Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 29.04.20 20:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Leg: Tvoje orientace v problému po dlouhých měsících absence je mistrovská. >:D :yes:
Ano, wl má 911 GTS
Ano, praděda si může pobrukovat s U2 "but I still haven´t found what I´m looking for"
Ano, Thomasino mění auta jako fusekle, i když osobně bych si co se týče délky vlastnictví v jeho případě vsadil spíš na ty ponožky
Pak jsou tu už jen drobné změny v mém případě (Swift za Swift) a iudex přešel z turba na atmosféru v rámci střední třídy. A co ty ? Že ses tak dlouho neukázal... ;-) -
Leg 29.04.20 19:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Tak čo hoši, jak sa darí? Dlhšie som tu nebol, ale podľa posledných pár stránok všetko po starom... hothatchové polemiky, Praděda stále hľadá náhradu za jednotku, Thomasino tiež vyberá nové auto (len tá emdvojka mu nejako schudla v blatníkoch :-) ). Ale label má 911 GTS, dobre tomu rozumiem? -
iudex 28.04.20 21:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Tom: ako skoro? Ak si zabiehal správne (a máš dosť skúseností na to, aby áno), tak po 3t máš už pekne zabehnutý motor a je čas chytiť to poriadne pod krkom. Moje GTI dostalo plný kotol pri 2400 km. Ostatne ak sám píšeš, že cez víkend si sa pohyboval medzi 4000 a 7000 rpm, tak už tomu nakladáš naplno a teda na okruhu by si už nič viac nenaložil. ;-) P.S. "Druhé auto ešte nevyrobili?" Ty si objednal CtR? (v Swindone sa pokiaľ viem robí Civic) :-O -
Thomasino 28.04.20 19:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
iudex - hned bych jel !! Ale na M240i mám najeto teprve 3300 km, což je na blbnutí na okruhu brzo. No a druhé auto, na okruh mnohem vhodnější, tak toho ještě ani nevyrobili. Továrna v anglickém Swindonu navíc nevyrábí a začne asi až za 2 týdny >:-[] >:-[]
Ale už mi nabízeli testování X-BOW o víkendu v Mostě a další víkend v Brně. Ale na to se moje záda ještě necítí. Ale budou pak testovat časem i na Slovakiaringu, což mě láká více, to bych asi jel :-) Teda jestli mi zbydou peníze, což vlastně pochybuji :'-( -
white label 28.04.20 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
iu
Případná/možná kritika (911 GTS) by byl ten poslední důvod, proč bych ji někomu určitě nepůjčil. >:-[] ;-) Se svým autem musím být spokojen především já, ne ostatní, v tomto ohledu je to podobné jako s manželkou. >:D
Napsal to hodně tvrdě..., na druhou stranu s tím přehnaně tvrdým podvozkem a ne zrovna dokonalým manuálem nakonec (do jisté míry) souhlasil i wp. Ta převodovka se dá obejít volbou povedeného automatu (dnes "povinně"), ale s podvozkem je to složitější. Pokud je tak tvrdý, jak píší, pak to jde docela proti konceptu sportovního vozu s relativně praktickou karoserií (4dv. sedan). -
iudex 28.04.20 14:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Dinar je starý skeptik, on skritizuje hocijaké sebelepšie auto. :-) Tomu radšej nepožičiavaj svoju 911ku, ešte by si sa dozvedel, čo by si nechcel. >:D
Inak cez víkend je opäť otvorený SK ring. V nedeľu autá a už aj (od piatku do nedele) motokáry. Dany, čo Ty na to (príp. ostatní)? -
iudex 27.04.20 08:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Tom: tak aj ja by som mal radšej na 3er spotrebu 16 litrov na okruhu ako s Mazdou 6 litrov pri eco-rallye. >:-[] 8-s A ešte ma provokoval paja, s akými autami cez víkend jazdil (3 autá spolu cca. 1400k; mal by to hodiť dnes na blog). -
Thomasino 26.04.20 20:03
« Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Tak co bando, kde jste o víkendu jezdili ? My se dneska jeli projet Rosice - Náměšť - Třebíš a Telč, kde jsme měli malý sraz s kamarádem a konečně jsem mohl okouknout jeho Lambo Huracan s origo Aero paketem. Nejen vzhled, ale především zvuk je naprostá PECKA !! [odkaz] (a další fotky)

Co je u tebe nového? Přišel si o práci, nebo za co vděčíme tvé vele vzácné návštěvě... >:-[] ;-)