Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.05.20  16:18

« Re: Re: Příští g. 911

cestovať sa už snaď môže čo som počul. Niektorý chlapci už jazdia hore-dolu (nie pendlery).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.05.20  15:28

« Re: Příští g. 911

Ja nechcem nikoho obmedzovať v stretávaní už teraz, ale ak by to bolo po otvorení hraníc, dobehol by som.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.05.20  14:48

« Příští g. 911

Nechal bych to, až budou moci přijet i Slováci a woody, navíc tento víkend jsou ještě vnitřní prostory zavřené, a taky má o víkendu pršet.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 19.05.20  23:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Příští g. 911

Tak ja by som mohol na dobrú kávu .....asi stále,aspoň by som poriadne pretiahol kosti tej haraburde. Zajtra ráno som v Brne.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.05.20  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Příští g. 911

Thom: Jo, dorazil bych, ale ne tenhle víkend. Volno mám ten následující 30. a 31.5. Anebo pak až v červnu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.20  22:32

« Re: Re: Re: Re: Příští g. 911

No já jsem klidně pro. Teda jestli má WL otevřeno a bude doma >:-[]
    Woody - jako že bys dojel, jo?? No pěkně! Hele když tak ti půjčí IUDEX permanentku na vlak, když už nemá Mondeo, tak ji snad nebude potřebovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.05.20  21:51

« Re: Re: Re: Příští g. 911

No já v neděli ráno jedu z Boskovic domů, teoreticky to můžu vzít přes Rožnov, ale už jsem tam byl s Polem a chtěl jsem si to stříhnout po své trase Boskovice -Svitavy -Štíty - Šumperk - Rýmařov - Bruntál - Opava - Ostrava- domů.
    Samozřejmě pokud by se sešlo více zájemců o dopolední kávu tak můžu jet trochu méně zajímavou trasu Boskovice - Blansko - Jedovnice - Vyškov - Hulín - Holešov - Bystřice pod Hostýnem - Hošťálková - Bystřička - Rožnov - Bílá - Místek - Frýdek - domov... :-! >:D

Jinak zajímavé a praktické zjištění z Pola. Když jede naplno klima, protože je rozpálený interiéru a začnete volat přes Hans free, tak se stáhne ventilátor aby tolik nerušil... hustý :-! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.05.20  21:22

« Re: Re: Příští g. 911

Thom: No, jestli mi ještě zbydou nějaký body, tak bych dorazil. >:D
    Přišel jsem o čtyři během tří dnů, a to můžu být rád. V tom druhém případě jsem předjížděl tak cca 150 tacho a když jsem je viděl, tak jsem ještě stihl přibrzdit. Naměřili mi 122 na okresce, 3 km odečetli, takže jsem se vešel do dvou bodů.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.20  20:48

« Re: Příští g. 911

A co takto nějaký malý sraz u White Labela i s Ronaultem a jeho novým Polo-GTI ? Nebo necháme na půlku června, až budou moci dojet také ze Slovenska?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.05.20  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Brzdových desek jsem už zkusil hodně, pokud to má být na běžné ježdění a jen občas okruh, mohu doporučit ty co mám nyní na M240i, a to HAWK HP+ (o něco lepší jako DS2500). Stálo to 10 tisíc Kč na celé auto, brzdí to výrazně lépe, jen občas píská a více práší, ale to je klasika >:-[]
    Ještě drobná poznámka k těm brzdám a deskám. Jedna věc je velikost kotouče, druhá pak velikost desek. Třeba M2 měla 370mm, nyní mám na M240i "jen" 340mm, ale desky jsou kupodivu stejné, takže brzdná plocha je stejná. U M2 nebyl přívod vzduchu, tady je.. A taky pak výška desky kvůli tomu jak se to teplo pak rozprostře :-) Jinak na M2 jsem měl dražší PFC-08, ty brzdily skvěle, ale dost pískaly a stály skoro 2x tolik.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.05.20  20:07

« Příští g. 911

Když se Franka Steffen-Wallsera (viceprezident pro modelové řady Porsche 911 a 718) zeptali, jakým směrem by se měla nová generace Porsche 911 vydat, pokud by to bylo čistě na jeho rozhodnutí:
    „Možná bych ji udělal trochu sportovnější než je současná (generace) 992. A pokud bych si mohl něco přát, tak možná i menší“.
    Co dodat, přesně moje řeč! :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 19.05.20  16:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Ak chceš poriadne dosky a za veľmi dobrú cenu tak si daj vyrobiť pánovi do H.Kralové. Mne už tam robí ďalšie kotúče a čakám aj na nové dosky. A brzdia ako y. On ich robí aj pre závodné tímy. Poprípade Endllesy sú ešte celkom fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.05.20  15:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Dany: zistím, či mám na nedeľu nejaký program >:D a dám vedieť. Ale v zásade by som išiel.
    Dedo: Integra parádna (klasické dvojdverové kupé musí oceniť aj wl), aj Remus si mal poriadny, možno len ten Tvoj sklon k nápisom mi úplne nesedí.
    K brzdám: tiež som čítal, že nové "lepšie" platničky môžu na starých diskoch robiť ryhy, plus trochu pískať, kým si sadnú. Ale tu sa asi najlepšie vie vyjadriť Thomasino, ten toho pomenil asi najviac z nás.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.05.20  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

iu....bacha na "lepší platničky". Některé metalické rády poničí brzdové kotouče.... ;-\ Jo, a také můžou "pískat".... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.05.20  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Brzdové třmeny jsem si kdysi na Hondě nalakoval sám. Použil jsem na to "touch up paint" z Toyoty a dobře to sloužilo několik let. (Lepší fotku nemám.....) [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.05.20  14:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Iudex, žena je na Orave. Čo keby sme v nedeľu skúsili ten ring? Ak by sa niekto pridal, bolo by to fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.05.20  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Dany: tak mobil Ti trochu zdeformoval predok auta. Ale dôležitejšia je jazda a že si sa zabavil.
    Strmene som zvažoval len prestriekať, nie kupovať komplet nové (resp. väčšiel M performance), to je veľká pálka (cca. 2500 eur). A povedal som si, že keď to robia na nové Lambo, tak to asi nerobia sprejom na kolene, ale to má aj nejakú kvalitu. Ale teda neprefarbím, presvedčili ste ma jednohlasne. >:D
    Každopádne ak vnímam niečo ako nedostatočné na 340i, sú to brzdy a gumy. Motor je vysoko nad všetkým, podvozok je OK, ale nemôžem sa plne spoľahnúť na to, že auto z vysokej rýchlosti ubrzdím, resp. udržím na ceste. Gumy až zoderiem sériové (a za veľa nestojace) Conti Sport Contact 5 vymením za niečo lepivejšie určite no a zvažoval som tie brzdy aspoň vo forme lepších platničiek a samozrejme kvapaliny. A pri tej príležitosti prihodiť aj ten estetický prvok vo forme farebných strmeňov. Ale porota rozhodla >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.05.20  14:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Iudex, preto som ti radil dať si ich streknúť na strieborno. To sa nebude byť s ničím, naopak, hodí sa to ku kolesám a trochu to zvýrazní ich bŕzd. Malá ale nenápadná úprava, sám som to zvažoval ale nechcelo sa mi hľadať niekoho, u koho by som sa nebál kvality prevedenia.

Fred: možno to myslel tak, že je ich 10 na aute dokopy. >:D ono je to pekná frajerina, ale asi je dôvod, prečo sa to na relatívne bežných autách takto nerobí. Okrem iného je vraj celkom kumšt to zostelovať tak, aby všetky piestiky pôsobili rovnomerne.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.05.20  13:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Čavte banda,
    tak aj ja som bol trochu povymetať pavúky. Bolo pekné svetlo tak som vytiahol aj mobil. Čo na mobile vyzeralo slušne, tak na obrazovke už kríva na obe nohy, ale reku podelím sa:
    [odkaz]

Iudex, červené strmene by som tam nedával, to už radšej tie modré
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 19.05.20  13:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Druhé Polo-dojmy

Tam mi to povedali, ale na 10 piest to moc nevypadá aj keď jeden nikdy nevie.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…