white label 01.05.20 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
pd7
Když dva dělají "totéž", není to totéž. Tohle je celkově perfektní, včetně detailů, CTR je proti tomu (designově) kýč "jaksviňa". ;-)
P.S. Jednodušeji řešené výfuky, přiznaný karbon na střeše, centrální matice..., vše změny k dokonalosti proti "běžné" JQV. I to křídlo nakonec zvládli se ctí! -
pradeda777 30.04.20 23:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Tady technici z Pirelli sbírají vzorky "rubber marbles" k pozdějšímu zkoumání. Z mých dlouholetých zkušeností se dá říct, že pokud člověk nepřehřál gumy a držel se "on racing line", tak s nimi problém nebyl. Pokud se ale člověk na ně "náhodou" dostal před zatáčkou na brzdách, tak tu zatáčku už neviděl.....jo a když se někdy šikovně "přivařily" k přehřáté gumě, tak se jen tak nedaly setřást a auto pak drncalo jak na kočičích hlavách....
white label 30.04.20 12:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
iu
Taky jsem se po prvních jízdách na okruhu lekl, co mi to udělalo s pneumatikami. A ony ty "potavené" kousky z pneumatik přilepené na vzorku (pokud už je jich tam dost) taky na "jistotě" nepřidají. Chtělo by to vymyslet nějakou okruhovou rolbu s vysavačem, jako na ledový ovál při rychlobruslení. ;-) -
iudex 30.04.20 11:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
To nie sú zodraté gumy, to je len nalepený bordel (na horúcu pneu sa prilepia kúsky gúm z okruhu), ktorý časom opadá. Takto vyzerali moje gumy po horúcom stinte, nič dramatické a časom sa to očistilo: [odkaz] -
iudex 30.04.20 10:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Dany: chcel som si zajazdiť s autom, ale beriem aj motokáry, proste svrbia ma dlane a potrebujem sa poriadne previezť. Btw. aké zavadzanie, chodia tam všelijaké autá, videl som tam aj autá so 100k, takže Tvojich 200k je v pohode. A zničenia gúm za polhodinku sa rozhodne báť nemusíš, resp. to by si musel ísť driftom v každej zákrute. Ale keď máš povinnosti, tak inokedy. -
Dany 30.04.20 10:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Iudex, strašne rád, ale tento víkend nemôžem. Ty by si šiel vlastným na dráhu, alebo na motokáry? Mňa by viac lákali tie motokáry. Predsa s dvesto koňmi zavadzať na širokej dráhe sa mi moc nechce. Raz tam pôjdem dojazdiť gumy a brzdy. -
iudex 30.04.20 09:47
Leg: takže len stavba domu? To musí byť vila, keď si jej venoval toľko času na úkor MACZ. Ale vážne, som rád, že nič tragickejšie. :-)
Ad atmosféra strednej triedy: uhádol si takmer presne, model auta, typ karosérie aj motor. Akurát farba je machine grey metla (lebo skladovka) a automat chcela polovička. [odkaz] No a samozrejme je to náhrada za Mondeo (ktoré ďalej slúži k spokojnosti v rámci rodiny).
A uhádol si aj woodyho. ;-)
Ešte si asi nezaregistroval Ronaulta a jeho nový koncernový hotheč (ale ten sa len vyrába).
Proste pomenilo sa to tu za dva roky, now its your turn. ;-) -
Leg 30.04.20 09:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Moc nebol čas, ešte som to tu chvíľu pasívne sledoval a potom už ani to. Ale zrazu je času výrazne viac (zo zrejmých dôvodov), tak si hovorím, že pozriem čo nové v hothatch kútiku autocz a.k.a. fotosoutěž. >:D
Youngtimera stále mám, ale nemôžem povedať, že by som sa neposunul. Ono je to ale skôr krok do strany. Dokončoval som, ako povedal label, tajomný hrad v Malých karpatoch a bolo mi ľúto vláčiť veci na stavbu v BMW. No a zhodou okolností som dostal neodolateľnú ponuku na Opel Antara 2.0 2007. Dnes je už stavba dokončená, ale auto mi už tretí rok parkuje v garáži a nikam sa nechystá. Budem s tým ale musieť niečo urobiť, veď dokopy budú tie dve autá čoskoro staršie ako ja.
Atmosféra strednej triedy ... hm, čo by to asi mohlo byť ... neviem či je ešte v ponuke niečo iné ako Mazda 6. Keďže iudex má rodinu, tak to bude asi sedan nebude a keďže ho trochu poznám, takisto to asi nebude nič iné ako najsilnejší (možno v tomto kontexte je lepší výraz najmenej slabý) benzín. Len mi do toho neštimuje ten automat. Ale farba je jasná, soul red. A dúfam, že vymenil Mondeo a nie to druhé
woody: konečne Sport?
Tom: no vidíš, máš svetový unikát, M2 cabrio. Ale vážne, teraz si skutočne hoden lepiť si nálepku Nordschleife na auto. :-) -
iudex 29.04.20 22:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Leg: tak posledný Tvoj príspevok bol 4.9.2018 a potom sa pod Tebou zľahla zem. To je sakra dlhá doba. Dúfam, že to neboli nejak dramatické dôvody a nešlo o život.
Inak stále máš svojho youngtimera? Alebo si sa aj Ty niekam posunul?

Myslíš pecka designově? Samozřejmě, všechno si najde svého kupce.
Dokonce i sádrový trpaslík na zahrádku, což píšu jen jako obecnější příklad. :-)