Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 25.04.20 10:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu
Tož na okruhu dostávají brzdy opravdu "za ucho". Proto bylo dobrým měřítkem pro ty co neměli nainstalovaný profi brzdový systém, jedno zahřívací kolo, 2 - 3 rychlá a jedno chladící. I tak se člověk nevyhnul poškození povrchu brzdových disků od metalických destiček, ale alespoň se předešlo pokroucení disků. :-! -
white label 24.04.20 20:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu
Dany
No právě na to čumím, že vypadají jak gramodeska. Nic moc teda, mám teď na GTI děrované Zimmermanny a ty jsou (proti těmhle) hladké jak zrcadlo. -
speedfred 24.04.20 16:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu
iu : tiež sa mi niečo podobné dostalo do uší >:D Asi to bol ITA battle.
CTR by Lambo ale mohol pekne ponaháňať na nejakom kľukatom okruhu.
Inak to A je na prekvapenie dobré auto. Keď niekto napíše že Merkeles začína až C-éčkom tak mu budem oponovať. -
pradeda777 24.04.20 15:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Setkání s novým Civicem Type R po faceliftu
tms....no než by ti měly 20" jen tak "strašit" v garáži, tak proč je nevyužít, že?.....ale podle danyho je po nich poptávka, tak je "střelíš".....Atecu bych neprodával............ :-! -
Thomasino 24.04.20 14:52
No když by byl CTR místo Atecy, tak těžko. A 20" kola mi přijdou blbost i na okruh. Drahý pneu.. Naopak tam hafo lidí jezdí 265/35 R18 co jsem koukal >:-[] >:-[]

Tak to asi fakt nebyla žádná velká kvalita...