Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.05.20  17:02

« Re: Re: Re: Re: EVO

Mňa už skôr berú tie naháče tak Zetko by mi padlo ako uliate. Uvidím....tento rok možno ten absťák ešte vydržím ale potom sa vrátim k tým moto drogám znova.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.05.20  16:51

« Re: Re: Re: EVO

Minulý rok som na green day pojazdil H2 SXko. Tam mi vadil ucukaný prejav v pomalých rýchlostiach. Mesto na tom bolo peklo, ale jak to chytlo sadze, to sa nedá nezamilovať. Ako hovorí Sršeň. tak ako kompresor od Kawy neťahá nič.
    Na Ztku, ževraj poladili spodok, aby bola príjemnejšia. Tiež som na ňu zvedavý.

[odkaz]

zvuk s mr. akrapom

[odkaz]

a tá hlboká farba, jak vysokohorská studánka

ešte vzorka od nás z východu. Tradične trochu viac textu a menej jazdy

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.05.20  16:41

« Re: Re: EVO

To video s H2 som už videl a tak ma navnadilo že som išiel do predajne Kawa kde ju už samozrejme nemali.Pani mi odporučila že budú mať nejaký green day tak sa mám zaregistrovať a môžem prísť pojazdiť.
    Aj tak mám v srdci stále Diavela.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.05.20  16:36

« Re: EVO

Fred, niečo na tom motore bude. Aj keď 1,8, ale radostne sa berie do otáčok. Videl som ako Trophy pojazdilo Nko aj STčko s 2,3.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.05.20  16:31

« Re: Re: Re: Motokáry - zraz

Leg, tak to si bol ty. Nebol čas riešiť kto je kto, rozkaz znel jasne >:D
    Ja som hlavne pozeral do škarpy, ako to vykrúžim a teba som zbadal na poslednú chvíľu.

K 130ke by ma ešte zaujímalo, či máš aj znižovaný podvozok, lebo sedelo to fakt nízko.

Včera sme tiež trochu nakusli otázku motoriek a keďže tu majú viacerí k motorkám celkom blízko, tak posielam jedno moto okienko. Sršňa mám celkom rád za to, ako jednoducho a vtipne dokáže popísať podstatu. Verím, že viacerých poteší, že Fred

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.05.20  16:21

« EVO

wl : zabudol si dodať k testu HH že tam píšu "Renault má nejlepší motor ze všech" :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.05.20  15:42

wl......to víš...já su spíš do moderních aut........... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.05.20  14:43

« Re: Re: Re: Re: Motokáry - zraz

sf
    Jak jsem viděl ty odkazy, hned jsem si říkal, jestli se chlubí, nebo si stěžuje... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.05.20  14:36

>:D , od 1-er je najlepčí klon 2-er kupé prip 3dv verzia.
    Tak som si kúpil ten časák EVO a som zvedavý kedy sa dostanem aj k čítaniu.
    :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.05.20  14:34

« Re: Re: Motokáry - zraz

Bolo to fakt príjemné, ďakujem obom za fajn podvečer.

Dany: bol som to ja, kto sa ti postavil zoči-voči na dráhe. V uťahovačke vybehol z trate, spoza obrubníka ma to odhodilo späť do iudexa, čo ma zrovna predbiehal a potom som len dokončil otočku o 180 stupňov priamo oproti tebe. Aj cez prilbu videl tvoje zdesenie a ako rozmýšlaš, kade ma obídeš. >:D Ale ako som hovoril, kto nebúra, jazdí pod svoje možnosti.

Ja to mám presne naopak, baví ma snažiť sa ísť čo najčistejšie a naháňať časy. A tých 20 kíl, čo na to povedať, výhoda motoršportu je, že každý si nejakú výhovorku nájde. >:D

iudex: mňa tiež bolí chrbát, asi som nemal odmietnuť výplň sedadla v rámci odľahčovania. >:D

Za 130i mi bude ľúto (občas si hovorím, že som mal ísť do scenára B, kúpiť Kiu e-niro a BMW si nechať), ale za volantom BMW som si za posledné tri roky užil menej srandy ako za tých 30 minút včera na motokárach. Zvuk je síce pekný (tvoje 40i oproti tomu znie, ehm, nijak), ale za posledných 9 rokov a 90000 km som si ho užil celkom dosť. Nastal čas.

Pradeda: som si istý, že nie som prvý, čo ti to hovorí, ale na ŠPZ máš chybu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.05.20  14:08

« Re: Re: Motokáry - zraz

pd7
    Nic si z toho nedělej, to je úplně normální. Skoro každý, komu se nelíbí 911, má problémy se vkusem... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.05.20  12:22

« Re: Motokáry - zraz

iu......já si naopak myslím, že 130i vypadá zepředu velmi dobře. A zboku by sis časem zvykl. U našeho v ulici bylo jedno roky zaparkované a jak jsem kolem ní často chodil, tak jsem si na tu nezaměnitelnou kastli zvykl a nakonec si 1er i koupil....samozřejmě mě nejvíc zaujal ten šestiválcový motor. Ale i k té kastle sem časem přilnul.... ;-) [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.05.20  09:34

« Re: Motokáry - zraz

Pekne sme si včera zajazdili, jak na dráhe, tak aj mimo ;-)
    Ja si nemôžem pomôcť, ale zo mňa žiadny okruhový jazdec, čo jazdí na čas, nebude. Vždy ma na tom najviac bavia pekne vyladené šmyky a tým pádom robím veľa chýb. Keď som konečne dostal rýchlejšiu káru a donútil sa zajazdiť kolo na čas, tak sme časy nevideli. Ber to čert, aj tak som si najviac užil to šmýkanie a doťahovanie s Legom bok po boku a nárazník na nárazníku. To boli pre mňa najlepšie momenty.
    Iudex, keď si dostal ranu na rebrá, tak som ťa skoro dorazil >:-[] . V šmyku som sa ti skoro nevyhol. To bol tiež pekný moment.
    Leg jazdil pekne čisto a odprisahal by som, že ani nebrzdil do zákrut. Evidentne mal navrch, teda ja, my sme mali niečo navyše, tak 20 kilo >:D
    Škoda, že sa ti nepodarilo nahrať to video. (aj keď, aby sa toho niekto nechytil. Stačí keď nás natáčaú kamerkári). Bolo už síce šero, ale málo áut a pekne sme si pojazdili. Musíme si to zopakovať
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.05.20  22:07

« Motokáry - zraz

Dve fotky z dnešného lokálneho zrazu: Dany, Leg a ja na motokárach:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Plus malé pojazdenie s Danym popod Karpaty.
    EDIT:
    Dany: skúšal som natočiť našu jazdu, ale doma som zistil, že som v tej rýchlosti namiesto tlačidla nahrávania stlačil spúšť foťáku, takže namiesto videa mám len rozmazanú fotku. :-)
    Leg: ešte raz sa prihováram za ponechanie 130i. Auto je síce škaredé a disproporčné, interiér stará škola BMW (teda nič prémiové), ale ten motor, to je krása, čistý mechanický zvuk radovej šestky a pri vytočení lepší zvuk než moja B58, proste také auto už nebude (resp. už nie je, viď R4 bez zvuku a charakteru ako topmodel v 1er).
    P.S. Rebrá ma sakramentsky bolia po tom Tvojom náraze, moc som sa nevyspal. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.05.20  20:43

« Re: Re: Re: Re: Re: kvedlání, kvedlání, všechny...

Freddie....já vím, že si děláš sradu. Přece bys nevyměkl jako wl..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.05.20  18:42

« Re: Re: Re: Re: kvedlání, kvedlání, všechny...

>:-[] >:-[] >:-[] také 400-500-600 koňové autá s kvedlačkou to je skôr tak pre pasiu a iba radosť ako na športovanie. Mám to, tak sa budem baviť aj s tým (myslím Ducato >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.20  18:20

« Re: Re: Re: kvedlání, kvedlání, všechny...

sf
    Vidíš, konečně si dostal rozum. A kdyby ti ještě někdy náhodou bylo po kvedlání smutno, postavíš si něco s kvedlačkou do garáže, a budeš o tom důležitě psát do diskusí, tak jak to dělá děda. >:D ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.05.20  18:04

« Re: Re: kvedlání, kvedlání, všechny...

Fredie je v * s nervami a tesne pred finančným kolapsom >:D . Ja som sa za posledných pár dni už nakvedlal dosť s Ducatom. >:-[]
    Xcem automáááát.....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.05.20  17:38

« Re: kvedlání, kvedlání, všechny...

wl...a právě proto tam měli mít 8 kvaltů, aby všechno sedělo jak se patří..... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.20  15:11

« kvedlání, kvedlání, všechny...

pd7
    Aby se vyhnul řazení z 1 na 2, tak 1 raději nebude používat vůbec a bude z toho mít 6kvalt. Tak to dopadá s ortodoxními fanoušky kvedlání u čehokoli, včetně V12. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…