white label 02.05.20 10:50
« Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
pd7
Je verze GTA a ještě ultimativnější verze GTAm a právě ta má (místo zadních sedaček) velké křídlo/prkno.
P.S. A u těch lemů je taky pěkně vidět, že když dva dělají totéž..., i když už to nějaký pátek zpátky bude. -
pradeda777 02.05.20 10:22
« Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
mkt......GLC je pro moji potřebu kapku velké. V této velikosti bych raději volil GLE nebo potom Macana. GLA je velikostně pro moji potřebu ideální. Což je také Q3 nebo X2.
Nejraději bych měl AMG A45 S....ale časté nasedání/vysedání (NV) už by se mnou asi "nesouhlasilo"... ;-)
Market 01.05.20 21:52
« Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Moj vkus SUV (hodnotim iba design, nic ine):
Keby som si mal vybrat medzi X6 a X4, tak vyhrava X4. Design novej X6 je uplna katastrofa.
Nad GLA by som ani neuvazval, ak Mercedes, tak sa mi paci GLC.
Stelvio QV pekne odprezentoval R. Chvala.
Macan bude jazdne urcite fajn, ale mne sa design paci tak na urovni tej X4.
Audi sa mi paci Q7.
Ale ziadne SUV kupit v blizkej buducnosti neplanujem...
white label 01.05.20 21:12
« Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Market
Líbí/nelíbí bývá často subjektivní záležitost. Mně se moc nelíbí ani jedna X4, ale ta předchozí snad ještě o něco méně. Ale nelíbí se mi ani její konkurent od MB.
Třeba Macan, nebo i Stelvio, mi designově sedí víc. -
white label 01.05.20 21:03
« Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Leg
Jsem z toho designu verze GTA(m) dost "na větvi" (s křídlem i bez). Už když vyšla verze QV, líbila se mi, ale vadil mi trochu předek, 4 výfuky ala Lexus, nebo opticky nepřiznaná/zalakovaná karbonová střecha. Jenže teď je všechno bezvadně dotažené přesně podle mého gusta, líbí se mi i to, že ty karbonové lemy blatníků dali jen dozadu. Nebo to zakomponování dvou (kdo jich proboha potřebuje víc) koncovek výfuku do parádního karbonového difuzoru, to je doslova majstrštyk, a to "neviditelné" křídlo/prkno nakonec taky.
Celkově to auto neuvěřitelně prohlédlo, vypadá aktuálně i nadčasově. Nikdo teď nemá pěknější, ryze sportovní verzi sedanu střední třídy, ani D3.
Normálně jsem se do designu Giulie GTA(m) zamiloval! :yes:
white label 01.05.20 20:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Type R po faceliftu
Leg 01.05.20 20:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Thom: pekné, trochu ako moje obľúbené HRE P101 [odkaz]
S minulou X4 som mal česť iba raz, keď som v rámci servisu využil bezplatný rozvoz po meste. Posadili má do X4 v úplne nemožnej konfigurácii - biela, mpaket, obrovské čierne kolesá, takže to auto naklepávalo viac ako moja jednotka, samozrejme tmavé okná a čierny interiér, takže vzadu jak v kobke. Na “šporťák” ešte akceptovateľné, človek si povie. Len potom naštartoval... dvojlitrový diesel. Načo také auto, tomu fakt nerozumiem. -
Thomasino 01.05.20 18:31
« Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Tak jsme konečně Rebelce nasadili nové kolečka a papučky. Tedy 19" BBS CI-R (FlowForm) a Michelin PS 4S 235/35 + 255/30 R19 :-) Nyní o 5mm více ven díky menšímu ET a dalších 5mm díky širším pneu o 1cm >:-[] Je to teda tak tak, ale ještě budu dávat malinko větší odklony, takže se to o chlup zlepší. Jako hned bylo poznat, že to sedí o kousek lépe !! A také jsme byli včera na výměně oleje a vyzkoušeli nový BMW servis CarTec Brno. [odkaz] -
Leg 01.05.20 16:47
« Re: tip na auto pre dochodcu
Market: možno je to dobrý deal, ale na to auto sa nedá pozerať. Ako sa mi minulé generácie x4/x6 síce nepáčili, ale nejak som dokázal chápať, že niekomu imponujú, táto nová generácia mi cez oči nejde ani za otca. Postav vedľa toho Stelvio a to je úplne iný svet. Dravo-agresívne bez toho, aby muselo ustupovať elegancii.
Inak, ako píše label, keď robia dvaja to isté... alebo to GTAčko - na auto navešajú karbón, krídla, laufy a zabalia to do nálepiek a ono to stále vyzerá perfektne... to dokážu len Taloši.