Leg 06.05.20 20:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
Woody: im stačí ttých 0,1 percenta. :-)
Děda ešte raz: ten test som si prečítal aj ja. Asi som posledný, čo by mal zmenu koncepcie z pohľadu vlastnej garáže obhajovať, fakt ale je, že u drvivej väčšiny zákazníkov je to priblíženie sa Golfu jednoznačným pozitívom z pohladu priestrannosti, záludnosti zadného pohonu nielen za zlých adhéznych podmienok a v neposlednom rade istej, ako to napísať, dizajnovej neuchopitelnosti. Aj z tých pár fajnšmekrov, čo pokukovala po najvyššej verzii veľká časť nakoniec vymäkla a skončila v xdrive. Takže áno, na jednej strane nám môže byť ľúto že skončil další mikrosegment trhu, na druhej strane sa BMW, ktoré sa živí predajom nových áut nemôžeme diviť.
Čo ma neustále zaráža sú neustále plače naprieč webom kvôli protismernému otáčkomeru. Nerozumiem, ako to môže niekomu vadiť. Rozumiem tomu, že niekomu chýbajú klasické rucickové budíky, aj ja osobne by som ich preferoval, keď ale mám namiesto nich obrazovku, rád by som tú obrazovku aj využil a nie, že si dám na nej zobraziť presne také isté budíky. Pripomína mi to digitálky, ktoré namiesto čísel zobrazujú na displeji ručičky. Alebo mnohé smartwatch, ktoré sa silou- mocou snažia napodobniť analógové hodinky. -
white label 06.05.20 20:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
Leg, w-a
Tak (draze) to dnes dopadá, když chce člověk něco rychlejšího/klasičtějšího s jedním párem dveří a přitom by rád zůstal u koncernu! >:D >:-[]
To víte, že se mi ten tygr zase až tak nepáči, hlavně zepředu, ale tak je to nová Toyota, takže v tomto ohledu nemůžeme čekat zázraky.
TYGR je dobře vymyšlený název, ale Toyota tomu říká Toyota GR Yaris, takže jsem si to pořadí musel přizpůsobit/otočit, TYGR zní přece líp, než TGRY, které přípomíná spíš to GRMN. ;-)
Taky bych hh lovil mnohem raději mezi kompakty, ale adekvátní náhrada za 3dv.! Golf bude asi utopií ještě hodně dlouho. -
woody-alien 06.05.20 19:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
wl: Ale to jsi hezky vymyslel toho TYGRa. ;-) Rozhodně mnohem lepší než předchozí GRMNda, což mi foneticky připomíná úplně něco jiného než H-H. >:D
Mně teda na TYGRovi trochu vadí ten předek, kterej vypadá jak příruba na spojení Sojuz-Apollo. Jízdně to bude zřejmě zajímavý....ale pořád mám v sobě "syndrom holé ři.ti". Já vím, já vím, v dnešní době víceméně unikátní auto, ale z 99,9% bych za to mega prostě nedal. Buď bych se smířil s něčím skromnějším a levnějším typu Fiesta ST nebo bych lovil ve stejné cenové hladině o něco větší auto typu i-30 N, Focus ST a vlastně klidně i C-TR. A třeba takové Z-etko je s manuálem za 915t ceník.
ad PS: Jj, takovouhle "znouzectnost" bych si taky nechal líbit. >:-[] -
Leg 06.05.20 19:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
Děda: mám riešenie, nedajú sa na jednotku dať portálové nápravy? To by vyriešilo tvoj problém, len si nie som istý, či by neutrpeli jazdné vlastnosti.
Label: tygr sa mi moc nepáči aj keď vďakabohu za neho. Bude sa bežný yaris predávať s touto kasňou? Tipujem že nie. Btw dá sa dnes vôbec kúpiť nový trojdverový kompaktný hothatch? Mňe už nič nenapadá.
A tým, čo nariekajú nad predrazenosťou by som odporučil pozrieť sa do cenníka Cooper S JCW alebo bývalej Audi S1. :-)
Ktovie, koľko ľudí, ktorí keď sa dozvedia, že nejde objednať 3D golf ide vedľa k Porshe a poručí si namiesto toho 911-ku. Určite si v Porsche mädlia ruky, tomu hovorím z núdze cnosť.
>:D -
pradeda777 06.05.20 14:48
Z dnešního ACZ testu BMW M135 xDrive......poslední 3 věty "vytesat do kamene"....
Současná nabídka BMW řady 1 čítá tři turbodiesely - 116d, 118d a 120d xDrive, které doplňují dva benzinové agregáty z opačných konců. Tím prvním je základní přeplňovaný tříválec 118i s objemem 1,5 litru a výkonem 103 kW, druhým pak absolutní vrchol nabídky M135i xDrive, jenž je duchovním nástupcem M140i.
Předchůdce uměl být ryzím sportovním náčiním, které v dnešním automobilovém světě těžko hledalo vyzyvatele. Vpředu podélně uložený řadový šestiválec se pojil se šestistupňovou manuální převodovkou a pohonem zadních kol. V předloňském testu jsme se shodli, že jen sotva najdete řidičsky přitažlivější auto. A měli jsme pravdu. -
white label 06.05.20 14:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
Leg
Jo, u toho TYGRa se mi líbí ty 3dv. + ten sport paket, dal bych sice raději přednost o číslo většímu hh, ale u kompakních hh je to dnes (se třemi dveřmi) ještě vzácnější řešení, než o třídu níž. Výbavy to má až až (místy až moc na takové auto), ale sedačka je výškově nastavitelná jen u řidiče, tohle šetření snad nikdy nepochopím.
Jinak má TYGR dost blízko k shooting breaku, karoserií je to trochu takové menší/malé Scirocco III od Toyoty.
P.S. To GTS byla vlastně taková nouzovwka, když jsem se dozvwěděl, že Rychlé Golfy už jako třídvířka nebudou!
:-O >:D >:-[] -
Leg 06.05.20 13:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
Label- ten Yaris by ti nakoniec mohol byť súdený. Dnes už skoro nie sú 3dv hothatche v ponuke - okrem neho mi napadá len Fiesta ST a Mini. Ešteže si stihol zdrhnúť do GTS klubu. ;-) -
woody-alien 05.05.20 21:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
sf: Julču QV charakterizují zejména dvě věci - hřmotný a zdálky slyšitelný zvuk.....a vůně rozlité slivovice v kufru. >:D :yes: ;-)
PS: Dneska jsem v SSS převážel narozeninovej dort. Pro sichr jsem si zapnul graf přetížení a usilovně držel ten puntík ve středu kruhu. >:-[] -
iudex 05.05.20 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 minut porna s AR GT Am
wl: to by som sa rád obetoval. >:-[] Aj keď si s tými silnými zadokolkami stále nerozumiem, ale zase základný Cayman nie je "silný". Každopádne by som si vedel predstaviť niečo ľahšie a mrštnejšie ako 3er s jej 1675 kg (a tým nemyslím Ma6 pod 1500). >:D
fred: ako píše dany, Julča v bielej síce možno nie je nejak nápadná, ale stačí naštartovať a je všetko jasné. Ja okamžite registrujem, keď sused na ulici naštartuje svoje GTI a to je zvukovo dosť skromné auto, QV je o tri zvukové triedy vyššie: [odkaz]

Co se týče aktuální lcd přístrojovky BMW, tak tam ten opačný otáčkoměr není zdaleka to nejhorší. Nejvíc tam chybí volba různých verzí/režimů zobrazení, ze kterých by si šlo vybrat, taky proto, že ten jediný aktuální se vyloženě nepovedl. Navíc volba různých zobrazení je hlavní výhodou tohoto řešení, v opačném případě zlatý starý dobrý klasický analog.