koupit CTR ?? :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.20  22:51

« Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Sport Line má hezčí interiér, rozumnější rozměr kol a nemá všude ty červené linky, to jsou jeho tři hlavní výhody.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.20  22:45

« Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Dost váhám, jestli bych vybral méně nápadnou nudnou šedou, ve které není tak agresivní, navíc v té Sport Line výbavě s 19" koly (souhlasím že s mnohem lepším profilem), nebo verzi GT s velkým křídlem a červenými sedačkami (ty šedé ve Sport mi sedí více). Skoro mám strach, že to malé křídlo už k tomu tak nějak nepatří >:-[] >:-[]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.20  22:20

« Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

iu
    Jen jsem napsal, že na CTR mi sedí víc, než ta předchozí modrá, k tomu, že bych si ji vybral (stejně jako CTR) to má dost daleko.
    A vzhledem k tomu, že Fo3RS vídávám výhradně v bílé, ve které vypadá nekonečně nudně, považuji i tu bazénovou modř, pro něj, jako lepší volbu, než bílou.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.04.20  20:48

« Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

wl: sa divím, že sa Ti tá modrá páči, lebo je veľmi blízka tej bazénovej modrej na Focuse Rs, ktorú si tu dlhodobo kritizoval: [odkaz]
    Ja s ňou inak rovnako nemám problém, k nápadnému hotheču sa hodí. A osobne by som to auto rád vyskúšal.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.04.20  20:41

« Re: Re: ...aby bylo přímo veselo (P911/iP11)

pradedo: mám práve na stole znalecký posudok na vady Mazdy 6 a tak týždeň dozadu som podal žalobu. Ale išlo jednak o dízel a jednak o jazdenku, takže nie voči predajcovi Mazdy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.20  19:41

« Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Th
    Jak už jsem psal dřív, když cirkus, tak se vším co k němu patří. Za mě se tenhle vyzývavější odstín modré hodí k CTR mnohem víc, než ten předchozí tmavší/méně výrazný. I ty červené linky se tady opticky více ztrácejí, což je dobře. Před tím měl taky modrou barvu?
    Alcantarový volant je sice super, ale bohužel ne příliš dlouho.
    A těch 20" je nesmysl hlavně vzhledem na celkovou velikost obvodu kol (včetně pneu). Bude to hodně choulostivé na případnou deformaci disku kola i možný defekt pneumatiky. 19" by bylo mnohem rozumnější volbou, aniž by utrpěla stabilita. Na 911 GTS jsou taky 20", ale s vyšším profilem pneu.
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.20  19:10

« Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu

Dneska jsem jel za známým, který vyměnil Civic Type R poslední generace za lehce novější model po faceliftu. Navíc v nové modré pastelové metalíze. Na živo lepší než na fotkách, rozhodně to není nenápadné auto (White Label bude jistě namítat že červené doplňky k modré neladí, ale těch červených doplňků je hodně, za mě je to na hraně, ale dobrý!). Majitel říká, že opravdu ten režim komfort upravili, jak Honda avizovala, auto je nyní i na 20" kolech 245/30 o kousek komfortnější a musím potvrdit, že je měkčí a kultivovanější než moje M240i. Ve Sportu je to pak podobné, plus má ještě režim Race pro okruh. Volant v alcantaře je super. Chvilku jsem to řídil, samozřejmě otáčky jen do 4000, je to v záběhu. Zvuk stále nic moc, jen v režimu Sport je to už lepší, něco tam pouští do repro :-) To řazení je pecka, nějak mi ten manuál občas chybí >:-[] >:D Za mě pěkne doladili již tak skvělou káru, začínám mít zase roupy >:-[]
    Tady 3 fotky: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.20  16:54

« Re: Jak se Vám líbí, Magda...

....než to smažou....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.20  15:27

« Re: Jak se Vám líbí, Magda...

Odkazy nefungují už v originále..ale ty nejsou důležité...důležité je, že někdo hledá iu... ;-)
    PS. Pochybuju ale, že by se teď iu do Mazdy "pustil".....:-D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.20  15:25

« Re: ...aby bylo přímo veselo (P911/iP11)

Ferrari LaFerrari...372km/hod.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.20  15:00

« Jak se Vám líbí, Magda...

Dědo, dědo, ty tvoje pověstně nefunkční odkazy... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.20  14:42

« Re: ...aby bylo přímo veselo (P911/iP11)

iu.....job pro tebe......

Dnes 07:0900Reagovat
    PRODEJ AUT PO ČESKU.Mazda poslední? Proč ne, když se chovají jako prasata.

Když člověk narazí na šmejdy tak nemá jistotu ani u nového auta!!!
    Odhaduji to tak na cca 2500 podvedených!!!
    Udělal jsem VELKOU chybu. Koupil jsem si novou Mazdu. Uvítám pomoc advokáta, novináře.
    PRODEJ AUT PO ČESKU. BYZNYS ZA HRANOU.
    Děkuji za SDÍLENÍ.
    [odkaz]

[odkaz]
    CHOVÁNÍ SMEJDU NEZNÁ HRANIC.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.20  12:57

« ...aby bylo přímo veselo (P911/iP11)

w-a
    Hysterická reakce potrefeného pantáty:
    Chceš-li hrátky s kočičkou,
    vystačíš si s osmičkou,
    chceš-li být se super kočkou,
    dáš to s devět jedenáctkou
    + jablečnou jedenáctkou... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.04.20  10:43

« Není nutno aby bylo přímo veselo

...nicméně sem tam si práci zpříjemnit nějakým vtípkem neuškodí. Ze své pozice jsem se tedy rozhodl, že podporu prodeje některých vybraných produktů pojmu tak trochu jako za starých časů. ;-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.04.20  10:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Král kruháčů

Tu sú popísané tri druhy dekarbonizácie. Už som to pozeral pred kúpou priamovstreku a cca 300€ za chemickú, raz za 100t km, mi príde v pohode

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…