Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.20  18:31

« Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu

Tak jsme konečně Rebelce nasadili nové kolečka a papučky. Tedy 19" BBS CI-R (FlowForm) a Michelin PS 4S 235/35 + 255/30 R19 :-) Nyní o 5mm více ven díky menšímu ET a dalších 5mm díky širším pneu o 1cm >:-[] Je to teda tak tak, ale ještě budu dávat malinko větší odklony, takže se to o chlup zlepší. Jako hned bylo poznat, že to sedí o kousek lépe !! A také jsme byli včera na výměně oleje a vyzkoušeli nový BMW servis CarTec Brno. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.20  17:38

« Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu

mkt......ano, je to tak. Základ je v A Class......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.05.20  17:18

« Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu

Tu aspon vidno, ako je design uplne subjektivna vec. 100 ludi, 100 chuti.
    Mne sa minula generacia az tak nepacila no a tato nova sa paci viac.

pd: a nie je GLA stvorkolka urobena z predokolky?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.20  17:08

« Re: Re: tip na auto pre dochodcu

Leg....X4 minulé generace se mě líbila. [odkaz]
    Kdybych mohl v roce 2014 zrušit objednávku na X5, tak jsem jezdil s X4 M40i. Tato nová mě už bohužel neoslovuje......... ;-\
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.05.20  16:47

« Re: tip na auto pre dochodcu

Market: možno je to dobrý deal, ale na to auto sa nedá pozerať. Ako sa mi minulé generácie x4/x6 síce nepáčili, ale nejak som dokázal chápať, že niekomu imponujú, táto nová generácia mi cez oči nejde ani za otca. Postav vedľa toho Stelvio a to je úplne iný svet. Dravo-agresívne bez toho, aby muselo ustupovať elegancii.

Inak, ako píše label, keď robia dvaja to isté... alebo to GTAčko - na auto navešajú karbón, krídla, laufy a zabalia to do nálepiek a ono to stále vyzerá perfektne... to dokážu len Taloši.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.20  15:37

mkt.....barva na univerzál parádní......... ;-) Ale provedení nic moc...... :-! V takové barvě AMG GLA bych bral hned dnes odpoledne..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.20  15:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

wl....docela by mě zajímalo, kolik těch sádrových trpaslíků na zahrádce máš?..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.05.20  14:07

Market
    To by měl děda stejné stádo koní jako má speedfredQVa Julča.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.05.20  13:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

pd7
    Myslíš pecka designově? Samozřejmě, všechno si najde svého kupce.
    Dokonce i sádrový trpaslík na zahrádku, což píšu jen jako obecnější příklad. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.05.20  13:35

« tip na auto pre dochodcu

toto by nebol univerzal za dobre peniaze?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.20  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

wl....pro někoho kýč....pro jiného pecka.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.05.20  11:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

pd7
    Když dva dělají "totéž", není to totéž. Tohle je celkově perfektní, včetně detailů, CTR je proti tomu (designově) kýč "jaksviňa". ;-)
    P.S. Jednodušeji řešené výfuky, přiznaný karbon na střeše, centrální matice..., vše změny k dokonalosti proti "běžné" JQV. I to křídlo nakonec zvládli se ctí!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.05.20  08:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

Když může mít obrovské "žehlící prkno" CTR....tak proč ne Alfa......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.04.20  23:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

Tady technici z Pirelli sbírají vzorky "rubber marbles" k pozdějšímu zkoumání. Z mých dlouholetých zkušeností se dá říct, že pokud člověk nepřehřál gumy a držel se "on racing line", tak s nimi problém nebyl. Pokud se ale člověk na ně "náhodou" dostal před zatáčkou na brzdách, tak tu zatáčku už neviděl.....jo a když se někdy šikovně "přivařily" k přehřáté gumě, tak se jen tak nedaly setřást a auto pak drncalo jak na kočičích hlavách....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.04.20  21:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

sf: Normálně lidem na okruhu gumy ubývaj.....ale když jedou po tobě, tak se vracej s vyšším profilem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.04.20  16:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

Tak to tam neponehávaj a bude klid... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.04.20  13:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

Ja to tam ponehávam a vy mi to potom zberáte! [odkaz]
    :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.04.20  12:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

iu
    Taky jsem se po prvních jízdách na okruhu lekl, co mi to udělalo s pneumatikami. A ony ty "potavené" kousky z pneumatik přilepené na vzorku (pokud už je jich tam dost) taky na "jistotě" nepřidají. Chtělo by to vymyslet nějakou okruhovou rolbu s vysavačem, jako na ledový ovál při rychlobruslení. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.04.20  11:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

To nie sú zodraté gumy, to je len nalepený bordel (na horúcu pneu sa prilepia kúsky gúm z okruhu), ktorý časom opadá. Takto vyzerali moje gumy po horúcom stinte, nič dramatické a časom sa to očistilo: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.04.20  10:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu

Iudex, už vidím, ako by som sa obmedzoval. Určite by som odchádzal s takýmito: [odkaz]
    Ale nebránim sa tomu úplne ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…