woody-alien 13.05.20 22:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První Polo-dojmy
Leg: Já jsem to jenom prolítl, když jsem přijel z práce a přehlídl jsem tvůj příspěvek v 11:58. Ale měl jsem tušení, že nás trochu s těmi válci vodíš za nos a že jich bude spíš míň než tři než víc než čtyři. ;-)
No, to jsem sám zvědav, co jsi objednal za "tramvaj". :-) -
Leg 13.05.20 20:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První Polo-dojmy
Toto je celkom zábava pozerať sa ako ste všetci mimo. >:D Čo by som vám ešte poradil je myslieť viac “mimo krabice” a takisto to, že tretia indícia hovorí viac o aute ako o mne.
Áno, štvorlitrový Cayman by sa mi veru ľúbil, ale nie. A športové BMW to tiež nie je. :-) -
Thomasino 13.05.20 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První Polo-dojmy
GTS s PDK ještě nejde objednávat? Tuším že říkali od léta. Možná až za měsíc nebo dva... Půjčíš mi na něj mega? Prodám Atecu, prodám M240i a pořídím na daily klidně Fabia II 1,2 >:-[] -
Thomasino 13.05.20 20:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První Polo-dojmy
Taky bych tipoval M2C (a rád bych ji u něj viděl, fakt skvělá kára za rozumnou cenu) :yes: :-) Ale Cayman GTS 4.0 PDK možná už v té době objednal šel. U M2C mi nesedí ta dlouhá dodací doba, ale mohl mít smůlu a díky korona odstávce se to nestihl. Jeden známej takto čeká na M4, objednával už koncem září, ale měl předem domluvený březen, do teď to ještě nemá 8-s
Jinak taky jsem u M2 plánoval malý roční nájezd, jako víkendovka pro zábavu, něco kolem 8000 km, max. 10 tisíc. Po 2 letech tam bylo 27 tisíc !! >:D >:D Občas nějaký ten výlet do Alp, každý pěkný víkend projížďky a výlety, každý rok jednou na Nordschleife. No vlastně podruhé byla jen cesta tam, zpátky už jela v úpravě kabrio a na odtahu 8-s >:-[] -
white label 13.05.20 15:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První Polo-dojmy
sf
Na okamžik z toho měl GT3, ručička otáčkoměru se vydala až k číslovce 9.
A pak si kup manuál (od BMW)... ;-)
Škoda ho, motoR6u!
P.S. Už taky mohli u těch manuálů udělat indikaci zařazeného rychlostního stupně a pokud při takových otáčkách někdo omylem zařadí směrem dolů, mohlo to okamžitě řvát/pískat, aby řidič nepouštěl spojku. -
iudex 13.05.20 15:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První Polo-dojmy
Tiež to za daných podmienok vidím na M2ku: jednak spĺňa kritériá viacvalca a nepraktickej karosérie, jednak je to progres oproti 130i a súčasne zotrvanie u značky.
Samozrejme teoreticky je hracie pole širšie, od Mercedesu C kupé cez Toyotu Supra či Jag F-type až po Mustang, ale nič z toho nevnímam ako favorita. Možno ešte Cayman, ale opäť prvé tri Caymany v cenníku sú B4 a prvý viacvalec je GTS za predsalen veľké bubáky (od 81t), to je M2C (za 64t) oproti tomu o level dostupnejšia (a ako končiaci model aj s potenciálne zaujímavou zľavou).
Jo, takže tipujem M2C. :-)

Spíš trolejbus, každopádně si to s těma baterkama trefil.