Thomasino 03.05.20 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Jinak na těch fotkách s novými koly BBS jsou vzadu ty mezery kolem kol celkem malé, protože uvnitř je spolujezdkyně a hlavně 4 původní kola, takže celkem asi 150-160 kg navíc. Včera jsme na to koukali s Mojitem a srovnávali s fotkou.co jsem mu posílal :-)
P.S. Qiulia QV vypadá fakt dobře už normálně, zvláště v té vínové co má Tom W., kde jsem přezouval kola. A ta vytuněná verze je moooc pěkná!! -
speedfred 03.05.20 08:28
« Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Tom: neviem či nie je lepšie si požičať nejaký špecial ako huntovať svoje auto tak nejako zisťujem. V piatok som bol trochu pojazdiť s WP a Dinarom (ja iba plechovky-karbonky) a bol fakt fajn.Chlapci postavili motor z M3 e46 do karoserie 1-er a jazdí to fakt pekne.Asi ta budem chodiť čatejšie.
WL : z niektorých pohľadov je to GTA už také nejaké "preplácané".Nechcem chváliť svoju garáž ale QV má také pekné čisté línie.
PS: ten difúzor a Akrapom by sa mi ale páčil + nejaké drobné detaily. -
Thomasino 02.05.20 22:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
>:D >:D >:D >:D (k té projížďce a studené gumy).
Jinak díky za pochvalu kol, jsem spokojen, líbí se mi to a mnohem lépe to teď sedí v zatáčkách!
Taky už bych vyrazil na okruh, už vypsali jízdy v Brně, budu to muset zkusit. Ikdyž s tou těžkou potvorou. Jestli se prodá Ateca, bude CTR na okruhu mnohem rychlejší a taky se tam bude cítit lépe!! :-) -
iudex 02.05.20 22:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Tom: tie Tvoje nové disky vyzerajú dobre, lepšie, než som myslel. Ono už by som na to viac nešahal, už to nepotrebuje nič, aby si neprekročil hranicu. Väčšie disky, širšie gumy, menšie ET, odklony... hlavne nenastúp na cestu MRS, aby si z toho univerzála opäť nechcel spraviť niečo, čím nemá byť.
Ja som dnes už nevydržal a vybehol si aspoň trochu zajazdiť a ako vždy pri prvej jazde na jar opäť konštatujem, že to nie je ono, človek vyjde z cviku, plus na normálnych cestách je to značné riziko, hneď v prvej ostrej zákrute som išiel bokom do protismeru, neuvedomiac si, že gumy sú studené, ešteže nešiel nik oproti. Musím už najbližšie dať ten Slovakiaring, tam je to najbezpečnejšie. -
white label 02.05.20 16:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Leg
Taky nemám velké výhrady ke vzhledu QV verze, ale změna těch "detailů" z ní udělala masterpiece (přesně jak píšeš).
Předpokládám, že myslíš normální GLE, ne GLE kupé.
To normální (ne kupé) teď vypadá v reálu fakt dobře, a to se mi SUV od MB nikdy moc nelíbily.
Naopak třeba design Cayenne 3.g. mě zklamal, to auto se mohlo designově posunout mnohem dál, viz předchozí mezigenerační posun.
A třeba Touareg vypadá jako jeho čínská verze, která se omylem dostala i na evropský trh. -
Leg 02.05.20 15:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
Label: ohľadne GTA súhlasím, je to dizajnový masterpiece. Ja ale nemám veľké výhrady ani proti “obyčajnému” štvorlístku a vôbec aj základná Giulia vyzerá v peknej farbe na pekných kolesách super.
Naopak, nájsť pekné prémiové SUV je napriek ich narastajúcemu množstvu stále ťažšie. V poslednej dobe sa mi až nečakane páči GLE. Keď som ho prvý krát videl na ceste v peknej farbe, až som bol prekvapený, ako dobre to auto naživo vyzerá. Na rozdiel od obrázkov, na ktorých vôbec nevynikne. -
white label 02.05.20 15:35
Th
Proti X3 M40i dnes stojí Macan GTS, který je celkově o kus (včetně biturbo! motoru) lepší i lépe vypadá (než eSko), navíc, když dovybavíš MS na úroveň MGTS, nedává MS žádný smysl.
Když Macan, tak GTS, případně Turbo, nebo jít úplně jinam... a základní Macan s R4, to jsou vyhozené prachy.
Nevím co je překvapivého na tom, že má aktuální X3 vzadu víc místa na nohy, než Macan? Viděls ta auta někdy vedle sebe?
Viz děda: "Z X3 se už bohužel stala "přerostlá slečna"...." -
pradeda777 02.05.20 15:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
tms.....v AMG A45 na velikost vozu je čtyřvál ok. Cenu neřeším, problém je, že do Ačka se nenasedá ale "sesedá" a "vylézá" a ne vystupuje... ;-). Šestivál, i kdyby ho tam nějak "natlačili" by byl moc těžký. Moje zkušenost s 1er. MPS se čtyřválem mě vyhovovala víc.
Nová X3 M40i jako první auto v rodině by byla fajn, ale ne jako univerzál.... ;-\ Z X3 se už bohužel stala "přerostlá slečna".... ;-) -
Thomasino 02.05.20 14:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: tip na auto pre dochodcu
A hlavně za ty prachy jen čtyřválec v AMG A45 :-( Před chvilkou jsem viděl na TV kanále AMS srovnávací test Porsche Macan S a X3 M40i. V Macanu se sedí níže, X3 až moc vysoko, což se mi také nelíbilo když jsem ho řídil. X4 je na tom o kousek lépe. V Macanu je vzadu překvapivě málo místa na nohy proti X3. Motor lépe hodnotili ten v M40i v X3. Lepší zvuk, lepší zátah, nakonec v testu i lepší zrychlení o kousek. Naopak ve slalomu a brždění byl o kousek lepší Macan, ale vše celkem malé rozdíly. Jinak ten motor V6T v Macanu je z Audi, nakonec stejně jako platforma (předchozí Q5). Z těch dvou bych si asi vybral X4 M40i >:-[] >:-[] Ikdyž design se mi více líbí Macan, ale jeho cenu už nedokáži nějak akceptovat, to u 911 nebo Caymana, ale ne u SUV. Taky X3 je hezčí než X4, ale v takové spíše tmavší modré nevypadá špatně. A ten motor M40i, když jsem jel v X4, ten funguje skvěle i v tom SUV, nejen v mojí M240i.

[odkaz] [odkaz]