Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 28.05.20 16:51
« Re: Re: Re: EVO
Minulý rok som na green day pojazdil H2 SXko. Tam mi vadil ucukaný prejav v pomalých rýchlostiach. Mesto na tom bolo peklo, ale jak to chytlo sadze, to sa nedá nezamilovať. Ako hovorí Sršeň. tak ako kompresor od Kawy neťahá nič.
Na Ztku, ževraj poladili spodok, aby bola príjemnejšia. Tiež som na ňu zvedavý.
[odkaz]
zvuk s mr. akrapom
[odkaz]
a tá hlboká farba, jak vysokohorská studánka
ešte vzorka od nás z východu. Tradične trochu viac textu a menej jazdy
[odkaz] -
Dany 28.05.20 16:31
« Re: Re: Re: Motokáry - zraz
Leg, tak to si bol ty. Nebol čas riešiť kto je kto, rozkaz znel jasne >:D
Ja som hlavne pozeral do škarpy, ako to vykrúžim a teba som zbadal na poslednú chvíľu.
K 130ke by ma ešte zaujímalo, či máš aj znižovaný podvozok, lebo sedelo to fakt nízko.
Včera sme tiež trochu nakusli otázku motoriek a keďže tu majú viacerí k motorkám celkom blízko, tak posielam jedno moto okienko. Sršňa mám celkom rád za to, ako jednoducho a vtipne dokáže popísať podstatu. Verím, že viacerých poteší, že Fred
[odkaz] -
Leg 28.05.20 14:34
« Re: Re: Motokáry - zraz
Bolo to fakt príjemné, ďakujem obom za fajn podvečer.
Dany: bol som to ja, kto sa ti postavil zoči-voči na dráhe. V uťahovačke vybehol z trate, spoza obrubníka ma to odhodilo späť do iudexa, čo ma zrovna predbiehal a potom som len dokončil otočku o 180 stupňov priamo oproti tebe. Aj cez prilbu videl tvoje zdesenie a ako rozmýšlaš, kade ma obídeš. >:D Ale ako som hovoril, kto nebúra, jazdí pod svoje možnosti.
Ja to mám presne naopak, baví ma snažiť sa ísť čo najčistejšie a naháňať časy. A tých 20 kíl, čo na to povedať, výhoda motoršportu je, že každý si nejakú výhovorku nájde. >:D
iudex: mňa tiež bolí chrbát, asi som nemal odmietnuť výplň sedadla v rámci odľahčovania. >:D
Za 130i mi bude ľúto (občas si hovorím, že som mal ísť do scenára B, kúpiť Kiu e-niro a BMW si nechať), ale za volantom BMW som si za posledné tri roky užil menej srandy ako za tých 30 minút včera na motokárach. Zvuk je síce pekný (tvoje 40i oproti tomu znie, ehm, nijak), ale za posledných 9 rokov a 90000 km som si ho užil celkom dosť. Nastal čas.
Pradeda: som si istý, že nie som prvý, čo ti to hovorí, ale na ŠPZ máš chybu. ;-) -
pradeda777 28.05.20 12:22
« Re: Motokáry - zraz
iu......já si naopak myslím, že 130i vypadá zepředu velmi dobře. A zboku by sis časem zvykl. U našeho v ulici bylo jedno roky zaparkované a jak jsem kolem ní často chodil, tak jsem si na tu nezaměnitelnou kastli zvykl a nakonec si 1er i koupil....samozřejmě mě nejvíc zaujal ten šestiválcový motor. Ale i k té kastle sem časem přilnul.... ;-) [odkaz]
[odkaz] -
Dany 28.05.20 09:34
« Re: Motokáry - zraz
Pekne sme si včera zajazdili, jak na dráhe, tak aj mimo ;-)
Ja si nemôžem pomôcť, ale zo mňa žiadny okruhový jazdec, čo jazdí na čas, nebude. Vždy ma na tom najviac bavia pekne vyladené šmyky a tým pádom robím veľa chýb. Keď som konečne dostal rýchlejšiu káru a donútil sa zajazdiť kolo na čas, tak sme časy nevideli. Ber to čert, aj tak som si najviac užil to šmýkanie a doťahovanie s Legom bok po boku a nárazník na nárazníku. To boli pre mňa najlepšie momenty.
Iudex, keď si dostal ranu na rebrá, tak som ťa skoro dorazil >:-[] . V šmyku som sa ti skoro nevyhol. To bol tiež pekný moment.
Leg jazdil pekne čisto a odprisahal by som, že ani nebrzdil do zákrut. Evidentne mal navrch, teda ja, my sme mali niečo navyše, tak 20 kilo >:D
Škoda, že sa ti nepodarilo nahrať to video. (aj keď, aby sa toho niekto nechytil. Stačí keď nás natáčaú kamerkári). Bolo už síce šero, ale málo áut a pekne sme si pojazdili. Musíme si to zopakovať -
iudex 27.05.20 22:07
« Motokáry - zraz
Dve fotky z dnešného lokálneho zrazu: Dany, Leg a ja na motokárach:
[odkaz]
[odkaz]
Plus malé pojazdenie s Danym popod Karpaty.
EDIT:
Dany: skúšal som natočiť našu jazdu, ale doma som zistil, že som v tej rýchlosti namiesto tlačidla nahrávania stlačil spúšť foťáku, takže namiesto videa mám len rozmazanú fotku. :-)
Leg: ešte raz sa prihováram za ponechanie 130i. Auto je síce škaredé a disproporčné, interiér stará škola BMW (teda nič prémiové), ale ten motor, to je krása, čistý mechanický zvuk radovej šestky a pri vytočení lepší zvuk než moja B58, proste také auto už nebude (resp. už nie je, viď R4 bez zvuku a charakteru ako topmodel v 1er).
P.S. Rebrá ma sakramentsky bolia po tom Tvojom náraze, moc som sa nevyspal. ;-)