Dany 28.05.20 21:33
« Re: Re: Re: EVO
Fred, Dukna je Dukna. RSV je celkom ostrý stroj. Čím ťa vyliečila? O Streetfighterovy sa vraví, že je najrýchlejší na úkor zábavnosti. Dlhší rázvor ako Panigale, stabilita... Ja, ako skromný chlapec by som si vystačil s H2kou a bol by som >:D . To je ale v rozpore s mojím využívaním. Dilema pokračuje -
Dany 28.05.20 16:51
« Re: Re: Re: EVO
Minulý rok som na green day pojazdil H2 SXko. Tam mi vadil ucukaný prejav v pomalých rýchlostiach. Mesto na tom bolo peklo, ale jak to chytlo sadze, to sa nedá nezamilovať. Ako hovorí Sršeň. tak ako kompresor od Kawy neťahá nič.
Na Ztku, ževraj poladili spodok, aby bola príjemnejšia. Tiež som na ňu zvedavý.
zvuk s mr. akrapom
a tá hlboká farba, jak vysokohorská studánka
ešte vzorka od nás z východu. Tradične trochu viac textu a menej jazdy
Dany 28.05.20 16:31
« Re: Re: Re: Motokáry - zraz
Leg, tak to si bol ty. Nebol čas riešiť kto je kto, rozkaz znel jasne >:D
Ja som hlavne pozeral do škarpy, ako to vykrúžim a teba som zbadal na poslednú chvíľu.
K 130ke by ma ešte zaujímalo, či máš aj znižovaný podvozok, lebo sedelo to fakt nízko.
Včera sme tiež trochu nakusli otázku motoriek a keďže tu majú viacerí k motorkám celkom blízko, tak posielam jedno moto okienko. Sršňa mám celkom rád za to, ako jednoducho a vtipne dokáže popísať podstatu. Verím, že viacerých poteší, že Fred
Leg 28.05.20 14:34
« Re: Re: Motokáry - zraz
Bolo to fakt príjemné, ďakujem obom za fajn podvečer.
Dany: bol som to ja, kto sa ti postavil zoči-voči na dráhe. V uťahovačke vybehol z trate, spoza obrubníka ma to odhodilo späť do iudexa, čo ma zrovna predbiehal a potom som len dokončil otočku o 180 stupňov priamo oproti tebe. Aj cez prilbu videl tvoje zdesenie a ako rozmýšlaš, kade ma obídeš. >:D Ale ako som hovoril, kto nebúra, jazdí pod svoje možnosti.
Ja to mám presne naopak, baví ma snažiť sa ísť čo najčistejšie a naháňať časy. A tých 20 kíl, čo na to povedať, výhoda motoršportu je, že každý si nejakú výhovorku nájde. >:D
iudex: mňa tiež bolí chrbát, asi som nemal odmietnuť výplň sedadla v rámci odľahčovania. >:D
Za 130i mi bude ľúto (občas si hovorím, že som mal ísť do scenára B, kúpiť Kiu e-niro a BMW si nechať), ale za volantom BMW som si za posledné tri roky užil menej srandy ako za tých 30 minút včera na motokárach. Zvuk je síce pekný (tvoje 40i oproti tomu znie, ehm, nijak), ale za posledných 9 rokov a 90000 km som si ho užil celkom dosť. Nastal čas.
Pradeda: som si istý, že nie som prvý, čo ti to hovorí, ale na ŠPZ máš chybu. ;-) -
pradeda777 28.05.20 12:22
« Re: Motokáry - zraz
iu......já si naopak myslím, že 130i vypadá zepředu velmi dobře. A zboku by sis časem zvykl. U našeho v ulici bylo jedno roky zaparkované a jak jsem kolem ní často chodil, tak jsem si na tu nezaměnitelnou kastli zvykl a nakonec si 1er i koupil....samozřejmě mě nejvíc zaujal ten šestiválcový motor. Ale i k té kastle sem časem přilnul.... ;-) [odkaz]

A110 síce možno je v hladine Porče ale toho úplne základného.Sama neviem čo by bolo lepčie.