Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 01.05.20 18:31
« Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Tak jsme konečně Rebelce nasadili nové kolečka a papučky. Tedy 19" BBS CI-R (FlowForm) a Michelin PS 4S 235/35 + 255/30 R19 :-) Nyní o 5mm více ven díky menšímu ET a dalších 5mm díky širším pneu o 1cm >:-[] Je to teda tak tak, ale ještě budu dávat malinko větší odklony, takže se to o chlup zlepší. Jako hned bylo poznat, že to sedí o kousek lépe !! A také jsme byli včera na výměně oleje a vyzkoušeli nový BMW servis CarTec Brno. [odkaz] -
Leg 01.05.20 16:47
« Re: tip na auto pre dochodcu
Market: možno je to dobrý deal, ale na to auto sa nedá pozerať. Ako sa mi minulé generácie x4/x6 síce nepáčili, ale nejak som dokázal chápať, že niekomu imponujú, táto nová generácia mi cez oči nejde ani za otca. Postav vedľa toho Stelvio a to je úplne iný svet. Dravo-agresívne bez toho, aby muselo ustupovať elegancii.
Inak, ako píše label, keď robia dvaja to isté... alebo to GTAčko - na auto navešajú karbón, krídla, laufy a zabalia to do nálepiek a ono to stále vyzerá perfektne... to dokážu len Taloši. -
white label 01.05.20 13:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
pd7
Myslíš pecka designově? Samozřejmě, všechno si najde svého kupce.
Dokonce i sádrový trpaslík na zahrádku, což píšu jen jako obecnější příklad. :-) -
white label 01.05.20 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
pd7
Když dva dělají "totéž", není to totéž. Tohle je celkově perfektní, včetně detailů, CTR je proti tomu (designově) kýč "jaksviňa". ;-)
P.S. Jednodušeji řešené výfuky, přiznaný karbon na střeše, centrální matice..., vše změny k dokonalosti proti "běžné" JQV. I to křídlo nakonec zvládli se ctí! -
pradeda777 30.04.20 23:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Tady technici z Pirelli sbírají vzorky "rubber marbles" k pozdějšímu zkoumání. Z mých dlouholetých zkušeností se dá říct, že pokud člověk nepřehřál gumy a držel se "on racing line", tak s nimi problém nebyl. Pokud se ale člověk na ně "náhodou" dostal před zatáčkou na brzdách, tak tu zatáčku už neviděl.....jo a když se někdy šikovně "přivařily" k přehřáté gumě, tak se jen tak nedaly setřást a auto pak drncalo jak na kočičích hlavách....
[odkaz] -
white label 30.04.20 12:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
iu
Taky jsem se po prvních jízdách na okruhu lekl, co mi to udělalo s pneumatikami. A ony ty "potavené" kousky z pneumatik přilepené na vzorku (pokud už je jich tam dost) taky na "jistotě" nepřidají. Chtělo by to vymyslet nějakou okruhovou rolbu s vysavačem, jako na ledový ovál při rychlobruslení. ;-) -
iudex 30.04.20 11:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
To nie sú zodraté gumy, to je len nalepený bordel (na horúcu pneu sa prilepia kúsky gúm z okruhu), ktorý časom opadá. Takto vyzerali moje gumy po horúcom stinte, nič dramatické a časom sa to očistilo: [odkaz]